TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:28:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 57631 puta)
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: April 21, 2012, 09:34:49 pre podne »

Shvatio sam to za trening.Ali skroz sam zaboravio za suplementaciju da te nesto pitam.  8)
Kako se tebi cini ova kombinacija dok radim kardio poslje tegova?Znaci prije tegova 15 g BCAA,poslje tegova 20 g BCAA pa kardio,i na kraju poslje kardia pwm mjerica i po wheya i 25-30 g glutamina?Tako bi mi dobro doslo da odvojim BCAA od wheya zbog ukusa,ali ako je pozeljno da sve zajedno ide nakon kardia uradicu tako..
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #178 poslato: April 20, 2012, 08:38:19 posle podne »

Pitaj šta hoćeš ;) samo ja treba da znam odgovor LOL

Št se ovog treninga tiče on je zamišljen da se radi sa recimo ramenima i bicepsom, ali bi se tada forsirao samo triceps, dok bi se ostale dve mišićne grupe radile nešto slabije.

Naravno zavisi od tvog trenažnog staža i kako ti je koncipiran čitav trening...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
KoLe_WiReLeSS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: April 19, 2012, 11:51:45 posle podne »

Imam brdo pitanja za tebe, ali da ne pisem ceo svoj history sa ishranom i vezbanjem, prelazim odmah na stvar, ono sto mi je 'hitno'. Jos sutra cu da radim onaj klasican split trening (grudi+biceps, ledja+triceps) i nikad vise, jer apsolutno nikakvog veceg napretka od njega nisam imao. Radicu triceps sutra sa ovim vezbama http://www.budifit.rs/trening-za-ogromne-tricepse/
Da li jos nesto da radim sutra, osim ovih vezbi, jer cenim da cu ih uraditi za pola sata, sta bih jos mogao da ubacim, koju grupu misica ?
A za koji dan se javljam sa malo detaljnijim pitanjima. Poz ;)
« Poslednja izmena: April 20, 2012, 12:02:30 pre podne od strane KoLe_WiReLeSS » Sačuvana
OPEL - Wir leben autos
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #176 poslato: April 19, 2012, 08:11:22 posle podne »

Pa ja radim 3 vežbe po treningu i to traje po 2 ili 3 sata, to je manje bitno kada na šipci imaš dovoljno gvožĂ°a...
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: April 19, 2012, 06:55:15 posle podne »

Upravo tako. Samo,postoji problem sto su se pojavili likovi koji rade 3 vezbe 2h,i posle se hvale kako treniraju po 2h dnevno,bla,bla...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #174 poslato: April 19, 2012, 12:46:57 posle podne »

Nije bitno koliko ti trening traje nego se računa ono što si uradio na treningu pa makar ti trebalo samo 30 min ili 2 sata ;)
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: April 19, 2012, 10:53:32 pre podne »

E hvala ti oraspolozio si me.  ;D
U tripu sam jer treniram skoro 4 godine,ali tek zadnje 2 god sam poceo dobro da se hranim i nabio finu masu(101 kg) pre pocetka dijete pa me malo uhvatio strah od katabolizma na low.Rotacijama sam skinuo nekih 9-10 kg za  9 sedmica,nekako je u pocetku brzo krenulo,valjda vode dosta izaslo i onda usporilo.Vodicu racuna ipak da na low carbu jos skratim pauze izmedju serija i na kraju sa kardiom da mi bude trening nekih sat vremena,do sat i 15...Hvala jos jednom. :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #172 poslato: April 19, 2012, 08:45:29 pre podne »

Alene imam i ja jedno pitanje. :)
Krenuo sam na low carb dijetu,unosim 50 UH dnevno i svaki 5-ti dan radim punjenje sa nekih 300 g UH.Kardio bi da povecam na 4,5 puta sedmicno e sad problem je sto nemam bas vremena da radim ujutro posebno kardio svim danima a nedeljom ne radi teretana.Kako da radim kardio posle tegova a da sprecim katabolizam?Da smanjim recimo na 20 min trcanja solidnim intenzitetom,jer obicno radim nekih 35 min?Izmedju tegova i kardia uzmem nekih 12 g BCAA i posle kardia pwm(merica i po wheya+15 g BCAA)?Inace unosim oko 250 g proteina dnevno,nekad i vise.Masti bi digao u low carb danima na nekih 100 g..Imam i u toku tegova neke amino.

