TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399321 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:21:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trebam savet HITNO!  (Pročitano 32184 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: April 28, 2012, 11:34:06 posle podne »

Ok, po, edi računa i o ishrani. Kako o brobu kalorija, tako i o kvalitetu namirnica...
Pozz
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #52 poslato: April 28, 2012, 11:25:51 posle podne »

Nista,popijes kad ti se pije,nisi profesionalni sportista da ti je to toliko bitno. ;) Naravno podrazumeva se da to ne bude svaki dan,ali recimo jednom nedeljno nece ti skoditi ako popijes 4-5 piva i ako jednom u 2-3 meseca popije vise od 4-5 piva. :)

Ako zalijes i sa litar rakije nije strasno naravno jednom nedeljno-mesecno moze mada sve zavisi od coveka do coveka,kako i koliko treniras,kako jedes itd...
Napisao sam dole koliko imam godina,visinu,tezinu i kakvu ishranu koristim.A sto se tize treninga,pored naravno kardia,idem 5 dana u teretanu pa jedan dan pauze.
1.dan grudi i trbusnjaci
2.ruke
3.noge
4.ledja i trbusnjaci
5.ramena(nekad listove radim)
Ja mislim za sebe da sam jedan od onih koji su skloni brzom gojenju...Neverovatno,kad god sam bio sprecen da treniram,ali za 10 dana vec vidim da dobijam stomak i butine.Mozda je to samo u glavi mada meni ne deluje tako...
Zahvaljujem se svima koji su pronasli vremena da odgovore!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #51 poslato: April 28, 2012, 10:40:25 posle podne »

Nista,popijes kad ti se pije,nisi profesionalni sportista da ti je to toliko bitno. ;) Naravno podrazumeva se da to ne bude svaki dan,ali recimo jednom nedeljno nece ti skoditi ako popijes 4-5 piva i ako jednom u 2-3 meseca popije vise od 4-5 piva. :)

Ako zalijes i sa litar rakije nije strasno naravno jednom nedeljno-mesecno moze mada sve zavisi od coveka do coveka,kako i koliko treniras,kako jedes itd...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: April 28, 2012, 02:24:24 posle podne »

Salo -kako to strašno zvuči...  Izgubiš volju da pojedeš bilo šta osim pilećeg belog i zelene salate  ;D
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: April 28, 2012, 01:34:06 posle podne »

Slažem se se PeĂ°om da se neće dogoditi ništa strašno.. koliko će te unazaditi, kako si ti to rekao, zavisi koliko lako dobijaš salo na stomaku jer alkohol ide samo u stomak tj u salo
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: April 28, 2012, 12:42:22 pre podne »

ako jednog dana zgrešiš u unosu kalorija i uneseš npr 1100kcal više, neće se desiti ništa katastrofalno. slobodno se opusti na uranku  ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #47 poslato: April 27, 2012, 08:38:41 posle podne »

Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #46 poslato: April 27, 2012, 07:09:21 posle podne »

Ovih 30 g Badema sto si napisao posle trcanja,pojedi pre trcanja,i slobodno 50 g,nemoj da si stipsa na bademu. :D ;D ;)
:) Hvala ti Stefane ali vise me zanima sta sa alkoholom :) Voleo bih da cujem misljenje i Danijele Svarc!
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #45 poslato: April 27, 2012, 06:54:04 posle podne »

Ovih 30 g Badema sto si napisao posle trcanja,pojedi pre trcanja,i slobodno 50 g,nemoj da si stipsa na bademu. :D ;D ;)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: April 27, 2012, 04:48:54 posle podne »

ma bre sve što sam hteo da kažem jeste da jedino što može da se desi a da te unazadi jeste da napraviš neku glupost koja će da te spreči da treniraš neko vreme (povreda zbog tuče, pada, lošeg gaženja - that sorta thing)

ne može ništa da ti bude ako jedan dan daš sebi oduška. Gledaj na to ovako - koliko nekome ko je kauč potejto znači što ustane jednom u dva meseca i uradi dve serije sklekova? ;) Daj sebi malo oduška ako za to postoji dobra prilika.
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #43 poslato: April 27, 2012, 04:25:05 posle podne »

Kao sto sam rekao u mojim godinama je normalno popiti toliko,pogotovo od ujutru do uvece.Pijem tuborg 0,33,nista znacajno...Ne vidim kakve veze ima ponasanje ali nisam agresivan.Mnogo opusteniji i sklon flertu...Slazem se sa Pedjom da je to praznik rada ali jel to znaci kada je dan piva da treba da se pije pivo? :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: April 27, 2012, 04:13:32 posle podne »

...
Zanima me da li ce me unazaditi taj jedan dan ako popijem,koliko ce me unazaditi  i sta moze da se desi???

To ti samo zavisi od toga kako ti pivo modulira ponasanje i kolikim si glupostima sklon kada si pod dejstvom.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: April 27, 2012, 04:06:43 posle podne »

15 piva će te unazaditi u svakom pogledu  :o (posebno ako su 2litarke :D). 1. maj je praznik rada, a ne piva!
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #40 poslato: April 27, 2012, 03:48:07 posle podne »

Ovako:Imam 25 godina,visok sam 193 cm i tezak 103 kg...Potreban mi je savet,ali da bi Vam obajsnio koliko mi je to bitno napisacu moju celokupnu ishranu i treninge,u vezi alkohola!
Svako jutru oko 9 h,na prazan stomak,radim kardio trening.Prvi obrok mi je u 10 h to obuhvata:
1.badem 30 g,3 belanca,jogurt malo masni 0,1 i solju ovasa
2.12 h :200 g belog mesa i 150 g pirinca + kreatin
Trening mi je od 13 i 30 do 14 i 45 uglavnom,sve sa zagrevanjem i istezanjem
3.15 h :merica ipo wheya + kreatin
4.16 h 200 g belog mesa + 100 g pirinca
5.18 h 200 g belog mesa + 100 g spanaca
6.21 h 200 g belog mesa + 50 g graska
7.24 h 200 g ella sira ili kazein
Naravno nije svaki dan isto,ubacujem i junetinu i ribu ali sve se svodi na isto.Od suplemenata koristim:Whey pure nitro gold,Kreatin ph-x,omega 3 i kofein...Mislim da nisam nista izostavio.
Cilj mi je da izgubim masne naslage a da nabacim misicnu masu.Vec 35.dan sam na ovoj ishrani i zadovoljan sam skroz...Svaki 6 ili 7 dan pojedem nesto "nezdravo" tipa pica,palacinka,milka cokolada...
Moje pitanje je:Dolazi 1.maj ljudi u mojim godinama su skloni alkoholu sto je sasvim normalno i ja sam medju njima.
Na ovoj ishrani unesem,od prilike,oko 2200 kalorija dnevno a ako budem pio za 1. maj samo iz piva cu uneti oko 3300 kalorija tj. oko 15 piva za ceo dan(ne verujem da ce biti toliko ali stavio sam taj broj)
Zanima me da li ce me unazaditi taj jedan dan ako popijem,koliko ce me unazaditi  i sta moze da se desi???
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: April 26, 2012, 06:22:53 pre podne »

Pozdrav. Javljaj se povremeno sa vrednostima pritiska  :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.125 sekundi sa 18 upita.