TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398107 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 08:30:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261682 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1583 poslato: Septembar 18, 2012, 03:23:32 pre podne »

Amir Khan:

Amir Khan odlučio je da je nakon dva vezana poraza vreme za promenu trenera. Ugledni Freddie Roach dobio je otkaz, a od sada će treninge britanskom dragulju voditi Virgil Hunter.
Khan je pod Roachom ostvario neke od svojih najvećih uspeha, a pod palicom ovog trenera je stigao i do IBF i WBA pojaseva u poluvelteru. Ipak, porazima od Lamont Petersona i Danny Garcie, Khanova karijera je doživela težak udarac, pa je odluka da se rastane sa Roachom za Britanca bila najbolje rešenje.
- Upravo sam pričao sa Freddiem i odlučio sam da ga otpustim. On je razumeo moju odluku i poželeo mi je sreću. Imali smo lep razgovor i možda se u budućnosti opet ujedinimo.
Novi trener Khana je Virgil Hunter, čovek koji je aktuelni trener WBA i WBC šampiona super srednje kategorije Andre Warda. Pomogao je Amerikancu da pojača svoju odbranu, a to je čini se ono što će mu biti zadatak i kod Khana.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1582 poslato: Septembar 18, 2012, 03:22:47 pre podne »

UFC:

UFC-ov vlasnik Lorenzo Fertitta u razgovoru za „MMAFighting“ prokomentarisao je najavljeno širenje te organizacije na indijsko tlo.
Najjača svetska MMA kuća objavila je pre desetak dana da će The Ultimate Fighter (TUF: India) showom krenuti u osvajanje i druge najmnogoljudnije zemlje na planeti, a Fertitta smatra da je to pravi potez.
- Indija je tržište za koje mislimo da ima mnogo potencijala, ali je i tržište na kom krećemo od nule. Ljudi ne znaju ništa o UFC-u i verovatno će pomisliti da je to neka vrsta WWE programa, koji je tamo izuzetno popularan. Ipak, mislim da će se iznenaditi kada vide šta je zapravo UFC. Na avanturu u Indiji gledamo kao na onu u Brazilu.
Sa populacijom od preko milijardu i dvesta miliona stanovnika, nema sumnje da će UFC-ovo osvajanje ove države biti komercijalno uspešno.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1581 poslato: Septembar 18, 2012, 03:21:03 pre podne »

Zbog toga sam i pitao. :) Nisam nešto duboko u tim vodama, ali  mi se činilo upravo ono što mislim da se čini i tebi...

Sve je recheno i sve je jasno!!!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1580 poslato: Septembar 17, 2012, 05:24:22 posle podne »

Zbog toga sam i pitao. :) Nisam nešto duboko u tim vodama, ali  mi se činilo upravo ono što mislim da se čini i tebi...
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1579 poslato: Septembar 17, 2012, 05:03:32 posle podne »

BOKS:

Filipinska bokserska zvezda Manny Pacquiao boriće se sa ništa manje popularnim Juan Manuel Marquezom osmog decembra u legendarnoj lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni, saopštio je ugledni bokserski promoter Bob Arum.
Istorija duela Pacquiaa i Marqueza je duga, s obzirom da su sva tri prethodna meča bila vrlo neizvesna. U dva je Pacquiao preko sudijskih odluka stizao do trijumfa, dok je jedan duel proglašen remijem. Ipak, oko svih duela je bilo mnogo kontroverzi, s obzirom da su brojni fanovi, ali i stručnjaci smatrali da je Marquez zaslužio bar jedan trijumf.
Meksikanac će novu priliku da pobedi najboljeg borca prve decenije ovog milenijuma  po WBC i WBO organizacijama imati osmog decembra, u duelu koji garantuje vrlo dobar i atraktivan boks.
Podsetimo, Pacquiao je u poslednjoj borbi poražen od Timothy Bradleya nakon u najmanju ruku kontroverzne odluke sudija. Prihvatanjem duela sa Marquezom se bar na neko vreme pozdravio sa svojim nekadašnjim pojasom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1578 poslato: Septembar 17, 2012, 05:02:51 posle podne »

Džudo: Tri zlatna za Srbiju na prvenstvu Balkana za seniore

Prvenstvo Balkana za seniore u džudou, održano je u subotu, 15.09.2012. godine u Trebinju (BiH).

