TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:25:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: And It Has Begun...  (Pročitano 43172 puta)
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #43 poslato: Januar 15, 2008, 07:32:51 posle podne »

Bacio je whey za dzabe..... totalno bespotrebno....:)
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #42 poslato: Januar 15, 2008, 07:29:18 posle podne »

Ko Markus Ruhl :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #41 poslato: Januar 15, 2008, 07:28:12 posle podne »

Ok...pa to i radim...a kad onda drugu kesicu?...

E da jos jedno pitanje...

pojeo sam za predzadnji obrok 150grama tunjevine sa 5 belanaca casom fit jogurta od 0,0%mm i  onda sam neznam zasto na sve to dodao ele sa 2 merice wheya...imam osecaj da sam preterao..ili se varam?:D

Uneo si ladno oko 100g proteina :)
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #40 poslato: Januar 15, 2008, 07:23:38 posle podne »

jesi
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 15, 2008, 03:12:37 posle podne »

Ok...pa to i radim...a kad onda drugu kesicu?...

E da jos jedno pitanje...

pojeo sam za predzadnji obrok 150grama tunjevine sa 5 belanaca casom fit jogurta od 0,0%mm i  onda sam neznam zasto na sve to dodao ele sa 2 merice wheya...imam osecaj da sam preterao..ili se varam?:D
« Poslednja izmena: Januar 15, 2008, 07:02:37 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Januar 15, 2008, 09:51:47 pre podne »

Nakon 45min ali koliko sam shvatio ides posle Cutsa u teretanu pa onda jedes nakon treninga. Tada nije losa ideja da kada ustanes prvo popijes neki brzi protein pa onda nakon 40tak min Animal C i onda odes u teretanu(opet nakon 45 min posto si popio C)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #37 poslato: Januar 15, 2008, 09:44:32 pre podne »

A sta ako mi taj trening pocinje odma skoro ujutru cim ustanem....i imam problem sa tim cesto..posle koliko vremena od ac ''ujutru na prazan stomak'' smem da doruckujem...
Sačuvana
The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #36 poslato: Januar 14, 2008, 06:14:47 posle podne »

Animal Cuts pijes ujutru na prazan stomak i pola sata pre treninga.
Sačuvana

Nitro
Gost
« Odgovor #35 poslato: Januar 14, 2008, 05:07:43 posle podne »

Update : Juche mi se zavrshio prvi split i danas sam na odmoru...jbt nisam mogao da ga docekam:D evo sad se odmaraaaam...inache kad budem krenuo sa 2 kesice animal cuts jel moze neko da mi kaze kako da ga koristim posto ja uzmem jednu kesicu pre treninga na prazan stomak...ali ja  odradim teretanu i onda imam samo pola sata pauze do plivanja koje traje 45 min i to dok ne dodjem od teretane do bazena...kad bih onda uzeo drugu?I jel to striktno mora da bude na prazan stomak?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #34 poslato: Januar 13, 2008, 12:46:53 pre podne »

Radio sam danas... par za noge do otkaza...stvarno sada kada sam se odmorio ne osecam opterecjenje i pritisak cak ni upalu koju bih osecao da sam radio svoj...ali nema veze...rad sam da isprobam sve...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #33 poslato: Januar 12, 2008, 03:27:16 posle podne »

slazem se sa nitrom .. svi smo individue .. kontam da najbolje zna on svoje telo ..

ako osetish da ne ide .. probaj da povecash tezine i radish 8 pon.   ko shto je hans reko :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #32 poslato: Januar 12, 2008, 03:20:05 posle podne »

Update....Uskoro mi se zavrshava prvi split ,imam dan pauze pa ponovo sve ispocetka...Danas sam osetio mali pad u energiji ali evo vec cim sam pojeo malo vishe hrane nego obicno ponovo se osecam savrsheno...dodao sam jos 2 kapsule omege 3...znachi sad cju dnevno 8...
Inache ljudi ako ste iz bg i nameravate da plivate na tashy koristite jos ovu sledecju nedelju raspusta od 12-2 za dzabe je...vikendom leshe 300 kinti ulaz...uzas....sad odmaram pa uveche imam ledja/noge pa vam javljam kako sam proshao...
*thumbs up* :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Januar 11, 2008, 11:15:38 posle podne »

Pazi vako... 15 ponavljanja je jednako nekom procentu tvog 1RM,a taj procenat ne moze da bude dovoljan cim mozes da uradis 15 komada...Gleda se po procentima,ponavljanja su samo posledica da kazem,istih.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #30 poslato: Januar 11, 2008, 10:24:09 posle podne »

Pa to sto neko uradi 15 SA dosta pogolemom tezinom neznachi da je to lako misicju kao prvo ..i snaga misicja i izdrzljivost nije ista...recimo ja 5 godina trchim vec...i sa ovom masom koju imam trenutno a nisam lagan nimalo trchim brze od skolskih sprintera i bio sam drugi u field runningu na gradu prosle godine...necje se razgraditi veruj mi hranim ga i dajem mu dovoljno stresa da se nemrda...Znachi kad god lupim ogromne tezine do otkaza na noge ok to me do jaja strese ali moje noge se lako oporave..ovako su stalno pod mnogo jacim stresom i pritom ove ''patentirane '' superserije su mi vrh....Kapiram hans sta hocjesh ali nije sve uvek onako 100%kao sto pise po knjigama..ima nesto i u iskustvu:) a to ti sam najbolje znash verovatno...

Inache update...krenuo sam da se nalivam shejkovima ali bukvalno.. popijem po oko 5 na dan.Stim sto sam se definitivno odrekao mleka |:*..e osecam se kao da letim i cak kao da ne da mi stoje misicjni nego kao da neki rastu xD...znachi strasno...aj videcjem odaje
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Januar 11, 2008, 05:51:08 posle podne »

Pa imas ti rezultata u hipertrofiji,ali sada je cilj ne izgraditi vec sacuvati misice dok radis na gubljenju masti...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 18 upita.