TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:25:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768388 puta)
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2579 poslato: Maj 21, 2014, 08:15:08 posle podne »

Pozdrav, jedan mali je krenuo u teretanu sa mnom, decko ima 16 god. ali visok je 1,70 i nekih 50-55kg . Da li treba da uzima suplementaciju ako da, razmisljao sam o kombinaciju gejner i kreatin, ali nemam iskustvo sa gejnerom. Koji gejner preporucujes? Takodje ima blagu skoliozu i kifozu, da li to moze da se ispravi teretanom, ili fizikalnom i da li bi smeo da radi vezbe koje opterecuju kicmu (cucanj, mrtvo) . Hvala unapred.
Evo slike decka:

Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2578 poslato: Maj 21, 2014, 05:43:41 posle podne »

meni se ruke jako sporo razvijaju,dok ostali delovi fino napreduju..
on kaze da uzima amino kiseline,reaktor i protein..sad da  li mu je to pomoglo nzm.. i ide pola godine u teretanu ,a ne 4 meseca
kreatin mi se ne svidja sto navlaci vodu i kada prestanes da ga pijes makne se dosta "mase" ,... imao sam ovaj kreatin i stvarno dobio sam dosta snage,ali mi se ne svidja iz tog razloga..
nesto drugo mi ne bi preporucio?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2577 poslato: Maj 20, 2014, 09:04:45 pre podne »

zoltane koji suplement bi mi preporucio za brzi misicni rast ?jer dajem sve od sebe na treningu ,a i ishrana je solidna,ali sporo dobijam misice..moj drug evo ide 3-4 meseca u teret. i dobio je dosta misicne mase,a oduvek je bio sitniji od mene...ne znam u cemu je fora

Fora je u tome da ti je drug na hemiji a to tebi ne preporučujem.Za tako kratak period ne može dobiti mišiće i to ako ti priča da je od ishrane i nekog suplementa laže.
Moraš biti strpljiv jer ovo nije sport za one koji žele mišiće preko noći.
Kombinacija kreatina i wheya je uvek dobra i daje rezultate ako se uklopi sa dobrom ishranom.
Moja preporuka je na primer za ovo.

http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN483-100-Whey-Protein-Professional.html

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/DY306-Creatine-monohydrate-micronised.html

Ovaj kreatin sam ti preporučio jer je mikronizovan što znači da će se bolje iskoristiti u tvojim mišićima.
Možda jeste malo skuplji ali vredi svaku paru.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2576 poslato: Maj 20, 2014, 09:00:19 pre podne »

oke rauzmeo sam ,ali samo ovako ja se hranim vec tu negde oko godinu kao moja majka ,ko ima kandidu. znaci na toj sam dijeti kao i ona ,jer meni to nesmeta,stime sto ja ponekada pojedem slatko, ali bas za hranu sto se tice rucka tako jedem, ali neznam koliko je to dobro? msm mogu da promenim ali ne nesto mnogo, a sto se mesa tice kuvano gledam da uvek bude to,tako da to rasturam. E sada reci mi ti tvoje misljenje?

Nisam doktor pa ne volim baš deliti savete u vezi toga ali što se izgleda tiče ko želi lep definisan izgled mora obratiti pažnju na ishranu.Za to je potrebno mnogo odricanja i poštovati neka ravila bez kojih nema napretka.U tom periodu se moramo hraniti potpuno drugačije od ostalih što nekada predstavlja problem.
Morao bi razgovarati sa doktorom koji je u toj oblasti pa da vidiš koliko ti uopšte smeš da se posvećuješ nekim režimima ishrane koje su potrebne sa bilding da ne bi bilo problema.ne kažem da će biti ali nikada nije na odmet proveriti.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2575 poslato: Maj 19, 2014, 10:03:20 posle podne »

zoltane koji suplement bi mi preporucio za brzi misicni rast ?jer dajem sve od sebe na treningu ,a i ishrana je solidna,ali sporo dobijam misice..moj drug evo ide 3-4 meseca u teret. i dobio je dosta misicne mase,a oduvek je bio sitniji od mene...ne znam u cemu je fora
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2574 poslato: Maj 19, 2014, 12:37:14 posle podne »

oke rauzmeo sam ,ali samo ovako ja se hranim vec tu negde oko godinu kao moja majka ,ko ima kandidu. znaci na toj sam dijeti kao i ona ,jer meni to nesmeta,stime sto ja ponekada pojedem slatko, ali bas za hranu sto se tice rucka tako jedem, ali neznam koliko je to dobro? msm mogu da promenim ali ne nesto mnogo, a sto se mesa tice kuvano gledam da uvek bude to,tako da to rasturam. E sada reci mi ti tvoje misljenje?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2573 poslato: Maj 19, 2014, 09:37:07 pre podne »

