TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:28:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Najbolji protein, sta kosta nek kosta?  (Pročitano 37954 puta)
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #57 poslato: April 01, 2011, 10:53:33 pre podne »

Koji bi ste od proteina ili aminokiselinskih suplemenata preporucili a da ima najvishe leucina u sastavu? posto sam na keto dijeti trazim najbolji suplement za ovaj period dakle sa sto manje glukogenih i mesovitih AK u sastavu. Hvala unapred

Nema potrebe da se opterecujes time. Bilo koji whey, mada ako si u mogusnosti sto "cistiji", isolat po najbolje. I na to BCAA.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: April 01, 2011, 09:59:29 pre podne »

Koji bi ste od proteina ili aminokiselinskih suplemenata preporucili a da ima najvishe leucina u sastavu? posto sam na keto dijeti trazim najbolji suplement za ovaj period dakle sa sto manje glukogenih i mesovitih AK u sastavu. Hvala unapred

pa kupi onda cist leucin ili bcaa..
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: April 01, 2011, 09:30:26 pre podne »

Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #54 poslato: Mart 23, 2011, 04:14:30 posle podne »

Ja pijem biotechov multi nekih mesec dana, i osim sto izgleda kao ekstrakt AIDS-a deluje mi ok :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #53 poslato: Mart 23, 2011, 03:39:13 posle podne »

Svakako da je bilo dilema oko Biotecha, ali to je već daleko iza nas.. ovaj "novi" Biotech je zaista opravdao poverenje... čak i moje ;)

malina jogurt je ukus....  raspberry-yoghurt

Ok! :)  Pitao sam se jer na sajtu stoji samo "Malina"... Znaci da Biotech vise nije "bacanje para" kako su ga neki nazivali...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #52 poslato: Mart 23, 2011, 01:49:58 posle podne »

Razmisljam da ga probam ali se kolebam zbog pojedinih tema i postova... Znas vec...

Malina-jogurt ili malina?

Svakako da je bilo dilema oko Biotecha, ali to je već daleko iza nas.. ovaj "novi" Biotech je zaista opravdao poverenje... čak i moje ;)

Ovaj Biotech definitivni vise nije onaj stari.Mnogo je poboljsao svoj kvalitet.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #51 poslato: Mart 23, 2011, 11:36:31 pre podne »

Razmisljam da ga probam ali se kolebam zbog pojedinih tema i postova... Znas vec...

Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Mart 22, 2011, 08:50:44 posle podne »

« Poslednja izmena: Mart 22, 2011, 08:59:33 posle podne od strane 1Sasha3 » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #49 poslato: Mart 22, 2011, 08:48:56 posle podne »

Naravno da nisam. Bio mi je sasvim ok. Povremeno ga koristim.
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Mart 22, 2011, 08:47:17 posle podne »

Pa, eto, pisao sam o tome u prethodnom postu. Meni je Scivation Whey bio fantastičan za tu svrhu. Vrlo mi je bitno da imam ukusan protein za doručak jer mi je tada slab apetit. U ostalim delovima dana mogu da popijem bilo šta. :D

Iso Whey nisam probao u kombinaciji sa ovsenih, pa ne bih znao za ovaj whey konkretno. Jedino mogu reći da je Iso Whey sa ukusom malina-jogurt odličan.

Znaci nisi skeptik po pitanju Biotech-a? :)
Sačuvana
n3mke
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Mart 22, 2011, 08:36:24 posle podne »

Meni se svidja novi scitec 100% pro ukus jagoda - bela cokolada. Sa vodom je odlican ukus, a sa mlekom ne mogu da opisem, nista lepse nisam probao :)
+ ne sadrzi aspartam
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #46 poslato: Mart 22, 2011, 08:10:28 posle podne »

Pa, eto, pisao sam o tome u prethodnom postu. Meni je Scivation Whey bio fantastičan za tu svrhu. Vrlo mi je bitno da imam ukusan protein za doručak jer mi je tada slab apetit. U ostalim delovima dana mogu da popijem bilo šta. :D

Iso Whey nisam probao u kombinaciji sa ovsenih, pa ne bih znao za ovaj whey konkretno. Jedino mogu reći da je Iso Whey sa ukusom malina-jogurt odličan.
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Mart 22, 2011, 07:23:06 posle podne »

Koji protein preporucujete za obrok sa ovsenim pahuljicama? Jel moze da prodje Biotech-ov Iso 100%?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Mart 22, 2011, 12:39:59 posle podne »

Ja sam pila Elite whey vanilu  4,5 kg  jedno 4-5 meseci...   sada pijem API i Sci professional :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #43 poslato: Mart 22, 2011, 10:08:03 pre podne »

ja sam 4meseca pio scivation whey cokolada i nije mi dosadio :D

Meni, vala, jeste. :D  Nijedan whey nisam pio tako dugo kao Scivation(ukus čokolade) i dosadio mi konačno. Koristim ga neprekidno  već nekih 5 meseci, i to u kombinaciji sa raznoraznim drugim proteinima, i osećam da je kraj toga. Sve mi je teži za konzumiranje. Sad polako tražim neku drugu ukusnu varijantu za kombinaciju sa ovsenim za doručak(tada mi je najbitnije da je whey ukusan). Probao sam ih jednom sa Hydrowheyom i fantastične su ali greota tako da bacam hidrolizat. :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 18 upita.