TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 06:20:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261365 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #458 poslato: Mart 12, 2012, 02:53:32 posle podne »

TUF:

Strašna povreda već na otvaranju 15. sezone TUF-a!

Tokom premijere nove sezone UFC-ovog reality showa The Ultimate Fighter 15, jedan od takmičara, Jon Tuck, je doživeo tešku povredu palca.

Eliminacijski meč protiv Al Iaquinte završio je jednoglasnom odlukom sudija, i pravo je čudo kako je Tuck uspeo uopše izdržati do kraja dvoboja. Fotografiju je na svom službenom Twitteru objavio jedan od trenera Urijah Faber. I da je slavio u ovom meču, Tucker vrlo verojatno ne bi mogao nastaviti dalje u show-u.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #457 poslato: Mart 12, 2012, 02:47:00 posle podne »

K-1 :

Jedan od najboljih K-1 boraca i trostruki osvajač K-1 World Grand Prix-a, Remy Bonjasky se vraća u ring. Bonjasky je morao da se povuče iz borenja pre par godina zbog povrede oka i drugih povreda koje su ga mučile. Njegova oproštajna borba nikada nije održana zbog toga što je Bonjasky tražio milion dolara da bi ušao u ring.

Ipak, izgleda da ćemo ga ponovo gledati u borilištu, pošto je nagrada za osvajanje ovogodišnjeg K-1 World Grand Prix-a upravo milion dolara. Liverkick.com je potvrdio da će se Remy Bonjasky vratiti ove godine u K-1 ring, ali da to neće biti borba sa Danielom Ghitom. Iako mu je ponuĂ°eno da se bori sa Ghitom, Bonjasky je odbio tu borbu rekavši da bi taj meč bio preveliki izazov posle duge pauze.

Kao datum povratka holandskog borca se navodi 27. maj. Tada će K-1 održati svoj turnir povratka i tu bi mogli da gledamo i Bonjaskog, ali se pominje i mogućnost da odradi borbu u aprilu za zagrevanje.

remy bonjasky highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #456 poslato: Mart 12, 2012, 02:44:08 posle podne »

MMA :

Održan je prvi turnir indijske promocije SFL koja planira da postane najveća organizacija u Aziji. Za prvi turnir možemo reći da je prošao solidno.
U glavnoj borbi su se sukobili džinovi Bob Sapp i James Thompson. Sapp je izgledao kao da je ušao u ovaj meč da se stvarno bori, tako da nije samo ležao i primao udarce. Čak je okrenuo Thompsona i uputio par jakih udaraca, ali pošto ga je Britanac ponovo oborio na pod izgleda je povredio koleno i morao da preda borbu.

Ono za nas najbitnije je pobeda Sanje Sučević koja je nanela prvi poraz odličnoj Ukrajinki Leni Ovčinjikovoj. U prvoj rundi obe su bile izjednačene, gde je Ukrajinka bila bolja u bacanjima, ali je Sanja odlično radila sa leĂ°a. U drugoj rundi je posle pokušaja poluge na ruci Lene, Sanja se odlično izvukla, dobila leĂ°a i primorala protivnicu na predaju gušenjeme.

Odmah se pojavio i snimak ceo dogaĂ°aja koji možete pogledati:

SFL # 1
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #455 poslato: Mart 12, 2012, 02:42:23 posle podne »

Antonio Silva :

Antonio „Big Foot“ Silva je napustio tim Blackzilians i vratio se u American Top Team. Pošto će imati svoj UFC debi 26. maja protiv Roya Nelsona, Big Foot želi da se vrhunski pripremi za taj meč.

„Sada treniram sa Thiagom Silvom, Alessiom Sakarom i ostalim velikim imenima u ATT-u. Šest nedelja pre meča otići ću u Rio de Janeiro. Želim da odradim sjajan trening kamp, kao što je to bio slučaj uoči meča sa Fedorom. Želim istu atmosferu“, rekao je Silva za časopis Tatame.
Silva je svestan da je Nelson izuzetno čvrst i jak borac, iako ne izgleda najbolje u poslednje vreme. Zato planira i da deo priprema odradi sa aktuelnim prvakom u teškoj kategoriji Juniorom dos Santosom.

