TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:30:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768413 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2204 poslato: Mart 31, 2013, 10:33:23 posle podne »

Pozdrav.
Nabio sam si zeljenu misicnu masu, sad zelim to izdefinisati, ali ne znam kako bi mi trening trebao izgledati..
Za masu sam radio 4 serije, ponavljanja su mi bila, 12,10,8,6 s tim da sam svaku seriju povecavao kilaza (npr. jednorucno veslanje, 1. serija mi je bila sa 25kg, a zadnja sa 40kg)
koliko serija da sad pravim, koliko ponavljanja da sadrzi koja serija, i koliko otrpilike da kilaze budu? (ako moze napisite mi primer za to veslanje, pa cu pomocu toga odrediti i ostale skupine misica)

Pozdrav, Nije toliko bitan broj ponavljanja,serija itd..najvažnije je ishrana i ona je ključ svega.Vrši varijacije sa hidratima i biće rezultati primetni.Ja u periodu rada na definiciji pravim samo malo kraće pauze izmeĂ°u serija.
Sačuvana
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2203 poslato: Mart 31, 2013, 04:37:41 posle podne »

Hvala na odgovru. Još me zanima kako da izbegnem povredu zglobova kad radim podlaktice.
Sačuvana
Dejan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2202 poslato: Mart 30, 2013, 12:52:22 posle podne »

Pozdrav.
Nabio sam si zeljenu misicnu masu, sad zelim to izdefinisati, ali ne znam kako bi mi trening trebao izgledati..
Za masu sam radio 4 serije, ponavljanja su mi bila, 12,10,8,6 s tim da sam svaku seriju povecavao kilaza (npr. jednorucno veslanje, 1. serija mi je bila sa 25kg, a zadnja sa 40kg)
koliko serija da sad pravim, koliko ponavljanja da sadrzi koja serija, i koliko otrpilike da kilaze budu? (ako moze napisite mi primer za to veslanje, pa cu pomocu toga odrediti i ostale skupine misica)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2201 poslato: Mart 30, 2013, 12:08:41 pre podne »

Koliko puta nedeljno da radim podlaktice?

Zavisi..ja radim podlaktice skoro svaki dan ali to je sada takav period zbog priprema.Ali smatram da treba dva puta nedeljno da se baš odrade dobro.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2200 poslato: Mart 30, 2013, 12:07:23 pre podne »

Hvala .. Uzela sam sada l karnitin pa ako budem htela nastavicu sa nekim blazim, jos jednom hvala na upozorenju :D Ipak cu samo vebama reziti problem viska kg..:D

Nema na čemu,ako nešto ustreba tu sam.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2199 poslato: Mart 30, 2013, 12:06:59 pre podne »

Da te pitam kako ti se cini ovaj trening?

Da te pitam kako ti se cini ovaj progarm.

poendeljak: biceps-triceps
sreda: ledja
petak: ramena-grudi
nedelja: noge

Hocu da radim biceps i triceps u isti dan, a ne znam kako da ukombinujem ostale dane, da li je u redu ovako? Hvala

Nije važno kako se meni čini ili nekome drugom već jel to tebi daje rezultate ili ne.Programa ima mnogo,varijacija isto i svi mi težimo ka tome da za sebe naĂ°emo ono što nam odgovara.Ja na primer volim svaku mišićnu partiju da radim posebno jer je tada jako odvalim.Ali opet zavisi i to kod mene od perioda jesam li u fitnessu ili armwrestlingu itd..ono što hoću da ti kažem je da moraš isprobavati i eksperimentisati sve dok ne naĂ°eš sistem koji samo tebi odgovara.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2198 poslato: Mart 30, 2013, 12:01:36 pre podne »

Pozdrav Zoltane,imam par pitanja za tebe. :)

Krenuo sam u teretanu pre nekih 15-ak dana i interesuje me sledece..Inace imam 10-ak kilograma viska. :/

1.Gledao sam da uzmem neki blag kreatin za pocetak,koji bih kombinovao uz whey.Da li smem uopste da uzmem kreatin posto sam pocetnik?