Mislim da se tripuješ, kao i većina neiskusnih vežbača jer ta priča sa katabolizmom nije baš toliko jednostavna. Tačnije niti ju ti možeš tako lako izazvati (kao što je kardio posle treninga) niti ju možeš tako lako zaustaviti kada se jednom pokrene, tako da se ne brini što se katabolizma tiče. Generalno možeš da treniraš koliko hoćeš i da, možeš raditi kardio posle treninga, samo je bitno da ne gubiš previše kila tokom nedelje jer to će biti jedini znak da gubiš mišić. Do 1 kg nedeljno nećeš imati nikakvih problema.
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: April 18, 2012, 08:28:39 posle podne »

Alene imam i ja jedno pitanje. :)
Krenuo sam na low carb dijetu,unosim 50 UH dnevno i svaki 5-ti dan radim punjenje sa nekih 300 g UH.Kardio bi da povecam na 4,5 puta sedmicno e sad problem je sto nemam bas vremena da radim ujutro posebno kardio svim danima a nedeljom ne radi teretana.Kako da radim kardio posle tegova a da sprecim katabolizam?Da smanjim recimo na 20 min trcanja solidnim intenzitetom,jer obicno radim nekih 35 min?Izmedju tegova i kardia uzmem nekih 12 g BCAA i posle kardia pwm(merica i po wheya+15 g BCAA)?Inace unosim oko 250 g proteina dnevno,nekad i vise.Masti bi digao u low carb danima na nekih 100 g..Imam i u toku tegova neke amino.
Sačuvana
Malipedja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

samo polako , i ja cu se nabildovati :D

« Odgovor #170 poslato: April 18, 2012, 10:44:40 pre podne »

ima jako lep ukus kad je pomesan sa mlekom , skoro kao topla cokolada koja se moze popiti u kaficu ;D zato mi je i sumnjivo.... a video sam da svi daju pozitivne komentare u vezi ukusa .. pokusacu da pijem pa vam kazem rezultate , sad sam napravio i neku malo bolju ishranu pa sad, valda bi trebalo biti ensto :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #169 poslato: April 18, 2012, 08:16:23 pre podne »

i kakav je ukus?  kažu da je jako ukusan protein.  U pitanju je blend, tj proteinska mešavina.  Sve deluje ok... da li je to - to ne znam, možeš biti 100% siguran samo kad kupiš u prodavnici PS :) 

piješ odmah posle treninga 1 mericu, eventualno još 1 u toku dana, izmeĂ°u obroka, tada može i sa mlekom, inače sa vodom ti je bolje
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #168 poslato: April 17, 2012, 07:19:05 posle podne »

Ma opusti se, nema to čime baš tako lako da se zameni, ako je ukus normalan nema brige, a šećera nema mnogo, mada jeste sladak od veštačkog zaslaĂ°ivača, ali to je normalno ;)
Sačuvana
Malipedja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: April 17, 2012, 05:16:41 posle podne »

to sam ja kupio  od jednog druga za 2000 , on je morao ici na tetovazu u 4 a ja mu u 3 doneo pare ... to vise  onako da mu ucinim .... e sad ja bi to da pijem al nisam siguran da me nije zeznuo mozda :( jel u tom proteinu ima secera ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #166 poslato: April 17, 2012, 04:31:41 posle podne »

myoFusion je whey protein ko i svaki drugi, a tako nekako izgleda svaki whey protein ukusa čokolade...;)
Sačuvana
Malipedja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: April 17, 2012, 02:08:19 posle podne »

jel ovako izgleda prah od tog suplementa ;D ako neko zna nek napise molim vas
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 17 upita.