Pozzdrav Zoltane, za whey sam uradio tako sipao sam vise vode i oke je.Medjutim zanima me ovako nesto, dali bih ja imao neke koristi od iron mass a? ili nekog takog boljeg ili da kazem u rangu sa cenom wheya za massu,stime sto trebam da trebam da skinem salo sa stomaka,tj kao sto si video na slikama? i reci mi dali si cuo za iron dream preparat? pije se samo pre spavanje, i pitam za ovo sve posto nasao neku kombinaciju,koju bih uzeo nekako bih skupio pare za to i uzeo bih,najvise zato sto je muslepharm a drugo sto je iron. ovako kombinacija...iron mass, iron pack, iron dream, iron cre3,iron pump.? da i nabavio sam od biotecha onaj no raktor sto imaju nitrox theraphy ,uzeo 3 kesice da vidim kakav je ,i mogu da kazem da je hot blood kesa pored nje :D ,Medjutim sta bi trebao da gledam kakav da je sastav kada uzimma no reaktor? da ima sto vise stvari u njega tj duza lista ili? sta su ono najbitnije stvari?msm znam arginin ali ono ostalo? Pozzdrav

Mislim da u tvom slučaju ne treba da se toliko baziraš na suplementaciji koliko na ishrani i to onoj dijetalnoj gde ćeš unositi samo kvalitetne namirnice.Proteini kao što sam rekao ok su,gledaj odnos da bude što više proteina a što manje šećera kada biraš i biće ok.
No reaktor kada uzimaš gledaš da tebi odgovara, baš kao taj od biotecha jer eto tebi on daje super rezultate kao što si i sam rekao a hot blood ne.A recimo većini ljudi koje ja znam kažu da je blood mnogo dobar.
Svi se mi razlikujemo i bitno je da naĂ°emo reaktor koji samo nama odgovara.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2572 poslato: Maj 19, 2014, 09:33:19 pre podne »

zoltane sta mislis o ovom suplementu da li je dobar i na koju foru "radi"
http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/MT284-Cell-Tech.html

Pozdrav,

Dobar jeste ali zavisi za šta tebi treba.Ova firma je inače po kvalitetu jako dobra ali poznata je i po svemirskim reklamama i obećanjima da za kratko vreme se dobija ogromna masa i snaga što nema veze sa istinom.Kada uzmemo u obzir još da su im cene paprene reko ko se odlučuje za njih.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2571 poslato: Maj 19, 2014, 09:30:48 pre podne »

Pozdrav, moze li mi neko dati odgovor kako ojacati zglobove sake, jer dosta puta misic moze da izdrzi napor ali sake ne mogu, najvise primecujem kada radim grudi bucicama, negde sam procitao da se misic 3 puta brze razvija od zgloba i nasao neke vezbe za jacanje zgloba, pokusacu tim vezbama ali da li bi trebao uzimati neki suplement za zastitu i jacanje zglobova?

Pozdrav,

Na pravome si mestu sa tim pitanjem jer se ja bavim armwrestlingom gde je ovo od izuzetno velike važnosti.Od suplemenata koji ti tu mogu pomoći ja preporučujem ovaj

http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova/NI044-MSM-Glucosamine-Double-Strength.html

Od nekih jačih i kompleksnijih onda ovaj
http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova/LB529-Elasti-Joint.html

A što se tiče vežbanja pogledaj ovaj moj link gde sam pisao svoja iskustva.Pomoći će ti.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=118031.msg1500871#msg1500871

Ukoliko budeš imao još nekih pitanja slobodno me pitaj u ovoj temi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2570 poslato: Maj 19, 2014, 09:26:30 pre podne »

Pozdrav,
moze neka preporuka kad su u pitanju sagorevaci masti. Neki slabiji, posto nikada ranije nisam nista od takve suplementacije koristio (sem L carnitina). Nekoliko predloga
Hvala

Pozdrav,

Pametno je što želiš ići od početka a ne kao većina odmah na najjače i onda bude nekada i problema.
A zaista nema potrebe za time jer uvek ti možeš posle nekog vremena ukoliko nisi zadovoljan da uzmeš neki jači i kompleksniji sagorevač.Za početak ja bih preporučio recimo ovaj

http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Bezstimulansni-sagoreva%C4%8Di/UN194-Fat-Burners.html

po meni za početak sasvim ok i daće rezultate uz dobru ishranu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2569 poslato: Maj 19, 2014, 09:23:36 pre podne »

@ Zoltan...

