TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:08:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768305 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2624 poslato: Jun 12, 2014, 08:39:30 pre podne »

Ako ti baš toliko prija onda da, mada ja lično nikada nisam skroz izbacio pirinač jer ipak mi je on nekako najviše davao rezultate za masu.
OK,Hvala ti.

nema na čemu,ako nešto ustreba tu sam.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2623 poslato: Jun 11, 2014, 03:02:06 posle podne »

znaci od hleb heljdinog brasna je dobar i ne pravi salo na stomaku ?
Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2622 poslato: Jun 11, 2014, 10:28:30 pre podne »

Ako ti baš toliko prija onda da, mada ja lično nikada nisam skroz izbacio pirinač jer ipak mi je on nekako najviše davao rezultate za masu.
OK,Hvala ti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2621 poslato: Jun 11, 2014, 09:04:04 pre podne »

Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2620 poslato: Jun 10, 2014, 12:21:03 posle podne »

Pozdrav.
Hteo sam da te pitam jel valja razeno brasno,heljdino brasno itd kao kvalitetan unos hidrata?Posto sam citao da sadrze slozene hidrate...Hvala.

dobro je,ali prvenstveno moraš videti šta samo tvome telu odgovara.Evo na primer meni jako odgovara raženo a o ovsenim imam samo reči hvale.
E odlicno onda,moze li skroz da zameni pirinac,ili samo ponekad da ubacujem?posto mi je bas lakse da spremim hleb od cistog heljdinog pa da raspodelim u toku dana...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2619 poslato: Jun 10, 2014, 10:46:24 pre podne »

ok zoltane hvala na svemu

Nema na čemu,ako išta ustreba tu sam.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2618 poslato: Jun 10, 2014, 10:46:04 pre podne »

Pozdrav.
Hteo sam da te pitam jel valja razeno brasno,heljdino brasno itd kao kvalitetan unos hidrata?Posto sam citao da sadrze slozene hidrate...Hvala.

dobro je,ali prvenstveno moraš videti šta samo tvome telu odgovara.Evo na primer meni jako odgovara raženo a o ovsenim imam samo reči hvale.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2617 poslato: Jun 09, 2014, 04:34:29 posle podne »

ok zoltane hvala na svemu
Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2616 poslato: Jun 09, 2014, 10:18:47 pre podne »

Pozdrav.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2615 poslato: Jun 09, 2014, 09:41:33 pre podne »

zoltane kakav je trening za ruke najbolji po tebi ?sa super setovima,drop setovima ili klasican trening  sa 3-4 razlicite vezbe

Nećeš verovati ali ja sam velike ruke postigao samo klasičnim vežbama.Neko će možda reći pa ok ali koliko godina je tu u pitanju i realno je,ali... ja imam190cm visinu a ruke su oko 47,8cm uvek što je odlično i lepo izgleda.
Meni je taj način dao rezultat i to uglavnom sl vežbe.
1.Stojeći sa bučicama
2. ez šipka dva hvata uski i široki
3. Na skot klupi pojedinačno svaka ruka.

Ova poslednja vežba mi se uvek činila nekako najbolja i na njoj se pokidam.Posle nje ne mogu ruke da podignem.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2614 poslato: Jun 09, 2014, 09:38:30 pre podne »

Ok, hvala  8)

Nema na čemu drago mi je ukoliko sam pomogao.Ako nešto ustreba samo mi se javi ovde.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2613 poslato: Jun 06, 2014, 08:06:21 posle podne »

zoltane kakav je trening za ruke najbolji po tebi ?sa super setovima,drop setovima ili klasican trening  sa 3-4 razlicite vezbe
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2612 poslato: Jun 06, 2014, 01:53:57 posle podne »

Ok, hvala  8)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2611 poslato: Jun 06, 2014, 09:03:38 pre podne »

Par kratka pitanja, sto se tice "Omega 3" da li je dobro uzeti ujutru odmah na prazan ( gladan ^_^ ) stomak :D prvo jednu kapsulu popiti, pa onda obrok?

Da li da uzimam uz obroke po jednu tableticu ( al dan mi se svodi na najmanje 3-4 obroka, sto znaci trebao bi popiti 4x po jednu tableticu, tabletica se sastoji od 1000mg )

A kontao sam da pijem 3x dnevno tableticu i to ovako, ujutru, pa onda posle podne uz neki obrok i onda navece kada dodjem sa treninga?

Da li je bitno da se uz obroke uzima omega 3 ili to uopste nije bitno?

Ja sam uzimao i uz obrok ali i na prazan stomak.Po nekima poželjno je uz obrok ali nekada se jednostavno ne stigne tako,ali ako možeš onda uz obrok uzimaj.

Aha ok.

Napisacu ti ukratko jedan detalj od neki dan... otisao sam u par apoteka i napravio se glup da ne znam sta je to "Omega 3" i pitao ih u apoteci, koliko se treba piti, sta i kako, da zelim kapsulu od 1000mg i da imam ponuedjenu opciju da kupim "Omega 3" u sprotskoj radnji, gde je "EPA" i "DHA" povecan za 2x, nego sto ima po apotekama... npr. u bilo koju apoteku da odem "EPA je oko 230mg", a "DHA je oko 150mg" i sad,  medjutim, kada sam im rekao da cu "Omega 3" uzeti upravo u  sportskoj radnji, gde je povecan "EPA na 330mg" i "DHA povecan na 220mg" i da cu tako piti 3 kapsule dnevno, oni su mi rekli, da li sam normalan, zasto da pijem toliko, da to uopste nije dobro, cak su mi ove manje kolicine rekli kao u vrh glave da pijem 2x dnevno, a da se kao ne igram glavom da pijem tu pojacanu kolicinu 3x dvevno, i itd...cak su mi govorili da ne bi trebao onda da se toliko izlazem suncu, jer sunce stvara vitamin D i itd... da ne sirim pricu dalje...

Mene zanima, sta sad, koliko da pijem ovu "Omegu 3" sto sam u PanSportu uzeo, znaci 1na kapsula ima 1000mg ( 330mg EPA / 220mg DHA ) ima cak i vitamina E 12mg :D, koliko puta dnevno da pijem? Koliko minimalno, koliko maksimalno?

Ja bih ih pitao a zašo je to štetno i tražio bih detaljno objašnjenje za to.Uglavnom oni kažu štetno je a zašto je štetno e to ne kažu jer ne znaju da objasne pošto u stvari nije štetno.
Ali da ne dužimo sa time, ti možeš slobodno piti po dve doze dnevno, pa čak i više a ja te uveravam da ti neće od toga biti loše.Pa nije ovo reaktor već omega tri.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2610 poslato: Jun 06, 2014, 09:00:22 pre podne »

zoltane a za vece misice,posebno za obim ruke ,da li da radim od 10-12 ponavljanja ili manje ?

Večita je zabluda to oko ponavljanja, svi mislie da to igra neku jako bitnu ulogu a i nije baš tako.Po meni je mnogo važnije sam način treninga i odmor o kojem nažalost malo njih obraća pažnju.Stagniranje u mišićnom rastu na primer može baš biti i činjenica da mišićima ne daješ dovoljno odmora da se oporave.To može biti jedan od razloga.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.