TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:06:44 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potrebni saveti za period definicije  (Pročitano 34555 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #111 poslato: Mart 09, 2012, 05:17:23 posle podne »

Da li sme da se jede hleb beli uopste ? Da li smem neki dan da pojedem recimo parce kolaca ,hocel to uticat mnogo na definiciju?
Znam jednog decka jede sve zivo , hleb, slatkise,pije sokove itd a definicija extra misicna masa extra , sad moze na takmicenje ,znam da ne koristi steroide ,a ja cini mi se da ne jedem 10 godina opet cu imat salo oko stomaka :S :S

Pa ti nisi taj dečko, tvoja genetika je očigledno lošija od njegove i ako si već primetio da ti unos hleba smeta tokom dijete onda se džaba nadaš, ništa od hleba za tebe.Uostalom imaš one integralne hlebove koje možeš jesti u manjim količinama sa nešto manjim posledicama na dijetu...

Uostalom šta će ti značiti to jedno parče hleba života ti?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Mart 09, 2012, 04:17:02 posle podne »

Da li sme da se jede hleb beli uopste ? Da li smem neki dan da pojedem recimo parce kolaca ,hocel to uticat mnogo na definiciju?
Znam jednog decka jede sve zivo , hleb, slatkise,pije sokove itd a definicija extra misicna masa extra , sad moze na takmicenje ,znam da ne koristi steroide ,a ja cini mi se da ne jedem 10 godina opet cu imat salo oko stomaka :S :S
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #109 poslato: Mart 09, 2012, 04:10:13 posle podne »

Kod mene generalno sve ide brzo...
Brzo dobijem misicnu masu,ali se brzo i ugojim.
Brzo se naviknem na odrednjeni nacin ishrane,pa nesto moram da menjam...
Pa se brzno naviknem i na suspe,recimo Kofein me prvih nedelju dana radi sa 100 mg kao neke ljude 200-300 mg,a posle 6 nedelja 200 mg i ne osecam...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #108 poslato: Mart 09, 2012, 04:06:18 posle podne »

Jedi slobodno koliko god mozes pirinca,mesa,jaja,ribe...nema sanse da bilo sta ode u salo ako su namirnice PRAVE,tj. one koje nas organizam moze da iskoristi.
Moze i te kako u salo, ukljucujuci i proteinska hrana (manja je mogucnost, ali moze).
Nisam jos video coveka koji ima bilo kakvu fizicku aktivnost da pojede toliku kolicinu pirinca a da mu i gram ode u salo,a tek meso,o tome nema sta ni da se prica.Znas koje su to kolicine u pitanju da bi otislo u salo.
Mozda ako ceo dan ne bi nista radio,samo lezao i jeo,a pritom uspeo da pojedes jedno kilogram pirinca i nekoliko kilograma mesa...i tako radio duze vremena,pa ugojio bi se sta god da jedes,ako si zdrav,lezis ceo dan i samo trpas.Jeo sam po 600-700 g krompira i 300 g pirinca dnevno a uz to 300 g badema,5 jaja i oko 1 kg mesa,jeo sam tu hranu i na silu,samo sam trpao i trenirao,masti bilo sve manje,tj. bf se smanjivao a kilaza rasla...Jedini problem kod takve ishrane je sto mi posle mesec dana i to bude malo,pa onda moram da ubacujem testenine ili od trcanja nema nista...E sad to je moj organizam,neko mozda moze sa duplo manje hrane da trci vise od mene,ali kod mene je tako,brzo mi se organizam navikne na bilo koji rezim ishrane i kolicine,pa moram da menjam nesto,ili da dodajem na kolicini ili da menjam namirnice ili da ubacujem Junk day...
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Mart 09, 2012, 03:46:00 posle podne »

