| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #399 poslato: Decembar 06, 2019, 04:38:51 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #398 poslato: Decembar 06, 2019, 09:15:15 pre podne » |  | 

Sve stoji. I meni je iz ovog ugla plitko. Dok se ne ozvanici na nekom takmičenju, dzaba sve. 
 Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic 
								Global Moderator 
								Top poster
								        Van mreže 

Shut the f..k up and train!!!

| 
								|  | « Odgovor #397 poslato: Decembar 05, 2019, 01:13:24 posle podne » |  | 

Iz ovog ugla mi se cini da je suvise plitak.....svaka cast na tezini jer treba to i drzati na ledima....bolje da to uradi na nekom takmicenju sa sudijama i tegovima koji su provereni itd...ovo mi vise lici na to kad sam ja prvi put u teretani uradio biceps pregib sa tegom od 90kg....to je sve bilo samo ne pregib..... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #396 poslato: Decembar 01, 2019, 09:11:30 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #394 poslato: Novembar 27, 2019, 12:00:26 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #393 poslato: Novembar 26, 2019, 07:32:59 posle podne » |  | 

Kako ovi u IPFu vole da kazu, sve NATURAL takmičari   ))  Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #391 poslato: Novembar 26, 2019, 07:30:23 posle podne » |  | 

Da li si probao ? Kako gazda teretane reaguje na tu vežbu  
 Powerlifting klub u kojem treniram ima Bumper tegove, pa nije strasno, dok kod ovih sminkerskih teretana ide malo teze, gledaju nas kao lude   Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #389 poslato: Novembar 25, 2019, 08:36:51 pre podne » |  | 

Da li si probao ? Kako gazda teretane reaguje na tu vežbu   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #388 poslato: Novembar 22, 2019, 03:51:56 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #387 poslato: Novembar 12, 2019, 10:43:53 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #386 poslato: Novembar 11, 2019, 09:37:43 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Boban Šaranović | 
								|  | « Odgovor #385 poslato: Novembar 11, 2019, 01:34:21 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |