TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:19:01 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: And It Has Begun...  (Pročitano 43156 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #88 poslato: Januar 22, 2008, 09:38:12 pre podne »

Jedno pitanje....A jel smem da kao uzinu u toku dana uzmem whey sa vodom  u kombinaciji sa 6 kaps omega 3?posto znam da nebi trebalo da bude u toku dana brz protein...pa se pitam hoce li ta omegica da ga uspori kolko tolko?
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Januar 21, 2008, 10:14:09 pre podne »

Ako osetis da te ne radi Cuts ti povecaj ali mislim da ti jos ne treba. Polako, otice i salo sa bokova.

Vlakansto povrce jedes kako bi poboljsao apsorpciju hranjljivih materija. Povrce i zitarice sadrze celulozu i polucelulozu koja je posebno koristna posto apsorbuje vodu i obezbedjuje normalno i nesmetano funkcionicasnje debelog creva. Takodje vlakna pospesuju i bolje kretanje hrane kroz creva, neka uticu i na snizavanje holesterola(rastvorljiva vlakna), uticu na bolje iskoriscavanje UH, ciste creva od ne svarene hrane itd.

Mislim da mozes da ih pijes i pre spavanja(omega 3)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #86 poslato: Januar 21, 2008, 07:44:59 pre podne »

Uptade evo pocinje mi danas trecji split workout serija ... Izgubio sam 6kila ,sad mi se vidi ceo trbushni zid ,presrecan sam a kad zgrchim misicje na stomaku vidim cak i obliques..imam sada 2 mala problema...bukvalno imam onaj problem sa salcem ''sa strane' pa jos kad mi se vide trbusnjaci izdefinisani na to malko je ruzno...znam da ovaj to uvek zadnje odlazi ali samo da vas pitam obzirom da nisam video napretka 5 dana sto se tog dela tice..nadam se da je to normalno pa nek mi neko kaze da se netripujem il sam stvarno stao u mestu?pa da uzmem 2 kesice ac?il sta vec...ishrana je regulisana i to je to...
Jos par pitanja...Znachi vlaknaste Uh mogu i posle 4 sata?a sta bi onda bila njihova poenta?
Jel smem omegu 3 u obroku odma pre spavanja?
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Januar 18, 2008, 11:38:16 posle podne »

Ja se stvarno izvinjavam ::) ali opet ZANIMA ME ŠTA ON KAŽE... ;D :D

posalji mu PM
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #84 poslato: Januar 18, 2008, 11:01:43 posle podne »

Rekao je vec,mislim na netmi 5 najboljih suplemenata...Tu sam mu isto rekao koliko uzimam,a covek je rekao samo napred i da prartim napredak da se vidi kakv znacaj ima toliko omega3
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Januar 18, 2008, 09:23:36 posle podne »

Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Nitro
Gost
« Odgovor #82 poslato: Januar 18, 2008, 05:34:36 posle podne »

Ne,i ne nameravam dok ne zavrsim ovo sto hocju...iz nekog svog tripa nevolim da postavljam to tj ''nezavrshen projekat''...:)
Sačuvana
nokidude
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Januar 18, 2008, 04:06:10 posle podne »

ja isto idem na tash cetiri puta nedeljno. Sad cu da kupim godisnju 6200din. Jei li stavio negde svoju sliku
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #80 poslato: Januar 18, 2008, 03:29:20 posle podne »

Jel citash ti?Ovo nije topic o maxxu i o omegama 3 zato pls nesmarajte sa offtopicima...
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Januar 18, 2008, 12:02:47 posle podne »

A šta MAXX kaže na ovoliko OMEGA 3 ?
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Januar 18, 2008, 10:23:59 pre podne »

@Hans
Interesuje me sta se desava sa tom kolicinom omega 3 tj. sta se desava sa potencijalno ne iskoricenim masnim kiselinam, gde zavrse???

Hvala unapred!!!
Evo Markoni je postovao ono cime se i ja vodim...inace odkad uzimam omega 3 izgubio sam 6 kila a tih 40grama su mi dodatnih 360kcal + sam dodao griz ujutru koji je isto dosat kcal a  bf% mi opada.Zdraviji nisam u zivotu bio...imam par sl;ika gde se iz teretane vracam znojav do bola po snegu...bez jakne idem u teertanu i nisam ni kinuo dosad...Za zdravlje je vazan balans u svemu,izbalansirajte omega6 i omega 3 i videcete...ako unosite 12 grama losih masti vi onda uzimajte 12 grama ribljeg ulja nemam nista protiv...ali tesko da je danas moguce uneti samo 12 grama losih masti....

