TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:06:46 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768296 puta)
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2639 poslato: Jun 16, 2014, 10:00:54 pre podne »

Pozzdrav,  napisao sam ti jednu privatnu poruku,pogledaj. Pozzdrav
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2638 poslato: Jun 16, 2014, 09:40:54 pre podne »

Sve je u glavi veruj mi.Svi smo mi različiti i drugačije reagujemo na suplemente i stimulanse.80mg kofeina nije nešto strašno jer realno jedna jača crna kafa ima preko 100mg tako da ne brini za to.Realno kada bih ti rekao svoju dozu pala bi u nesvest  :)
Ali opet i ja doziram nekad više nekada manje nekada ne uzmem itd..
To što ti je taj dan teže kada ne uzmeš je sasvim normalna reakcija organizma jer nema stimulansa ali to je veruj mi kratkog dejstva.Već posle nekog perioda ne bi to osetila i vratilo bi se sve u stanje kao pre uzimanja.
Ali opet ti napominjem da doza koju uzimaš nije strašna i nema razloga za zabrinutost.
Uzimaj slobodno neko vreme pa napraviš nekoliko dana pauze i možeš opet.Pa nekad napraviš dužu pauzu i tako u krug.
Sačuvana
ivaliki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2637 poslato: Jun 16, 2014, 09:35:19 pre podne »

Hvala na odgovoru. Uzimam i Kapsule kofeina i taurina od Biotecha, imaju 80mg kofeina. Negde sam procitala neki tvoj post da se ne stvara zavisnost, medjutim danima kada ne uzmem mi je mutno u glavi, nemam fokus, vucem se samo. Verovatno mi je nizi pritisak ali ipak ne dopada mi se cinjenica da svaki dan moram da uzmem kapsulu kofeina da bi mi bilo bistro u glavi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2636 poslato: Jun 16, 2014, 09:25:09 pre podne »

Jel istina da u 100g "Bakalara" ima 80g proteina? Il je to dezinformacija...?
Ako je ovo tacno, pa to je onda cisti protein, da bolje ne moze da bude... Inace ko ne zna, "Bakalar" je vrsta ribe.
PS. dobio sam informacije da se to radi o suvom Bakalaru, hmmm...

I de mi reci, inace svaki dan uz piletinu kada je jedem ili bilo sta drugo, ubacim tipa 2 paradajza, 1 krastavac, al bukvalno uvek, pogotovo navece kada dodjem sa treninga, taj vecernji obrok nakon treninga je oko 22:45h - 23:15h i svodi mi se na 200g piletine i 1-2 paradajza, tako i krastavca Cheesy jel ok tako paradajz i krastavac jesti ili? Mogu li preterati sa tim il ne mogu ? ( Inace na definiciji sam )

Moguće da ima,iskreno da ti kažem nisam na tome nikada bio već uglavnom na čistom osliću kuvanom na vodi i sasvim je bilo ok kada sam radio definiciju.
Ništa nije dobro kada se preteruje pa nemoj ni sa povrćem pred spavanje jer u najboljem slučaju budićeš se tokom noći da ideš u wc.Krastavci su pogotovu za to veoma zaslužni.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2635 poslato: Jun 16, 2014, 09:21:45 pre podne »

Jos jedno pitanje vezano za supleentaciju. Uzimam natrolov glukozamin, bolela su me kolena. Medjutim u njemu nema hondroitina. Da li je bolji dymatize joint tech?

Po sastavu je možda malo kompleksniji.Ali kada se tadi o težim i ozbiljnijim povredama tada može pomoći po meni jedino ovaj suplement.

http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova/UN467-Animal-Flex.html

mada ni ovaj nije loš i dobro bi došao

http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova/LB529-Elasti-Joint.html

Ta dva su baš kada doĂ°e do povreda a svi ostali su više kao preventiva od povreda i treba da se koriste stalno bez prestanka.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2634 poslato: Jun 16, 2014, 09:19:19 pre podne »

Pozdrav Zoltane, mozes li mi molim te reci kakav je Biotechov Power Protein. Ima 22,5g proteina na 30g, ali zapravo nisam sigurna kog su kvaliteta biotechovi proteini. Pijem Scitecov whey professional i naravno primecujem razliku u ukusu.

