TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 04:34:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolito, pocetak.. 16 godina  (Pročitano 42893 puta)
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #143 poslato: Maj 01, 2012, 09:40:30 pre podne »

ok znaci samo to da zamenim?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
dr joey
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Maj 01, 2012, 12:19:10 pre podne »

cevapi i ovsene za veceru  ;D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #141 poslato: Maj 01, 2012, 12:00:06 pre podne »

Da,pahuljice su ti izvor hidrata i njih treba ujutru da jedes...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #140 poslato: April 30, 2012, 11:09:19 posle podne »

jebo me dan da pahuljice stavim ujutru? ne kapiram
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #139 poslato: April 30, 2012, 10:57:10 posle podne »

Ti bre sve radis kontra...Ne jedes pahuljice za veceru...a taj prvi obrok ti je katastrofa,previse secera,iritiras insulin,a nigde proteina...Nisi uneo ni 100 g proteina(osim ako u ta dva rucka nisi pojeo bar 500 g mesa)...

Jaja,meso,sir,riba,jogurt...pirinac,krompir,ovsene,jecmene,razane,bademi,lesnici,orasi...To treba da jedes svaki dan,a posto ti genetika dozvoljava mozes u skoli pojesti neki Junk jer sigurno neces nositi hranu sa sobom(sto 99% srednjoskolaca ne bi radilo jer misle da ce ih drugari zezati),a da  bi taj Junk i malo imao koristi onda cepaj belo meso u lepinji...Ako ne mozes sam da se iskombinujes,kazi pa ce ti se napisati kako da jedes svaki dan...ako ti je tako lakse...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #138 poslato: April 30, 2012, 10:12:02 posle podne »

danasnja ishrana isao sam ujutru u skolu!

1 banana, neslani kikiriki, milkshake mleko
rucak - piletina, pire krompir, zelena salata
trening
rucak - piletina, pire krompir, zelena salata - 2 puta sam rucao
uzina - jabuka
vecera - sis cevap - ortak castio rodjendan zelena salata i kecap
vecera - ovsene jecmene razane pahuljice mleko
« Poslednja izmena: April 30, 2012, 10:16:19 posle podne od strane Nikolito » Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #137 poslato: April 30, 2012, 07:58:56 posle podne »

Poceo sam danas sa vecim tezinama polako tek se zagrejavam prva 2,3 meseca pa onda pocinjem mnogo jace da treniram! Radio sam grudi bas kako mi je Alen juce rekao ne mogu da podignem ruke xaxax :) sa 30kg sam presao na 40kg na bencu i 5x8ponavljanja sam izvukao onako jedva jebiga jos sam pocetnik nmg da stavljam jos preko 50kg
Nema veze da li si pocetnik,bitno je samo da dobro jedes i dobro vezbas,nema razloga da se "plasis" tezina. :) U teretani u kojoj vezbam ima jedan momak,ima oko 16-17 godina,od prvog dana on je tako pametno napaljen,gura svaki trening sve vece kilaze,a "strucnjaci" mu pricaju kako to ne valja,ovo ono...Mali sad radi vise zgibova od 90% njih koji dolaze u teretanu,a na Bencu dize 100 kg x3,dok 50% njih 100 kg na Bencu ne mogu da pipnu...sad se on smeje njima a oni i dalje pametuju. ;)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: April 30, 2012, 04:30:13 posle podne »

Nema toga,od pocetka moras da grizes. Pusti fore 'od prvog maja pocinjem.Dodje prvi maj,jebiga,mora neko pivo da se popije,bla bla...' Onda sledi 'Krecem od ponedeljka jace..'. KRENI ODMAH! ZAGRIZI !  !  !
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #135 poslato: April 30, 2012, 03:10:09 posle podne »

Poceo sam danas sa vecim tezinama polako tek se zagrejavam prva 2,3 meseca pa onda pocinjem mnogo jace da treniram! Radio sam grudi bas kako mi je Alen juce rekao ne mogu da podignem ruke xaxax :) sa 30kg sam presao na 40kg na bencu i 5x8ponavljanja sam izvukao onako jedva jebiga jos sam pocetnik nmg da stavljam jos preko 50kg
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #134 poslato: April 30, 2012, 02:49:15 posle podne »

Mani se bre vise stomaka (dobar je) i pakuj kilaze na tegove i meso u stomak pa da vidimo lepeze,ruke... ;)
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #133 poslato: April 30, 2012, 01:40:48 posle podne »

Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: April 30, 2012, 11:25:29 pre podne »

:D
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #131 poslato: April 29, 2012, 03:04:11 posle podne »

axxxaxaxaxa necu al izleteo sam sa casa i trcao u rodu tebra da obavim sta imam xD
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: April 29, 2012, 01:05:43 posle podne »

Za dorucak iscepaj jaja,ovsene,mleko,sir i to je to...;)
Za veceru sve zavisi,mozes ponovo neko jaje,tunjevinu...
Inace,o ovome 'proteralo me do 2 casa' - nemoj u detalje ! :D
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #129 poslato: April 28, 2012, 09:56:34 posle podne »

ma ja sam uzeo jednom pre skole mleko i ovsene i proteralo me do 2 casa nisam mogao da izdrzim na prazan stomak :P

Cekajte sta bi mogao da ubacim za dorucak a sta za veceru naravno izbacujem cornfleks :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.