I jos nesto,suplementi nisu potrebni,moze se sve i iz hrane uneti tako da nista neobicno.

Hvala @Hans na odgovoru, ima logike!!!

@Markoni, ne rado moram da priznam da se ne slazem s tvojom konstatacijom sto se @Maxxa tice(uz duzno postovanje, covek je zaista odlicno informisan i daje odlicne savete), imao sam prilike da upozam par ljudi tokom bavljenja ovim sportom (za koji dan ce to biti 14g) koji takodje poseduju zaista impresivno znanje vezano za sve oblasti bb samo prosto nece da se exponiraju.

Izvinjavam se @Nitru za off!!!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #77 poslato: Januar 18, 2008, 09:24:03 pre podne »

Da skoro svaki dan  sad dok je bio raspust ali od ponedeljka cju ici stalno ponedeljak sreda petak nedelja pa sledece nedelje neidem jer je upad 4-6 a ja sam tad prepodne...tad cju trcim pa onda kad se to zavrsi opet na tash...

Inache hans sto se teksta tiche niko te ovde lose ne tumaci svi imamo svoje nacine i svoje vizije u glavi...sto se mene licno tiche imash moju svu podrsku i samo napred guraj big man...
Aj sad da se vratimo mom topicu...

Update 3/3 juce mi se zavrsio drugi split treninga...danas idem lagano...odradjujem trbusnjake sa teretom i trapezius....posle toga radim Plyometrics i to

- Rocket jumps 2 x 8
- Double-leg tuck jumps 2 x 10
- Split Squat jumps 2 x 8
- Single-leg hop progression 2 x 5
- Single-leg lateral hop (back & forth) 2 x 8
- Butt Kickers
- High knees
- Sprint / jog intervals 30 min.....
Sačuvana
nokidude
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Januar 17, 2008, 09:37:39 posle podne »

Nitro jel cesto ides na tas?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #75 poslato: Januar 17, 2008, 05:20:27 posle podne »

Nitro
Matematika ti nije jača strana ;) :)
To da je HANS extreman slažem se 1000 % sa tobom, što je puno-puno je. :o
Sto se tiče MAXXa nije baš tako kao što kažeš, jeste ima onu crtu "direktno u glavu" i što prvo pomisli odmah kaže ali to ne znači da je loš, šta misliš koliko je takvih kao on, PeĂ°a Petrović i ostali koji bi traćili svoje vreme na nama?
Veruj mi imaju gde da potroše svoje vreme i unovče ga ali oni nam pomažu.
Oni su verovatno u mladosti pravili greške koje ne zele da mi ponovimo.
Veruj mi MNOGO gubiš ako takvog stručnjaka odgurneš od sebe a kasnije kad se smire strasti shvatićeš kakav je kao čovek.
Ja ga lično ne poznajem ali vidi se iz njegovih postova kakav je čovek drčan-na prvi pogled arogantan ali IZUZETAN čovek i sportista kad se toliko bori da ne pogrešimo...videćeš vremenom.

HANS
Brate 40 kapsula OMEGA 3, ideš ka 45 !!!
Lično mislim da je PRETERANO pa da ih imaš i besplatno a kamo li da samo na njih mesečno odvajaš 42eura(inače extra povoljno za 1000 kapsula) !!!
Nisam mislio na tebe da imaš 70kg već uopšteno, znam kako izgledaš i da imaš 110kg ali opet mislim da je puno to što uzimaš.
Tvojim ENORMNIM količinama WHEY-a Omege, BCAA, GLM... daješ poruku forumašima i vezbacima:"Ako oces rezultate mora se baciti malo para" šta misliš koliko ima takvih kao što si ti koji mogu toliko toga da priušte i samim tim se obeshrabre i dignu ruke od ovog sporta?Kontraproduktivno je tako.
UVEREN sam da sa mnogo manje i bez ASS se mogu postići fini rezutati, pogledaj moju temu "BEBAC slike 102kg-84kg za 6meseci", pogledaj šta sam uradio bez BCAA, GLUTAMINA, vrlo malo WHEY-a , malo OMEGE 3 (1kapsula dnevno)... ili još bolje pogledaj u istoj temi moju ženu koja APSOLUTNO ništa ne koristi i nije vežbala 4meseca a onako izgleda.
A kada sam pitao : "hajde da mi neko objasni kako sam mogao da postignem toliko bez svega gore navedeno i sa vrlo malo whey-a ? NIŠTA , tišina niko da mi odgovori" :(
Ne smatram sebe ni moju ženu "fenomenom" kako je nazvao 1forumaš nego da ima i drugih faktora.
Puno ima do TAJMINGA+HRANE+DISCIPLINE+GENETIKE+ raznih faktora koji nisu tone suplemenata.
Opet naglašavam da sam za suplemente ali da ovoliko hvalisanje gramima i rečenicama "sa 6kapsula dnevno OMEGE 3, MOŽEŠ POSTIĆI SAMO DA TI SRCE BOLJE RADI" !!! Navodiš vežbače na kriv kolosek a to nevalja.
Nadam se da neće ti proraditi sujeta pa da se naĂ°eš uvreĂ°enim jer nisam imao nameru da te uvredim. :)