Biotech firma je u poslednjih nekoliko godina drastično poboljšala svoj kvalitet svih proizvoda i tu prvenstvno mislim na sam kvalitet proizvoda a ne toliko na ukus.
Kada se o ukusu radi i meni su ubedljivo najbolji scitec professional proteini ako gledam ukuse jer je ova firma obratila veoma veliku pažnju baš na to.Ali ako gledaš kvalitet ne brini i biotech je veoma dobar.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2633 poslato: Jun 16, 2014, 09:16:54 pre podne »

Pozzdrav Zoltane!
Nisam bio jedno duze vreme tu na forumu,i po obicajnom imam par pitanja. juce sam citao u flexu jedan dobar artikal,za sagorevanje sala.
Evo ovako od supsa:
Protein,Bcaa,L-carnitine,Coffeine,Omega3,Creatin monohydrate,L-tyrosine.
E sad citao sam isto da za ujutro je dobro trcanje ,jer je secer u krvi na niskom nivou i zato je dobro da se trci na prazan stomak,e posto ja nemogu da trcim na prazan stomak,jer ja cim ustanem posle 15-20minuta sam vec gladan. Pa me je zanimalo,posto sam citao da moze i posle teretane da se ide na trcanje,zanima me koliko je to posle u vremenu? znaci odmah posle ili npr do pola sata posle?
I od supsa dali bi mogao ovako da ih pijem.
Pre treninga 5gr bcaa 5gr creatin 1 tabletu coffeina od 200mg i dali da pijem i dali da pijem i jednu kapsulu tyrosina pre tretane,stime sto u artiklu pise 3000mg a na dan,tj pre treninga,ali nepise dali pre trcanja ili teretane,i posle teretane opet 5gr bcaa i protein i 5grm creatin, i ako bih odmah isao posle na trcanje da odmah posle treninga jos da popijem pored ovoga tyrosine 3capsule i l carnitine izmedju 1-3gr i jos jedan coffein? i naravno posle trcanja protein i pre spavanje isto, a omega 3 da pijem 2-3caps u toku dana posle obroka? I ako mislis da ovako nije dobro preporuci mi nesto bolje,ali prvenstveno hteo bih da probam sa ovim supsima. Ps trenign sa tegovima bi radio tada u 18h do 20h uvece i posle bih isao na trcanje,jer ranije stvarno je pakao,jer nema klime tamo,a i nije zdravo. Sto se ishrane tice cu da radim sve po propisu, stime sto planiram da povecavam na vise obroka,barem na 6 obroka na dan a mozda i na 7.

Pa reci mi tvoje misljenje?
Ps te neke komplexne sagorevace necu da pijem,jer vidim da skoro na svima pise da ako si nekada imao neki bolest ,da se nepreporucuje,zbog jakih supstanca sem kofeina,pa zato nebih da uzmem nikakav lipo6 black ili unlimited ,nit nikakave te koje imaju te ddoatne zbog cega kome nesmeju da piju. Jedino razmisljao sam i za animal cuts, i samo za taj ali nekako mi deluje da je ova opcija bolja,koju sam naveo gore.
Hvala ti unapred i Pozzdrav

Pozdrav,

Sve si mi napisao samo nisi ishranu ali nadam se da si nju sredio inače sve je džaba.
Samo mi je malo čudno ko ti je rekao da su sagorevači loši jer to nije tačno.Imaš slabije,srednje klase i jake pa svako dozira po sebi koji mu odgovaraju i sve ok.
Suplementaciju koju si mi naveo je ok i možeš uzimati tako kao što si naveo samo bih ja povećao unos bcaa makar na 10gr po dozi.
Trčanje na prazan stomak ujutru ja nikada ne bih preporučio početnicima a ni sam to nisam praktikovao već samo odmah posle treninga sa tegovima.meni lično tada je dalo najbolje rezultate.
Sačuvana
MB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2632 poslato: Jun 16, 2014, 12:01:19 pre podne »

Jel istina da u 100g "Bakalara" ima 80g proteina? Il je to dezinformacija...?
Ako je ovo tacno, pa to je onda cisti protein, da bolje ne moze da bude... Inace ko ne zna, "Bakalar" je vrsta ribe.
PS. dobio sam informacije da se to radi o suvom Bakalaru, hmmm...

I de mi reci, inace svaki dan uz piletinu kada je jedem ili bilo sta drugo, ubacim tipa 2 paradajza, 1 krastavac, al bukvalno uvek, pogotovo navece kada dodjem sa treninga, taj vecernji obrok nakon treninga je oko 22:45h - 23:15h i svodi mi se na 200g piletine i 1-2 paradajza, tako i krastavca Cheesy jel ok tako paradajz i krastavac jesti ili? Mogu li preterati sa tim il ne mogu ? ( Inace na definiciji sam )
« Poslednja izmena: Jun 16, 2014, 12:13:27 pre podne od strane MB » Sačuvana
ivaliki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2631 poslato: Jun 13, 2014, 11:30:35 posle podne »

