TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 06:31:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261366 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #473 poslato: Mart 15, 2012, 01:19:14 posle podne »

JOSE ALDO:

Aktuelni šampion perokategorije Jose Aldo je izjavio za sherdog.com da želi borbu sa Frankiem Edgarom.
Edgar je trebao da spusti kilažu i da se bori sa Aldom pošto je izgubio titulu od Bena Hendersona. Pošto je bilo dosta kontroverzi oko suĂ°enja tog meča, Edgar je uspeo da ubedi čelnike UFC-a da mu pruže revanš.

Aldu se ipak izgleda dopala mogućnost o toj borbi tako da je pozvao Edgara da spusti kilažu i da se bore, a ako do toga ne doĂ°e možda Aldo preĂ°e u laku kategoriju.

„Da imamo Edgara, bivšeg šampiona lake kategorije, bilo bi neverovatno za pero diviziju, ali ako se on ne spusti (na 145 funti), u budućnosti, morat ću ja da se popnem u laku kategoriju. Edgar smatra da je on pobedio u meču protiv Hendersona, tako da stvarno mora da ostane u svojoj diviziji i dobije revanš. Ako se spusti u pero kategoriju, mi ćemo se boriti. Mnogi ljudi žele da vide to“, izjavio je Aldo za sherdog.com
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #472 poslato: Mart 15, 2012, 01:16:55 posle podne »

UFC 146:

UFC 146 će obeležiti borba za titulu šampiona teške kategorije izmeĂ°u Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa. Pored toga gledaćemo i meč za mesto izazivača izmeĂ°u Franka Mira i Caina Velasqueza. Pored toga tu su još i borbe izmeĂ°u Antonia Silve i Roya Nelsona i Gabriela Gonzage i Shanea Del Rosaria.
Na ove odlične mečeve teške kategorije dodata je i borba izmeĂ°u Marka Hunta i Stefana Strueva.
37-godišnji Hunt je Pride veteran koji je pobedio u poslednja tri meča. U poslednjem meču je tehničkim nokautom pobedio odličnog Francuza Cheicka Konga.
Struve je najviši borac u UFC-u i čak 13 godina je mlaĂ°i od Hunta. U poslednjih pet borbi je samo jednom poražen, a u poslednjem meču je nokautirao Davea Hermana.

UFC 146 Junior dos Santos vs Alistair Overeem Trailer
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #471 poslato: Mart 14, 2012, 12:31:41 posle podne »

MAURICIO "SHOGUN" RUA:

Mauricio Shogun Rua highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #470 poslato: Mart 14, 2012, 11:49:48 pre podne »

RAMPAGE JACKSON,UFC:

Tokom poslednjih par nedelja Quinton „Rampage“ Jackson je najavio da se povlači iz MMA, pa potom da napušta UFC zato što ga vreĂ°aju i ne poštuju.
UFC će mu ispuniti želju. Neće ga odmah otpustiti, već će Rampage morati da odradi jednu poslednju borbu koja mu je ostala po ugovoru.

Njegov protivnik će biti Mauricio „Shogun“ Rua. Navodno, oba borca su pristala da se bore, samo se još čeka da se tačno odredi na kom dogaĂ°aju.
Rampage i Shogun su se već borili. Ta borba se odigrala 2005. godine na Pride Total Elimination. Shogun je tada slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Ova borca su doživela poraz u poslednjoj borbi. Rampagea je dobio Ryan Bader, a Shoguna Dan Henderson.

Pogledajte snimak prvog meča Rampage vs Shogun:

Shogun vs. Rampage
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #469 poslato: Mart 14, 2012, 11:47:46 pre podne »

K 1:

Rumunski borac Daniel Ghita 27. maja nastupiće na jednom K-1 turniru, potvrdio je u razgovoru za „mmanews.pl“.
- K-1 se vratio, i ja ću se boriti 27. maja u Španiji. TakoĂ°e, učestvovaću i na World Gran Prix turniru. To mi je cilj, da uĂ°em u finale i iz ringa izaĂ°em kao pobednik.
Kako prenosi „liverkick“, Španija je interesantna zbog posebne podrške od fanova koji su dve It’s Showtime dočekali na fantastičan način.
S obzirom da se K-1 ponovo organizovao, te da se najavljuju velika imena baš za taj mesec, ne treba sumnjati da bi K-1 turnir u Španiji posetama mogao da nadmaši It’s Showtime.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #468 poslato: Mart 14, 2012, 11:46:08 pre podne »

