TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 12:13:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Saboteri dobre linije  (Pročitano 65341 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #153 poslato: Maj 22, 2012, 04:15:08 posle podne »

Jedenje jako kasno i to junk food,znate ono posle grada,SHISH ili pizza Bucko sa Govedjom ,jednom nedeljno sto se mene tice a za ostalo su slatkisi krivi...

Zvuči logično i mislim da je slično stanje kod dosta drugih ljudi
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #152 poslato: Maj 21, 2012, 05:40:47 posle podne »

Buraz,batali grad,ranije na spavanje ! :D
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 330


« Odgovor #151 poslato: Maj 21, 2012, 05:13:52 posle podne »

Jedenje jako kasno i to junk food,znate ono posle grada,SHISH ili pizza Bucko sa Govedjom ,jednom nedeljno sto se mene tice a za ostalo su slatkisi krivi...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #150 poslato: Maj 04, 2012, 04:29:27 posle podne »

A tu je i želudac kao mišić, pa lučenje žuči...
u svakom slučaju dobra promena :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #149 poslato: Maj 01, 2012, 03:59:38 posle podne »

Dodje na isto. :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #148 poslato: April 30, 2012, 07:32:06 posle podne »

Telo na taj nacin salje poruku : ''Mani se,zar ponovo hoces da budes debeo!?''. :D

Telo na taj nachin kaze da mu prija laganija i zdravija ishrana....
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #147 poslato: April 30, 2012, 04:28:20 posle podne »

Telo na taj nacin salje poruku : ''Mani se,zar ponovo hoces da budes debeo!?''. :D
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #146 poslato: April 30, 2012, 11:37:20 pre podne »

Prosto se odviknes od takve hrane pa ti bude tesko kad je opet uzmes....uvali se u zeludac i ne prija uopste..kao da kamen progutam..
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #145 poslato: April 30, 2012, 11:29:57 pre podne »

To je normalno. Ja cim pojedem nesto masnije bude mi muka...
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #144 poslato: April 30, 2012, 11:27:41 pre podne »

To 'cepam' svaki dan. Nego,primetio sam da je poceo da me boli stomak od hrane koju sam jeo kada sam imao 90+kg...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #143 poslato: April 29, 2012, 01:20:28 posle podne »

Nisi alergičan ali si sigurno manje tolerantan.. hrana koju jedemo utiče na enzime koje lučimo, pa čak i na samu anatomiju creva...
moj predlog ti je da ponekad unosiš nešto asmnije kao što su semenke, koštunjavo voće, maslinovo ulje itd
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #142 poslato: April 29, 2012, 12:57:51 posle podne »

Inace,pre sam jeo po jedan hleb dnevno,voleo sam masnocu iz tunjevine,bla bla. Hleb sam skoro pa izbacio,pojedem mozda pola hleba u 3 meseca. Sad,primetio sam da cim pojedem nesto malo masnije,i cim unesem belo testo,pocne stomak da me boli i javlja se mucnina... Da li je moguce da sam nekako postao 'alergican' na belo testo,ili je to neki psiholoski trenutak,posto ga skoro i ne jedem?
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #141 poslato: April 28, 2012, 04:05:05 posle podne »

Ne spominjite ribu! :D Voleo bih zauvek da zivim sa mamom,ili,makar da mi ona uvek sprema jedan preliv. Beli luk + limun + ne znam jos sta. Sve to preko ribe. Mmmmm...Valjda neko zna o cemu se radi,mnogo je ukusno! :)

To se zove Edipov preliv za pastrmku 8)

:) nice one...
rekla bih da bi tu momože ima i neko ulje pored limuna i belog luka, možda peršun...

...ili crni luk umesto belog, moja kombinacija :)

Edipov sos ima jako puno varijanti, zajednichko im je to shto, pored ukusa neuporedivog sa bilo kojim drugim, ima charobni sastojak koji se zove infantilna sigurnost ;)

Iskreno mislim da nešto mnogo manje psihološko... lenjost :)

Opet, ljudi kojima je emotivno bice jache od racionalnog ( a emotivno je svakako i starije, tako da uvek dobije na dodatnoj snazi jer ima jachi koren u psiholoshkom bicu), ponekad mogu biti zarobljeni u kavezu emotivne kvazisigurnosti, u strahu od suochavanja sa spoljashnjim svetom i preuzimanja kompletne odgovornosti za sopstveni zivot, opstanak i postanak. No, sve to se svakako moze promeniti, bitan je drugachiji kognitivni pristup a novi obrasci se daju izgraditi, milom ili silom :) mozda ponekad bash ta "lenjost" chuva emotivno jezgro porodice ili emotivne veze, kada si previshe "slobodan" i pored toga inteligentan i sposoban, tanke su niti koje te drze u kontaktu sa chvrstim tlom jer kroz zivot- letish :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #140 poslato: April 28, 2012, 01:45:58 posle podne »

Ne spominjite ribu! :D Voleo bih zauvek da zivim sa mamom,ili,makar da mi ona uvek sprema jedan preliv. Beli luk + limun + ne znam jos sta. Sve to preko ribe. Mmmmm...Valjda neko zna o cemu se radi,mnogo je ukusno! :)

To se zove Edipov preliv za pastrmku 8)

:) nice one...
rekla bih da bi tu momože ima i neko ulje pored limuna i belog luka, možda peršun...

...ili crni luk umesto belog, moja kombinacija :)

Edipov sos ima jako puno varijanti, zajednichko im je to shto, pored ukusa neuporedivog sa bilo kojim drugim, ima charobni sastojak koji se zove infantilna sigurnost ;)

Iskreno mislim da nešto mnogo manje psihološko... lenjost :)
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #139 poslato: April 28, 2012, 11:59:47 pre podne »

:)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.177 sekundi sa 19 upita.