TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:07:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768297 puta)
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2759 poslato: Septembar 22, 2014, 11:50:14 pre podne »

Oke razumem hvala ti.
Kada sam u sredu i u petak uradio trening,pocelo je da me boli u toku trening zadnja ramena i kod grudi jedna strana unutrasnji deo, i nisam mogao u petak da uradim iza glave sa sipkom. samo sam odradio podjednako sa bucicama stojeci sa strane na gore i napred sa bucicama. I posle reko ajde daisprobam da popijem dupli dozer whey da vidim kako cu da se osecam i ja popio posle treninga 2 dozera sa vodom i isto tako pre spvanje sa mlekom. I drugi dan ujutro mi je bilo super,nisamimao tako preteane upale,kao sto sam ocekivao tj koje imam kada popijem samo jedan dozer. Stime sto ovako se trosi jako protein. Jedino je dobro da ne treniram svaki dan,jer inace bi mi trebalo ili dva manja ili jedan veci dzak za 1mesec.
Za gainer sam te bio pitao,jer sada kako jedem,nebi imalo sanse da nabacim masu na sebi sa cistom ishranom jer vec skoro 2 godine se hranim ovako zdravo,sa minimalnim mastima itd. Pa sam samo zato mislio neki lean gainer,posto nema toliko kalorija,a nije da je bas sve secer kao sa onim ostalim gainereima koji imaju mnogo vise kalorija.
Samo mi jos reci ovako dali sme ili moze ili ima efekta da sa lean gainerom,caseinom,aminox om, cell techom, da se pije unidyne ili dymaburn? stime sto imam jos neke masne naslage u gornjem telu da skinem,koji ide dole ali sporo ... ili da ja prvo uzmem samo sagorevac i da skinem i posle da uzmem sve ovo ostalo? stime sto svakako bi pio whey i amino u tom slucaju.
I znam da trebam da experimentisem,ali ako si mozda probao onda da te pitam unapred.
I reci mi jos samo dali si ti pio nekada sojin protein? tj ovaj biotech protein power ili power pro tako nesto se zove i dali vredi ili je kao svaki sojin da se oseca soja na njega itd? Hvala ti :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2758 poslato: Septembar 22, 2014, 09:55:32 pre podne »

Ukoliko neko ima neka pitanja koja se tiču i Armwrestlinga slobodno može da me i o tome pita u ovoj temi.
Ovo je jedan od najnovijih mojih snimaka sa treninga Armwrestlinga 19.9.2014god.
https://www.youtube.com/watch?v=g1SjwVFLZYc
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2757 poslato: Septembar 22, 2014, 09:47:13 pre podne »

Mislio sam na Novi Sad u Dunavskoj 23 tamo bi trebalo da ima merenje bf.
Što se tiče količine unosa proteina po obroku nešto okvirno je oko 30gr ako nisi na hemiji već čist.Sve preko toga je bacanje para i to je realnost.Uvek gledaš čist odnos proteina koliko ima a ne sam dozer koliko ima grama jer u tome nije samočist protein već još dosta toga.
Što se tiče koja količina treba da se pije niko ti to tačno ne može reći jer da bi to znao moraš eksperimentisati na sebi.
Geineri se inače preporučuju osobama koje imaju problema sa nabacivanjem telesne mase i mišićne jer puni su kalorija pa zato.
whey je opcija za one koji žele čistu mišićnu masu i nemaju problem sa nabacivanjem mase to jest nisu jako gnetski mršavi.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2756 poslato: Septembar 19, 2014, 08:46:41 posle podne »

Hvala ti puno, sada mi je sve jasnije sto se tice ove kombinacije.
Rekao da je moglo kod vas da se meri za bf% ,samo mi nisi rekao u kom gradu? novi sad, bg ili gde?
I zanima me jos samo ovo, dali kada vi kazete da na telensnu tezinu vezbaca pijete znaci 1ge na 1kg proteina sto je minimum, vi to gledate na jedan dozer .znaci u mom slucaju trenutno mutant 1 dozer je 36gr ,vi gledate to ili tih 22gr proetina sto ima u jednom dozeru ? pa 22x3=66gr proteina znaci trebalo bi da pijem posle treninga 2 dozera sa vodom umesto jedne i isto tako 2 pre spavanje i ujutro drugi dan bi mogao jedan dozer ili isto dve? posto znam da sam negde citao po forumima da navodno organizam odjednom vise od 50gr proteina nemoze da iskoristi pa zatopitam za ovo? i ako je tako da nemoze onda cemu je poenta kod mutanta sto pise da moze i 3 dozera da se pije odjednom pa tako 3 puta dnevno,stime sto to prelazi 50gr proteina odjednom ako se popije...? Ovo sam vec duze vremena hteo da pitam,pa eto sad se setio :D
I reci mi cisto informativno,posto dosta sam i to primetio da vi ovde na forumima kazete da umesto gainera ako zelite da nabacite masu pijete bolje whey ,jer je bolja opcija,jel to vi gledate uosptenom na sve gainere ili samo na one koje imaju gomilu kalorija? i kada vi idete na masu sa wheyom koje su vam merice ili koliko bi trebao npr meni da bude ta merica odjednom? i dali ima odredjen koji protein ili?