„Naravno da ću nazvati Dos Santosa i Werduma da mi daju pokoji savet. Zanima me kako se kreće, koliko je jak i koju taktiku upotrebiti. To saveti će mi biti stvarno vrlo dragoceni“, zaključio je Silva.

Antonio Silva 2011 highlights.flv
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #454 poslato: Mart 12, 2012, 02:40:11 posle podne »

BOKS:

Muamer Hukić, ili Marco Huck, najavio je da će se vratiti u tešku diviziju, kada bude u mogućnosti da se bori sa Vladimirom ili Vitalijem Kličkom.
- Spreman sam da se borim sa braćom Kličkom, ali ne u ovom trenutku. Vlasnik sam WBO kruzer pojasa i moram da ga odbranim, tako da sam sada potpuno posvećen tome. Sigurno je da ću se u budućnosti vratiti u tešku kategoriju, i da ću osvojiti titulu u nekoj verziji.
Huck je u poslednjoj borbi karijere kontroverznom sudijskom odlukom poražen od Alexandera Povetkina u borbi za WBA titulu teške kategorije. Nakon toga je odlučio da se vrati u kruzer kategoriju, gde ga čeka borba sa izazivačem Olom Afolabijem.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #453 poslato: Mart 11, 2012, 01:56:26 posle podne »

THE ULTIMATE FIGHTER:

Bliži se i početak novog serijala Ultimate Fighter-a,ovoga puta u Brazilu.

Kako izgleda prostor u kome će borci trenirati,pogledajte na novom snimku:

http://www.youtube.com/watch?v=698VG4xr2tM&feature=player_embedded#!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #452 poslato: Mart 11, 2012, 01:53:24 posle podne »

STRIKEFORCE:

Jedan od najboljih Strikeforce boraca i finalista ovogodišnjeg Strikeforce Gran Prixa Daniel Cormier najavio je da će nakon borbe sa Josh Barnettom preći u UFC.

- Svi će jednog dana završiti u UFC-u, pa i ja. To nije nikakva senzacionalna informacija. Imam nekog posla sa Joshom i onda dolazim u UFC.
Cormier je u razgovoru za „MMAWeekly“ kazao da bi najviše na svetu želeo da u UFC ode sa pojasom šampiona Strikeforce.

- Bilo bi sjajno kada bih se u UFC preselio sa pojasom. To bi bilo ostvarenje sna za borca koji se bori samo dve i po godine.

Cormier će 19. maja u Strikeforce Gran Prix finalu rukavice ukrstiti sa Josh Barnettom, verovatno negde u Kaliforniji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #451 poslato: Mart 11, 2012, 01:52:13 posle podne »

K-1:

„Final Fight“ priredba večeras je pred prepunom „Arenom“ održana u Zagrebu. U glavnoj borbi večeri jedan od najboljih boraca Hrvatske Mirko „Cro Cop“ Filipović savladao je NovozelanĂ°anina Raya Sefa jednoglasnom odlukom sudija.

U borbi koja je trajala tri runde Cro Cop je dominirao. Filipović je od samog početka pokazao ko je gazda. Već u prvom minutu borbe, Sefu je „seo“ direkt. Nakon toga je Cro Cop Sefa pogaĂ°ao i high-kickom, dok je ovaj uspeo da odgovori jednim aperkatom.

U drugoj rundi je nastavljena dominacija Filipovića koji je i „počistio“ Sefa. I u trećoj je Mirko bio mnogo bolji, ali se legenda K-1 nije predavala, te je meč rešen sudijskom odlukom.

Filipović je bio zadovoljan pobedom pred svojom publikom.

- Nadam se da ste uživali u borbama. Borci su dali sve od sebe, a ja sam bio pod posebnom tremom i stresom. Možda sam zbog činjenice da je ovo bio nastup pred svojom publikom bio nešto oprezniji nego inače. Nisam želeo da rizikujem, jer je Sefo opasan borac koji je svoje duele često rešavao i jednim udarcem.

