TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 08:26:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261369 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #488 poslato: Mart 16, 2012, 01:47:23 posle podne »

JON JONES:

Kako se bliži UFC 145, tako se i pojačava medijska tenzija izmeĂ°u aktualnog prvaka Jona Jonesa i njegovog bivšeg velikog prijatelja, a sada izazivača, Rashada Evansa.

Jones u je poslednjem intervjuu za službene stranice promocije poručio da jedva čeka “Rashada rešiti njegovih muka”.

“Ljubomora napaljuje Rashada to odreĂ°enog nivoa. Sigurno je reći, apsolutno sigurno da je to njegova slaba tačka. Emocionalno je rastrojen. Zato ne mogu dočekati da ova borba bude gotova. Nemam problema s Rashadom. Trenutno se bavim svojom decom, svojoj jevojkom. Imam svoju kuću i živim svoj san. Radim stvari koje volim”, naglašava prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

“Rashad je taj koji sve to gleda i ne može to podneti. Otišao je iz tima i napustio sve one ljude s kojima je bio od samog početka. On je taj koji je emocionalno nestabilan i zato ga želim rešiti njegovih muka. Želim obraniti svoj pojas i nakon toga mu poručiti da se ide negdje sesti”, dodaje šampion.

Što je s taktikom?

“Smatram da se on malo preračunat. Razmišlja o meni kao o klincu s kojim je pre trenirao. Sada je to sasvim druga priča. On to ne može shvatiti, ali ja sam sada puno veći, puno jači i puno iskusniji. Ne shvata s kime ima posla. Cilj mi je završiti ovu borbu ili nokautom ili prisiljavanjem na predaju. No, ako budem tražio prekid, on se neće dogoditi. Valja se opustiti i boriti kako to znam. Idem se zabaviti i igrati igru koju toliko volim i kojoj sam posvetio život”, objašnjava Jones i zaključuje:

“Sam Bog zna hoćemo li Rashad i ja ponovno postati prijatelji. Ono što moramo imati jedan za drugoga je poštovanje. Ne mogu dočekati da mi pokaže to poštovanje.”
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #487 poslato: Mart 16, 2012, 01:42:06 posle podne »

DONALD CERRONE:

Cerrone je nakon četiri vezane pobede u UFC-u doživeo poraz od Diaza na UFC-u 141 koji je održan 30. decembra prošle godine. Kao i uvek kada je u pitanju borba sa Diazom, duel je postao ličan, a „Kauboj“ je pao pod pritiskom, te je odbacio svoj taktički plan i upustio se u pravu tuču sa Diazom. Ovaj je to iskoristio, nanevši Cerroneu četvrti poraz u karijeri.

Popularni „Kauboj“ sada je spreman za novi izazov, Jeremya Stephensa sa kojim će boriti u maju na UFC on Fuel 3 priredbi.
- Jeremy dolazi da stane u kavez i da se bori samnom, i ja to poštujem. Ja ću isto to uraditi. Prikazaćemo borbu kakvu fanovi žele da vide. Pravu mušku, sa tri runde totalne borbe. Spreman sam za borbu i jedva čekam da krenemo.

Cerrone je dodao i da se nada da će mu pobeda nad Stephensom otvoriti put ka titulu.

Podsetimo, UFC on FUEL 3 održaće se 15. maja u Patriot centru u Ferfeksu, u Virdžiniji.

Donald Cerrone Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #486 poslato: Mart 16, 2012, 01:39:25 posle podne »

M-1:

Najveća ruska MMA promocija M-1 Global danas u St. Petersburgu pravi svoj 31. Challenge turnir.

U glavnoj borbi sukobiće se američki veteran Jeff „The Snowman“ Monson (43-13) i Ukrajinac Aleksej Olejnik (33-8-1). Monson je u poslednjem meču izgubio od Rusa Fedora Emelianenka.

M-1 šampion u velter kategoriji Švajcarac Yasubey Enomoto će braniti titulu protiv Rusa Rašida Magomedova. Pored njih će nastupati i Fedorov brat Aleksander Emelianenko koji će ukrstiti rukavice sa Litvancem Tadasom Rimkevičiusom.

