TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:15:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POVREDA RAMENA NA BENCHU!  (Pročitano 59843 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Mart 21, 2011, 12:13:32 pre podne »

probaj da dodješ do dr Milošević u bolnici da ti uradi ultrazvuk ramena - vide se promene na tetivama, pripojima, upale burze...
možda budemo posle pametniji  ;)
btw, sada hladi rame (led ili ice power gel)...
Sačuvana
chevelle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Mart 20, 2011, 11:42:13 posle podne »

Druze, ne vredi. Radio sam sve kako ste mi ti i Vlada rekli, ali ne vredi. Radio sam 3 serije bench-a sa 40kg. U prvoj seriji sam osetio blagu nelagodnost u ramenu, u drugoj seriji kao da sam poceo bol da osecam, a u trecoj seriji je pocelo da boli i odmah sam prekinuo trening. Sad me rame opet boli kao prvog dana. Tacno osetim bol u akromioklavikularnom zglobu, tacno iznad burse. Tu osetim i kliktanje  :-\
Zaista ne razumem ... skoro da me je rame skroz proslo, a sad sve ispocetka  :'(
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Mart 18, 2011, 10:22:31 posle podne »

Druze, danas sam zavrsio sa terapijama i rame kao da mi je malo bolje, radio sam vezbe koje si mi rekao i za koje mi je Vlada rekao. Ne znam da li da pocnem da treniram. Bojim se da ce se bol povratiti i onda cu opet morati da pravim veliku pauzu  :-\ Inace, osetim mali bol kad radim rotator cuff warm up i kad mi je ruka dugo u izdignutom polozaju, pa kad je spustim, osecam bol dok se ne cuje "klik"  :-\

ok che, to je očekivano... ja bih krenuo da vežbam, ali bih obraćao pažnju na ramena - to je tvoja ahilova peta  ;)
lepo se zagrej, postepeno povećavaj težine, radi ramena+rotatore. izbegavaj potiske iznad glave prvih mesec dana i vučenja iza glave (za duži period) - to su vežbe koje jako opterećuju ramena...
na kraju treninga istezanje obavezno  :o može biti klik i od slabije fleksibilnosti...
ćao  :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Mart 18, 2011, 10:15:24 posle podne »

Pozdrav ne bih da otvaram novu temu pa bih ovde da pitam za savet.
Jutros sam na treningu ledja istegnuo desnu  zadnju stranu vrata, boli me kad okrecem glavu na tu stranu ili je zabacujem unazad.(predpostavljam da je posledica jer nisam dobro zagrejao vrat :-[
Rekao mi je momak koji radi u teretani da iskuliram par dana od treninga da mirujem i da mazem konjsku i biofreeze i da ce proci za dan dva.
Da li se slazete sa ovim i imate li neki savet?

pozdrav,
u principu se slažem, dva-tri dana maži ice power gel područje bola ujutro i uveče, vidi da te neko malo izmasira, preko dana 2 puta maži deeprelief ili fastum gel sedam dana. 7 dana nemoj forsirati tu grupu mišiće, radi ostalo, a za vrat radi vežbe uz zid ledja i potiljak, lagano glava u levu/desnu stranu, gore dole 15 ponavljanja 3serije 7 dana. zagrevanje pre...
Sačuvana
chevelle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Mart 18, 2011, 12:45:05 posle podne »

ozbiljno, probaj te vežbe sa warm up (jačaš rotatore) i istezanja.... mislim da kod tebe problem nije takav da treba da batališ sport...
Druze, danas sam zavrsio sa terapijama i rame kao da mi je malo bolje, radio sam vezbe koje si mi rekao i za koje mi je Vlada rekao. Ne znam da li da pocnem da treniram. Bojim se da ce se bol povratiti i onda cu opet morati da pravim veliku pauzu  :-\ Inace, osetim mali bol kad radim rotator cuff warm up i kad mi je ruka dugo u izdignutom polozaju, pa kad je spustim, osecam bol dok se ne cuje "klik"  :-\
« Poslednja izmena: Mart 18, 2011, 12:58:44 posle podne od strane chevelle » Sačuvana
Ctrl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Mart 15, 2011, 11:52:38 pre podne »

Pozdrav ne bih da otvaram novu temu pa bih ovde da pitam za savet.
Jutros sam na treningu ledja istegnuo desnu  zadnju stranu vrata, boli me kad okrecem glavu na tu stranu ili je zabacujem unazad.(predpostavljam da je posledica jer nisam dobro zagrejao vrat :-[
Rekao mi je momak koji radi u teretani da iskuliram par dana od treninga da mirujem i da mazem konjsku i biofreeze i da ce proci za dan dva.
Da li se slazete sa ovim i imate li neki savet?
Sačuvana
Fnatic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Mart 14, 2011, 10:41:19 posle podne »

vazi pedja hvala puno :) takodje sam primetio da osecam kao neku ukocenost u ramenu a kada se istezem kao da prodje  ukocenost....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Mart 13, 2011, 11:30:24 posle podne »

ne, sve vežbe su ok, bitno je da postepeno podižeš težinu. ako budeš forsirao, možeš da isprovociraš povredu... u početku izbegavaj potiske iznad glave i vučenja iza glave  :)
Sačuvana
Fnatic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Mart 13, 2011, 11:24:49 posle podne »

da li bih trebao da izbegavam bench,ili neke druge vezbe u pocetku??
Sačuvana
Fnatic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Mart 12, 2011, 02:26:31 pre podne »

hvala pedja vazi,nadam se da ce biti sve u redu....:)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Mart 12, 2011, 12:33:31 pre podne »

može  :). postepeno doziraj opterećenje, zagrevanje na početku. obavezna lektira je rotator cuff  ;)
pozz
Sačuvana
Fnatic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Mart 11, 2011, 08:13:45 posle podne »

ljudi hteo bih ovih dana da se vratim treningu u teretani,ne znam da li je to pametno,ili da sacekam jos...??
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Mart 10, 2011, 10:20:27 pre podne »

ozbiljno, probaj te vežbe sa warm up (jačaš rotatore) i istezanja.... mislim da kod tebe problem nije takav da treba da batališ sport...
Sačuvana
chevelle
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Mart 10, 2011, 09:59:05 pre podne »

Cepao sam noge i trbusnjake 2 meseca i dosadilo  ::)  Noge vise nikad necu ni raditi, uvek su iste. Imam jaku definiciju na nogama, ali nemam masu. I nije to to, glupo je kad radis samo jedno u teretani, to nije trening. Kazem ti, vec skoro mesec dana nisam krocio u teretanu. Tek za dva i po meseca imam zakazan MRI, pa dok se rame operise ... proci ce jos bar godinu dana do mog povratka u teretanu ... a i onda ce mi biti glupo, da mi prilaze neki novi klinci i da mi govore kako treba da radim vezbe, samo zato sto izgledaju vece od mene   :D Probacu da se vratim u teretanu posle ovih terapija. Ako ne bude nista bolje, okrecem se drugom sportu ... sahu  ;D
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Mart 09, 2011, 11:44:17 posle podne »

... znači nisi krenuo da cepaš noge  :(
radi kombinaciju warm up 3 serije,  pa istezanje...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 18 upita.