MISHA TATE:

Miesha Tate doživela je težak poraz na Strikeforce 135 prirebi ranije ovog meseca. Ona je bolnom polugom na ruci (armbar) poražena od Ronde Rousey. Tate ipak tvrdi da je bolja od Rousey.

- Volela bih da revanš sa Rondom. Mislim da ga zaslužujem, jer sam u većem delu borbe ja bila ta koja je bila bolja. Ona me je dobila na jedinu stvar u kojoj je jaka, a to je armbar. Ipak, to vam je sport na visokom nivou. Jedan dan izgubite od nekog, a sutra možete da dobijete istu tu osobu.

Tate je poprilično naivno izgubila, s obzirom da je taktika Rousey bila poprilično poznata. Naime, bronzana sa Olimpijskih igara 2008. godine je pre Tate svih svojih pet borbi u Strikeforce organizaciji rešila baš armbarom.

Miesha Tate vs Ronda Rousey FULL FIGHT
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #467 poslato: Mart 14, 2012, 11:44:26 pre podne »

UFC:

Anthony Pettis je prvobitno trebao da se bori sa Benom Hendersonom za titulu prvaka u lakoj kategoriji. Pošto je Frankie Edgar ubedio čelnike UFC-a da ipak njemu daju tu borbu, razočarani Pettis će izgleda da potraži šansu u spuštanju kilaže i izazivanju Josea Alda.

„Pričao sam sa Anthonievim menadžerom pre samo par sati i rekao mi je da je on stvarno razočaran, ali da poštuje odluku. Razmišlja se da spusti kilažu na 145 da bi se borio sa Aldom. Ovo je nešto što definitivno treba pratiti“, napisao je B.J. Penn na svom sajtu.

Gilbert Melendez je isto zainteresovan da Pettis preĂ°e u Strikeforce da se bore za pojas, ali Pettisov kamp možda ima druge planove.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #466 poslato: Mart 14, 2012, 11:43:08 pre podne »

NICK DIAZ:

Nick Diaz podneo je žalbu Atletskoj Komisiji Nevade zbog suspenzije i kazne nakon pada na testu na drogue uoči dvoboja sa Carlosom Conditom.
Diaz je na UFC 143 priredbi bio pozitivan na marihuanu, ali su advokati borca podneli žalbu s obrazloženjem da nije dokazano da je bivši Strikeforce šampion koristio marihuanu, već samo neke derivate zabranjene supstance. Po zakonima Svetske anti-doping federacije, samo korišćenje marihuane podleže kaznenim merama.
- Marihuana je zabranjena, ali ne i derivati marihuane. On je suspendovan jer je pao na testu na zabranjenu susptancu, a mi znamo da nije koristio marihuanu. Nick je bio pozitivan na derivat marihuane, ne samu marihuanu, što nije kažnjivo zakonom,
- kaže advokat Diaza Ross Goodman.
Iz Komisije se nisu oglašavali povodom žalbe Diazovog tima.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #465 poslato: Mart 14, 2012, 11:42:12 pre podne »

BOKS:

Jedan od najboljih svetskih boraca u istoriji plemenite veštine Roy Jones Jr. kazao je da bi pobedio Floyda Mayweathera i Mannya Pacquiaa.
- Mladi Roy Jones Jr. bi verovatno pobedio Floyd Mayweathera. On boksuje slično kao i James Toney, a moj stil je drugačiji od njihovog i zbog toga bi ga pobedio.

Jones tvrdi da bi imao više problema u borbi sa Pacquiaom.
- Kada pričamo o Pacqiuaou, onda pričamo o potpuno drugoj životinji. On kada vas udara baca bombe. Morate da preživite prvo tu snagu, a tek onda da se pozabavite njim. Za to vam treba poseban stil. Naravno, da bih ga pobedio, ali nismo ista težina. To bi bila zaista sjajna borba.
Jones je na pitanje novinara šta bi želeo da uradi u karijeri, kazao da bi rado postao šampion u kruzer kategoriji, jer to nije uspeo da uradi tokom svojeg zenita karijere.

