TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:44:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 59582 puta)
Malipedja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

samo polako , i ja cu se nabildovati :D

« Odgovor #164 poslato: April 17, 2012, 01:52:15 posle podne »

recite mi  za cega sluci MyoFusion  , kako bi se trebao konzumirati .. ne morate trositi vreme za detaljno opisivanje :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #163 poslato: April 17, 2012, 12:12:49 posle podne »

U Dunavskoj u pasažu smo Vlada i ja.

Što se tiče suplementacije, imaš sve što je potrebno, da se mišljenja razlikuju - sigurna sam da svako od nas može da doĂ°e do cilja ali da se putevi razlikuju.

Imaš protein koji je odličan za oporavak. Za posle treninga -idealan.
Imaš glutamin i bcaa - odlično. Jedino BCAA ne bih uzimala u kapsulama nego u prahu, zbog ekonomičnosti.
Kre alkalyn - super

vitamini i minerali, sa dodatkom biljnih ekstrakata i Q 10 najmoćniji antioksidant - ovo je zbog opšteg zdravlja, a o važnosti antioksidanata ne treba ni raspravljati. 

Moje je mišljenje da je ovo super suplementacija. Ako uz to imaš korigovanu ishranu i ako si uporan u tome što radiš, rezultati neće izostati.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #162 poslato: April 17, 2012, 08:33:52 pre podne »

Ima Pansport prodavnice po čitavom gradu tako da se ne brini za to.

Što se preparata tiče ni jedan neće delovati kontra drugom, a što se sinergije tiče to ćeš morati da vidiš sa Monikom, ja na suplementaciju gledam drugačije i ne pravim iste kombinacije kao ona. Ne kažem da je kombinacija loša, samo se razlikuje od moje.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
JednogDana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: April 16, 2012, 07:19:10 posle podne »

;D Alene, jasno je meni kad vidim avatar da je za tebe ovo prilično slab lik.
No meni je dovoljno zaista tako nešto kao on. Za mene je to veliki korak napred.

6 meseci deluje izvodljivo (ne lako) i drago mi je da se ne radi o proceni sa mnogo više potrebnog vremena.
Dobro si razumeo što se tiče moje želje oko definicije i mase, iako deluje možda zbunjujuće. Malo bi skinuo sala i dodao mišića nešto više, jer trbuh ako ima sala nema vidljivih mišićnih ocrtavanja, tako sam skontao.

Možda je još ostalo kao bitno da čujem da li jedan od ovih preparata u sudejstvu sa drugim može da ima negativne a ne sinergijske posledice na cilj. Ne bih voleo da kasnije neko kaže zašto nisi pitao, itd zašto si požurio.

Hvala zaista na strpljenju. Znam da sam zelen i da za nekoga ko je lični trener i ima iskustva neke stvari koje ja mislim deluju očigledno i prosto.
Samo ne želim da pogrešim. A nadam se da ste vi tu da mi u tome pomognete jer sam baš iz NS i koliko sam pohvatao i vi, u Dunavskoj u pasažu.
« Poslednja izmena: April 16, 2012, 07:20:41 posle podne od strane JednogDana » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #160 poslato: April 16, 2012, 07:06:39 posle podne »

Taj izgled - 6 meseci treninga max...ovo je žgoljavi surfer :D ali ja sam napaćen lik...što se mene tiče ovo je 6 meseci treninga...

Samo što ti opet pogrešno govoriš i sad te opet napola razumem...

"Definicija" je kada skidaš salo, a "masa" kada nabacuješ kilažu - to je zvanični prevod žargona, oko toga moramo da se složimo.

Tako da ako ti hoćeš definiciju, da li to znači da hoćeš da skidaš salo? Ili hoćeš da nabaciš mišićne mase, jer jedno i drugo ne ide...?
Sačuvana
JednogDana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #159 poslato: April 16, 2012, 06:55:17 posle podne »

Pročitao sam vaša dva odgovora DM i Alene.

Prvi utisak je da sam dosta početnički na prvu iskoristio neke termine koji mogu nekoga ko se ovim bavi dugo da blago uvrede.  :P Nije mi to cilj i cenim ljude koji su postali baš veliki svojim radom. Znam da je to najteže i da trebaju godine da se postigne takav izgled i mišićna masa.

Ja sam govorio o cilju da bih skrenuo pažnju da mi nije primarno da odem u masu nego možda više definiciju uz "malo" mase. Što se tiče izgleda kao primera kako ja zamišljm cilj, evo slike, i taj žargon je samo plod moje mašte- "malo jači surfer".

