TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:17:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Med  (Pročitano 79603 puta)
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Novembar 08, 2009, 04:17:10 posle podne »

jeste zato sto ljudi shvataju ono sto je ocigledno da je to jako hranljivo bla bla,da zbog toga matice budu jace vece itd.... Ali zasto bi rizikovao da hranis maligne celije,ako mozes da unosis isto to bez straha i rizika ;)
А ко то уопште тврди да матични млеч храни ћелије рака?И где има да се купи полен и која је његова цена?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Novembar 08, 2009, 03:18:46 posle podne »

možda da se manemo teme o malignittetima - niko od nas ovde ne zna dovoljno i ne bi da dajemo poluinformacije...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #94 poslato: Novembar 08, 2009, 01:11:50 posle podne »

jeste zato sto ljudi shvataju ono sto je ocigledno da je to jako hranljivo bla bla,da zbog toga matice budu jace vece itd.... Ali zasto bi rizikovao da hranis maligne celije,ako mozes da unosis isto to bez straha i rizika ;)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #93 poslato: Novembar 08, 2009, 11:17:36 pre podne »

Ja i jedem polen sa medom ovih dana, mlec nisam od prosle godine... preteran je (polen), ovakav nisam jeo, neznam kakav je deda mix napravio, tako da slazem se :)
Ali zasto onda matice jedu mlec, hehe...

Cenjeniji je mnogo maticni mlec, ako cemo o ceni....
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #92 poslato: Novembar 08, 2009, 11:14:12 pre podne »

pa to je proizvod..... A ako moj tata kaze da je mnogo bolje uzimati samu supstancu od koje se pravi taj proizvod i pustiti telo da samo iskoristi kako god najbolje ume te supstance onda je u pravu :) jer ovo je proizvod od tog materijala,a svi znamo koliko je polen cenjen svuda ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #91 poslato: Novembar 08, 2009, 10:12:49 pre podne »

To je vec drugo, nisam znao :)... Ali svejedno m.m. je nesto unapredjeno, hehe...

On je beo koliko znam... a polen je prasak od cvetova, tako se i ne moze bas naci neka veza ukoliko se eto nezna ta informacija...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #90 poslato: Novembar 08, 2009, 10:01:22 pre podne »

Reci cu ponovo pcele koriste polen kako bi napravile maticni mlec ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #89 poslato: Novembar 08, 2009, 09:58:45 pre podne »

Aleksandre, smesa koja ocuvava vrednost maticnog mleca je od meda i polena, a sam maticni mlec nema veze sa polenom.

Kada bi pojeo cist maticni mlec mislim da bi poleteo  :D, jer kao sto rekoh pravi se 5% rastvor sa pomenutim medom i polenom.

Maticni mlec se iz ramova iz kosmica skida nekako, i to jako tesko i ima ga na vrh nokta po ramu ja mislim...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #88 poslato: Novembar 08, 2009, 01:31:23 pre podne »

koliko sam ja cuo, ko boluje od raka uopste nebi trebalo da upraznjava visokoproteinsku dijetu, cak stavise poptuno smanjiti proteine u fazi oporavka
Ja sam bas naprotiv citao u jednoj knjizi.. Primenjuje se proteinska dijeta bez imalo secara i masnoca i mesa, samo prirodno cedjeni sokovi i povrce...Ono kombinacija vise povrca i sokovi+ Koristi se i whey protein.. Kazu da obolelom trebaju proteini za oporavak i da je whey idealan... Ko ne veruje, dacu mu ime knjige

Da, kao sto sam i ja napisao, cedjeni sokovi su osnova...

Extra knjiga "potpuno izlecenje od raka"... Dzeki Helegud ili tako nekako prezime ide... ima u knjizarama, ja sam bio kupio prosle god.
E to je ta knjiga.. Samo usvojis 10% od svega onoga i dosta :D
Posto je ono program za obolele, bas je rigorozan i stvarno ko ono sprovede izlecice se od svega :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #87 poslato: Novembar 07, 2009, 11:19:15 posle podne »

Sto se tice maticnog mleca ..... Maticni mlec se pravi OD POLENA tako da je mnogo bolja opcija jesti sam polen nego proizvod njega....
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Novembar 06, 2009, 03:22:20 posle podne »

Pa niko ni ne tvrdi to.
Blagotvorno dejstvo i jacanje imuniteta - osnovno svojstvo...
http://www.pcelarstvo.com/med.htm
            http://www.politika.rs/rubrike/zivot-i-stil/Medicina/Med-kao-lek.lt.html   Не бих рекао(има још доста места где се то може видети)...Благотворно дејство да,али не лечи.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #85 poslato: Novembar 05, 2009, 09:22:08 posle podne »

koliko sam ja cuo, ko boluje od raka uopste nebi trebalo da upraznjava visokoproteinsku dijetu, cak stavise poptuno smanjiti proteine u fazi oporavka
Ja sam bas naprotiv citao u jednoj knjizi.. Primenjuje se proteinska dijeta bez imalo secara i masnoca i mesa, samo prirodno cedjeni sokovi i povrce...Ono kombinacija vise povrca i sokovi+ Koristi se i whey protein.. Kazu da obolelom trebaju proteini za oporavak i da je whey idealan... Ko ne veruje, dacu mu ime knjige

Da, kao sto sam i ja napisao, cedjeni sokovi su osnova...

Extra knjiga "potpuno izlecenje od raka"... Dzeki Helegud ili tako nekako prezime ide... ima u knjizarama, ja sam bio kupio prosle god.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #84 poslato: Novembar 05, 2009, 09:08:20 posle podne »

A moguce je i da je sve individualno, uostalom kao i sve ostalo...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #83 poslato: Novembar 05, 2009, 09:05:08 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #82 poslato: Novembar 05, 2009, 08:53:58 posle podne »

Pa niko ni ne tvrdi to.
Blagotvorno dejstvo i jacanje imuniteta - osnovno svojstvo...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.