Glavne borbe:
Jeff Monson – Aleksej Olejnik
Yasubey Enomoto – Rašid Magomedov
Aleksander Jemjeljanjenko – Tadas Rimkevičius
Šamil Zavurov – Aleksander Jakovljev
Marat Gafurov – David Kozma
Bruno Carvalho – Ramazan Esenbajev

M-1 Challenge 31 Promo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #485 poslato: Mart 16, 2012, 01:37:44 posle podne »

ROGER GRACIE:

Jedan od najboljih greplera sveta i definitivno najbolji grepler u MMA, Roger Gracie je nedavno najavio da prelazi u srednju kategoriju, da će trenirati sa Andersonom Silvom i da će potpisati za UFC.

Dana White je odmah demantovao prelazak u UFC ali su se druge dve glasine ostvarile.
Roger Gracie je prešao u Black House tim koji vodi Ed Soares. Ideja je da ovaj genijalni grepler se više fokusira na MMA trening i da napravi tranziciju iz čistog greplera i povremenog borca u MMA borca i ponekad greplera.

Pored toga, Gracie će preći u srednju kategoriju kao što je već najavio.

Prelazak u Black House je definitivno pravi korak za njega. Tamo će moći da trenira sa UFC šampionom u srednjoj kategoriji Andersonom Silvom, braćom Nogueira i Lyotom Machidom. Pored toga, prijatelji BH tima su i Junior dos Santos, Mark Munoz i mnogi drugi.

Gracie ima skor 4-1 u MMA, a u poslednjoj borbi ga je tehničkim nokautom pobedio King Mo Lawal.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #484 poslato: Mart 16, 2012, 01:36:37 posle podne »

UFC:

Lorenzo Fertitta, vlasnik UFC-a najavio je da će ta organizacija uskoro održati priredbu u Italiji.
- Verujem da bi Italija mogla biti naša naredna destinacija u Evropi. Boravili smo u Italiji, i primetili da tamo i dalje UFC nazivaju nekim gladijatorima koji će da se bore u kavezu. Ipak, mi smo našli jednu zanimljivu Arenu na periferiji Milana, pričali smo sa čelnicima te Arene i pozvali ih da doĂ°u na jednu od naših priredbi. Čuo sam da će se u Italiji održati MMA priredba sa čak 15 hiljada prodatih karata, što je dobra vest za nas. Mislim da bi u Italiju mogli doći početkom naredne godine.

Fertitta je najavio i dolazak u Španiju i Francusku.
- Italija i Španija su za nas veoma slične. U Španiji takoĂ°e beležimo veliku gledanost, i to je tržište koje svakako pratimo. Francuska je velika prilika, a Ministarstvo sporta dalo nam je zeleno svetlo. Od ostalih zemalja imamo neke procene o broju fanova UFC-a, ali isto tako imamo i pravne probleme. Ipak, Evropa je definitivno tržište na koje se UFC želi probiti.

UFC ima vrlo zahtevne uslove za organizovanje jedne svoje manifestacije. Tako je njihova prosečla narta preko 250 dolara, a na svakoj priredbi žele minimum 2.5 miliona dolara, ili u suprotnom uopšte ne razmišljaju o organizaciji priredbe.
Podsetimo, Švedska je jedna od zemalja Evrope koja je u poslednje vreme ugostila UFC.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #483 poslato: Mart 16, 2012, 01:34:45 posle podne »

UFC:

Još jedan odložen meč,ovoga puta u UFC-u:

Revanš iz snova izmeĂ°u Quintona „Rampage“ Jacksona i Mauricia „Shogun“ Rue je odložen do daljnjeg.
Podsećamo, Rampage je najavio da odlazi iz UFC-a zbog nepoštovanja koje su mu ukazali. UFC je planirao da mu za poslednjeg protivnika daju Shoguna koji ga je već pobedio 2005. godine.

Ipak, do ovog meča moraćemo da sačekamo pošto Amerikanac mora na operacije oba kolena.
Rampage je izjavio da se nikada neće boriti povreĂ°en opet i da će ova borba morati da sačeka.