Tako nešto od prilike uz nešto veće grudi:

Hvala na informacijama i da li dajete zeleno svetlo za niz preparata koji je naveden? Da ne bi išli i čitali, ukratko je to ovaj combo:
BCAA 4 hour
Glutamine micronized
CoEnzyme Q-10 30mg
Iso-100
Kre - alkalyn
Take One Natrol INC
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #158 poslato: April 16, 2012, 06:24:34 posle podne »

Pa da, deluje kao da mi što vežbamo 20 godina i dalje pokušavamo da doĂ°emo do tog "bik" izlgeda radimo nešto pogrešno, pošto dosta početnika doĂ°e sa stavom kako neće da se rpebilduje, kao da je to nekome sa žgoljavom genetikom uopšte i moguće...

Nego da odgovorim na tovje pitanje JednogDana...LOL

Ukoliko si stekao utisak da je ono što hoćeš kupiti - hemija i da time potencijalno možeš oštetiti svoje zdravlje, ali si ipak došao da ustanoviš koje su minimalne posledice, onda i nisi napravio baš najbolju odluku jer verujem da imaš još dosta toga da učiš kako bi postigao taj željeni izgled.

E da kad smo na temu tog moćnog surfer izgleda, daj mi molim te neku fotku nekog lika koji izgleda kako bi ti hteo, baš me interesuje šta tačno znači "taj" izgled? Moraš me razumeti, ja sam lični trener pa moram da ostanem u trendu sa žargonom...pošto matorim znaš ;)

U svakom slučaju ništa što mi promovišemo ne škodi zdravlju, čak ni u većim količinama, sa izuzetkom kofeina od koga će se posle odreĂ°ene doze desiti da ćeš postati toliko brz da će ti svi izgledati usporeno...znaš ono - Matrix...?

Što se tiče ishrane, mislim da si shvatio sve kako valja ako skidaš salo, ali ako hoćeš malo kilaže trebaće tu mnogo više hrane ;)
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #157 poslato: April 16, 2012, 05:28:18 posle podne »

Pozdrav svima! Počeo sam intenzivno da čitam i da se spremam za akciju. Molio bih znalce za par kratkih odgovora. Hvala

Dopao mi se ovaj set uputstava oko preparata:
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=152901.30
od Monike, prvi post.

Ja sam visok 170 i imam oko 70kg+-1 zavisi kada se merim, imam 27 godina.

Mislio sam da nabavim sve predložene (prve po redu predloge) proizvoda i da krenem da vežbam. Imao sam sa prekidima periode vežbanja ali bez korišćenja preparata.

Ono što me brine je samo to da li mogu da naštetim zdravlju koristeći tako puno hemije. Šta će biti ako jednog dana prestanem da pijem to sve i da vežbam?

Oko ishrane, povezao sam da treba uzimati bar 5 obroka dnevno uz ovsene, belo meso, belance,  što manje hleba i slično. Oko vežbanja, bar 4 puta nedeljno. Molim potvrdu. Sve ovo oko upotrebe hemije mi je novo i izaziva malo straha od greške. Cilj je da postanem mišićaviji uz dosta jasnu definiciju. Neki da ga tako definišem, "pojačani surferski izgled", a ne kao telohranitelj na vratima kluba, takozvani bik izgled, da slobodnije definišem.

Hvala svima i jedva čekam da pročitam vaše mišljenje.
Preparati NISU hemija, barem ne ona na koju vecina misli. Vise "hemije" unosis kroz ne-zdravu ishranu (cips, konzerve, salame,...), nego sto ces ih uneti kroz preparate. I "ne brini" , nije bas lako stici do tzv. "bik" izgleda ,
jer da se misici sticu tako lako , onda bi svi izgledali kao gore pomenuti Bikovi!
To ti je moj komentar na tvoje pitanje, a odgovor na isto, ces dobiti od strucnog lica.
Nadam se da ces biti uporan po pitanju tvoje ambicije "surferskog izgleda" , pa ces na osnovu nje videti,
kolko odricanja , vremena i ostalog ti je potrebno za taj , da kazem nizi "level" spoljasnjeg izgleda, pa se posle zamisli, kolko li je tek  potrebno svega, da postanes BIK. :)
Sačuvana
JednogDana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: April 16, 2012, 04:12:02 posle podne »

Pozdrav svima! Počeo sam intenzivno da čitam i da se spremam za akciju. Molio bih znalce za par kratkih odgovora. Hvala

Dopao mi se ovaj set uputstava oko preparata:
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=152901.30
od Monike, prvi post.

Ja sam visok 170 i imam oko 70kg+-1 zavisi kada se merim, imam 27 godina.

Mislio sam da nabavim sve predložene (prve po redu predloge) proizvoda i da krenem da vežbam. Imao sam sa prekidima periode vežbanja ali bez korišćenja preparata.