Jos jedno pitanje vezano za supleentaciju. Uzimam natrolov glukozamin, bolela su me kolena. Medjutim u njemu nema hondroitina. Da li je bolji dymatize joint tech?
Sačuvana
ivaliki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2630 poslato: Jun 13, 2014, 04:01:41 posle podne »

Pozdrav Zoltane, mozes li mi molim te reci kakav je Biotechov Power Protein. Ima 22,5g proteina na 30g, ali zapravo nisam sigurna kog su kvaliteta biotechovi proteini. Pijem Scitecov whey professional i naravno primecujem razliku u ukusu.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2629 poslato: Jun 13, 2014, 10:55:47 pre podne »

Da samo jos jednu stvar zaboravio sam da pitam, dali je bolje i isplatljivije l carnitin u tecnom obliku ili u capsulama?
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2628 poslato: Jun 13, 2014, 10:37:01 pre podne »

Pozzdrav Zoltane!
Nisam bio jedno duze vreme tu na forumu,i po obicajnom imam par pitanja. juce sam citao u flexu jedan dobar artikal,za sagorevanje sala.
Evo ovako od supsa:
Protein,Bcaa,L-carnitine,Coffeine,Omega3,Creatin monohydrate,L-tyrosine.
E sad citao sam isto da za ujutro je dobro trcanje ,jer je secer u krvi na niskom nivou i zato je dobro da se trci na prazan stomak,e posto ja nemogu da trcim na prazan stomak,jer ja cim ustanem posle 15-20minuta sam vec gladan. Pa me je zanimalo,posto sam citao da moze i posle teretane da se ide na trcanje,zanima me koliko je to posle u vremenu? znaci odmah posle ili npr do pola sata posle?
I od supsa dali bi mogao ovako da ih pijem.
Pre treninga 5gr bcaa 5gr creatin 1 tabletu coffeina od 200mg i dali da pijem i dali da pijem i jednu kapsulu tyrosina pre tretane,stime sto u artiklu pise 3000mg a na dan,tj pre treninga,ali nepise dali pre trcanja ili teretane,i posle teretane opet 5gr bcaa i protein i 5grm creatin, i ako bih odmah isao posle na trcanje da odmah posle treninga jos da popijem pored ovoga tyrosine 3capsule i l carnitine izmedju 1-3gr i jos jedan coffein? i naravno posle trcanja protein i pre spavanje isto, a omega 3 da pijem 2-3caps u toku dana posle obroka? I ako mislis da ovako nije dobro preporuci mi nesto bolje,ali prvenstveno hteo bih da probam sa ovim supsima. Ps trenign sa tegovima bi radio tada u 18h do 20h uvece i posle bih isao na trcanje,jer ranije stvarno je pakao,jer nema klime tamo,a i nije zdravo. Sto se ishrane tice cu da radim sve po propisu, stime sto planiram da povecavam na vise obroka,barem na 6 obroka na dan a mozda i na 7.

Pa reci mi tvoje misljenje?
Ps te neke komplexne sagorevace necu da pijem,jer vidim da skoro na svima pise da ako si nekada imao neki bolest ,da se nepreporucuje,zbog jakih supstanca sem kofeina,pa zato nebih da uzmem nikakav lipo6 black ili unlimited ,nit nikakave te koje imaju te ddoatne zbog cega kome nesmeju da piju. Jedino razmisljao sam i za animal cuts, i samo za taj ali nekako mi deluje da je ova opcija bolja,koju sam naveo gore.
Hvala ti unapred i Pozzdrav
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2627 poslato: Jun 12, 2014, 10:42:58 pre podne »

Niko od nas ti ne može reći koliko je ta količina uh koju treba da uneseš a da se ne zamastiš jer svakome je to drugačije.Ja dok nisam stekao neku rutinu i dok nisam upoznao svoje telo vodio sam u svesku tačnu evidenciju šta,kada i koliko unesem.Posle nekog perioda samo pogledam i znam kako reagujem.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2626 poslato: Jun 12, 2014, 09:50:20 pre podne »

pa npr ja pojedem oko 400g pirinca (merim pre kuvanja) i oko 300g hleba od heljdinog brasna..dosta mi je lakse da unesem dovoljno kalorija tako..e sad nzm da ponovo ne nabijem salo,a dosta sam se pomucio da ga skinem..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2625 poslato: Jun 12, 2014, 08:40:53 pre podne »

znaci od hleb heljdinog brasna je dobar i ne pravi salo na stomaku ?

Sve može napraviti salo ukoliko se sa time pretera.A kolika je tačna doza nečega na čega će naš organizam dobro reagovati u smislu da se nećemo mastiti zavisi i od treninga,iskustva,genetike itd...treba isprobati količine pa tačno videti kako i šta.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 13 upita.