TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 11:57:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc - potrebna promena dosadasnjeg rezima  (Pročitano 19307 puta)
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Jul 20, 2011, 08:57:10 posle podne »

Sister, iskuliraj malo sa teretanom, kofeinom i svim stvarima u vezi teretane. Daj sebi 5-6 dana slobodno od svega, da se procistis, malo smiris , oredis ciljeve za buducnost  i onda lepo kreni u tu novu teretanu i popricaj sa instruktorom na tenane o svemu. Ako tako nastavis samo ces se unistiti.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Jul 20, 2011, 08:43:26 posle podne »

i ne znam otkud mi se evo sat vremena posle treninga razvila opet uzasna upala listova a pri tom u opste nisam radila vezbe za noge osim jedne serije cucnjeva, iskoraka i mrtvog dizanja, al'samo jedne.... Moracu da kupim whey vec sutra, jer znam kad bih ga pila ranije nikad ne bih imala upale, tj.vrlo retko..
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Jul 20, 2011, 08:30:58 posle podne »

Danas sam imala bash srece, naime moj ujak koji je zagovornik sporta i rekreacije, kad je chuo kako se patim u toj teretani i video kako cepam kuci zgibove, lepo mi reko danas hajde samnom na jedno mesto i odveo u world class fitness center i sad imam godinu dana obezbedjenu teretanu jupi!!!!!! samo shto je fora shto mora da se zakaze 2 dana unapred da bi dosao instruktor da radi 2 dana sa tobom gratis i posavetujete... Danas prosto nisam vishe znala shta da radim poshto imam upalu svega pomalo, pa sam odradila neki kruzni trening opet, ali vise sa akcentom na grudi, ledja i triceps,trbusnjake i ledjnjake, i 2x po 15 min na traci.. i crkoh... na svim masinama za ruke i grudi sam radila 40kg u 3 serije po 10 ponavljanja.. onu poslednju seriju jedva izvuchem, prosto drhtim i posle ne mogu chak ni sklek uraditi koliko se zamorim... Nadam se da ce uskoro neko da mi pokaze lepo spravu po spravu, malo posavetuje kako da vezbam poshto nemam iskustva sa teretanom mnogo.. pre ovog bih samo kuci improvizovala razne vezbe i p90x..... i josh jedna stvar.. keto dijeta mi nikad nije lakshe pala nego sad...... prosto mi je ukusan kuvani oslic kao med da jedem :p ali planiram da idem 5 dana keto pa 2 dana UH vishe kad pauziram sa treningom.......
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #46 poslato: Jul 20, 2011, 02:36:17 posle podne »

@boki
Cim krene da se mesa, udri po metatarzalnoj nekom bucicom, if u know what i mean. ;D
Al pazi tajming mora da pogodis, da izgleda kao otkaz.
LOL :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #45 poslato: Jul 20, 2011, 02:16:41 posle podne »

rekreativci su jako skloni pretreniravanju, svi kontaju da važi pravilo  Što više-što bolje,  a to je greška.... Instruktor je tu iz više razloga, ali pod 1 da ukaže i na ovo i na važnost oporavka

Fitnes je zdravlje a ne uništavanje zdravlja, bar bi tako trebalo da bude ali nažalost fitnes industrija ide u kontra smeru

Fitness industrija ide, ali fitness ne ide. Fitness i bodybuilding su uvek isti, moje mišljenje :D
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Jul 20, 2011, 12:42:25 posle podne »

rekreativci su jako skloni pretreniravanju, svi kontaju da važi pravilo  Što više-što bolje,  a to je greška.... Instruktor je tu iz više razloga, ali pod 1 da ukaže i na ovo i na važnost oporavka

Fitnes je zdravlje a ne uništavanje zdravlja, bar bi tako trebalo da bude ali nažalost fitnes industrija ide u kontra smeru
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #43 poslato: Jul 20, 2011, 12:19:34 posle podne »

@ bio
istinu zboris

@boki
Cim krene da se mesa, udri po metatarzalnoj nekom bucicom, if u know what i mean. ;D
Al pazi tajming mora da pogodis, da izgleda kao otkaz.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Jul 20, 2011, 12:10:42 posle podne »

