TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 08:30:13 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kajzla  (Pročitano 24080 puta)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Februar 15, 2012, 12:39:04 pre podne »

Epa, vreme je da update-ujem temu
Prodje treca nedelja teretane, uspesno i mogu reci da sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.
Drzao sam se programa koji sam navodio : grudi-triceps, ledja-biceps, ramena-noge.
Radim po sistemu 3 serije sa maximalnom tezinom izmedju 8 i 10 ponavljanja (ako zapne na zadnjem ili predzadnjem ponavljanju, tu je ortak da mi pomogne da izvucem do kraja) i cetvrtu seriju prepolovim tezinu i idem od 15-20 ponavljanja (nekad idem iznad polovine, kada procenim da imam jos snage).
Nisam mnogo na masi dobio jer se dosta trosim i 2 puta sedmicno na kosarci, ali pijem glutamin posle toga, da ne bih sprzio misice ili ih doveo do katabolizma jer se desi da idu teretana i kosarka dan za danom.
U proseku sam povecao tezine sa sipkama za 10 kg, a bucice tu i tamo. Npr. prednje letenje za ramena sam radio sa 15 kg, sada radim sa 17.5 kg.
Da ne detaljisem previse, ubacio sam u program za ledja mrtvo dizanje i veslanje dvorucnim tegom u pretklonu. Ovo radim na smith masini, jer u teretani nema posebno odvojen prostor za slobodan teg. Cucanj isto radim na smith masini, pazim na pravilnost pri izvodjenju i zadovoljan sam izvodjenjem ovih vezbi.

Sto se slika tice, morao sam se poput FB profuknjaca slikati u WC-u jer je osvetljenje svuda po stanu uzasno zbog vremenskih neprilika.  Jbg, zimsko je vreme, pa se runo nije sisalo :D Noge nisam ni slikao, jer moram prvo da skinem dugacke gace da bi se nesto videlo hahahah :)

http://desmond.imageshack.us/Himg545/scaled.php?server=545&filename=dsc01061x.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg713/scaled.php?server=713&filename=dsc01054az.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=dsc01060v.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=dsc01058y.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=dsc01057n.jpg&res=medium
http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=dsc01063v.jpg&res=medium

Hahahah, Ronaldinjo :P

Josh jedna mala sugestija- ubaci bcaa ako si u mogucnosti, pored glutamina, sni su odlichne i dugo traju, za oporavak i ochuvanje mishicne mase, videcesh razliku. Ne svidja mi se ta teretana bez kaveza ali ok, ja ne bih mogla na smitu improvizovati ni mrtvo ni veslanje, chak ni sleganje...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Kad dam znak glavom ti udri.

« Odgovor #44 poslato: Februar 15, 2012, 12:06:49 pre podne »

To sa bucicama mi je i padalo na pamet, ali 2 termina sam odradio na smith mashini i mogu ti reci da mi bash lepo pogadja noge. A i verovatno cu se prebaciti u drugu teretanu sledeceg meseca, jer je ovde u udarnim terminima uzasna guzva, a skucen prostor. Moras kao ona zmija u tetrisu da se provlacis izmedju ljudi :)
Sačuvana
May the force be with you !
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #43 poslato: Februar 14, 2012, 10:46:34 posle podne »

ATG= ASS TO GRAS
A ako bas toliko nema mesta, sa bucicama, ali bez zabusancije.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Februar 14, 2012, 10:37:58 posle podne »

Lepo to izgleda, bash lepo, triceps odlichan :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Februar 14, 2012, 08:31:38 posle podne »

Danas grudi-triceps :)

http://img689.imageshack.us/img689/9758/dsc01071gw.jpg
Sačuvana
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Februar 14, 2012, 01:58:07 posle podne »

I ja htedoh to isto da ga pitam :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Februar 14, 2012, 01:22:22 posle podne »

