TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 07:40:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304453 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #798 poslato: Avgust 24, 2012, 08:10:14 posle podne »

Pocni ponovo da vezbas i da jedes ,nakon 2 nedelje sa suplementacijom.
Sačuvana
zile 018
Član
**
Van mreže Van mreže

SUCCESS - how bad do you want it?

« Odgovor #797 poslato: Avgust 23, 2012, 10:22:28 pre podne »

Pozdrav drustvo!
Nisam trenirao 3 meseca, smrsao sam oko 7-8 kg, pa sad pocinjem ponovo da vezbam. Uzeo sam suplementaciju, 5kg Isobolica, 400gr kreatina pa me zanima da li da pocnem da pijem odmah ili da cekam jedno 2-3 nedelje?
Sačuvana
“Whether you think you can, or you think you can't--you're right.”  -Henry Ford
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #796 poslato: Avgust 22, 2012, 05:33:28 posle podne »

Sto se tice ishrane ,dokle god takav nacin ishrane tebi ne smeta u vizuelnom smislu nema potrebe da menjas.Trudi se da na tvojih 75 kg uneses oko 200 g proteina dnevno ,da imas 3 kvalitetna obroka sa mesom i belancima a sve ostalo jedi kao i do sada.iskoristi taj brz metabolizam da dobijas na masi.Za ruke malo smanji broj serija i fokusiraj se vise na osnovne vezbe sa opterecenjem u rasponu 6 do 10 ponavljanja.
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #795 poslato: Avgust 22, 2012, 01:02:54 posle podne »

Pozdrav Marko ,

moja prica , trenirao sam 1,5 godinu iskljucivo na sipkama(zgibovi,propadanja,sklekovi).Posto sam mogu reci sipku prevazisao resio sam da krenem u teretanu pa me zanima dal je dobro ovo sto radim.Imam 20 godina , visok 183cm , tezak 75kg.
Pon - Grudi - 3 serije sklekova zagrevanje,benc 4 serije,kosi potisak 4 serije,4 razvlacenja,4 serije propadanja sa 20kg.Druge nedelje radim ravni potisak i kosi benc.
Uto - Noge - 5 serije cucnja,4 serije sut-a,4 serije iskorak,4 serije zadnje loze,4 serije list.
Sre - Ruke - Triceps : Podizanje iza glave 4 serije , potisak sa cela 4 serije , 4 serije sajle + konopac.
                  Biceps : Podizanje bucice sa rotacijom 2 serije , hammer 2 serije , skotova klupa 4 serije , 4 serije sajle + konopac.
Cet - Ramena - 4 serije potiska iza glave , 5 serija letenja , 3 serije podizanje za prednje rame , 4 serije sleganje.
Pet - Ledja - 4 serije sirokih zgibova ispred sa 10kg,4 serije lata iza glave , 4 serije veslanja ,4 ekstenzije .

Ishrana : Jaaoj Mare , ja sam takozvani ''kontenjer'' jedem sve i svasta.Jedem sve sto majka skuva kuvano,bude tu svega(boranija,spanac,grasak,pirinac,musaka,paprike...),sendvice bude tu majoneza,suhomesnatog(poli parizer,pileca prsa),jaja,ovsene pahuljice,laneno seme,ella sir,pijem mleka/jogurta dosta,belo meso naravno,voca u ogromnim kolicinama,volim da zveknem picu i palacinke nekad na ulici.Ne pusim , ne pijem gazirano , ne pijem alkohol...Ja sam sa ovom svestranom ishranom + jakim treningom moze se reci prava ''sajla'' , 6 pack su tu , ma definicija totalna :) Planiram da uzmem whey elite.Nadam se da ces razumeti neke vezbe sto sam napisao iako nisam pogodio ime kako treba :) Hvala unapred na izdvojenom vremenu i sve najbolje , sportski pozdrav !
« Poslednja izmena: Avgust 22, 2012, 02:04:58 posle podne od strane TeaMan » Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #794 poslato: Avgust 22, 2012, 11:59:59 pre podne »

Nikada je nisam radio i mislim da je najbolja varijanta 1 misicna grupa dnevno,5x nedeljno.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #793 poslato: Avgust 22, 2012, 11:42:20 pre podne »

Ono si sto jedes!Bez kvalitetnih proteina koje ces konstantno unositi u toku dana ne ocekuj napredak.
Sačuvana
Marko!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Imam volje za bolje!

