TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 12:48:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pocetnik,treba pomoc  (Pročitano 17534 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #23 poslato: Februar 14, 2012, 04:50:01 posle podne »

Pazi, ja sam u teretani prvi koji je krenuo da fura supse ovo ono i koji je rashirio prichu. Ja sam prvi iz rulje koji se izdvojio i krenuo da chita i da se edukuje!

Neverovatno je da 90% njih pegla steroide a lupaju gluposti o suplementima...
Drago mi je da ima podosta ljudi kojima sam uspeo da priblizhim prichu o suplementima i koji su me poslushali i krenuli bolje da zhive!

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 14, 2012, 03:24:13 posle podne »

Za to je krivo drustvo,cuju od nekog pa misle i oni da je to tako.I onda kad ih pitas nesto pogube se i nastave da forsiraju tu pricu da je stetno.Ne zele da priznaju da grese.E sad citajuci malo,bacio sam se u nedoumicu,posto sam visok oko 187/8cm a imam svega 71/72kg znaci da sam dosta mrsav,tako izgledam tako se i osecam,imao sam komplex da zbog toga ne idem na bazen,tesko nabacujem kilazu,iako glasim za 'onog koji najvise jede u porodici' pa bih vas pitao,da li bi mozda bolje bilo da u pocetku krenem sa nekim gainerom? Na primer Elite Mass Gainer od Dymatize-a,jedno 2 meseca,zavisi kad budem bio zadovoljan kilazom,pa da onda predjem na whey+kreatin?
I jos jedno pitanje,ovo ume da me nekad demotivise skroz.Kao klinac,krajem 7-og razreda naglo sam poraso u roku od 3-4 meseca,pa mi levi deo ispod grudi izgleda malo udubljenije od desne strane,nije neka velika razlika kad gledas,ali ne svidja mi se,nisu identicne strane,a ni misic,plasim se da mi se kroz napredak taj deo jos vise izdeformise :/ Molim za pomoc :/
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Februar 14, 2012, 02:22:13 posle podne »

Nikada necu zaboraviti neki tekst sa Pansporta, nemam pojma stvarno gde sam ga prochitao ali bilo je neshto u fazonu - Da je stetno zar bi bilo legalno? :)

Ne znam sta misle ti "Strucnjaci" ali ja svojoj babi redovno kupujem vitamine i omegu u PSu :) Eto koliko je shtetno ;)

Ma dzabe ne mozes ljudima objasniti...Majka mog decka ima problema sa zglobovima i nema sanse da je nagovorim da pocne koristiti nesto iz PS za zglobove...Jednom prilikom sam mojima dala Omega da koriste, majka je pila a otac nije hteo da pipne...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #20 poslato: Februar 14, 2012, 10:22:39 pre podne »

Nikada necu zaboraviti neki tekst sa Pansporta, nemam pojma stvarno gde sam ga prochitao ali bilo je neshto u fazonu - Da je stetno zar bi bilo legalno? :)

Ne znam sta misle ti "Strucnjaci" ali ja svojoj babi redovno kupujem vitamine i omegu u PSu :) Eto koliko je shtetno ;)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #19 poslato: Februar 14, 2012, 09:04:33 pre podne »

Suplementi ne bi smeli da budu u prodaji da su toliko opasni.  Naravno, držati se preporučene doze i savetovati lekara ukoliko već postoji odreĂ°eni zdravstveni problem je svakako imperativ.
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 13, 2012, 11:19:53 posle podne »

Ja sam imao skoro isto misljenje ranije kad bi mi neko spomenuo protein ili kreatin,ali sam citajuci dosta,sto na vasem forumu sto na drugim sajtovima,informisao se dosta,shvatio da je ishrana najbitniji faktor,a da suplementi sluze da samo pomognu coveku u ostvarivanju svojih ciljeva,video sam da to uopste nije stetno,i u nekim slucajevima neophodno.U pravu ste,dosta njih nema pojma sta je zapravo protein,sta on otprilike sadrzi i za sta sluzi.Ne daj Boze da spomenes kreatin,odma se hvataju za  ' napumpaces se,srce ce da te zeza,bubrezi ce ti otkazati ' , mislim , zasto bi neko pio onda uopste nesto takvo  ??? Ali sve je to zato sto zapravo i zivimo u zemlji gde su ljudi uglavnom dosta neinformisani.Ali dobro,razumem ih na neki nacin zasto je to tako,zivimo u veoma teskoj sredini,i sami znate kakva je situacija ovde na Kosovu i Metohiji  :-\
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #17 poslato: Februar 13, 2012, 09:14:05 posle podne »

