TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:37:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Velika dilema..  (Pročitano 7814 puta)
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jul 20, 2011, 11:36:45 posle podne »

Zanima me jos 1 stvar,da li bi trebao da ubacim kardio uz teretanu(a da nekako ne sagorim ovo sto sam nabacio od misica) dok uzimam AC?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Jul 19, 2011, 04:30:58 posle podne »

Animal Pak je neprevaziĂ°en :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Jul 18, 2011, 07:19:20 posle podne »

Animal Pak je izvanredan, ali zamisli da uz Cuts  uzmeš i neke aminokiseline(a trebao bi) u tabletama, pa sad vidi koliko je to tableta na dnevnom nivou. :)
Ja trenutno pijem Flex i sa ostalom suplementacijom budem dnevno na oko 30ak tableta. Možda i previše. Ali je to samo privremeno, dok ne završim sa Flexom.
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 18, 2011, 06:48:07 posle podne »

Ne da bi koristilo već je baš poželjno. Ne moraš baš Animal Pak, možeš i neki manje kompleksan preparat da uzmeš(NAT Take One, Dymatize Super Multi itd). Tako ćeš smanjiti broj tableta koje moraš uneti na dnevnom nivou.
Okej :D..bas sam na nekom americkom forumu procitao interesantnu recenicu "When you combine animal cuts with animal pak it gives you great results,only minus is that you start feeling like a pill head" xD al svakako cu ubaciti vitamine :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #13 poslato: Jul 18, 2011, 06:42:52 posle podne »

Ne da bi koristilo već je baš poželjno. Ne moraš baš Animal Pak, možeš i neki manje kompleksan preparat da uzmeš(NAT Take One, Dymatize Super Multi itd). Tako ćeš smanjiti broj tableta koje moraš uneti na dnevnom nivou.
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 18, 2011, 06:16:22 posle podne »

Jel bi mi koristilo da uz AC i whey ubacim i animal pak?
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jul 18, 2011, 12:41:25 posle podne »

U koju našu prodavnicu kupuješ? Možda je bolje da sačekaš još koji dan, dok se ne obnove zalihe u svim prodavnicama. Ili nazoveš telefonom konkretnu radnju i proveriš. ;)

Pansport prodavnica u zrenjaninu :D the one and only! ^^
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #10 poslato: Jul 18, 2011, 11:58:16 pre podne »

U koju našu prodavnicu kupuješ? Možda je bolje da sačekaš još koji dan, dok se ne obnove zalihe u svim prodavnicama. Ili nazoveš telefonom konkretnu radnju i proveriš. ;)
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 18, 2011, 10:20:31 pre podne »

jedino me plasi dal cu izgubiti na misicnoj masi..nameravam da uz 5 obroka pijem i 3 merice whey-a dnevno(ujtru, posle treninga i uvece) nadam se da na taj nacin necu izgubiti..

samo visok unos nemasnih proteina kroz hranu i dosta BCAA, glutamina... nema potrebe za whey-om više od  2 puta dnevno.

Ako nisi koristio ranije sagorevače ja bih krenula sa Charge-om.
Pa evo ovako za dorucak jedem tunjevinu i pirinach(pre toga popijem whey),za rucak kuvanu piletinu + povrce,pred teretanu jos malo tunjevine i neka vocka,posle teretane whey i piletina..i uvece jos malo piletine pred spavanje
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 18, 2011, 10:12:25 pre podne »

Inače, ako je baš zagrižen ljubitelj Cutsa, lepa vest - od sutra opet u Pansport radnjama. ;)

Jeeej, ovo sam cekao da cujem :D odma danas popodne idem u prodavnicu :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #7 poslato: Jul 18, 2011, 09:37:57 pre podne »

jedino me plasi dal cu izgubiti na misicnoj masi..nameravam da uz 5 obroka pijem i 3 merice whey-a dnevno(ujtru, posle treninga i uvece) nadam se da na taj nacin necu izgubiti..

samo visok unos nemasnih proteina kroz hranu i dosta BCAA, glutamina... nema potrebe za whey-om više od  2 puta dnevno.

Ako nisi koristio ranije sagorevače ja bih krenula sa Charge-om.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #6 poslato: Jul 17, 2011, 07:45:04 posle podne »

Inače, ako je baš zagrižen ljubitelj Cutsa, lepa vest - od sutra opet u Pansport radnjama. ;)
Sačuvana
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #5 poslato: Jul 17, 2011, 07:37:13 posle podne »

Ne možeš da izgubiš na mišićnoj masi ako se kvalitetno hraniš(bitno je da obezbediš puno proteina) i još uz to imaš i dobru suplementaciju(whey, amino/bcaa). Pre spavanja jedi ili kupi neki kazein, jer ti whey neće mnogo pomoći tada. Treba ti nešto što će ti hraniti mišiće više sati tokom noći, a whey to ne može.

Isobolic(whey,kazein,albumin) - jedno od resenja. :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Jul 16, 2011, 10:30:14 pre podne »

Ne možeš da izgubiš na mišićnoj masi ako se kvalitetno hraniš(bitno je da obezbediš puno proteina) i još uz to imaš i dobru suplementaciju(whey, amino/bcaa). Pre spavanja jedi ili kupi neki kazein, jer ti whey neće mnogo pomoći tada. Treba ti nešto što će ti hraniti mišiće više sati tokom noći, a whey to ne može.
Sačuvana
Backtrack
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2011, 10:18:16 pre podne »

Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.155 sekundi sa 18 upita.