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2755 poslato: Septembar 19, 2014, 10:11:29 pre podne »

Pozdrav,

Imaju proteine ali biljnog porekla što je da se prosto izrazim slabog kvaliteta u odnosu na životinjski koji i gradi naše mišiće.Nisu loši ali nedovoljni i zato ja na primer ovsene više gledam kao kvalitetan izvor hidrata a ne proteina.
Uglavnom se samo životinjski proteini računaju kao oni pravi a na to dodati i biljne onda je ok.
Sačuvana
Miki91
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2754 poslato: Septembar 19, 2014, 09:48:45 pre podne »

Pozdrav Zoltane!
Imam pitanje vezano za proteine iz na primer ovsenih pahuljica. Ima ih 12, na 100 grama, racunaju se kalorijski, ali ne racunamo ih i kao unete proteine u toku dana. Ima takvih u jos namirica. Zanima me, kakva je njihova svrha, i da li se makar neki njihov umanjeni deo racuna u dnevni unos proteina?
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2753 poslato: Septembar 19, 2014, 09:38:56 pre podne »

Pogrešno si me razumeo..sa mlekom sam mislio izmeĂ°u dva obroka kao dopuna,a sa vodom uvek posle treninga.
Cell možeš pre i posle treninga a kada ne treniraš onda jedna doza u toku dana.Mada i to je sve od vežbača do vežbača jer neko uzme tada i dve doze.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2752 poslato: Septembar 18, 2014, 11:49:29 pre podne »

Hvala ti na odgovorima,a za gainer sa mlekom sam samo pitao,posto si napisao da u toku treninga da pijem gainer sa mlekom,pa za to sam pitao? znam da sa mlekom se sporije razlaze,a sa vodom brze. a cell tech se pije samo posle treninga i drugi dan ujutro,ako drugim danom nema se treninga? ne treba i pre treninga da se pije?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2751 poslato: Septembar 18, 2014, 09:36:25 pre podne »

Sa mlekom se pije iz razloga što mleko usporava dejstvo i onda se on polako otpušta i hrani ti mišiće duže.Sa vodom to ide mnogo brže i zato se sa vodom pije odmah posle treninga.
Ako ti prija amino ubaci onda slobodno.
Whey ti onda ne treba ako imaš sve što si nabrojao.
Stereoide izbegavaj u širokom luku...dobro i kvalitetno jedi,odmaraj i treniraj pravilno uz suplemente a čvrstina i obimi doći će vremenom.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2750 poslato: Septembar 17, 2014, 11:31:15 pre podne »

Aha oke razumem,pa pre spavanje nebi pio,tad bi samo casein,ali u toku treninga sa mlekom? i dali onda u toku treninga bi mogli da se ubaci aminox ili nesto tako? posto se ja tako bas dobro se osecam kada pijem to u toku treninga.? i cell tech ide pre i posle treninga ili samo posle?
Jel mi treba onda i whey ako imam gainer i casein isto ili?
I dali postoji neki preparat sem steroida...koji moze da mi ucvrsti misice i da ih oblikuje?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2749 poslato: Septembar 17, 2014, 10:52:24 pre podne »

Hvala ti na odgovorima,danas cu da radim malo slabiji trening isprobacu kaku cu da se osetim.
Znam da je casein uvek najbolje pred spavanje,,ali ako bi da uzmem ovu kombinaciju kada bi bilo najbolje da pijem ovaj gainer i dali mi treba whey pored ovoga,i ako mi treba kada bi trebao da ga pijem? Posto znam da se neki gaineri piju se i posle treninga.?
I reci mi citao sam o tome i stvarno mi nije jasno za koga je to namenjeno i za kada u kojim fazama... za evotest,hemotest,gh max,sterol complex,hemotropin od nutrabolicsa? za ovaj zadnji sam citao da dize testosteron kada se spava i da se stime povecavaju misici itd...
Ali stvar je u tome,pitao sam jednog druga koji je ranije trenirao i pio ove suplemente i on mi kaze da to nije nista za mene i da je testosteron u prahu ili kapsulama tek za one preko 30+ godina. E sad me zanima dali to ili ovi ostali preprati mogu da mi pomognu nesto stime sto imam 24 godine?