„Da budemo realni, borba sa Shogunom će morati da sačeka. Upravo sam saznao da ću morati da operišem oba kolena, ali ne brinite se ja brzo prezdravljam.“

„Jon Jones mi je sjebao desno koleno, moj sparing partner @antiheromma mi je sjebao desno, hvala momci. Ali ne brinem se, imam najbolje lekare“, napisao je Rampage na svom službenom Twitteru.

Shogun je i sam borac sklon povredama, a to što je trenutno zdrav ne mora da znači ništa. Postavlja se pitanje da li će do ovog meča uopšte i doći.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #482 poslato: Mart 16, 2012, 01:33:00 posle podne »

BELLATOR:

Nove vesti iz Bellatora glase:

Dugo očekivana finalna borba  turnira teškaša u Bellatoru izmeĂ°u Erica Prindlea i Thiaga Santosa odložena je za sedam dana, zbog lošeg zdravstvenog stanja Prindla.
Prindle i Santos trebali su da se sutra bore na Bellator 61, ali je njihova borba pomerena za 23, mart, saopštio je Bjorn Rebney, predsednik ove organizacije.
Dva borca već su se jednom sastala, ali je borba završena neslavno, pošto je Prindle dobio udarac u genitalije. Prindle u karijeri ima sedam pobeda i jedan poraz, dok je Santos u karijeri ubeležio 10 pobeda, te takoĂ°e ima jedan poraz.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #481 poslato: Mart 15, 2012, 01:38:39 posle podne »

ROYCE GRACIE:

Royce Gracie MMA HL - The Birth of a Champion by MrSpiderpigbegins
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #480 poslato: Mart 15, 2012, 01:36:45 posle podne »

KARATE:

Internacionalno takmičenje u karateu ,,Brčko Open“ održano je u subotu 10.03.2012. godine.

MeĂ°u 240 takmira iz 24 kluba, mahom iz Federacije Bih uz goste iz Republike Srpske i Srbije posebno su se istakli borci karate kluba ,,Mladost“ iz Odžaka u Srbiji.
Ana Ćirić, članica ovog kluba, nadmoćno je pobedila svoje protivnice u najjačoj ženskoj kategoriji, seniorskoj apsolutnoj i osvojila zlatnu medalju. Drugi seniorski predstavnik ovog kluba
Ajredin Ajeti osvojio je bronzu u kategoriji do 80 kg. Ana Ćirić, koja ima 18 godina može još uvek da se takmiči u juniorskoj kategoriji, ali je izabrala da se bori u najjačoj seniorskoj konkurenciji. Ovo je njeno drugo takmičenje u ovoj kategoriji van Srbije i drugo osvojeno zlato. Ana, Ajredin i drugi takmičari vežbaju ne samo takmičarski karate nego i ostale segmente veštine dok uz to kondiciju i fizičke predispozicije popravljaju po specijalnim programima trenera ,,Mladosti“, u fitnes klubu ,,Fit“ u Odžacima. Pored ovih uspeha, dokaz kvalitetnog rada su i medalje koje Ajredin osvaja pored karate i u kik boksu, savate boksu, Ă°u Ă°ici, te kvon dou i drugim borilačkim veštinama.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #479 poslato: Mart 15, 2012, 01:34:19 posle podne »

SAVATE:

U nedelju 11. marta 2012. godine o Maloj sali Sportskog Centra u Rumi održan je sudijski seminar u organizaciji Savate Saveza Srbije i Savate Saveza Vojvodine.

Seminaru je prisustvovalo 22. sudija iz Srbije i 2. sudija iz Bosne i Hercegovine. Predavači su bili Miodrag Rakić predsednik Savate Saveza Srbije i Maja Odžić internacionalni sudija u savateu.
Seminar se odvijao u dva dela, u prvom teoretskom delu tema je bila izmena pravila suĂ°enja u Internacionalnoj Savate Federaciji i usklaĂ°ivanje našeg sudijskog pravilnika sa novim pravilima.

