TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 04:37:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261363 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #443 poslato: Mart 10, 2012, 04:15:32 posle podne »

DAN HENDERSON:

Jedan od najtvrĂ°ih boraca u MMA danas sa najopasnijom desnicom, Dan Henderson je izjavio da želi da se bori za titulu. Ovaj 41-godišnji borac je odlučio da sačeka borbu sa šampionom u srednjoj ili polu-teškoj kategoriji.

Da podsetimo, Henderson je bio Pride šampion u dve težinske kategorije, Strikeforce šampion u polu-teškoj, osvojio je UFC-ov turnir u srednjoj kategoriji, ali nikada nije postao šampion UFC-a. Imao je priliku da ujedini šampionske titule Pride-a i UFC-a u srednjoj i polu-teškoj, ali nije uspeo u tome pošto su ga pobedili Anderson Silva i Quinton „Rampage“ Jackson.

Henderson se u UFC vratio odličnom borbom sa Mauriciom „Shogun“ Ruom. To je izgleda bilo dovoljno da ubedi čelnike da mu pruže priliku da se opet bori za titulu, ali morat će da sačeka.

„On želi da se bori za titulu. Želi Andersona Silvu ili ko god bude držao pojas u srednjoj ili pobednika meča Jones-Evans. Zadnji put kad sam razgovarao sa njim rekao je da želi da sačeka kako bi mogao da se bori za titulu. Dan nije previše izbirljiv, borio bi se sa bilo kojim borcem koji drži pojas“, izjavio je predsednik UFC-a, Dana White.

Dan Henderson Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #442 poslato: Mart 10, 2012, 04:14:04 posle podne »

BUAKAW POR PRAMUK:

Čuveni tajlandski bokser i dvostruki K-1 šampion, Buakaw Por Pramuk je nestao iz svog trening kampa. Prema izjavi njegovog menadžera, Teerapat Rojanatana, Buakaw je nestao zbog umora i hroničnih povreda.

„Buakaw je doživeo hroničnu povredu ali on je tako dobro disciplinovan i odlučan u svojem treningu da ne mogu da prestanem da brinem za njega,“ rekao je Rojanatan.

Menadžer je negirao da je razlog nestanka finansijske prirode.

„Buakaw se nikada pre nije ponašao ovako, a što se tiče novca, nikada se nije dogodilo da ga ne isplatim. Uvek sam ga plaćao“, rekao je Rojanatan.
„Želeo bih da se što pre vrati. Njegovo nestajanje će  njemu najviše da naškodi jer sam morao da otkažem dosta njegovih mečeva.“
Članovi Buakawove porodice su izjavili da žele da se on vrati, ali da ne znaju gde je i zašto je nestao. Trenutno kao aktuelan razlog nestanka se navode sukobi u trening kampu.

Buakaw je trebao da se bori sa Francuzom Fabiom Pincom u kategoriji do 67 kilogama, ali zbog njegovog nestanka Pinca je našao novog protivnika Aekpracha Menayotinoma.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #441 poslato: Mart 10, 2012, 04:12:09 posle podne »

NATE DIAZ,UFC:

Nate Diaz  je izjavio da se neće boriti sa Frankie Edgarom, ukoliko mu se za to ukaže prilika.
Diaz će se u glavnoj borbi UFC on Fox 3 priredbe sastati sa Jimom Millerom, dok će Edgar dobiti priliku da osvoji pojas u borbi sa Bensonom Hendersonom. Ukoliko oba borca borbe odrade sa uspehom, Diaz bi mogao biti prvi u liniji da izazove eventualnog šampiona Edgara.
- Ne zanima me borba sa Edgarom. Dobro ga poznajem, često zajedno treniramo, i to je glavni razlog zbog čega se neću boriti sa Frankiem. Želim da se borim sa ljudima koje ne poznajem.
Diaz se ozbiljno nameračio na titulu šampiona u lakoj kategoriji, pošto je u prethodnoj borbi savladao Donalda Cerronea.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #440 poslato: Mart 10, 2012, 04:11:15 posle podne »

BOKS:

