TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 08:14:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304458 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #318 poslato: Jul 24, 2011, 06:45:04 posle podne »

nemoj mleko posle treninga,to ce usporiti whey,a posle treninga misic je u katabolizmu i treba mu brz izvor proteina.pre spavanja mozes protein i mleko.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #317 poslato: Jul 24, 2011, 06:42:34 posle podne »

ok, onda ujutru pre i posle treninga malo, posle samo proteini, jel to ok? Moja zamisao je 30g ovsenih uz ta jaja, a posle (to bi mi najvishe odgovaralo 100ml mleka sa whey).. ostali obroci samo meso ... jel moze to mleko u tim kolicinama il'ne, da ne smaram vishe sa tim?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #316 poslato: Jul 24, 2011, 06:36:52 posle podne »

Tom logikom bez secera(tj slozenih hidrata i punih gl depoa) neces gubiti masti,prvo misic ulazi u katabolizam,pa onda masti..tako da pbarem jedan obrok pre treninga mora imati odredjenu kolicinu hidrata.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #315 poslato: Jul 24, 2011, 06:33:16 posle podne »

Neshto sam razmishljanja da mi je bolje da nemam nikakve shecere pre treninga, da bi se vishe topilo, a sad posle svakako ako ima potrebe.... to suvo grozdje mrzim, i sl.stvari tome koje se trpaju u komercijalne muslice.. bash ne volim.. iskreno, teshko sam se odvikla mleka, nikad se od njega nisam mastila, al ajde.. moze i jogurt... danas sam se iskontrolisala da ne odem na trening.. i ceo dan sam polomljena, josh uvek se nisam oporavila i sve me boli, neki neobjashnjiv umor, chudan umor.... pojedoh 50g krompira kuvanog u obroku 3. i mislim da cu sutra da razvalim :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #314 poslato: Jul 24, 2011, 06:25:38 posle podne »

Ubaci i za dorucak malo hidrata,mozes i razani hleb uz jaja kao i casu jogurta,barem u ovoj prvoj fazi.Cak posle treninga mozes malo suvog grozdja.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #313 poslato: Jul 24, 2011, 06:39:06 pre podne »

Evo da napishem kako i shta otprilike radim,cilj je definicija i mrsavljenje..

1. Po budjenju 2 kapsule hidroxycut sa velikom casom vode, posle 30 min 2 jaja kuvana i malo salate (1 paradajiz sa malo crnog luka) ili 4 belanca 1 zumance na teflonu bez ulja, 2 kapsule omega 3

trening oko 1.5/2h sa tegovima i cardio

2. whey merica sa vodom

3. meso (piletina, riba - ne iz konzerve, junetina) i salata. Meso pripremam ili kuvajuci ili u onoj kesi za pecenje

4. meso

5.meso ili 2 supene ella sa malo zacina ( nekad je to malo cimeta,nekad malo mlevene paprike sa biberom, nekad malo stepa)

Nekad mi se prosto smuchi toliko mesa pa zamenim obrok sa oko 30g badema ili kad osetim potrebu za UH onda u prvom obroku ili 2. i 3. uz meso pojedem i 30g ovsenih ili pirinca integralnog. Uglavnom tu potrebu osetim svaki 3-4 dan, ali ne predjem vishe od 30-60g UH... hleb, mleko a od nedavno i voce ne jedem..

treninzi: 10 min zagrevanje, neki cardio, istezanje..radim kruzni trening ili odredjeni deo tela, noge, gluteus, ledja, ramena, ruke, stomak. Na kraju treninga cardio 45 min trcanje ili trcanje i hodanje sa promenom nagiba na traci= igram se malo, skije isto kombinujem klasicno pa se malo spustim kao u chuchanj pa tako vozim minut..... vodim rachuna o zoni pulsa za topljenje...... vijacha, udaranje o dzak shutanje i rukama oko pola sata i to bude 6 ili 7 puta nedeljno tako.

ubacim i josh 2 hidroxya oko obroka 3.. sve zavisi od treninga kad je..
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #312 poslato: Jul 20, 2011, 09:49:57 posle podne »

Sam kreatin izazvace nakuplanje podkozne vode ukoliko unosis vise hidrata nego sto ti je to potrebno .A od creatina ne ocekuj nista posebno i sve da vodis racuna o ishrani.
Sačuvana
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #311 poslato: Jul 20, 2011, 04:23:25 posle podne »

axa..posto ja sam pitao neke"iskusne" ljude i pitali me sta jedem..ja kazem pilece i svinjsko meso,ribu, povrce i malo voca,i jedem mnogo testa...i kazu mi moras da sredis ishranu kako bih sa kreatinom dobio zeljene rezultate,kao sa takvom ishranom kreatin ti nece delovati.A JA mislim da je to dobra hrana samo treba malo manje testa a vise voca da uzimam..zvuci mi glupo to sto su mi rekli..pa zato pitam vas o.O
« Poslednja izmena: Jul 20, 2011, 04:59:34 posle podne od strane Djole ;) » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #310 poslato: Jul 20, 2011, 02:31:47 posle podne »

Uzimao ili ne uzimao creatin moras jesti hranu bogatu proteinima u kombinaciji sa slozenim uglfenim hidratima i zdravim mastima.ne postoji masa,postoji rad na kvalitetnoj misicnoj masi i definicija te misicne mase.
Sačuvana
Djole ;)
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #309 poslato: Jul 20, 2011, 01:43:47 posle podne »

izvini..koja to hrana treba da se uzima za masu kad se koristi kreatin??  :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #308 poslato: Jul 19, 2011, 04:44:25 posle podne »

Kao sto sam ti rekao vec i obavezno cim ustanes jak proteinski obrok sa nesto hidrati i na to sejk protein.
Sačuvana
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #307 poslato: Jul 19, 2011, 04:01:52 posle podne »

Ne mogu vremenski tacno da ti kazem koliko usporava ,ali usporice ga.Ono sto je bitno ako imas jak proteinski obrok pre spavanja,zatim protein sejk sa glutaminom,bcaa pre spavanja sa vodom ne brini o katabolizmu.

Obrok pred spavanje mi je dobar. Ako uzmem whey i bcaa sa vodom pre spavanja, nema potrebe za kazeinom? Ovo pitam zbog para. Nema se za oba.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #306 poslato: Jul 19, 2011, 02:23:30 posle podne »

Ne mogu vremenski tacno da ti kazem koliko usporava ,ali usporice ga.Ono sto je bitno ako imas jak proteinski obrok pre spavanja,zatim protein sejk sa glutaminom,bcaa pre spavanja sa vodom ne brini o katabolizmu.
Sačuvana
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #305 poslato: Jul 19, 2011, 11:40:37 pre podne »

Koliko mleko usporava protein? Ako bih ga pio sa mlekom pred spavanje, da li će imati isti efekat kao kazein?
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #304 poslato: Jul 11, 2011, 11:40:18 posle podne »

Jasno, razumem. :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Stranice: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.094 sekundi sa 17 upita.