Ono što me brine je samo to da li mogu da naštetim zdravlju koristeći tako puno hemije. Šta će biti ako jednog dana prestanem da pijem to sve i da vežbam?

Oko ishrane, povezao sam da treba uzimati bar 5 obroka dnevno uz ovsene, belo meso, belance,  što manje hleba i slično. Oko vežbanja, bar 4 puta nedeljno. Molim potvrdu. Sve ovo oko upotrebe hemije mi je novo i izaziva malo straha od greške. Cilj je da postanem mišićaviji uz dosta jasnu definiciju. Neki da ga tako definišem, "pojačani surferski izgled", a ne kao telohranitelj na vratima kluba, takozvani bik izgled, da slobodnije definišem.

Hvala svima i jedva čekam da pročitam vaše mišljenje.
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: April 15, 2012, 04:41:35 posle podne »

Hvala na detaljnom objasnjenju! Vezano za pojas. Ne ocekujem ja da on sam skida salo,to sam u prethodnom postu i napisao. Samo sam hteo malo da 'poguram' , da malo vise oznojim stomak. Videcemo da li ima nekog efekta..
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #154 poslato: April 15, 2012, 08:46:31 pre podne »

Posto imam problem sa manjkom kilograma odlucio sam se i uzeo ova dva suplementa pa me samo interesuje da li mogu da ih koristim u isto vreme i kako da ih pijem jer nisam bas najsigurniji po tom pitanju,  neki cilj bi bio povecanje misicne mase uz jake treninge celog tela.
Znam da ne znam ,ako moze pomoc.   :)

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-testosterona-prohormonski-preparati/ZMA/DY1113-Z-Force-ZMA-kompleks.html

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html

Svoj problem sa mnajkom kilograma ćeš rešiti tako što ćeš više jesti ;) ali sigurno će ti pomoći i ovaj gejner koji si uzeo. Njega pij onako kako je preporučeno na kutiji i sigurno ćeš imati najbolje rezultate. Ljudi nemaju nikakav napredak od preparata kada krenu da izmišljaju svoje sisteme korišćenja suplementacije, a sve lepo piše na uputstvu.

Što se ZMA tiče njega pij preporučenu količinu pred spavanje. Možeš očekiati da ćeš imati neke baš lude snove i da ćeš se teže buditi ujutro, ali sigurno ćeš bolje spavati ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #153 poslato: April 15, 2012, 08:43:09 pre podne »

Ako se dobro secam, neko je spominjao zagrejavanje unutrasnjih organa na vise od telesne temperature, pa je kao to losa osobina, kao i ne mogucnost disanja koze.

Jeste, ali kao što rekoh to nije problem sve dok ti ne nosiš pojas svaki dan ceo dan, razumeš, jedino tada imaš problem, a veruje mi i to ljudi rade. MeĂ°utim, ako samo koristiš pojas tih sat-dva tokom treninga nije problem. Isto se dešava i kada nosiš više odeće na sebi, ali to je upravo ono što izaziva tu dehidraciju jer povišavanjem temperature organizam pokušava da se ohladi i izbacuje tečnost. Daleko bilo da je sistem savršen, ali nije opasan po zdravlje jer moraš baš dosta vremena provesti omotan ovim pojasom da bi ti se tako nešto desilo.

Što se tiče "disanja" kože za to nema brige jer pojas je od istog materijala kao i ronilačko odelo, a ne sečam se da ronioci imaju nekih problema sa disanjem kože...

Sačuvana
prckko
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: April 14, 2012, 09:58:59 posle podne »

Posto imam problem sa manjkom kilograma odlucio sam se i uzeo ova dva suplementa pa me samo interesuje da li mogu da ih koristim u isto vreme i kako da ih pijem jer nisam bas najsigurniji po tom pitanju,  neki cilj bi bio povecanje misicne mase uz jake treninge celog tela.
Znam da ne znam ,ako moze pomoc.   :)

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-testosterona-prohormonski-preparati/ZMA/DY1113-Z-Force-ZMA-kompleks.html

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: April 14, 2012, 09:45:23 posle podne »

Ako se dobro secam, neko je spominjao zagrejavanje unutrasnjih organa na vise od telesne temperature, pa je kao to losa osobina, kao i ne mogucnost disanja koze.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #150 poslato: April 14, 2012, 08:22:24 posle podne »

Ne može biti štetno ako ga nosiš na treningu, ali suludno je nositi ga neki duži vremenski period. Pojas nikad nije ni bio za sagorevanje sala, nego za skidanje kila, tačnije lokalnu dehidraciju i to je njegova upotreba, a to dolazi tek kada se procenat sala spusti dovoljno nisko...o tome sam pisao u zadnjem biltenu
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.134 sekundi sa 17 upita.