Duel Carla Frocha i Luciena Butea za IBF-ovu supersrednju titulu šampiona mogao bi da se održi na otvorenom prostoru, nakon velikog interesovanja za borbu. To je novinarima potvrdio promoter borbe Eddie Hearn.
- Od kada smo objavili datum borbe telefoni ne prestaju da zvone. Brojni fanovi žele da prisustvuju ovom spektaklu, a ja želim da im to omogućim. Zato ozbiljno razmišljamo da borbu održimo na otvorenom, a ja već razmatram dve opcije koje imamo u Notingemu. Carl zaista želi da se bori u svom gradu, iako bi nam London ili Mančester bili mnogo prikladniji, jer imaju više prostora koji bi nam odgovarao.
Borba izmeĂ°u Carla Frocha i Luciena Butea održaće se 26. maja, a borci će se prvi put zajedno pojaviti na pres konferenciji sedam dana ranije. Tada će i karte krenuti u prodaju, a Hearn kaže da neće dugo biti dostupne.
- Mislim da će sve što budemo mogli da obezbedimo nestati za nekolika sata. Ljudi u Notingemu, ali i celoj Britaniji obožavaju Frocha i siguran sam da će imati veliku podršku.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #439 poslato: Mart 10, 2012, 04:10:13 posle podne »

HECTOR LOMBARD:

Predsednik UFC-a Dana White najavio je dolazak Hectora Lombarda u tu organizaciju.
- Čujem da je poprilično popularan, ali isto tako znam da je pod ugovorom sa nekim drugim tako da ne znam šta će se desiti. Vjerovatno će završiti kod mene, naravno, ako želi da učestvuje u UFC-u.

Lombard ne zna za poraz već pet godina, a drži pojas šampiona u čak tri organziacije, AFC-u, CFC-u i Bellatoru. Ovaj kubansko-australijanski borac navodno već duže vreme pregovara sa Bellatorom oko produžetka saradnje. Ipak, ukoliko se ne dogovori sa čelnicima Bellatora, Lombard će gotovo sigurno završiti u UFC-u.

34-godišnji Lombard je u karijeri odradio 35 mečeva u MMA, ima 31 pobedu i samo dva poraza.  Jedan meč je bio nerešen, a u jednom nije učestvovao. O kakvom se borcu radi pogledajte u priloženom videu.

Hector Lombard Highlights ~ Unstoppable
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #438 poslato: Mart 10, 2012, 04:08:53 posle podne »

Bellator 60:

Bellator je organizacija koja za sada ima šampione u osam različitih kategorija. Sa Bellator 60 turnirom kreće šesta sezona turnira u pero kategoriji.
U glavnoj borbi večeri će trenutni šampion Joe Warren ukrstiti rukavice sa pobednikom prethodnog turnira Patom Curranom. Warren će ući u borilište posle poraza od Alexisa Ville i to nokautom u četvrtfinalu turnira u bantam kategoriji. Kao odličan rvač, Warren je uvek opasan u klinču, ali videli smo da je u nižoj kategoriji gde je trebao da ima prednost doživeo težak nokaut. Sad ima puno da dokaže. Sa druge strane, Curran je osvajač čak dva turnira u dve različite kategorije. Pošto je izgubio od šampiona Eddiea Alvareza u lakoj kategoriji, Curran je spustio kilažu i sada ima šansu da osvoji još jednu titulu. Vrlo raznovrstan borac, sa odličnim parterom.

Na samom turniru nastupiće odlični borci. Marlon Sandro je izuzetan udarač i nokauter. Ipak u Bellatoru nije pokazao svoje pravo umeće, a jedini poraz je doživeo od Currana. Izuzetno agresivan, može da nam pruži pravu zabavu. Daniel Straus je jedan od najtalentovanijih boraca u pero kategoriji. U poslednjih 14 borbi doživeo je samo jedan poraz i to odlukom sudija. Ronnie Mann isto važi za vrlo talentovanog borca. U psolednjih šest mečeva, doživeo je samo jedan poraz, isto od Currana. Opasan udarač, sa solidnim parterom.

Treba obratiti posebnu pažnju na dva Brazilca koji nam stižu. Alexandre Bezzera ulazi u borilište sa sedam vezanih pobeda. U Bellatoru je imao četiri borbe i sva četiri protivnika je završio, od toga trojicu u prvoj rundi. Genair da Silva je odličan parteraš, ali treba obratiti pažnju na njegove udaračke sposobnosti. U svakom slučaju, ova dva borca zajedno imaju 28 pobeda, a od toga je samo šest otišlo do odluke sudija.

Fightcard:
Joe Warren – Pat Curran (za titulu u pero kategoriji)
Marlon Sandro – Roberto Vargas (1. krug turnira pero kategorije)
Ronnie Mann – Mike Corey (1. krug turnira pero kategorije)
Alexandre „PoPo“ Bezerra – Genair da Silva (1. krug turnira pero kategorije)
Jeremy Spoon – Daniel Straus (1. krug turnira pero kategorije)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #437 poslato: Mart 05, 2012, 01:19:47 posle podne »

MUAY THAI:

Uskoro nas očekuje još jedan muay tahi turnir sa proslavljenim borcima.
NOĆ TITANA će biti održan u Francuskoj 17-og marta,a glavna zvezda večeri će biti Buakaw por Pramuk,jedan od najboljih svetskih Thai box boraca.