Na šampionatu je pored Albanije, BiH, Crne Gore, Rumunije i Turske, nastupila i reprezentacija Srbije. Na šampionat nisu došle reprezentacije Bugarske i Grčke.
Što se tiče ženske reprezentacija Srbije, srebrne medalje su osvojile:
Ljiljana Savanović do 48 kg /C. Zvezda/
Maša Smiljković do 52 kg /Partizan N.S/
Ivana Jandrić do 70 kg /Partizan N.S/
Bronzana odličja osvojile su , sestre Jelena i Milica Žabić do 78, odnosno preko 78 kg, /obe Partizan N.S./.
Srpska reprezentacija je bila najuspešnija u muškoj konkurenciji , i to ponajviše zahvaljući članovima JK „Slavija“ iz Novog Sada , triu u sastavu – Ljubiša Kovačević, Luka Gartner i Vladimir Gajić, koji su jedini osvojili zlatne medalje za Srbiju.
Što se ostalih tiče, Jurakić Denis do 60 kg /Partizan-Ki/ i Miroljub Ivezić do 81 /JSS/ su osvojili srebrne medalje, dok je Marko Vukičević bio treći do 66 kg.
U ukupnom plasmanu (muška i ženska konkurencija) Srbija je zauzela drugo mesto. Prva je bila reprezentacija Turske.

Izvor: Judo.rs
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1577 poslato: Septembar 17, 2012, 04:41:35 posle podne »

Kako bi ocenio ovu borbu? :)
http://www.youtube.com/watch?v=3hA9V_HR72I&feature=player_embedded#!

Taj turnir nisam hteo ni da komentarisem,niti pishem bilo sta o njemu.Ono sto se desilo je no comment i treba sto pre da se zaboravi.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1576 poslato: Septembar 16, 2012, 06:04:44 posle podne »

Kako bi ocenio ovu borbu? :)
http://www.youtube.com/watch?v=3hA9V_HR72I&feature=player_embedded#!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1575 poslato: Septembar 16, 2012, 05:07:50 posle podne »

Antonio Rodrigo Nogueira Minatouro:

http://www.youtube.com/watch?v=XYyA1O_hBVk&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1574 poslato: Septembar 16, 2012, 05:05:50 posle podne »

Leo Neves BJJ GI & NO GI seminar u Srbiji:

O ovom seminaru smo vec pisali,i najavljivali ga,a evo i opshirnijeg infa za sve zainteresovane i sve one koji treniraju BJJ, Grappling ili MMA:

Brazilac Leo Neves, BJJ crni pojas 2 stepen – Checkmat akademija, održaće seminare u Srbiji.

Neki od bitnijih BJJ rezultata Lea Nevesa:
- 2011 – 1st place at Stockholm Open Black Belt
- 2011 – 1st place at Scandinavian Open
- 2011 – 3rd place at Abu Dhabi Trials in Poland
- 2010 – 1st place at Stockholm Open Black Belt
- 2009 – 1st place at Stenungsund Open Black Belt
- 2008 – 1st place at Stockholm Open Black Belt
- 2007 – 1st place at Swedish League Submission Wrestling
- 2006 – 1st place at Helsinborg Kaisho Open Black Belt
- 2004 – 2nd place at Scandinavian Open Black Belt
- 2004 – 1st place at Swedish Open Submission Wrestling
- 2002 – 3rd place at Pan American games – Purple belt
- 2000 – 3rd place at Brazilian Nationals Team
- 2000 – 1st at European Championship
- 1999 – 2nd at Sao Paulo State Championship
- 1998 – 2nd at Sao Paulo State Championship