« Odgovor #792 poslato: Avgust 22, 2012, 11:35:29 pre podne »

Hvala puno, znao sam ja da moram vise belog mesa ali eto finansije su malo problem pa zato :D
Sačuvana
Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore, for me pain is pleasure!!
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #791 poslato: Avgust 22, 2012, 10:07:54 pre podne »

Trening je ok,a ishrana nije losa stim da moras da uneses nesto vise proteina,bar jos 400 g belog mesa u 2 obroka.
Sačuvana
Marko!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Imam volje za bolje!

« Odgovor #790 poslato: Avgust 16, 2012, 01:40:27 pre podne »

Marko pozdrav zanima me da li ja dobro sve ovo radim :

Ponedeljak: Grudi
Utorak: Ledja
Sreda: Noge
Cetvrtak: Ruke
Petak: Ramena

Sto se tice ishrane ovako od prilike izgleda:

I obrok : Musli sa mlekom
II : Jedna konzerva tunjevine i 6 ili 7 belanca (krastavac, paradajz, sargarepa, kuvan kukuruz)
III : Pirinac
Trening
IV : Belo meso 250g (kao salatu koristim krastavac, paradajz, kupus, papriku zavisi kad kako)
V : Musli i pirinac pomesam sa mlekom

(visok sam 184cm i tezak 78kg(bio sam 80kg ali zbog leta sam izgubio na kilazi))

E sad ponekad jedem i krompir, naravno jedem voce (banane, lubenicu, dinju, breskve, sljive) i povrce u neogranicenim kolicina (da li bih to trebao da ogranicim?)
Ali ponekad pojedem i neki slatkis jednostavno ne mogu da izdrzim

Pa me zanima da mi kazes sta ovde ne valja i sta treba da se menja, sta treba da se doda ili oduzme..? :)

HVALA UNAPRED! :D
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2012, 02:15:42 pre podne od strane Marko! » Sačuvana
Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore, for me pain is pleasure!!
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #789 poslato: Avgust 15, 2012, 09:27:36 pre podne »

Ja radim ledja prvi dan u nedelji jer su mi prioritetna i velika je misicna grupa,a ramena 4 dan u nedelji.Mozes i kao sto ti radis ,nije to tako presudno i bitno.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #788 poslato: Avgust 14, 2012, 09:57:12 posle podne »

Vecina forsira to prednje rame,a ne zaboravi grudi kada radis direktno radi prednje rame.ja sam ti dao moj predlog ,latisimus je ogroman misic i posveti mu potpunu paznju a zadnje rame radi na treningu za rame.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #787 poslato: Avgust 14, 2012, 09:42:24 posle podne »

Potisak iza glave ,ukoliko ga radis pravilno tj da dodirne trapezijus u donjem polozaju,pogadja zadnje rame i srednje rame!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #786 poslato: Avgust 14, 2012, 09:21:30 posle podne »

Potisak iza glave na smitu 5 serija,letenje 5 serija,letenje u predklonu 4 serije,letenje za prednje rame 3 serije,sleganje ramenima dv tegom 4 serije.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #785 poslato: Avgust 14, 2012, 02:13:24 posle podne »

Verovatno si radio nesto nedovoljno zagrejan ili nepravilno.pauziraj par dana sa vezbama pri kojima osecas taj bol.
Sačuvana
Jaksa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #784 poslato: Avgust 14, 2012, 01:10:48 posle podne »

imam bol u ramenu tu kod trapeza,i boli me kad udahnem,onako skroz do kraja,i kad se smejem....od cega je to,da nisam mozda pretero na nekom treningu..da nije bio suvise jak..itd.....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.189 sekundi sa 17 upita.