TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 04:35:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolito, pocetak.. 16 godina  (Pročitano 42894 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #173 poslato: Maj 04, 2012, 04:01:23 posle podne »

Ja ne mogu nikako da jedem ovsene sem sa proteinom, nema sanse.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Maj 04, 2012, 03:11:40 posle podne »

Moze i maloooooooooo step sokica...;) :D Ali samo malo!
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: Maj 04, 2012, 11:40:06 pre podne »

Za bolji ukus ovsenih stavi jednu kesicu cimeta.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #170 poslato: Maj 04, 2012, 09:55:34 pre podne »

Nemojte kvariti dečku temu. O blendovanju hrane može se pričati u nekom drugom delu foruma. ;)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Maj 04, 2012, 06:33:06 pre podne »

Meni su jako neukusan, ali efektivan prvi doručak jako često.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #168 poslato: Maj 04, 2012, 12:52:15 pre podne »

Plazma je junk.

plazma mozda jeste junk, ali ja volim slatko ;D ;D ;D ... a sad da se ne lazemo - dobra vecina gejnera i jesu junk. Narocito oni sa 10% proteina! >D haha, ko hleb da jedes
Moze,sto da ne,ali kazem ti nema potrebe,jedino ako imas problem sa kolicinom hrane,tj. ako ne mozes da pojedes dovoljno hrane u danu onda je pijes jer tako mozes uneti vise kalorija...

cekaj, jel on mislio da u mleko smiksa voce pa zalije pahulje ili da sve zblenda pa pije? Malo brzih UH ujutru podigne (narocito ako je poslednji obrok keto tipa), a i doda na ukusu onoj tugi tuznoj od ovasa.
Za mene su Gejneri smece,nikad ne bi dao novac za to,niti bi nekom rekao da to pije,zasto to kupovati kad mozes jesti Junk i uzivati u ukusu cvrste hrane plus je jeftinije.

Sto se tice miksanja i blendera,hoce covek da potrpa sve unutra i blenduje,kojim redosledom nisam siguran...

P.S meni su ovsene ukusne,ali mogu samo da mi budu uzina,kad ih pojedem gladan sam posle 1 h najkasnije...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Maj 03, 2012, 11:07:13 posle podne »

Moze,sto da ne,ali kazem ti nema potrebe,jedino ako imas problem sa kolicinom hrane,tj. ako ne mozes da pojedes dovoljno hrane u danu onda je pijes jer tako mozes uneti vise kalorija...

cekaj, jel on mislio da u mleko smiksa voce pa zalije pahulje ili da sve zblenda pa pije? Malo brzih UH ujutru podigne (narocito ako je poslednji obrok keto tipa), a i doda na ukusu onoj tugi tuznoj od ovasa.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Maj 03, 2012, 11:05:16 posle podne »

Plazma je junk.

plazma mozda jeste junk, ali ja volim slatko ;D ;D ;D ... a sad da se ne lazemo - dobra vecina gejnera i jesu junk. Narocito oni sa 10% proteina! >D haha, ko hleb da jedes
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #165 poslato: Maj 03, 2012, 10:56:34 posle podne »

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Maj 03, 2012, 10:56:17 posle podne »

ok je skroz. Ako su te pahulje jutarnji obrok, meni prija malo brzih UH u njima. Sad da li ces u jogurt da zblendas neku vocku, da stvis u to saku suvog grozdja ili ces da dodas kasiku neceg slatkog - tvoj je izbor.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #163 poslato: Maj 03, 2012, 09:26:38 posle podne »

u pravu si, a jel ok kombinacija banana i mleko u blenderu i onda stavim pahuljice razane ovsene i jecmene?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #162 poslato: Maj 03, 2012, 09:17:44 posle podne »

Plazma je junk.

Mozes da pijes ali nema potrebe to da radis,bolje mleko jedi sa pahuljama a Banane pomesaj sa drugim vocem i napravi vocnu salatu...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #161 poslato: Maj 03, 2012, 09:11:58 posle podne »

ma necu junk, nego da vas pitam danas sam uzeo stavio 2 banane i mleko u blender i ispalo je super mnogo lep ukus jel ok to da se pije? :D
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #160 poslato: Maj 03, 2012, 07:14:07 posle podne »

Auu izgleda da sam se ja pogresno izrazio izvinjavam se.

Mislio sam na proteinski sejk koji mogu da napravim u blenderu ne meso i slicno, npr kao sto neki rade 400ml mleka 3 babane plazma 150g 2 kasike meda na to sam mislio jel ok ovo?
Tu imas najmanje proteina...ako ces vec da jedes Junk,onda bar uzivaj u njemu.Sto bi Plazmu stavljao u Blender kad mozes da je jedes i uzivas...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #159 poslato: Maj 03, 2012, 06:48:41 posle podne »

pa ne trazim taj whey nego samo namirnice koje imaju sto vise proteina da mogu da izblendiram :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 19 upita.