TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 03:51:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 84 85 [86] 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304276 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #18 poslato: Februar 26, 2011, 11:57:12 pre podne »

U sustini,ja licno bitno ne menjam sam trening,ubacujem samo malo vise izolacionih vezbi i opadajuce serije.Kako se blizi takmicenje pauze su mi nesto manje izmedju serija,ali drzim se bazicnih vezbi.
Takodje kardio,u pocetku po 30 minuta i postepeno povecavati minutazu i kobinovati kardio masine.Moze i opcija jutarnji kardio ,popodne tegovi..ili cak 2x dnevno tegovi po jednu misicnu partiju,ali to oduzima mnogo vremena.

Danima kada radim jutarnji kardio (samo subota i nedelja), da li moze i poslepodne posle treninga sa tegovima drugi put kardio? Naravno sve je to pokriveno sa pojacanom suplementacijom

svaka cast na posvecenosti :)   nadam se da si zadovoljna napretkom!
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 26, 2011, 11:25:50 pre podne »

U sustini,ja licno bitno ne menjam sam trening,ubacujem samo malo vise izolacionih vezbi i opadajuce serije.Kako se blizi takmicenje pauze su mi nesto manje izmedju serija,ali drzim se bazicnih vezbi.
Takodje kardio,u pocetku po 30 minuta i postepeno povecavati minutazu i kobinovati kardio masine.Moze i opcija jutarnji kardio ,popodne tegovi..ili cak 2x dnevno tegovi po jednu misicnu partiju,ali to oduzima mnogo vremena.

Danima kada radim jutarnji kardio (samo subota i nedelja), da li moze i poslepodne posle treninga sa tegovima drugi put kardio? Naravno sve je to pokriveno sa pojacanom suplementacijom
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #16 poslato: Februar 26, 2011, 08:46:41 pre podne »

:)
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #15 poslato: Februar 26, 2011, 05:34:18 pre podne »

Anti-polizei savet, kvalitetno. . . Dugogodisnje iskustvo u bodybuildingu znaci puno, filen dank :D. . .
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Februar 25, 2011, 10:44:13 posle podne »

Значи може сваки дан и кардио и тегови ?
ja kada se spremam za takmicenje radim 6 dana tegove i 6 dana kardio,jedan dan potpuno pauza uz povecan unos hidrata.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 25, 2011, 10:42:42 posle podne »

Marko ubi me radoznalost, pomenuo si kada se pije da se pojaca unos UH, a posle banana.
Mislim da kapiram sto pojacano UH, al me ova banana kopka. Sto ona posle? Kortizol, ... ?

Evo teme gde je to bilo:
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=123361.msg1604751#msg1604751
dizes nivo secera u krvi ,tako smanjujes koncentraciju nivoa alkohola...dobro ukoliko radis alkotest i vozis ;)..nema veze sa kortizolom.
Sačuvana
milos888
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Februar 23, 2011, 10:04:28 posle podne »

Значи може сваки дан и кардио и тегови ?
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #11 poslato: Februar 23, 2011, 07:32:20 posle podne »

Marko ubi me radoznalost, pomenuo si kada se pije da se pojaca unos UH, a posle banana.
Mislim da kapiram sto pojacano UH, al me ova banana kopka. Sto ona posle? Kortizol, ... ?

Evo teme gde je to bilo:
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=123361.msg1604751#msg1604751
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Februar 23, 2011, 03:43:17 posle podne »

Sačuvana
milos888
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 23, 2011, 03:17:26 posle podne »

Како би требао да буде тренинг кад се ради дефиниција и колико би кардио требао да се ради ? Да ли се раде два тренинга дневно ? Знам да зависи од човека до човека, али постоји ли неки посебан "закон" ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 21, 2011, 01:55:23 posle podne »

Drago mi je da vidim da u poslednje vreme ima sve vise sudija koji su bivsi takmicari,ali ipak kada vidim kako se sudi na medjunarodnim takmicenjima(mislim na otvorena takmicenja,ne reprezentativna),ond nemam zelju da ucestvujem ovde u tome ni kao sudija a jos manje kao takmicar.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #7 poslato: Februar 21, 2011, 01:53:04 posle podne »

Ja sam 2005 sudio u Arandjelovcu na Drzavnom prvenstvu i polozio za saveznog sudiju,ali iskreno taj deo me ne zanima,bar ne sada..pogotovo kada vidim ko sve sudi.

Bas zato sam te i pitao jer ti si mnogo toga prosao i ljudi kao ti doprineli bi popravak sudjenja sto nam je izuzetno potrebno.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 21, 2011, 01:47:00 posle podne »

Ja sam 2005 sudio u Arandjelovcu na Drzavnom prvenstvu i polozio za saveznog sudiju,ali iskreno taj deo me ne zanima,bar ne sada..pogotovo kada vidim ko sve sudi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Februar 21, 2011, 01:39:36 posle podne »

Marko kakve su sanse da budes jednog dana sudija kod nas u BB?  I jel te to uopste zanima?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 20, 2011, 08:09:03 posle podne »

Trenutno radim na misicnoj masi ,moze da se desi vec od druge polovine godine da budem na bini,mada ne kod nas .
Sačuvana
Stranice: 1 ... 84 85 [86] 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.