Sefo je pohvalio navijače u Hrvatskoj, kao i njegovog protivnika.
- Mirko je najbolji borac koji je ikad stigao iz Hrvatske. On je živa legenda MMA i K-1 i možete da budete srećni što imate ovakvog borca. Isto tako, Mirko može da bude srećan što ima takvu publiku.

Od ostalih borbi valja izdvojiti i pobedu Rumuna Daniela Ghite nad Ukrajincem Sergejom Laščenkom, članom Top 10 kik boksera sveta.
Ghita je slavio nokautom u trećoj rundi. Rumun je već u prvoj rundi rušio svog protivika, ali je Laščenko uspeo da ustane, te da nakon toga primi još nekoliko udaraca. Ipak, nakon stravičnog high-kicka Ghite, sudija je prekinuo borbu, iako je Laščenko tvrdio da je u redu.
Talentovani srpski borac Stefan Jelić je nakon šest nokauta iz prethodnih šest borbi večeras doživeo poraz od HolanĂ°anina Michaela Duuta. Izuzetno talentovani Duut je do pobede stigao na bodove.

Pogledajte borbu Filipovića i Sefa:

K1 ZAGREB Mirko Cro-Cop vs Ray Sefo [10 March 2012]
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #450 poslato: Mart 11, 2012, 01:50:02 posle podne »

BELLATOR 60:

Ovde imate priliku da pogledate jedan od najzanimljivijih mečeva sa preksinoćnjeg turnira.
U pitanju je još jedna odlična završnica Marlona Sandra:

Marlon Sandro vs Roberto Vargas
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #449 poslato: Mart 11, 2012, 01:48:00 posle podne »

BELLATOR 60,Rezultati:

Krenula je šesta sezona Bellator turnira i to u perolakoj kategoriji. U glavnoj borbi večeri Pat Curran je pobedio Joe Warrena i postao Bellator šampion u perolakoj kategoriji.

Curran je iskoristio svoju raznovrsnost i nokautirao odličnog rvača Warrena u trećoj rundi. Warren je najavio da će se kandidovati za Olimpijske igre u grčko-rimskom stilu rvanja, tako da se postavlja pitanje šta će biti sa njegovom MMA karijerom.

U turniru osmorice u perolakoj kategoriji dalje su prošli Marlon Sandro, Mike Corey, Alexandre Bezzera i Daniel Straus.
Rezultati:

Glavne borbe:
Pat Curran – Joe Warren (3R 1:25 KO)
Daniel Straus – Jeremy Spoon (3-0)
Mike Corey – Ronnie Mann (3-0)
Marlon Sandro – Roberto Vargas (1R 3:35 gušenje)
Alexandre Bezerra – Kenny Foster (2R 4:57 gušenje)

Uvodne borbe:
Jake Nauracy – Cory Galloway (2R 4:22 gušenje)
Travis Wiuff – Anthony Gomez (3-0)
Sean McCorkle – Richard White (1R 1:02 neck crank)
Josh Shockley – Shamar Bailey (3-0)
Genair da Silva – Bobby Reardanz (3R 0:51 TKO)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #448 poslato: Mart 11, 2012, 01:46:30 posle podne »

FRANKIE EDGAR:

Frankie Edgar stavio je tačku na špekulacije o odlasku u nižu diviziju, bar za sada.

- Nemam ništa protiv pero lake kategorije, ali ne želim u nju, bar ne u ovom trenutku. Da li ću jednog dana preći? Vjerovatno, ništa se ne zna. Sada nisam želio da preĂ°em u pero laku, jer sam znao da mi je titula u lakoj na dohvat ruke. Dobio sam priliku za revanš i sada se spremam za tu borbu.
Edgar je izgubio u meču sa Bensonom Hendersonom u borbi za titulu u lakoj kategoriji, nakon kontroverzne sudijske odluke. Nakon brojnih protesta sportista i fanova, čelnici organizacije odlučili su da mu organizuju revanš.