U drugom praktičnom delu teme su bile obaveze službenih lica: kontrolora opreme, merioca vremena, bodovnih i ringovnih sudija, vrhovnog sudije i vrhovnog delegata, razlike u suĂ°enju u disciplinama kombat i aso savate, sistem borenja savate-pro i kane, način ispunjavanje bod lista i praktičan prikaz samog toka borbe u savateu koju su prikazali članovi kluba iz Rume.

Na ovim seminarima i mlade i iskusne sudije stiču nova znanja koja će im pomoći da se uspešnije uključe u sistem suĂ°enja u savateu po novim pravilima kako bi izbegli eventualne greške pri suĂ°enju na domaćim i meĂ°unarodnim takmičenjima. Seminari su obavezni deo edukativnog programa našeg saveza i naše sudije u svetu imeju veliki ugled na zvaničnim Svetskim i Evropskim Prvenstvima.
Praktičnu proveru znanja stečenog na ovom i prethodnim seminarima sve prisutne sudije imaće već u nedelju 18. marta kada će se održati zajedničko Prvenstvo Srbije i Vojvodine u kombat savateu za sve uzraste u velikoj sali Sportskog Centra u Rumi.

Organiozatori seminara su Savate Savez Srbije i Savate Savez Vopjvodine a pokrovitelji Ministarstvo omladine i sporta RS i Pokrajinski sekretarijat za sport AP Vojvodine. Seminar je počeo u 10 a završio se u 15 časova.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #478 poslato: Mart 15, 2012, 01:31:45 posle podne »

BORBOM PROTIV NASILJA:

Fightcard PRO dela BPN Vol.9 turnira je :

1.Zeljko Saric (Despot Stefan MMA) vs TBA +91 2 x 5 min

2.Jure Cesar (Reny Gym Cro) vs Izidor Bunea (Knock down Temisuara) -83kg 3 x 3 min K-1

3.Sanja Sucevic (Constrictor Kula) vs Nena Mikulic (Reny Gym Cro)
-52 kg BPN PRO BELT MUAY THAI FIGHT 5 x 3 min

4.Milos Mihaljevic (Ronin Gym) vs Emanuel Vintila (Knock down Temisuara)
-75 kg BPN PRO BELT K-1 FIGHT 3 x 3 min

5.Davor Vidovic (Ronin Gym) vs Mario Stanosevic (Beograd)
-84 kg BPN PRO BELT MMA FIGHT 3 x 5 min

6.Nikola Ivanov Beljski (Ronin Gym) vs Alen Štritof (Muat Thai Trebnje Slovenia)
-67 kg BPN PRO BELT MUAY THAI FIGHT 5 x 3 min

Finlani deo pocinje u 21h,cena ulaznice je 200 rsd (2 eura) a mozete ih naci od 14. marta u kancelariji Gigstixa u Pariskom Magazinu u Novom Sadu ili na telefon 063 7 106 205 .
U prodaju ce biti pusteno samo 700 karata
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #477 poslato: Mart 15, 2012, 01:29:57 posle podne »

BOKS:

Dereck Chisora, očekivano, bio je razočaran odlukom Odbora britanskog bokserskog Saveza koji je juče na sednici odlučio da mu na neodreĂ°eno oduzme boskersku dozvolu. Londonski bokser kazao je da je sada obični „bivši profesionalni bokser“.

- Vrlo sam razočaran odlukom da mi se oduzme licenca. Od mene su napravili bivšeg profesionalnog boksera koji je sada bez mogućnosti da zaradi za život. San mi je bio da osvojim titulu u teškoj kategoriji, i ova kazna mi je taj san razbila.
Chisora je kazao i da neće odustati od boksa, te da će uprkos oduzimanju licence svakog dana posećivati teretanu, kako bi ostao u savršenoj fizičkoj formi.

- Biću svakog dana u teretani, iako ne znam kada će mi Odbor vratiti licencu. Tokom saslušanja sam rekao da mi je žao za sve incidente u Nemačkoj, i opet ću reći za sve one koji nisu čuli: Žao mi je. Odluka Odbora da mi oduzme licencu me je zabolela, ali nije ugasila moju ljubav prema ovom sportu. Pad motiva ne postoji, iako znam da mi promoter Frank Warren neće moći dogovarati borbe u bliskoj budućnosti.

