TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:14:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pocetnik,treba pomoc  (Pročitano 17527 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #8 poslato: Februar 01, 2012, 03:05:37 posle podne »

Off topic:

Moni tekst ti je odlichan i bash me podsetio shta znachi pravilan i jak doruchak! :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #7 poslato: Februar 01, 2012, 03:02:59 posle podne »

http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN482-100-Whey-Protein-Professional.html?keyword=whey
Jel ovo dobar izbor ?  :)
Kazes da kreatin+whey+maltodekstrin sve to zajedno pomesam,jel sa vodom ? :) I to popijem samo posle treninga.A da danima kada odmaram popijem samo 5g Kreatina posle dorucka. Ovsene trenutno nemam ovde , ali nabavicu ih, jel tad Whey ( jednu mericu ) razmutim sa mlekom i pojedem sa Ovsenim ?

whey professional je odličan, tako je, pomešaš sve sa vodom posle treninga i popiješ čim završiš.

U vezi ovsenih, baš sam juče postavila tekst u tekstoteku u vezi doručka - imaš par opcija sa ovsenim.. pa vidi šta ti najviše odgovara :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #6 poslato: Februar 01, 2012, 02:45:34 posle podne »

http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN482-100-Whey-Protein-Professional.html?keyword=whey
Jel ovo dobar izbor ?  :)
Kazes da kreatin+whey+maltodekstrin sve to zajedno pomesam,jel sa vodom ? :) I to popijem samo posle treninga.A da danima kada odmaram popijem samo 5g Kreatina posle dorucka. Ovsene trenutno nemam ovde , ali nabavicu ih, jel tad Whey ( jednu mericu ) razmutim sa mlekom i pojedem sa Ovsenim ?
Taj whey je dobar...kao sto sam ti rekao svi su oni ok,a taj je medju boljima.Kreatin 5 g,Whey jedna merica i Maltodekstrin 30-40 g u sejker,dodas vodu i to je to.Kreatin kad odmaras posle dorucka,a moze i na prazan stomak cim ustanes,ali nekom na prazan stomak Kreatin stvori nadimanje,Ovsene i Whey sa vodom,bez mleka. :)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 01, 2012, 02:18:54 posle podne »

Jel ovo dobar izbor ?  :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #4 poslato: Februar 01, 2012, 11:52:52 pre podne »

Maltodekstrin je obican secer,kosta oko 250 din,a treba ti uz Whey i Kreatin radi oporavka. ;) Whey mozes bilo koji,svi su istog kvaliteta za sve koji se ne takmice u BB-u gde su nijanse bitne. ;) Recimo Scitec Profesional bilo koji,ima odlicne ukuse ili Elite Dymatize takodje. :)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 01, 2012, 12:09:35 pre podne »

Pozz :) Sto se suplemenata tice moj ti je savet da uzmes Whey(900 g) i Kreatin Monohidrat(300-500 g),a uz to i Maltodekstrin.Sve sipas u sejker i popijes posle treninga,30 g Whey-a,5 g Kreatina i 30 g Maltodekstrina,a pre treninga popijes samo 5 g Kreatina.Ovo ces kupiti za te 4000 din i trajace ti malo duze od mesec dana,kad ne treniras pijes samo Kreatin ujutru posle dorucka,a Whey ubaci nekad sa Ovsenima ako ih jedes ako ne,onda cuvaj Whey za posle treninga i bolje popi tad mericu ipo,a jedi sto vise mesa,jaja,mladog sira,ribe.Uzmi bilo koji Whey i bilo koji mikronizovan kreatin,tj. uzmi najjeftinije,jer nema razlike sem u ukusima. ;)
Maltodekstrin je ustvari sta ? A jel bi mogao da budes malo precizniji sto se tice whey-a , ima ih bas dosta, ne znam koji bi mi odgovarao. Hvala za ostalo :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2 poslato: Januar 31, 2012, 11:13:25 posle podne »

Pozz :) Sto se suplemenata tice moj ti je savet da uzmes Whey(900 g) i Kreatin Monohidrat(300-500 g),a uz to i Maltodekstrin.Sve sipas u sejker i popijes posle treninga,30 g Whey-a,5 g Kreatina i 30 g Maltodekstrina,a pre treninga popijes samo 5 g Kreatina.Ovo ces kupiti za te 4000 din i trajace ti malo duze od mesec dana,kad ne treniras pijes samo Kreatin ujutru posle dorucka,a Whey ubaci nekad sa Ovsenima ako ih jedes ako ne,onda cuvaj Whey za posle treninga i bolje popi tad mericu ipo,a jedi sto vise mesa,jaja,mladog sira,ribe.Uzmi bilo koji Whey i bilo koji mikronizovan kreatin,tj. uzmi najjeftinije,jer nema razlike sem u ukusima. ;)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 31, 2012, 10:25:16 posle podne »

Pozdrav,idem skoro 2 meseca u teretanu,nisam imao jake upale posto sam kuci bio fizicki aktivan ( 5 od 7 dana radio sklekove i trbusnjake ), od kako sam poceo da budem ono fizicki aktivan prestao sam sa konzumiranjem koka kole , alkohol nisam ukusio pola godine, a inace sam strastveni nepusac :D
Hranim se poprilicno zdravo,izbacio sam iz jelovnika pizzu,hamburgere,pastete i ostalo za sta su mi neki drugovi iz teretane rekli da ne treba da jedem.Dnevno pijem 2-3l vode.Ponekad popijem i koji sok od jabuke ili djus.Voce se podrazumeva.Visok sam 187,i tezim 72kg.
Primetio sam napredak,dobio oko 2kg,misici su mi ojacali i izrazeniji su. E sad,naravno zelim vece i bolje rezultate, pa sam dosao da Vam se obratim za pomoc oko suplementacije.Sto se tice finansija mislim da sam sposoban da sebi obezbedim oko 4.000 dinara mesecno,pa bih zeleo da mi preporucite neki suplement koji bi trebalo da mi pomogne u ostvarenju ciljeva.Zelim pre svega lep izgled i zdrav zivot :) Unapred Hvala.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 18 upita.