Lokacije i termini seminara su:

25.09. NO GI – Jurija Gagarina 64, Novi Beograd od 20:00 – 23:00
26.09. GI – Bulevar Arsenija Čarnojevića153, Novi Beograd od 21:00 – 23:00

27.09. NO GI – Kula
28.09. GI – Kula

Svi zainteresovani mogu dobiti informacije na:
mob br. 063 314 552
E-mail - mmabeograd@gmail.com
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1573 poslato: Septembar 16, 2012, 05:02:26 posle podne »

BOKS:

Sergio Martinez skupo je platio sinoćnju pobedu nad Julio Cesar Chavez Juniorom. Argentinski borac je naime odmah nakon pomenutog duela poslat u bolnicu, gde su mu konstatovane brojne povrede.

Od sinoć WBC šampion srednje kategorije polomio je levu ruku, ima osam konaca iznad levog oka, a i ostatak glave mu je povreĂ°en. TakoĂ°e, Martinez će morati na duži odmor i zbog povrede noge. On je pokidao ligamente desnog kolena, te će verovatno biti podvrgnut operaciji koja bi trebala da ga odvoji od treninga na bar dva meseca.

Podsetimo, Martinez je sinoć u Las Vegasu savladao Chaveza nakon velike borbe. U prvih 11 rundi je bio bolji, ali je u poslednjoj ostao bez snage, i završio na podu. Ipak,  uspeo je da dogura do kraja i da osvoji svoj novi pojas.

Već se priča i o revanš borbi, ali kako sada stvari stoje, na to ćemo morati da pričekamo neko vreme.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1572 poslato: Septembar 16, 2012, 05:01:29 posle podne »

Vitor Belfort:

Još manje od sedam dana ostalo je do UFC 152 priredbe u kojoj će se u glavnoj borbi večeri sastati Vitor Belfort i Jon Jones u borbi za pojas poluteškaškog šampiona UFC-ove kategorije.

Brazilski „Fenomen“ je nakon brojnih problema oko UFC 151 priredbe prihvatio duel sa Jonesom, a u svom video obraćanju porazgovarao je o predstojećem meču.

- Ja sam momak stare škole, i kada mi se ukaže prilika ja je prihvatam. To je zapravo i bit ovog sporta. Uživam u ovom putovanju. Jon Jones je pripadnik nove vrste boraca. Poštujem ga i veliki sam fan tog klinca. Radi sjajan posao u Oktagonu, ali ja sam spreman. Celi život sam se borio sa šampionima i ne plašim se Jona, jer sam ja lav, a moja džungla je Oktagon.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UG8BHLn8OjI
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1571 poslato: Septembar 16, 2012, 04:59:23 posle podne »

BOKS:

Protekle večeri u Las Vegasu održan vrlo zanimljiv bokserski meč u kom su se sastali Sergio Martinez i Julio Cesar Chavez Jr. u borbi za WBC pojas srednje kategorije. Pobedu, ali i pojas je odneo Martinez nakon jednoglasne sudijske odluke u borbi koja je oduševila bokserski svet.
- Bila je ovo velika borba, mnogo teža nego što sam to očekivao. Julio je pokazao veliko srce, i zbog toga sam spreman da izaĂ°em na revanš, ako to zatraži naravno.
To su bile prve reči od sinoć WBC šampiona i čoveka koji je uspeo da stigne do svoje jubilarne pedesete pobede u karijeri. Martinez je dominirao jedanaest rundi. Snažni udarci, posebno u telo, bili su nerešiva enigma za Chaveza. Ipak, Meksikanac je uspeo da se čudesno oporavi u dvanaestoj rundi.
Chavez je tada shvativši da je, za njega, od pozitivne sudijske odluke slaba vajda, krenuo u potpunu ofanzivu, U prvom minutu mu se to nije isplatilo s obzirom da ga je Martinez nekoliko puta dobro pogodio. Ipak, u poslednjem minutu arena je eksplodirala. Martinez je nakon nekoliko primljenih udaraca završio na podu. U četrdesetak sekundi nastavka je Chavez pokušao da sruši svog protivnika, ali mu to nije pošlo za rukom.
- Bio je povreĂ°en, ali nisam mogao da ga završim. Ovo mu je bila najteža borba u karijeri i da je naš duel trajao još dvadeset sekundi nokautirao bih ga. Prekasno sam ušao u ovu borbu, iako sam mogao da radim celi duel kao što sam radio poslednju rundu. Žao mi je, ali mislim da je revanš vrlo realna opcija.
Na kraju, trojica sudija su sa 117-110, 118-109 i 118-109 dali pobedu Martinezu, dok je Chavez, sin jednog od najboljih meksičkih boraca u istoriji te zemlje, stigao do prvog poraza u karijeri.
Pogledajte kako je izgledala poslednja runda ove sjajne borbe.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VnLIjAvfW_A
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1570 poslato: Septembar 15, 2012, 06:28:12 posle podne »