Geiner ide posle treninga sa vodom i izmedju treninga sa mlekom.Ubacuju se po potrebi u zavisnosti od ciljevajer neki piju i pred spavanje sto i nije bas najbolja opcija ukoliko bas nemas problema sa nabacivanjem telesne mase.
Sto se tice ovih ostalih suplemenata nisu ti potrebne pre tridesete.
Nema veze to sa vremenskim periodima vec od tvojih ciljeva.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2748 poslato: Septembar 17, 2014, 10:48:42 pre podne »

I za ovu kombinaciju sa gainerom ,kada je najbolje to da se uradi,dali ima neke veze ako bi radio zimi ili ne?
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2747 poslato: Septembar 17, 2014, 10:47:49 pre podne »

Hvala ti na odgovorima,danas cu da radim malo slabiji trening isprobacu kaku cu da se osetim.
Znam da je casein uvek najbolje pred spavanje,,ali ako bi da uzmem ovu kombinaciju kada bi bilo najbolje da pijem ovaj gainer i dali mi treba whey pored ovoga,i ako mi treba kada bi trebao da ga pijem? Posto znam da se neki gaineri piju se i posle treninga.?
I reci mi citao sam o tome i stvarno mi nije jasno za koga je to namenjeno i za kada u kojim fazama... za evotest,hemotest,gh max,sterol complex,hemotropin od nutrabolicsa? za ovaj zadnji sam citao da dize testosteron kada se spava i da se stime povecavaju misici itd...
Ali stvar je u tome,pitao sam jednog druga koji je ranije trenirao i pio ove suplemente i on mi kaze da to nije nista za mene i da je testosteron u prahu ili kapsulama tek za one preko 30+ godina. E sad me zanima dali to ili ovi ostali preprati mogu da mi pomognu nesto stime sto imam 24 godine?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2746 poslato: Septembar 17, 2014, 09:59:54 pre podne »

Da bi neko znao koji mu suplement prija i daje dobre rezultate mora proći dosta vremena eksperimentisanja na samome sebi.Zvuči možda pomalo bezveze ali to je realnost.Iz priča ostalih vežbača možeš saznati samo neke smernice i savete ali šta će na tebi raditi to ćeš znati samo ako te kombinacije i probaš.
Geineri su ok ako za to ima potrebe.Taj što si naveo uz kombinaciju cella može lepe rezultate dati ako sve lepo uklopiš.
Casein je uvek najbolja opcija pred spavanje.
Što se tiče merenja bf,pre je moglo da se to uradi kod nas u radnji pansporta u dunavskoj ulici br 23.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2745 poslato: Septembar 17, 2014, 09:54:05 pre podne »

Pozzdrav Zoltane imam jedno pitanje,u poslednje vreme mi se desava da posle treninga sa tegovima,kada je zavrsim da kad stignem kuci,i kada sednem da se onako kao da se tresem,sad neznam bas kako da ti objasnim,samo da sedim i da se tresem i zanima me dali je to mozda zbog toga sto sam se pretrenirao i ako jeste sta mogu zbog toga da uradim,dali pomaze neki suplment onda za takve situacije? da pijem duplu dozera wheya ili glutamin ili se nesto istrosilo iz organizma od vitamina ili amnioa? Pijem hemo rage pre treninga u toku aminolast i posle whey mutant 1 dozer u 2dc vode,u toku treninga popijem oko 1litru vode i u toku dana isto pijem dosta tcnosti,jedem redovno na svaka 3 sata i pre i posle treninga,pre treninga jedem vise ugljenih hidrata nego posle. Malo sam samo povecao bio tezine, da i od prosle nedelje odkad mi se ovo pojavio samo 3 puta nedeljno teretana i ostalim danima neradim nista ,jer sam onako stalno previse umoran,mozda zbog vremena neznam,ali i prija mi da odmaram drugim danima. Hvala ti na odgovoru unapred

To nikako nije dobar znak i može biti posledica više razloga.Moguće je od premora na treningu jer telo je pod stresom,moguće da ne odmaraš dovoljno drugim danima i da je zato telo premoreno,može biti malo posledica i vremenskih prilika.Moj ti je savet da malo za početak smanjiš intenzitet svojih treninga i pratiš kako se telo ponaša.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 13 upita.