VELIKI pozdrav

Pa svaka cast za mrsavljenje,ali ja jos uvek mislim d aje lakse izgubiti mast nego dobiti misice...Ja sam od novembra prosle godine do ovog sad nabacio 40kg...Znam Nitro ce odma da pocne da je sve to salo...e pa imate moje slike i na samom pocetku teretane gde imam nekih 14-15 %bf a sad imam oko 20% pa sami racunajte koliko je to misica za jednu godinu...I sad neko da mi kaze da to nema veze s tim sto sam sve sto mi je Markoni prenosio odmah koristio,i sto sam citao nebrojene clanke najvecih svetskih trenerskih umova....I Bebac apsolutno tvrdim da si u pravu u jednom,aas nisu potrebni da bi se postigli rezultati,ali pare su ekstremno vazne...Mnogo je ovo skup sport,i sa najboljom genetikom necete nista uraditi ako ne trosite minimum 25000 na hranu i suplemente....apsolutni minimum.Sad,ljudi se zadovolje razlicitim stvarima,neko je vec svoje ciljeve ostvario a neko ce uvek biti gladan z ajos.Stay Hungry!

Eh da P.S. ne koristim glutamin...I ne mislim d asvako moze ovo sve da isprati,ja samo dajem primer kako se suplementi mogu iskoristiti da bi se dobili maksimalni rezultati,nista vise.
I sad sam se setio jednog od najboljih ortaka koji je poceo kao najgori endomorf(imao je oko 80 kg sa svojih 12 godina)a sad ima 72 kg sa 21om i skroz izdefinisan covek,reklo bi se ktomorf a nije cak ni vezbao nego je jeo zdravije.Tako d aapsolutno nisu potrebni ni supsi ni trening.Ja samo pokazujem kako s enajbolje iskoristiti to je to.A i siguran sam da ce ljudi biti srecniji ako za dva meseca uzimajuci 30grama bcaa na dan postignu dosta nego d auzimaju 10 grama sest meseci i d anemaju nista od toga...A to da ce neko postici pogresan utisak d asu suplementi presudni...pa pogledaj po forumu kakva debilna pitanja s epostavljaju "Kolko cu kila misica dobiti od 1kg wheya?Ocu od ovg kreatina biti kao Svarceneger?"...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2008, 06:06:07 posle podne od strane Hans » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #74 poslato: Januar 17, 2008, 05:13:31 posle podne »

@Hans
Interesuje me sta se desava sa tom kolicinom omega 3 tj. sta se desava sa potencijalno ne iskoricenim masnim kiselinam, gde zavrse???

Hvala unapred!!!
Evo Markoni je postovao ono cime se i ja vodim...inace odkad uzimam omega 3 izgubio sam 6 kila a tih 40grama su mi dodatnih 360kcal + sam dodao griz ujutru koji je isto dosat kcal a  bf% mi opada.Zdraviji nisam u zivotu bio...imam par sl;ika gde se iz teretane vracam znojav do bola po snegu...bez jakne idem u teertanu i nisam ni kinuo dosad...Za zdravlje je vazan balans u svemu,izbalansirajte omega6 i omega 3 i videcete...ako unosite 12 grama losih masti vi onda uzimajte 12 grama ribljeg ulja nemam nista protiv...ali tesko da je danas moguce uneti samo 12 grama losih masti....

I jos nesto,suplementi nisu potrebni,moze se sve i iz hrane uneti tako da nista neobicno.
« Poslednja izmena: Januar 17, 2008, 05:21:34 posle podne od strane Hans » Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.453 sekundi sa 19 upita.