TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 06:48:12 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolito, pocetak.. 16 godina  (Pročitano 42933 puta)
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #113 poslato: April 26, 2012, 11:47:59 pre podne »

ok hvala brate :)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #112 poslato: April 26, 2012, 11:17:09 pre podne »

Jedi slobodno sve kuvano...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #111 poslato: April 26, 2012, 11:15:04 pre podne »

Jel smem da jedem gulas? Junetina-crveno meso? i makarone ima tu? il da ne jedem to
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #110 poslato: April 26, 2012, 10:31:16 pre podne »

hvala momci, na kraju dana cu napisati danasnju ishranu :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #109 poslato: April 25, 2012, 11:47:18 posle podne »

ja za veliki odmor idem u Rodic da jedem posto mi je veoma blizu skole i recite mi slobodno sta da uzimam dzeparac dobijam 200 dinara..

ja sad uzimam neslani kikiriki 100g plazma 75g i mleko milkshake
do skoro sam uzimao i bananu al sam prestao al opet cu da pocnem :D

slobodno mi recite sta da izbacim i cime da zamenim! :)
Umesti kikirikija bademe i lesnike,a umesto milk sejka i plazme jogurt i vocku neku...najbolje bi bilo da pojedes belo meso,nema veze sto je u lepinji...manje je zlo lepinja od ovoga sto sad jedes...
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: April 25, 2012, 11:34:40 posle podne »

Tacno sam znao da ces okaciti takvu neku sliku. Mora da ti bude jasno da takav izgled mozes postici kad vec imas odredjenu misicnu masu koju ces da definises. Da bi nabacio misice moras da unosis proteine. Moraces dosta da citas o treningu i ishrani da bi dostigao cilj jednog dana.
Za pocetak, moraces da pocnes da unosis 2g proteina po kg telesne mase. To je nekih 160g proteina dnevno za tebe. To ti je osnova i ukoliko se toga budes pridrzavao videces super rezultate u narednih par meseci. Informisi se po forumu koje namirnice sadrze protein i u kojoj kolicini. Kada je meso u pitanju mozes da racunas da na 100g mesa ima 20g proteina. Posto si trenutno u velikom deficitu sa kilazom, ne moras ni nasta drugo da obracas veliku paznju i da se opterecujes. Za sad jedi bukvalno sve u kolicinama koje ti prijaju. I da, svih tih 160g proteina koje moras da uneses na dnevnom nivou, moraju biti iz namirnica zivotinjskog porekla. Ne moramo ti nista dalje pisati, ako zelis uspeh, onda malo citaj forum, istrazuj, pa ponovo postavljaj pitanja.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #107 poslato: April 25, 2012, 10:48:25 posle podne »

ja za veliki odmor idem u Rodic da jedem posto mi je veoma blizu skole i recite mi slobodno sta da uzimam dzeparac dobijam 200 dinara..

ja sad uzimam neslani kikiriki 100g plazma 75g i mleko milkshake
do skoro sam uzimao i bananu al sam prestao al opet cu da pocnem :D

slobodno mi recite sta da izbacim i cime da zamenim! :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #106 poslato: April 25, 2012, 10:44:01 posle podne »

Tebi treba hidrata,ali Kornfleks nije to sto ti treba...pogotov ne za veceru.To zameni sa jajima ili mesom...ostalo manje vise mozes da ostavis posto ti telo to tolerise...ali ima jos toga sto nije potrebno,no polako,ne moras odmah sve menjati.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #105 poslato: April 25, 2012, 10:35:45 posle podne »

Danasnja ishrana sreda... 2 sam smena

dorucak: tunjevina + 2 barena jaja, casa vode, integralni crni hleb
trening
rucak: supa sa knedlama, belo meso krompir i pogaca, zelena salata
skola: u skoli sam pojeo 100g neslanog kikirikija, plazmu 75g, milkshake moja kravica od jagode i vodu malu rosu
kad sam dosao iz skole: belo meso, krompir pogaca..
vecera: cornfleks mleko
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #104 poslato: April 25, 2012, 10:32:19 posle podne »

ovakav izgled zelim :)
Znam da je potrebno dosta godina doci do toga al trud se isplati makar trebao da treniram 10 godina za ovako nesto :)
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: April 25, 2012, 10:14:35 posle podne »

Moras da znas kakav izgled zelis. Cackaj po netu, nadji sliku nekog momka koji ti se svidja kako izgleda. Onda je postavi ovde, pa ce ti mnogi reci kako bi dosao do izgleda. Pogubno je raditi definiciju na ovakav izgled. Jedino je sreca sto ti ni ne radis definiciju (jer jos uvek ne znas kako), vec je samo zelis. Cim okacis sliku, dobices gomilu saveta. Glupo je pricati o nekom imaginarnom izgledu kojem tezis, a da niko ne zna sta hoces.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #102 poslato: April 25, 2012, 12:02:04 posle podne »

187cm
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: April 25, 2012, 11:15:52 pre podne »

Visina?
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #100 poslato: April 25, 2012, 08:19:49 pre podne »

pre 2 meseca kad sam poceo da vezbam imao sam 72/73kg sada imam 77.2kg
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #99 poslato: April 25, 2012, 08:18:59 pre podne »

pa ja zelim cistu definiciju :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.122 sekundi sa 18 upita.