Ray Sefo:

http://www.youtube.com/watch?v=q2WbR9rR38w
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1569 poslato: Septembar 15, 2012, 06:25:46 posle podne »

Kick Box:

Svetsko juniorsko prvenstvo održano u Bratislavi donelo je Srbiji čak 20 medalja, dok je od toga naših devet takmičara uspelo da se četvrtog takmičarskog dana domogne i najsjajnije, zlatne medalje.
Turnir mlaĂ°ih i starijih juniora prošao je vrlo uspešno za našu selekciju, a zadovoljstvo je isijavalo iz lica selektora Nebojše Miloševića.
- Pred polazak u Bratislavu najavljivao sam uspeh, momci i devojke su potvrdili u ringu da je moj optimizam bio sa osnovom. Sve ono što su radili tokom pripremnog perioda na najbolji način su prezentovali u Bratislavi i našoj zemlji doneli 20 medalja. Time su potvrdili visoku klasu srpskog kik boksa.
Zlato su četvrtog dana osvojili Luka Spremo, SrĂ°an Aleksić, Saida Bukvić, Dragana Sretenović, Aleksandar Konovalov, Dušan Savković, Stefan AnĂ°elković, Ajla Lukač i Milena Švonja.
Srebrom su se okitila tri takmičara Nemanja Glišić Obrad Cvijanović i Mihajlo Kecojević, dok je bronzu osvojilo osam članova naše ekspedicije. Reč je o Stefanu Gavriloviću, Jovan AnĂ°elić, Novak Radulović, Radomir Nedeljković, Stevan Dukić, Mladen Čestić, Marko Cvetanović i Milošu Keljanoviću.
Prvenstvo je okupilo 1600 takmičara iz 60 zemalja.
REZULTATI:
MlaĂ°i juniori
Lou kik, muškarci do 63,5 kg: Aleksej Kolešnikov (Rusija) – Luka Spremo 0:3 .+81 kg: SrĂ°an Aleksić – Stanislav Efremov (Rusija) 3:0.
Žene do 52 kg: Filipa Fonseka (Portugalija) – Saida Bukvić 0:3 (KO). +60 kg: Vitoria Toskina (Rusija) – Dragana Sretenović 1:2.
Stariji juniori
Lou kik, muškarci do 60 kg: Aleksandar Konovalov – Mateus Rajevski (Poljska) 3:0. Do 67 kg: Leon Antonijan (Rusija) – Nemanja Glišić 2:1. Do 86 kg: Dušan Savković – Alvaro Silva (Portugalija) 2:1. Do 91 kg: Stefan AnĂ°elković – Obrad Cvijanović  3:0. +91 kg: Mihajlo Kecojević – Antonio Plazbit (Hrvatska) 0:3.
Žene do 56 kg: Ajla Lukač – Olesija Boločenkova (Rusija) 3:0 . Do 60 kg: Elena Maškarin (Hrvatska) – Milena Švonja 0:3
Sačuvana
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.185 sekundi sa 20 upita.