Danas bi mogla... PAUZU. A i sutra. Batali se budale.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #41 poslato: Jul 20, 2011, 10:23:08 pre podne »

Moze kroasan sa kremom za dorucak jer se potrosi hahahaahahaha :D

Nzm, kod nas nema instruktor koliko sam ja skontao, ima onaj/ona sto radi al nikad nista se ne mesaju, tako je i najbolje
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #40 poslato: Jul 20, 2011, 09:20:41 pre podne »

Da bi se misic oporavio potrebno je minimum 48 h,moze u nekim slucajevima (retko) da se radi isti misic dan za dan ,ali drugi pristup vezbi,druga misicna vlakna,drugi uglovi.Za jednog rekreativca u pocetku dovoljno je 4 do 5 treninga nedeljno.Nakon pocetnog dela  u treningu gde se sve po malo radi,prelazi se na treninge po misicnim grupama.Postoje raznorazne kombinacije :
Za tebe bi mozda dobro bilo recimo grudi,ramena ,biceps,drugi dan komplet noge.treci dan ledja,triceps(ubacujes po malo stomak svaki trening),cetvrti dan zadnja loza,gluteus,listovi
Nakon tog ciklusa i pauze nastavljas opet isto.Na sve to potrebno je raditi sa opterecenjem koje nece biti lako a ni preterano tesko i dozirati i postepeno povecavati opterecenje.
Sto se izbora trenera tice,ipak to je najbolje ici po nekoj preporuci (neko ko vec ima iskusnog trenera) i bitno je ako radis sa nekim onda samo slusas njega i ne vodis ti trening nego on...ali ipak to je u slucaju kada nadjes pravog.
U svakom slucaju ovde mozes naci dovoljno informacija i da sama vezbas bez icije pomoci.
Sačuvana
Xenia
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Jul 20, 2011, 08:58:59 pre podne »

Ne mogu ja nju da krivim niti da sudim bilo kome, ne verujem da je htela da mi naudi, rekla sam joj za tu upalu prepona, i ona je htela i 3 dan mene na noge i lepo sam rekla - ne.. pa da sam ih i uradila, verovatno bih sa prvom sipkom na ramenima i chuchnjem pala pravo na nos, imam zbilja snagu u nogama veliku ali ne mogu bash 2 dana zaredom po sat vremena raditi vezbe za noge i gluteus bez pauze.. juche sam joj trazila da mi pokaze ostatak sprava, radila sve vezbe za ruke i grudi na masinama, malo sa bucicama, 2 vrte trbusnjaka i lednjake, i neku spravu koju sam prvi put videla, simulacija veslanja, kao bicikl za ruke- ali ona me ne zamara preterano, vise mi lici kao neki kardio nego prava vezba... pitala sam je da mi pokaze kako se radi mrtvo dizanje, i da vidi da li radim pravilno chuchnjeve.. eto to je to, nju vise necu smarati, pokazala mi je sve kako se radi i dosta je ( inache kad sam joj spominjala da koristim protein i sagorevach ona se zabezeknula, rekla je kako je to sve teska hemija i da se klonim toga - nisam htela nista da komentarishem da ne bih gubila vreme ili se pravila pametna, neka je , nek misli shta hoce... btw.. toliko o tome koliko ona zna, sedi na klupi, chita lepotu i zdravlje i jede krosan sa kremom.. nekako mi postaje smeshna). i shto me opet nervira, daje mi buchice od pola kg da radim vezbe sa njima, pa ja to ne osetim, kuci kad bih vezbala, radila bih sa onim od 10-30 kg bar i to sam joj rekla.. pa ako mogu uraditi 10 zgibova shto nije verovala dok joj nisam pokazala na pochetku treninga, ona samo kaze nema veze, samo ti radi sa buchicama od 300mg!! e pa necu, znam da to nema nikakvog smisla.... stvarno je dobra teretana i imaju super sprave, zenska je i nema guzve ali daj shto mi se okachila oko vrata bez razloga i savetuje me da radim ono shto sam nauchila ovde od mnogih da nikako ne valja ili nema smisla ili stvara kontraefekat ili jednostavno nema efekat.... bicu tu mesec dana koliko sam uplatila, a u medjuvremenu cu da obidjem par teretana u NS da vidim kako je kod njih, ko su instruktori itd..