Jedi slobodno koliko god mozes pirinca,mesa,jaja,ribe...nema sanse da bilo sta ode u salo ako su namirnice PRAVE,tj. one koje nas organizam moze da iskoristi.
Moze i te kako u salo, ukljucujuci i proteinska hrana (manja je mogucnost, ali moze).
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Mart 09, 2012, 02:32:35 posle podne »

Sto vise proteina,bio na masi ili na def. Oni skoro da i ne mogu da odu u salo,tj mislim da nikako ne mogu da se nataloze...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #105 poslato: Mart 09, 2012, 12:29:44 posle podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Mart 09, 2012, 12:28:21 pre podne »

Moze casa jogurta za dorucak , i posni sir za veceru ?

Moze
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Mart 08, 2012, 11:53:13 posle podne »

Moze casa jogurta za dorucak , i posni sir za veceru ?
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Mart 08, 2012, 11:41:19 posle podne »

Zavisi sta hoces...Masu ili definiciju!? Ako hoces masu,cepaj ono mleko sa 2.8%mm,SLOBODNO!

Hahahahha,tek sad primetih ime teme...:) Pij onda mleko sa manje od 1%mm,posto si na def.
« Poslednja izmena: Mart 08, 2012, 11:45:02 posle podne od strane neko tamo » Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Mart 08, 2012, 11:32:11 posle podne »

Cini mi se da su orasi mnogo jeftiniji od badema ,a i imam tu neke domace oko 2 kg pa da se ne baca .

Evo vec 4-5 dana kako sam izbacio mlecne prozivode ,da li je to u redu ,ili treba barem ujutru za dorucak casa jogurta/mleka ili negde u obrok malo sira ?

Od kako sam izbacio beli hleb a i od pre nekoliko dana i mlecne prozivode ,svaka dva-tri sata obroci ,zdrava ishrana itd ,mnogo brze napredujem sto se tice definicije a i lepse izgledaju misici sada , skinuo sam oko 4-5 kg , obim biceps/triceps mi se malo smanjio mada to nema veze sada lepse izgledaju , nego malo sam vise nervozniji,nesto mi sve smeta :D :S Mozda nesto ne unosim dovoljno u organizam ?

Ocigledno ne unosis dovoljno UH pa si zbog toga nervozan...Nema potrebe da u potpunosti izbacujes mleko i mozes jesti i nekog posnog sira..
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Mart 08, 2012, 10:31:08 posle podne »

Cini mi se da su orasi mnogo jeftiniji od badema ,a i imam tu neke domace oko 2 kg pa da se ne baca .

Evo vec 4-5 dana kako sam izbacio mlecne prozivode ,da li je to u redu ,ili treba barem ujutru za dorucak casa jogurta/mleka ili negde u obrok malo sira ?

Od kako sam izbacio beli hleb a i od pre nekoliko dana i mlecne prozivode ,svaka dva-tri sata obroci ,zdrava ishrana itd ,mnogo brze napredujem sto se tice definicije a i lepse izgledaju misici sada , skinuo sam oko 4-5 kg , obim biceps/triceps mi se malo smanjio mada to nema veze sada lepse izgledaju , nego malo sam vise nervozniji,nesto mi sve smeta :D :S Mozda nesto ne unosim dovoljno u organizam ?
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #99 poslato: Mart 08, 2012, 10:01:00 posle podne »

Ako bi jeo za dorucak kao sto sam ti naveo primer onda mozes koliko god ti treba da pojedes ta jaja ili meso koje si spremio uz to,a ako ces kao uzinu onda kao sto Marko kaze.Svo kosticavo voce jedi sirovo...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #98 poslato: Mart 08, 2012, 09:59:28 posle podne »

Koliko dnevno smem da jedem oraha ?
A mozes i da doruckujes meso ili jaja sa bademima,orasima,lesnicima(pomesas sve i jedes sa jajima).
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #97 poslato: Mart 08, 2012, 09:03:10 posle podne »

jedi badem 50 do 70 gr iz 2 puta.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.