Frankie Edgar je, podsetimo, imao ponudu Dane Whitea da  nakon prvog duela sa Hendersonom preĂ°e u pero laku kategoriju, gde bi mu bila obezbeĂ°ena borba za pojas protiv Josea Alda.

BELIEVE - Frankie Edgar Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #447 poslato: Mart 11, 2012, 01:44:56 posle podne »

UFC:

Quinton Rampage Jackson ponovio je svoju želju da napusti UFC organziaciju. Popularni borac sinoć je na svom „Twitter“ profilu napisao da se nada da će ga UFC pustiti da ode nakon naredne borbe.

- Nadam se da će me UFC pustiti, kako bih mogao da uradim neke stvari koje imam u planu. Oduzeli su mi ljubav prema ovom sportu nakon borbe sa Forrestom.

Jackson nije objasnio šta mu je to zapravo zasmetalo u njegovom porazu od Forresta Griffina pre tri godine, ali njegova sledeća poruka da naslutiti da je razlog odlaska i novac.

- UFC pravi milijarde od boraca, a plaćaju nas nekakvim sitnišem. Bokseri su dosadni, ali oni zaraĂ°u brdo para.
Jacksonu i nije bilo tako loše u UFC-u, pošto je na priredbi 144 za poraz od Jon Jonesa zaradio čak 250 hiljada dolara.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #446 poslato: Mart 11, 2012, 01:43:41 posle podne »

BOKS:

Britanski bokser Amir Khan kazao je u razgovoru za „Sun“ da je bio spreman da se sa Lamontom Petersonom bori bez novčane nadoknade.

- Pregovori sa Petersonovim kampom su bili više nego teški, čak nam se učinilo i da ne žele revanš. Čuli smo i da su pregovarali sa Floydom Mayweatherom i Mannyem Pacquiaom, i to su znali da iskoriste. Iscedili su iz nas svaki mogući dolar, ali samo morao da dobijem ovu borbu. Nisam mario za novac, bio sam spreman i da se besplatno borim sa njim, jer sam u jednom trenutku bio u takvom ćorsokaku, da sam razmišljao o odlasku u višu kategoriju.

Khan je proteklog decembra u borbi sa Petersonom izgubio svoje pojaseve u dve verzije, WBA i IBF, kontroverznom sudijskom odlukom.
Peterson će za revanš inkasirati više od milion dolara, što je rekord u karijeri ovog 28-godišnjaka.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #445 poslato: Mart 10, 2012, 04:17:40 posle podne »

FABRICIO WERDUM:

Fabricio Werdum trebao bi u junu da odradi borbu protiv Mikea Russowa, prenose pouzdani izvori iz kampova dva borca.
Werdum u borbu ulazi sa pobedom u proteklom meču, kada je u februaru savladao Roya Nelsona jednoglasnom odlukom sudija. To je ujedno bila i prva Werdumova pobeda u UFC-u od UFC-a 85 i pobede nad Brandonom Werom juna 2008. godine.
Russow je poslednju borbu odradio na UFC on FOX 2 priredbi, kada je savladao Jon Olav Einema. Ovaj policajac iz Čikaga u karijeri ima samo jedan poraz, uz 15 pobeda. U poslednjih 11 borbi ne zna za poraz.
Iako datum i lokacija borbe nisu poznati, očekuje se da će na istoj priredbi učestvovati i Anderson Silva i Chael Sonnen, kao i Vitor Belfort i Wanderlei Silva.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #444 poslato: Mart 10, 2012, 04:16:31 posle podne »

MMA:

Nemanja Milošević je pobedio u Slovačkoj gušenjem – trianglom u prvoj rundi.

Nemanja je doživeo nezgodan udarac u genitalije na početku meča, ali je uspeo da se vrati. Sam meč je bio pun preokreta. Nemanja je pokazao da je unapredio svoje udaranje, ali i čvrstinu pošto je izdržao dosta udaraca u parteru.

Izjavio je da nije zadovoljan borbom, a dalje komentare čekamo kada se vrati u Srbiju.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 14 upita.