TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398299 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 04:57:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nikolito, pocetak.. 16 godina  (Pročitano 42912 puta)
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #218 poslato: Jun 23, 2012, 11:26:01 pre podne »

Evo ti ishrane al se zavisi dosta menjam

dorucak:tunjevina 2 barena jaja
uzina: pojedem bananu,breskve,kajsije sve zavisi sta ima
rucak:meso + krompir + paradajz i krastavac
trening
rucak: isto jedem sto i pre trenina
uzina: ovsena kasa i mleko ili 5,6,7 jaja barenih samo belance
vecera:ela sir,paradajz,prsuta ako ima ili neki mesni narezak

pijem po ceo dan vodu stvarno se kidam od  ela moji lude
ovo je izvrsna ishrana za manekenku sa Fešn tv-a. Odlično može poslužiti i u nekoj Blic žena dijeti, ili možda za tinejdžerku koja je umislila da ima ''salce na guzi i stomaku''. Mada, kontam da kod tebe to nema vze sa ishranom, već sa treningom. 15 serija zgibova?!? za šta ses premaš?
Ahahahah :D
Sačuvana
nikolaos
Gost
« Odgovor #217 poslato: Jun 23, 2012, 10:29:02 pre podne »

Dobar je i sapun od kozjeg mlijeka... Meni pomaže.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #216 poslato: Jun 23, 2012, 09:43:26 pre podne »

trening

ovo je izvrsna ishrana za manekenku sa Fešn tv-a. Odlično može poslužiti i u nekoj Blic žena dijeti, ili možda za tinejdžerku koja je umislila da ima ''salce na guzi i stomaku''. Mada, kontam da kod tebe to nema vze sa ishranom, već sa treningom. 15 serija zgibova?!? za šta ses premaš?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #215 poslato: Jun 23, 2012, 07:55:42 pre podne »

Ja koristim sapun od maslinovog ulja iz Grcke sad ne znam je l' ima ovde, nije neki miris ali pomaze.. Jako jako slaba ishrana ali jako pa ti tu samo za uzinicu i rucak jedes UH ubaci u dorucak jedno 100-150gr pirinca/ovsenih/krompira, ova uzina voce?? Ubaci nesto konkretno ako imas para mozes cak i neku piletinu/govedinu eto moze i svinjetina i 100-150gr UH, za veceru takodje dodaj isto UH, treba drasticno da povecas UH, ne znam kako si ti mislio sa ovom ishranom masu da dobijes? Neko jede ovako kad je na defki xD :D Ako od ovog budes salo dobijao a ne verujem polako smanjujes UH.. I da ja da sam na tvom mestu cela bih jaja jeo..
« Poslednja izmena: Jun 23, 2012, 08:01:08 pre podne od strane kilokilo » Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #214 poslato: Jun 23, 2012, 02:01:41 pre podne »

probaj onako neku hranu i trening mesec dana i prati napredak

a za bubuljice mogu samo sapun da ti preporucim

Koji sapun molim te mi reci :)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #213 poslato: Jun 23, 2012, 02:00:54 pre podne »

trening

Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Colgate Toothpaste
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #212 poslato: Jun 23, 2012, 01:42:31 pre podne »

probaj onako neku hranu i trening mesec dana i prati napredak

a za bubuljice mogu samo sapun da ti preporucim

Sačuvana
Jedem munje, serem gromove.
Terorisem ovce i kokoske.
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #211 poslato: Jun 22, 2012, 11:58:54 posle podne »

Jbg brz metabolizam.. Izvini nisam listao ali je l' ima napisano kako se hranis? Da li bi napisao?
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #210 poslato: Jun 22, 2012, 11:05:16 posle podne »

Sto se tice gojenja i mase to nije problem ja to zelim da se ugojim pa da definisem ali ja sam do pre pola godine bio slobodno mogu da kazem zavinsik za igricama kanter strajk 3 godine sam sedeo jeo 2 jafe dnevno plazme pio helo i bravo sokove celu flasu za 45 minuta jeo sendvice majonez i sunka ama sve najgore bio sam mrsav kao glista imao sam 71,72kg na 187cm ne znam kako sve to svarim tako brzo
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #209 poslato: Jun 22, 2012, 10:55:01 posle podne »

Ma nije problem u ovsenim problem je u slatkisima ono sto meni izadje to nema nigde sve neke bele pune gnoja a ne smem da ih diram bole uzasno i to izadju preko noci 10 komada samo sbog slatkisa
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #208 poslato: Jun 22, 2012, 10:52:04 posle podne »

Imam i ja isti problem sa bubuljicama prestale su cim sam poceo ovsene ujutru da jedem ;)
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #207 poslato: Jun 22, 2012, 10:42:10 posle podne »

Ja stvarno ne znam, imam veliki problem sa bubuljicama i slatkisima izlaze mi potkozne po ledjima u ustima na nosu ne znam dali znate koji je to bol stvarno ne mogu slatkise taman sam ih izbacio stvarno jedem kao svinja verovali vi ili meni ali izgleda ne dovoljno ako lazem vas ne bih lagao sebe do skoro sam bio bubuljicu na nosu potkoznu
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #206 poslato: Jun 22, 2012, 10:34:41 posle podne »

Ahahahahah vrh komentari :D Pa sta ako ti izlaze napucaj se pa prestani sa slatkim :D Puno 'leba do 2 vekne na dan slanine kulena nutele i eto mase.. :D Salu na stranu pojacaj UH i to dosta!!!
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #205 poslato: Jun 22, 2012, 10:29:53 posle podne »

Brate pre nego sto sam krenuo u teretanu nisam trcao niti se zamarao samo sam sedeo za kompopm jeo sam po 2 jafe dnevno plazme ko svinja i nisam se ni 1kg ugojio mogu slobodno da kazem da nisam imao ni trunku sala. Sto se tice snage dosta sam dobio npr kada sam krenuo nisam mogao da dignem sipku 15 puta za benc samo, a sada mogu 50kg 12 puta. Uopste ne trcim kardio uopste ne radim. Hvala na savetima momci
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #204 poslato: Jun 22, 2012, 10:22:15 posle podne »

Tebi treba hrane,a posto ne mozes dovoljno kalorija uneti samo iz pirinca,mesa,jaja,sira...slobodno posle treninga pojedi neki slatkis,recimo Snikers ili neku crnu cokoladu,to bi moglo i trebalo da ti otvori apetit dok dodjes kuci,kod mene je bar tako.

Pa to sam izbacio iz razloga izlaze mi bubuljice ako si primetio pre nego sto sam krenuo u teretanu bez ishrane bubuljice po grudima kada sam sredio i lepo jedem zdravo nema bubuljica po grudima
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 1.248 sekundi sa 18 upita.