2.Meni je cilj da smrsam tih 10-ak kilograma i da nabijem koliko toliko kvalitetne misicne mase u narednih 3-4 meseca!Bavim se kardio treninzima redovno,traju po 1h i idem u teretanu svaki dan sem nedelje.Da li ce taj kreatin meni da onemoguci skidanje masnih naslaga?

3.Kreatin otvara apetit i koga god sam pitao kazu da samo treba da se jede da bi dobio na misicnoj masi.To je totalna suprotnost od onoga sto meni treba,jer ja kad bi jeo kao zivotinja ja bi se samo jos vise naduo i dosao bih kao balvan. :D Inace imam pet obroka dnevno.
Pa da li cu ja dobiti tu misicnu masu i skinuti ovu masnu masu pomocu kreatina ako ne jedem kao zivotinja,odnosno ako se hranim ovsenim,vocem,povrcem,belim mesom i posle treninga jednom mericom wheya???

Gledao sam kreatine i ovi su mi privukli paznju jer su mi rekli da samo gledam monohidrate.

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/TL1074-Creatine-Fuel-Powder.html
Ovaj mi je privukao paznju jer je dosta cist i blag!

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/DY306-Creatine-monohydrate-micronised.html
Ovaj je koristio drugar i hvali ga na sva usta!

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html
Ovaj je neka nova tehnologija koliko sam skontao i dosta je bolji od obicnog kreatina!

Pozdrav i hvala! :)

Pozdrav,

kreatin ne bih savetovao kada želiš uraditi deiniciju jer ipak za to je potrebno strogo voditi računa oko unosa hidrata i ukoliko se uradi nešto kako ne treba doće do navlačenja potkožne vode.Mada je i to individualno kod svakoga ali ne treba reskirati.Kreatin ne onemogućuje ni skidanje ni dobijanje mišićne mase,to čini ishrana i ona je ključ svega.
Kreatin ne otvara apetit bar meni nikada nije.Pravilno se moraš hraniti dugi priod ako želiš dobre rezultate,a šta ćeš i koliko dobiti zavisi od tebe koliko si istrajan.
Kreatin ti sada nije potreban,baziraj se na kvalitetnu ishranu i biće ok.
Sačuvana
MIAMIHEAT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2197 poslato: Mart 29, 2013, 04:10:44 posle podne »

Koliko puta nedeljno da radim podlaktice?
Sačuvana
aleksandrakv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2196 poslato: Mart 29, 2013, 04:03:48 posle podne »

Hvala .. Uzela sam sada l karnitin pa ako budem htela nastavicu sa nekim blazim, jos jednom hvala na upozorenju :D Ipak cu samo vebama reziti problem viska kg..:D
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2195 poslato: Mart 29, 2013, 01:08:54 posle podne »

Da te pitam kako ti se cini ovaj trening?

Da te pitam kako ti se cini ovaj progarm.

poendeljak: biceps-triceps
sreda: ledja
petak: ramena-grudi
nedelja: noge

Hocu da radim biceps i triceps u isti dan, a ne znam kako da ukombinujem ostale dane, da li je u redu ovako? Hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2194 poslato: Mart 29, 2013, 09:24:30 pre podne »

Zdravo, zelela sam da pitam da li zene mogu da uzimaju animal cuts? Cula sam za taj proizvod ali me zanima da li ostavlja neke posledice na zene..
HVala unapre..

Zdravo, veliki sam protivnik da ga uopšte početnici koriste a žene pogotovu iz razloga što je on zaista jako jak pun stimulansa i vrlo kompleksan za one iskusne vežbače.Za žene preporučujem L karnitin za početak kao najblažu varijantu,pa može unidyne koji će uz sreĂ°enu ishranu pomoći.Animal cuts nikako.
Sačuvana
SrdjanS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2193 poslato: Mart 28, 2013, 10:27:05 posle podne »

Pozdrav Zoltane,imam par pitanja za tebe. :)

Krenuo sam u teretanu pre nekih 15-ak dana i interesuje me sledece..Inace imam 10-ak kilograma viska. :/

1.Gledao sam da uzmem neki blag kreatin za pocetak,koji bih kombinovao uz whey.Da li smem uopste da uzmem kreatin posto sam pocetnik?

