TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 01:54:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potrebni saveti za period definicije  (Pročitano 34542 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #81 poslato: Mart 02, 2012, 06:46:46 posle podne »

Sagorevač pomera granice onog trenutka kada se više nema smisla smanjivati kalorije iz ishrane i kada je rok za skidan je sala limitiran kao što je recimo priprema za takmičenje. Ukoliko se ima dovoljno vremena ishrana je i dalje sve što je potrebno.

Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Mart 02, 2012, 06:23:40 posle podne »

Po textovima sa foruma koliko sam video da sve moze sa ishranom ,zasto onda uzimati sagorevac, osim ako on ne pomera neke granice preko kojih ne moze sa ishranom ,bolje za te pare da uzmem belog mesa ili jaji i slicno ? :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #79 poslato: Mart 02, 2012, 04:56:31 posle podne »

svake godine, uvek ista priča :)  ali dobro... ima i super pozitivnih primera i to je najbitnije... ko čita forum, ko se malo potrudi, uspeo je... samo da uzmemo za primer naše takmičare u PS izazovu :) 
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #78 poslato: Mart 02, 2012, 03:33:15 posle podne »

Ja mislim da je glavni problem shto ljudi kupuju sagorevache da bi imali povoda da srede ishranu, umesto da prvo srede pa onda da imaju povoda za sagorevach.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Mart 02, 2012, 11:54:12 pre podne »

I onda im je sagorevac kriv a u stvari krivi su oni sami.
Upravo tako!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #76 poslato: Mart 02, 2012, 11:12:17 pre podne »

I onda im je sagorevac kriv a u stvari krivi su oni sami.
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Mart 02, 2012, 10:49:38 pre podne »

Vecina vezbaca uvek potencira da su sredili ishranu i ako nisu ni blizu toga, a sve sa namerom da bi nasli izgovor za koriscenje sagorevaca, misleci da ce im oni "srediti" probleme sa viskom masnih naslaga.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #74 poslato: Mart 02, 2012, 10:23:51 pre podne »

Ishrana kada se sredi to je i vise od pola posla.A kada se tu doda sagorevac koji vama odgovara onda je to pun pogodak.
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Mart 02, 2012, 09:58:53 pre podne »

Ako budem hteo da uzmem sagorevac onda da uzmem ovaj http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Bezstimulansni-sagoreva%C4%8Di/UN194-Fat-Burners.html odgovara mi cena a i prvi put bih pio ovaj suplement tako da mit reba neki slabiji ,sada me zanima da li mi je sagorevac mnogo bitan jer ne bih da dajem pare ako mi nije potreban ako sve moze sa ishranom i kardio treningom ili je bolje da uzmemda bih ubrzao proces skidanja sala ?
Za te pare je uvek (ne vazi za sve) bolja opcija jos vise cistog mesa, od istog ces dobiti jos vise misicne mase, a vise misica rezultira sa manje masnog tkiva...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Mart 01, 2012, 10:39:02 posle podne »

Ako budem hteo da uzmem sagorevac onda da uzmem ovaj http://www.pansport.rs/Sagoreva%C4%8Di-masti/Bezstimulansni-sagoreva%C4%8Di/UN194-Fat-Burners.html odgovara mi cena a i prvi put bih pio ovaj suplement tako da mit reba neki slabiji ,sada me zanima da li mi je sagorevac mnogo bitan jer ne bih da dajem pare ako mi nije potreban ako sve moze sa ishranom i kardio treningom ili je bolje da uzmemda bih ubrzao proces skidanja sala ?

Nije bitan uopste..sve mozes uraditi i korigovanom ishranom i treninzima...eventualno moze malo da pripomogne..
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Mart 01, 2012, 10:04:13 posle podne »

Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Mart 01, 2012, 06:50:33 posle podne »

Na definiciji sam , ovsene ne uzimam redovno kao izvot hidrata,menjam redovno.

A onda neka to bude dan nedelja ,hvala na savetu inace bih mnogo gresio.

Pozdrav
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #69 poslato: Mart 01, 2012, 01:06:01 posle podne »

Koja bi bila neka optimalna doza L-karnitina pred trening? Ne bih uzimao jače sagorevače, bar ne u početku. Možda bih postepeno ubacio malo kofeina jer npr. mene ona 3 u 1 kafa prilično "digne" pa moram da budem oprezan sa dozama...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #68 poslato: Mart 01, 2012, 11:09:11 pre podne »

ako si na definiciji, dekstroza ne.  20g je ok količina, ali sam ipak za hidrate iz drugih izvora.

Još nešto, nadam se da imaš jedan dan prave pauze u toku nedelje. Daj telu vremena za odmor i oporavak.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Februar 29, 2012, 10:48:15 posle podne »

Ok onda posle kardio treninga suplementacija sa BCAA , a ne znam ni sam za sta je dextroza samo su mi rekli da uzimam posle treninga 20gr , pa vas pitam da li da uzimam ili ne , koliko vidim nema potrebe tako da necu ni uzimat' .

Hvala, ako ima jos nesto ,pomognite ...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 19 upita.