Na svakom suplementu postoji deklaracija kao i potvrda tj .odobrenje od zvanicne zdravstvene ustanove u zemlji.I tu nema rasprave,ljudi su neobrazovani,ne informisani i zive u devedesetim godinama,a vecina nije ni izasla iz Srbije nikada....
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #16 poslato: Februar 13, 2012, 08:05:45 posle podne »

Slazem se sa Monikom. To sto su oni neobrazovani ne znaci da i ti moras biti. Imash prilike da citash i da se edukujesh, kako ovde na ovom forumu tako na drugim mestima.
Cesto se takvi "strucnjaci" prave najpametnijima a veze nemaju.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #15 poslato: Februar 13, 2012, 06:32:53 posle podne »

Ah,ja ne mogu vise da slusam drugove iz teretane  :D Samo pricaju kako kreatin nije zdrav,kako protein nije zdrav,kazu kao ' ako prestanes da pijes kreatin ima da ti se opuste misici skroz,dzaba si isao u teretanu,pa neki spominju kako moze da ti ostete bubrege i srce,bla,bla,da to ne valja,izaziva rak  ??? :D Dajte neke predloge kako da im objasnim da to sve i nije bas tako kako pricaju :D

uvek pazi koga slušaš... to je životna lekcija i važi za sve oblasti :)
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #14 poslato: Februar 13, 2012, 06:24:01 posle podne »

Pa gledaj na to ovako,Tvoji drugovi  misle da je sve sto je vestacki napravljeno nezdravo? Znaci nezdravo je npr. uzeti vitamin c ili neki drugi vitamin u formi pilula? Zdravo je samo ako uzmes neko voce ili povrce? Ako neko nema dovoljno gvozdja (zbog gubitka krvi od povrede ili menstruacije) nije dobro da uzme pilule sa gvodzjem nego je zdravo samo ako jede salatu?Moras da razumes da sportisti imaju malo drugacije potrebe za ishranom nego neko ko se ne bavi aktivno nekim sportom. Njihova ishrana mora da bude bogatija proteinima, vitaminima, kreatinom itd... Pa svaki profesionalni sportista uzima neke preparate.
Nezdravo je ako uzimas neke hormonske supstance kao nprimer steroidi.
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 13, 2012, 06:07:44 posle podne »

Ah,ja ne mogu vise da slusam drugove iz teretane  :D Samo pricaju kako kreatin nije zdrav,kako protein nije zdrav,kazu kao ' ako prestanes da pijes kreatin ima da ti se opuste misici skroz,dzaba si isao u teretanu,pa neki spominju kako moze da ti ostete bubrege i srce,bla,bla,da to ne valja,izaziva rak  ??? :D Dajte neke predloge kako da im objasnim da to sve i nije bas tako kako pricaju :D
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Februar 09, 2012, 05:23:30 posle podne »

Ubacis u sejker i sipas malo vise od pola.Mozes i manje a mozes i vise.
Ja ga tako pijem
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 09, 2012, 04:53:40 posle podne »

Sa koliko vode da sve to razmutim ? :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #10 poslato: Februar 01, 2012, 06:00:27 posle podne »

Imas svoju temu i u njoj pitaj sve sto te interesuje,uvek ce se naci neko da ti izadje u susret. ;)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 01, 2012, 05:13:48 posle podne »

Hvala svima na pomoci :) Guracu jos jedan mesec na suvo,i do tad cu da nabavim pare i kupim suplemente :) Javicu vam se za jedno 2-3 meseca sa rezultatima :) Ako mi zaskripi oko neceg znam da mogu da vam Vam se obratim za pomoc :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 18 upita.