U pomenutoj borbi večeri dvostruki K-1 MAX World Grand Prix šampion, Buakaw Por. Pramuk borit će se sa Francuzom Fabiom Pinca-om, jednim od top Muay Thai boraca izvan Tajlanda. Borba je po full Muay Thai pravilima i radit će se do 68kg, što je interesantno jer Buakaw se već dugo bori sa 70kg te će morati skinuti kilažu. Težinski limit je postavljen zbog Pinca-e, koji se bori u kategoriji do 67kg.

Oba borca su nastupila na Yokkao Extreme u Italiji 21. januara, gdje je Pinca slavio kontraverznom odlukom nad Seanchai-em, u toj borbi je imao ogromnu prednost u težini. Buakaw je pobjedio Dzhabar Askerov-a takoĂ°er odlukom sudija.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #436 poslato: Mart 05, 2012, 01:14:26 posle podne »

Kick Box:

Miloš Anić je novi šampion sveta u disciplini lou kik kategoriji do 60 kg. U ruskom gradu Čelibinskom u sklopu velike kik boks revije održan je i meč za pojas šampiona. Organizator je bila poznata ruska promoterska kuća V5.
Anić je u sjajnom meču savladao odličnog ruskog borca Zuraba Farojana 2:1.
- Zadovoljan sam pobedom. Farojan je sjajan borac, dobro ga poznajem. Bio je to još jedan težak meč, pa je pobeda samim tim još slaĂ°a. Za mene je ovaj trijumf bio bitan i jer sam nedavno u Moskvi pretrpeo poraz od, takoĂ°e, odličnog ruskog kikboskera Jurija Trogijanova. Ova pobeda mi daje krila za neke nove uspehe – prokomentarisao je Miloš Anić.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #435 poslato: Mart 05, 2012, 01:13:11 posle podne »

STRIKEFORCE:

Ronda Rousey je postala nova šampionka u bantam kategoriji na već za nju prepoznatljiv način – polugom na ruci (armbar). Njena protivnica Miesha Tate je krenula jako i sa željom da što pre dovrši borbu. Rousey je koristeći svoj džudo dva puta borbu prevela u parter. Prvi put nije bila uspešna da završi borbu, ali posle drugog odličnog bacanja, Rousey je uhvatila ruku i izvukla polugu. Tate nije na vreme tapkala i došlo je do povrede.

Rousey je odala priznanje Tate da joj je parter odličan i da to nije očekivala. Tate je sa druge strane odala priznanje pobednici i rekla da je poštuje kao sportistkinju.

Josh Thomson je pobedio K.J. Noonsa sudijskom odlukom. Sve tri runde je Thomson kontrolisao rvanjem i time neutralisao boks Noonsa. Na kraju borbe je Thomson čak i digao tempo i gotovo završio Noonsa gušenjem.

Kazuo Misaki je podeljenom odlukom sudija pobedio Paula Daleya. Misaki je iznenadio opasnog udarača jakim kontrama i željom da ulazi u razmene i tako kontrolisao borbu. Daley nije mogao da se izbori sa visokim tempom Japanca i bio je primoran da borbu prevede u parter.

Ronaldo â€Jacare’ Souza je kao što smo i očekivali svog protivnika Bristola Marundea završio gušenjem u trećoj rundi. Celu borbu je Brazilac kontrolisao i bio bolji.

Glavne borbe:
Ronda Rousey – Miesha Tate – Poluga na ruci, R1
Josh Thomson – KJ Noons – Jednoglasna odluka: 3x 30-27
Kazuo Misaki – Paul Daley – Podijeljena odluka: 30-27, 28-29, 29-28
Lamumba Sayers – Scott Smith – Gušenje, R1
Ronaldo Souza – Bristol Marunde – Gušenje, R3

Uvodne borbe:
Sarah Kaufman – Alexis Davis – Većinska odluka: 2x 29-28, 29-29
Roger Bowling – Brandon Saling – TKO, R 2
Ryan Healy – Carlos Fodor – Gušenje, R 3
Ryan Couture – Conor Heun – TKO, R 3

Pogledajte kako je izgledao meč večeri:

StrikeForce:Miesha Tate vs. Ronda Rousey full fight,luta completa
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #434 poslato: Mart 05, 2012, 01:09:23 posle podne »

UFC:

Nakon pobede na UFC on FX 2 Kampmann želi u kavez sa Conditom.