=======================================

U sejkeru se zna prosuti :D al u zatvorenoj flasi nema sanse da se prospe, pitao sam ovo iz razloga, zato sto svi govore i svugde pise, cim se napravi, da se odmah popije... ( pa sam kontao, ako tako svi kazu i ako tako pise, da onda u fazonu ako odstoji u flasi da to posle nece valjati )

Hmmmmm, a zasto ne treba dekstroza i sta to sad ima sa definicijom, ne valja uzimati tokom definicije ili ? Jer ja sam kontao do sad, da to pospjesuje unos proteina i itd...

Vazi, znaci sto se BCAA i GLUTAMINA tice, sto vise to bolje :) onda bi ja to unosio 3 - 4x dnevno, najvise bi se fokusirao da unosim to posle trcanja, posle vecernjeg treninga ( sa tegovima ) i pre spavanja ili npr. ujutru cim ustanem, navece posle treninga ( sa tegovima ) i onda pre spavanja.
Vazno mi je bilo samo da znam, da znaci whey, glutamin i bcaa prasak mogu sve zajedno da stavim i da izmuckam i popijem :) ekstra :D

Kolicina vode nije bitna ili, posto u slucaju, ako bi uspeo i GLUTAMIN da nabavim, onda bi isla 3 praska ( whey, bcaa, glutamin ) kontam da je 3 decilitra sasvim dovoljno da se to sve izmucka tj. rastvori...  ;D

Najbolja opcija je da to uradiš posle treninga i onda popiješ.Mada neće biti problema ni ako ti to stoji neko kraće vreme pa popiješ.
Dekstroza može biti mač sa dve oštrice jer ipak je to šećer koji može štetno uticati na defku ali i to zavisi od unosa hidrata u toku dana.Mada ja sam uvek u takvim situacijama gledao to da izbegavam i da ne reskiram bezveze.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2568 poslato: Maj 19, 2014, 08:50:04 pre podne »

Pozzdrav Zoltane, za whey sam uradio tako sipao sam vise vode i oke je.Medjutim zanima me ovako nesto, dali bih ja imao neke koristi od iron mass a? ili nekog takog boljeg ili da kazem u rangu sa cenom wheya za massu,stime sto trebam da trebam da skinem salo sa stomaka,tj kao sto si video na slikama? i reci mi dali si cuo za iron dream preparat? pije se samo pre spavanje, i pitam za ovo sve posto nasao neku kombinaciju,koju bih uzeo nekako bih skupio pare za to i uzeo bih,najvise zato sto je muslepharm a drugo sto je iron. ovako kombinacija...iron mass, iron pack, iron dream, iron cre3,iron pump.? da i nabavio sam od biotecha onaj no raktor sto imaju nitrox theraphy ,uzeo 3 kesice da vidim kakav je ,i mogu da kazem da je hot blood kesa pored nje :D ,Medjutim sta bi trebao da gledam kakav da je sastav kada uzimma no reaktor? da ima sto vise stvari u njega tj duza lista ili? sta su ono najbitnije stvari?msm znam arginin ali ono ostalo? Pozzdrav
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2567 poslato: Maj 18, 2014, 08:54:11 posle podne »

zoltane sta mislis o ovom suplementu da li je dobar i na koju foru "radi"
http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/MT284-Cell-Tech.html
Sačuvana
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2566 poslato: Maj 18, 2014, 04:22:41 posle podne »

Pozdrav, moze li mi neko dati odgovor kako ojacati zglobove sake, jer dosta puta misic moze da izdrzi napor ali sake ne mogu, najvise primecujem kada radim grudi bucicama, negde sam procitao da se misic 3 puta brze razvija od zgloba i nasao neke vezbe za jacanje zgloba, pokusacu tim vezbama ali da li bi trebao uzimati neki suplement za zastitu i jacanje zglobova?
Sačuvana
PORSCHE
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2565 poslato: Maj 18, 2014, 03:47:18 posle podne »

Pozdrav,
moze neka preporuka kad su u pitanju sagorevaci masti. Neki slabiji, posto nikada ranije nisam nista od takve suplementacije koristio (sem L carnitina). Nekoliko predloga
Hvala
Sačuvana
Stranice: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.