TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:04:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768287 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2219 poslato: April 19, 2013, 11:07:05 posle podne »

Utorak grudi biceps
Cetvrtak  Noge
petak Ledja triceps
nedelja ramena podlaktice

s tim da radim trbusnjake 3 puta nedeljno, ubacim kad nisam previse premoren

A koja je tebi grupa mišića najslabija e nju treba da staviš uvek kao primarnu.U suštini programe treba uvek menjati kako bi se razbila monotonija i da mišići ne naviknu na isti program.Za početak recimo ti ne moraš menjati program u danima kako si rasporedio već samo promeniš redosled vežbi i biće malo zanimljivije.
Sačuvana
highflyer91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2218 poslato: April 18, 2013, 06:53:25 posle podne »

Utorak grudi biceps
Cetvrtak  Noge
petak Ledja triceps
nedelja ramena podlaktice

s tim da radim trbusnjake 3 puta nedeljno, ubacim kad nisam previse premoren
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2217 poslato: April 18, 2013, 10:04:09 pre podne »

jel moze da se radi punjenje glikogena hidratima uvece , obicno mi se vise traze uvece ujutru nemogu da unesem toliko hidrata zbog proteina , dosta ujutro unesem a i nemam bas neki apetit ?

Ne bi bilo baš pametno jer to onda neće ići tamo gde treba.Najbolje je ipak od ujutru pa tokom dana to raditi.
znaci sta je bolja opcija 1. popijem protein kad ustanem pa pola sata posle toga pojedem 4 jaja sa jogurtom i dosta malo UH ili 2. ustanem i pomesam protein sa ovsenim i unesem dovoljno hidrata ali ne unesem jaja posto sam sit. . . ? trening mi je posle prvog obroka, znaci posle toga

Ovsene sa belancima je odlična kombinacija koju sam i ja koristio.Još na to dodaš i whey i super.Isto tako možeš i pirinač koristiti ako ti prija.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2216 poslato: April 18, 2013, 10:01:54 pre podne »

vec dugo radim klasican trening, pa bih voleo da promenim to malo. Sta mi predlazes ? Imas li neki program za mene za 4 puta nedeljno?

Napiši kako si do sada radio pa da vidimo šta treba menjati.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2215 poslato: April 17, 2013, 07:22:01 posle podne »

jel moze da se radi punjenje glikogena hidratima uvece , obicno mi se vise traze uvece ujutru nemogu da unesem toliko hidrata zbog proteina , dosta ujutro unesem a i nemam bas neki apetit ?

Ne bi bilo baš pametno jer to onda neće ići tamo gde treba.Najbolje je ipak od ujutru pa tokom dana to raditi.
znaci sta je bolja opcija 1. popijem protein kad ustanem pa pola sata posle toga pojedem 4 jaja sa jogurtom i dosta malo UH ili 2. ustanem i pomesam protein sa ovsenim i unesem dovoljno hidrata ali ne unesem jaja posto sam sit. . . ? trening mi je posle prvog obroka, znaci posle toga
Sačuvana
train hard or go home !
highflyer91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2214 poslato: April 17, 2013, 09:57:08 pre podne »

vec dugo radim klasican trening, pa bih voleo da promenim to malo. Sta mi predlazes ? Imas li neki program za mene za 4 puta nedeljno?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2213 poslato: April 17, 2013, 09:27:43 pre podne »

Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2212 poslato: April 16, 2013, 08:30:55 posle podne »

Sačuvana
train hard or go home !
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2211 poslato: April 16, 2013, 12:04:02 posle podne »

ok hvala na pomoci :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2210 poslato: April 16, 2013, 09:48:26 pre podne »

zanima me posto pijem 2 merice proteina dnevno zanimama me da li je bolje kako sam do sada pio 1 ujutru sa ovsenim jednu posle treninga ili da pijem pola merice sa ovsenima a mericu i po posle treninga?jeste smesno pitanje ali hvala unapred?

Pozdrav, pitanje je na mestu i uveren sam da mnoge muči.Mislim da je posle treni ga dovoljna jedna  merica a druga može kao što si ti napisao uz ovsene ili recimo u toku dana.Mada to opet zavisi kako kome odgovara ali posle treninga je jedna dovoljna.
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2209 poslato: April 15, 2013, 08:53:45 posle podne »

zanima me posto pijem 2 merice proteina dnevno zanimama me da li je bolje kako sam do sada pio 1 ujutru sa ovsenim jednu posle treninga ili da pijem pola merice sa ovsenima a mericu i po posle treninga?jeste smesno pitanje ali hvala unapred?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2208 poslato: April 02, 2013, 11:33:15 posle podne »

Svako ima svoj sistem i on se kod mene radi na primer ovako, pone 100gr, uto 70gr, sreda 50, cetvrtak 20itd...Znači treba da izračunaš tačno koliko koja namirnica ima hidrata i vodiš danima beleške koliko ti varijacija prija.To ćeš videti tek posle nekog perioda a ovo što sam ti ja napisao samo je banalan primer.Kada sam na definiciji to je kod mene samo unos pirinča jer ja jedino tada pirinač ili eventualno ovsene pahulje od hidrata jedem pa kada se preračuna to otprilike u brojkama iznosi toliko.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2207 poslato: April 02, 2013, 08:32:12 pre podne »

hvala na odgovoru:)

Nema na čemu šta god da ustreba tu sam.
Sačuvana
Dejan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2206 poslato: April 01, 2013, 10:36:35 pre podne »

hvala na odgovoru:)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2205 poslato: Mart 31, 2013, 10:34:04 posle podne »

Hvala na odgovru. Još me zanima kako da izbegnem povredu zglobova kad radim podlaktice.

Pažljivo izvodi svako ponavljanje i vežbu pa ćeš mogućnost povrede svesti na minimum.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.245 sekundi sa 18 upita.