Martin Kampmann želi da se bori sa privremenim UFC-ovim velter šampionom Carlosom Conditom. Condit je pobedom nad Nickom Diazom obezbedio privremeni pojas velter šampiona, koji će se vratiti povreĂ°enom Georgesu St-Pierreu.

„Spreman sam da se borim protiv bilo kog borca, a naravno da je Condit u ovom trenutku najatraktivniji protivnik. Imam pobedu protiv njega (april 2009. godine), i nakon što je GPS ispao zbog povrede, on je automatski postao čovek kojeg treba da pobedite. Nadam se da će mi UFC dati priliku da se borim sa njim. To bi bilo dobro i za njega, jer bi imao priliku da mi se revanšira“, kaže Danac koji je na UFC on FX 2 priredbi savladao Thiaga Alvesa.

Oglasio se i predsednik UFC-a Dana White, koji je kazao da će se o svemu dogovoriti sa Conditom, dodavši i da ovaj već ima nekolike ponude drugih boraca.
Ukoliko odbije sve ponude, Conditova naredna borba biće protiv St-Pierrea.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #433 poslato: Mart 05, 2012, 01:07:38 posle podne »

KARATE:

Pogledajte snimak koji izaziva divljenje. Momak koji nema ruke i noge od pola demonstrira svoje karate znanje.

http://www.youtube.com/watch?v=qqmASFA7eB0&feature=player_embedded#!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #432 poslato: Mart 05, 2012, 01:06:24 posle podne »

STRIKEFORCE:

Strikeforceovo Grand prix finale održaće se 19. maja, tvrde dobro obavešteni MMA mediji.

Završnicu turnira koji je počeo prije više od godinu dana obeležiće borba Josha Barnetta i Daniela Cormiera, čoveka zbog kojeg turnir ovako dugo traje.
Cormier je, podsećamo, doživeo povredu u polufinalnom duelu sa Antoniom Silvom. Tada je ovaj 33-godišnji Amerikanac sa nekolika udarca u bradu poslao Silvu na pod, te već u prvoj rundi rešio pitanje pobednika.

Barnett je u svom polufinalu savladao Sergeia Kharitonova.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #431 poslato: Mart 05, 2012, 01:05:29 posle podne »

MMA:

Blagoj Ivanov se polako oporavlja od ranjavanja nožem koje je nedavno doživeo. Iako je bio kritično, za sada oporavak dobro ide. Uzevši u obzir da je nož promašio srce za samo par santimeta, Ivanov je imao sreće.

Neizvestan je povratak Ivanova u profesionalni sport. Lekari još uvek ne žele da predviĂ°aju, ali za sada se postavlja pitanje da li će se Ivanov ikada više boriti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #430 poslato: Mart 05, 2012, 01:04:45 posle podne »

J M Mormeck:

Francuski bokser Jean-Marc Mormeck kazao je u razgovoru za „Bild“ da je razočaran sudijom u njegovom meču sa Vladimirom Kličkom.
„Kraj je proglašen prebrzo. Mislim da je sudija tu pogrešio, kao što je i pogrešio što nije kaznio Vladimira. Uvek se bacao na mene i rušio me, te me tako značajno umorio. Morao je da mu oduzme neki poen“, kaže Mormeck.
Mormeck je razočarao u borbi sa IBF, WBO, WBA i IBO prvakom u teškoj kategoriji, zadavši Kličku samo nekolika bezopasna udarca.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #429 poslato: Mart 05, 2012, 01:03:50 posle podne »

BOKS:

Vitali Kličko porazgovarao je sa novinarima nakon meča njegovog brata Vladimira i Jean-Marc Mormecka. On je kazao da je većinu borbe sa Dereckom Chisorom boksovao bez jedne ruke, ali da se nije želeo predati i uručiti titulu „strašilu“.
„Tetiva mi se pocepala i udarila u živac, tako da sam trpeo ogromne bolove. Imao sam dve mogućnost, da kao pre 12 godina i borbe sa Krisom Birdom odustanem, ili da se borim pa pokušam da slavim. Izabrao sam ovu drugu opciju jer nisam želeo da tom strašilu prepustim titulu. Jednostavno nisam“, kaže Kličko.

„Dr. željezna šaka“ naredni meč bi trebao da odradi sa Davidom Hayeom, sa kojim je već dogovorio neke uslove borbe.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 15 upita.