Chisora ima 14 dana da uloži žalbu povodom odluke. Podsetimo, „Del Boy“ je kažnjen zbog šamaranja Vitalija Klička na vaganju uoči njihovog duela, pljuvanja Vladimira Klička neposredno pred početak borbe, kao i tuču sa sunarodnikom Davidom Hayeom na pres konferenciji nakon borbe.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #476 poslato: Mart 15, 2012, 01:28:09 posle podne »

ALISTAIR OVEREEM,UFC:

Alistairu Overeemu je zakazano ročište za 27. mart. On je optužen za fizički napad na neimenovanu devojku u periodu posle nove godine u Las Vegasu.
SuĂ°enje će biti održano bez porote pošto se radi o lakšim optužbama. Ipak, ako Overeem bude osuĂ°en može da dobije kaznu do šest meseci zatvora i 1000 dolara kazne. Reema će braniti čuveni advokat David Chesnoff koji planira da dokaže da najbolji holandski borac nije napao devojku.

Ako Overeem bude optužen to može poremetiti planove za UFC 146 gde Reem treba da se bori sa Juniorom dos Santosom za titulu šampiona teške kategorije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #475 poslato: Mart 15, 2012, 01:26:34 posle podne »

MMA:

Svako ko je pratio NBA zna za gorostasnog Shaquillea O’Neala. Popularni Shaq inače pored košarke dugi niz godina trenira MMA, pošto smatra da mu je to što je tu naučio pomoglo u njegovoj košarkaškoj karijeri.

Jose Canseco je bivši igrač bejzbola koji je postao poznat široj javnosti po korišćenju nedozvoljenih sredstava. Posle svoje bejzbol karijere je pokušao da preĂ°e na boks gde nije imao previše sreće, a u svom MMA debiju protiv Hong Man Choia je tapkao u prvoj rundi.

„Izazvao sam ga pre mnogo vremena. Ako želi da se pobije, to je rešeno. Zna gde može da me naĂ°e. Može da bude na bilo kakvom dopingu, uopšte me ne zanima. Ja ću biti na „kukuruznim pahuljicama“, izjavio je NBA centar za Chicago Tribune.
Canseco je vrlo brzo odgovorio preko službenog Twittera.

„Shaquie, kako si? To sam ja, kucam ti na vrata. Otvori i nemoj da pobegneš u WC. Kontaktiraj mog menadžera Joea Melendeza. Ja sam spreman za ples“, poručio je Canseco.
Canseco tvrdi da ima crni pojas u karateu i tekvandou, ali to nismo mogli da vidimo kada je ulazio u ring.
Osim što ovaj meč stvarno može da bude sprdnja, pitanje je ko želi da ga gleda. Pogledajte ove sportiste u akciji i prosudite ko ima više šanse.

Shaq MMA training

Jose Canseco MMA Debut vs Hong Man Choi HQ
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #474 poslato: Mart 15, 2012, 01:21:49 posle podne »

DEMIAN MAIA:

Nakon dugog razmišljanja Demian Maia odlučio je šta će sa svojom karijerom. Majstor „jiu jitsua“ svoju narednu borbu odradiće u velter kategoriji, potvrdio je kratkom izjavom na svom „Twitter“ profilu.
- Prelazim u kategoriju do 77 kilograma. Moja naredna biće u velter kategoriji.
Maia, koji se do sada borio u srednjoj kategoriji, u Oktagonu ostvario je nekoliko impresivnih pobeda, protiv Natea Quarrya, Dan Millera i Chaela Sonnena izmeĂ°u ostalih.
Ipak, u poslednje dve od tri borbe doživeo je poraze. Na UFC on FOX 2 koji se održao 28. januara, Maia je poražen od Chrisa Weidmana jednoglasnom sudijskom odlukom.
Hoće li više sreće imati u velter kategoriji ostaje nam da vidimo.

Demian Maia - It Only Hurts Highlight
Sačuvana
Stranice: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.