2.Meni je cilj da smrsam tih 10-ak kilograma i da nabijem koliko toliko kvalitetne misicne mase u narednih 3-4 meseca!Bavim se kardio treninzima redovno,traju po 1h i idem u teretanu svaki dan sem nedelje.Da li ce taj kreatin meni da onemoguci skidanje masnih naslaga?

3.Kreatin otvara apetit i koga god sam pitao kazu da samo treba da se jede da bi dobio na misicnoj masi.To je totalna suprotnost od onoga sto meni treba,jer ja kad bi jeo kao zivotinja ja bi se samo jos vise naduo i dosao bih kao balvan. :D Inace imam pet obroka dnevno.
Pa da li cu ja dobiti tu misicnu masu i skinuti ovu masnu masu pomocu kreatina ako ne jedem kao zivotinja,odnosno ako se hranim ovsenim,vocem,povrcem,belim mesom i posle treninga jednom mericom wheya???

Gledao sam kreatine i ovi su mi privukli paznju jer su mi rekli da samo gledam monohidrate.

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/TL1074-Creatine-Fuel-Powder.html
Ovaj mi je privukao paznju jer je dosta cist i blag!

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/DY306-Creatine-monohydrate-micronised.html
Ovaj je koristio drugar i hvali ga na sva usta!

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html
Ovaj je neka nova tehnologija koliko sam skontao i dosta je bolji od obicnog kreatina!

Pozdrav i hvala! :)
Sačuvana
aleksandrakv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2192 poslato: Mart 28, 2013, 06:53:09 posle podne »

Zdravo, zelela sam da pitam da li zene mogu da uzimaju animal cuts? Cula sam za taj proizvod ali me zanima da li ostavlja neke posledice na zene..
HVala unapre..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2191 poslato: Mart 28, 2013, 10:16:10 pre podne »

Poz druze , vidim iskusan si i da znas sve sto se tice treniranja i suplemenata, pa reko da pitam nekog iskusnog da se ne zajebem. Imam od ranije Animal Cut koji nisam pio jer nisam imao dovoljno jake treninge i bio sam pocetnik,sada treniramo oko 5 meseci SW(street workout), znaci visina 187, tezina 89kg, imao sam pre 5 meseci oko 94 kg, znaci skinuo sam bukvalno jakim treninzima i trcanjem (do 20km nedeljno). uzeo sam i lipo 6, isto iz pansporta nedavno. ako mi mozes samo dati savet kako se pije Animal cut i kako npr treba da bude ishrana i cega se trebam pridrazavati ako hocu dobre rezultati uz pomog AC-a. Hvala ti unapred! poz

AC uzimaš pre treninga na prazan stomak nekih 30min do sat vremena sa vodom.Ishrana treba da je bogata proteinina i vlaknastim materijama i jako je važno da vodiš računa o unosu hidrata i stalno vršiš varijacije.Obroci što češći ali po malo.Ima moja tema na forumu gde sam o tome pisao,ne znam jesi čitao o tome.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2190 poslato: Mart 28, 2013, 10:04:00 pre podne »

Zaboravio sam da te pitam koliko puta da radim kardio, znam da je to individualno ali okvirno mi kazi imam da skinem malo, vide mi se prva dva reda trbusnjaka i bocni... Treniram 5x kojim danima da radim kardio? Planirao sam npr da idem ponedeljak petak teretana a pon, sred, pet kardio i vikend pauza?

Nije problem kardio već ishrana.Možeš ti da ga radiš i ceo dan neće ti pomoći ako ishrana nije sreĂ°ena.Zapamti isto da je organizmu potreban i odmor a ne stalno da je pod naporima.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.