Roy Jones Jr. je jedan od najboljih svetskih boraca, a titule je osvajao u srednjoj, super strenjoj, poluteškoj i teškoj kategoriji. Ušao je u istoriju i kao jedini borac koji je karijeru počeo u polusrednjoj, koji je na kraju završio sa pojasom teškaškog šampiona.

Roy Jones Jr Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #464 poslato: Mart 13, 2012, 11:01:31 pre podne »

GILBERT MELENDEZ:

Strikeforce šampion u lakoj kategoriji Gilbert Melendez će se boriti ponovo 19. maja. Ali postavlja se pitanje ko će mu biti sledeći protivnik.
Jedan od Melendezovih trenera, Cesar Gracie, je imao na umu dva borca: B.J. Penna ili Anthonia Pettisa.

UFC predsednik Dana White je nedavno otvorio mogućnost da se trenutni UFC borci prebace u Strikeforce i bore tamo, ali za sada nije došlo do prelaska ni jednog borca. Pettis je nedavno trebao da se bori za titulu u UFC-u sa Bensonom Hendersonom, ali je ta borba poništena pošto će Henderson raditi revanš sa Frankie Edgarom. Penn je najavio penzionisanje posle poraza od Nicka Diaza u oktobru.

I u Strikeforce-u postoje dobri izazivači. Josh Thomson koji je nedavno pobedio K.J. Noonsa i mnogi ga smatraju pravim izazivačem za titulu, ali i Pat Healy koji je vezao četiri pobede u organizaciji. Ipak, Strikeforce CEO Scott Cooker nije potvrdio da je i jedan od ova dva borca sledeći u nizu da se bori za titulu.
Melendez i dalje ostaje jedan od najboljih boraca u lakoj kategoriji koji se ne bori u UFC-u, tako da ostaje da vidimo šta je sledeće za njega.

Gilbert Melendez Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #463 poslato: Mart 13, 2012, 10:58:46 pre podne »

KARATE:

U subotu, 10.03, u Badaloni ,Spanija, odrzano je otvoreno prvenstvo Spanije u Kyokushinu.

U jakoj konkurenciji 7 zemalja preko 130 takmicara, srpska reprezentacija je nastavila sa uspesima u 2012. godini, a rezultati nasih reprezentatvaca su sledeci:
Borbe seniori:
do 70 kg Sasa Stosic prvo mesto, ujedno je i osvojio specijalni trofej za najbrzi nokaut na turniru u 22. sekundi
do 80kg. Milos Miljkovic prvo mesto
preko 90 kg Radivoje Mirkovic prvo mesto
Kate seniorke Lana Novkovic trece mesto

Takodje sve reprezentativne selekcije Kyokushinkai saveza Srbije su u zavrsnoj fazi priprema za prvenstvo Srbije koje ce se dogoditi u aprilu mesecu, u Beogradu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #462 poslato: Mart 13, 2012, 10:57:19 pre podne »

BOKS:

Britanski bokser Dereck Chisora priznao je engleskim medijima da se kaje zbog svih postupaka pre i nakon meča sa Vitalijem Kličkom. Chisora je u borbi za WBC pojas u teškoj kategoriji prvo na vaganju ošamario svog protivnika, da bi u ringu pljunuo brata Vitalija Vladimira. Tu se nije zaustavio, pa je učestvovao u incidentu sa sunarodnikom Davidom Hayeom, kada su se dva borca na pres konferenciji fizički sukobili.

- Naravno da žalim zbog svega, zbog onoga što sam uradio i rekao. Kada sad pogledam iza sebe, voleo bih da sam ostao kući.
Chisoru zbog svih „prljavština“ čeka teška kazna Britanskog bokserskog Saveza. „Del Boy“ je svestan mogućih posledica.