Nema prostor za cucanj sa slobodnim tegom .... Tj. nema uopste uslov da se radi cucanj sa bilo kakvom vrstom slobodnog tega. Morao sam danas da radim na smith masini. Ali dobro sam pazio na tehniku. Nabacio sam samo 30 kg i radio dubok cucanj, pazio sam na pravilnost. Stopala u sirini ramena, nikako da podizem pete pri dizanju i prava ledja, bas sam osetio kako rade kvadricepsi. Gledao sam da mi bulja bude ispod visine kolena. Posle toga sam se doradio sa 2 serije na leg press-u sa 90 kg. Nisam mogao da verujem koliko je lakse raditi press sa tom tezinom od cucnja sa 3 puta manjom.

Leg-pres sam poslednji put radila sa 80, 15 pon, u pravu si u potpunosti. Slobodno nabaci josh neki teg na smitu, verujem da mozesh i sa 50 odradish seriju, povecavaj na svakom sledecem treningu tezinu za 5 kg. Ako zelish da pogodish gluteus i zadnju lozu, josh malo razmakni noge i sa stopalom postavljenim blago ka spolja, i nemoj i da idesh ispod linije kolena, nema potrebe.

Komentar na prve dve recenice!
ATG!!!

Shta ti je sad ATG?! Znajuci shta sve moze da ti se mota po glavi, ne znam na koju stranu da usmerim asocijacije :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #38 poslato: Februar 13, 2012, 08:09:45 posle podne »

Nema prostor za cucanj sa slobodnim tegom .... Tj. nema uopste uslov da se radi cucanj sa bilo kakvom vrstom slobodnog tega. Morao sam danas da radim na smith masini. Ali dobro sam pazio na tehniku. Nabacio sam samo 30 kg i radio dubok cucanj, pazio sam na pravilnost. Stopala u sirini ramena, nikako da podizem pete pri dizanju i prava ledja, bas sam osetio kako rade kvadricepsi. Gledao sam da mi bulja bude ispod visine kolena. Posle toga sam se doradio sa 2 serije na leg press-u sa 90 kg. Nisam mogao da verujem koliko je lakse raditi press sa tom tezinom od cucnja sa 3 puta manjom.

Leg-pres sam poslednji put radila sa 80, 15 pon, u pravu si u potpunosti. Slobodno nabaci josh neki teg na smitu, verujem da mozesh i sa 50 odradish seriju, povecavaj na svakom sledecem treningu tezinu za 5 kg. Ako zelish da pogodish gluteus i zadnju lozu, josh malo razmakni noge i sa stopalom postavljenim blago ka spolja, i nemoj i da idesh ispod linije kolena, nema potrebe.

Komentar na prve dve recenice!
ATG!!!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 13, 2012, 08:02:00 posle podne »

Pa moracu. Sad baziranje na snazi i masi :P Jadan ja ^^.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Februar 13, 2012, 07:22:49 posle podne »

Zalechi to lepo, malo iskuliraj basket dok ne prodje... :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 13, 2012, 07:20:26 posle podne »

Jel verujes da sam sinoc posle 15 minuta basketa iskrenuo zglob na levoj nozi i istegao ligamente. I konstantno tako .... Kad taman udjem u formu i krenem da se levelujem uvek neko sranje :((( Al dobro ... ako ne mogu noge da radim, mogu gornji deo :PP Bice ok za 5, 6 dana .. Tako rece doktor :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Februar 13, 2012, 07:13:30 posle podne »

@Opsenarka
Hvala :) I date smernice imaju udela ;)

Radi, tek cesh da vidish josh bolje rezultate ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Februar 13, 2012, 01:17:45 posle podne »

@Opsenarka
Hvala :) I date smernice imaju udela ;)
Sačuvana
Kajzla
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Februar 13, 2012, 01:16:31 posle podne »

Nisam poceo da ga uzimam. Ovu turu sam hteo bez kreatina da gruvam, da vidim kako ce da ide.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Februar 13, 2012, 11:22:48 pre podne »

Odlichan si, Ronaldinjo ;D
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 20 upita.