Josh jedna stvar: poshto sam radila 2 dana noge, 3 dan ruke ramena i grudi, shta bih mogla danas, neki kruzni trening ili da odradim trening npr samo kardio i u pauzama da radim zgibove, sklekove i trbusnjake? sta mislite?
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Jul 20, 2011, 12:13:55 pre podne »

Kvantitet i kvalitet treninga su jako razlichite stvari, ne ide to tako, u nedostatku znanja te sadistichki terorishe i postize kontraefekat- prvenstveno na tvoje psiholoshko bice... menjaj instruktorku Xenia, placash je i nemash obavezu bilo koje vrste prema njoj kad prestanesh da je placash. I raspitaj se malo o buducoj instruktorki or instruktoru, bitno je takodje i da ti senzibilitet te osobe odgovara.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Jul 19, 2011, 09:15:44 posle podne »

Ona SAMO radi u teretani...

iskidala te je i veruj mi na neki način delimično promenila tvoj sastav mišićnih vlakana... dalje od nje

pazi, devojku treba zaobilaziti a ako si iz NS mogu ti dati br tel odlične i prave fitness instruktorke... (nisam ja ;))
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Jul 19, 2011, 08:33:42 posle podne »

Nije me pitala za ciljeve poshto ona tamo samo radi u teretani a sebe je nazvala instruktorom...

Gledaj, prva stvar koju ja lično cenim kod trenera jeste da te pita zbog čega si tu? - Šta ti je primarno? - Manji bodyfat, više mišića, nabacivanje nekom sportu specifične "kondicije", sirova snaga... iz mnogo razloga se može doći u teretanu, a trener koji misli da zna šta ti treba pre nego što si to uopšte prozborio nije to čime se naziva. Onda je na treneru da ti kaže da si napravio eventualnu grešku u koracima ako si rekao da "samo hoćeš da nagruvaš ruku", ili da bi da smršaš isključiov bez tegova - kao i da shodno tvom razlogu i mogućnostima (!) nauči da radiš vežbe, skuje plan rada i modifikuje ga tokom vremena uz praćenje tvog napredka.

Pazi, ja mogu da skapiram da te je procenila kao totalnog duduka i da te je zveknula na svaku moguću vežbu kako bi "naučila pokret", ali to raditi na ovaj način je malo pointless (jer budno pratila kako rediše vežbe?) i ako je to radila s-brda-z-dola onda je to malo i bezobrazno ako mene pitaš.

Vidi još koji dan kako ide i kako se situacija razvija, a usupt se i malo raspitaj ima li ona neku akreditaciju i kakvo joj je iskustvo kao trenera (osim što je plaćaju da čuva teretanu verovatno što nikako -not equals- trener). Ako se ovo nastavi, šikaniraj je i malo uzmi stvar u svoje ruke. Iščitaš poneki članak i već će ti se otprilike barem otvoriti pogledi kako i šta. Ako si žensko koje može da uradi 10 zgibova, onda si svakako već vežbač što se mene tiče, tako da ne verujem da ćeš imati problema. ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #35 poslato: Jul 19, 2011, 07:39:27 posle podne »

Nije me pitala za ciljeve poshto ona tamo samo radi u teretani a sebe je nazvala instruktorom.. pokazala mi na brzaka kako koja sprava funkcionishe, i posle bez mog zvanja kako bi zavrsila vezbu na jednoj spravi ona mene za ruku i hajd na drugu, pa trecu, pa 100 sprava za 2 sata, nema sta nisam radila, i iskreno ne znam zashto me je toliko pratila ceo trening po 2h.. drugo da sam je platila pa hajd' nekako ali bash me je unishtila, 2 dana istih vezbi na istim spravama, sve velike tezine i ponavljanja na koja nisam navikla i evo sad se ceo da istezem i jos uvek ne mogu da sednem u turski sed ili onaj polozaj zabice za istezanje koliko me boli.. nije mi bash normalno to toliko forsiranje bar na pochetku.. a danas ako me poshalje na spravu za noge streljacu je :)
gledacu da odradim neki kardio, ruke, ramena i grudi, nek danas donji deo malo odmori..

odličan isntruktor samo peglaj LOL
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.097 sekundi sa 17 upita.