- Sve što želim je fer odluku. Možda su je oni već doneli, i možda samo žele da mi je objasne. Sada je sve u Božijim rukama. Ipak, kakva god da odluka bude ja ću je prihvatiti. Ako me suspenduju, ja ću to prihvatiti. Nastaviću da treniram jer sam ja bokser, i volim ovaj sport.
Britanac traži iskupljenje i oproštaj od navijača.

- Želim samo da svi shvate koliko mi je žao. Žarko želim da se vratim meĂ°u konopce i pokažem se u najboljem izdanju. Siguran sam da ću jednog dana biti svetski šampion u teškoj kategoriji, i da će se Britanija ponisiti Dereckom Chisorom.

„Del Boy“ podelio je sa medijima i svoja osećanja nakon učinjenih (ne)dela.

- Nakon što sam ošamario Vitalija, odmah sam zažalio i pitao se šta će ti ovo? Hayeu sam pretio da ću ga upucati, ali to zaista ne bih nikad uradio, niti imam pištolj. Bili su to samo vrlo glupi trenuci zbog kojih se kajem, i kao što sam već rekao, bolje bi mi bilo da sam tih dana ostako kući.
Malo je verovatno da će ga ovo spasiti od velike kazne, ali eto, opet je lepo čuti da se pokajao.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #461 poslato: Mart 13, 2012, 10:55:56 pre podne »

MMA:

Američka država Vajoming je postala prva koja je dobila isključivo MMA komisiju.
Pre nedelju dana ova država je postala četrdeset peta po redu koja je regulisala održavanje MMA borbi. Ono još bitnije je da će Vajoming biti jedina država koja će imati sportsku komisiju koja će se baviti regulacijom MMA sporta. U drugim državama ovaj posao obavljaju već postojeće atletske ili bokserske komisije.
Guverner Vajominga će 1. jula imenovati tri člana komisije. Od tog trenutka članovi će početi sa donošenjem novih pravila i regulacija, uz pomoć drugih komisija kao što je Bokserska komisija države Kolorado.
MMA borbe prethodno nisu bile zabranjene u Vajomingu, ali bez pravog tela koje bi regulisalo sport borbe održane u toj državi nisu ulazile u skor boraca.
Ovo može puno da znači za MMA sport, pošto je prvi put formirana državna komisija koja će se primarno baviti MMA sportom. To znači da možemo da očekujemo da i druge države u budućnosti prate ovaj primer što može da vodi boljem suĂ°enju i boljoj organizaciji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #460 poslato: Mart 13, 2012, 10:54:35 pre podne »

UFC:

28-godišnji MMA borac Anthony Johnson potpisao je ugovor sa Titan FC-om, saopšteno je iz te organizacije.

Johnson je bivši UFC borac, ali je iz te organizacije dobio zahvalnicu. Borac koji u karijeri ima 10 pobeda i četiri poraza u sukob sa Danom White došao je tokom UFC 142 priredbe, kada je borio sa Vitorom Belfortom. Tada je Johnson na vagi bio poprilično teži, a onda je u prvoj rundi izgubio gušenjem, što je razjarilo Whitea i ostale čelnike najpopularnije MMA organizacije.

Pre borbe sa Belfortom, uspeo je i da savlada Dana Hardya.

Johnson će se u Titan FC boriti u srednoj kategoriji, a svoju prvu borbu bi trebao da odradi 25. maja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #459 poslato: Mart 12, 2012, 02:56:53 posle podne »

TUF :

Prva epizoda nove sezone The Ultimate Fightera, koja je emitovana u sredu na Spike televiziji, postigla je relativno prosečnu gledanost, ako se uporedi s prošlim izdanjima.

Radilo se o najgledanijem programu uopšte tog dana za mušku populaciju od 18-34 i 18-49 godina, a prosečno je emisiju gledalo oko 1.5 miliona gledalaca.

Kritičari kažu da se radilo verovatno o najkvalitetnijem TUF proizvodu do sada. Osim kvalitetnih borbi, mnogo završetaka i nokauta, gledaocii su mogli uživati i u poboljšanoj produkciji ekipe iz UFC-a.

TUF 14 Bisping loses it!!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 20 upita.