TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:08:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potrebna pomoc u vezi treninga ! Hvala unapred  (Pročitano 28581 puta)
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: April 28, 2012, 03:59:35 posle podne »

Prevideo sam da kazem da sam imao dva najvise tri takva treninga otkad sam presao sa full body treninga koji si mi savetovao (naveo sam dole i zasto, uslovii jbg) a mislio sam na napredak od kada sam poceo da vezbam... e sada, tripujem ja lol da ima napretka ali ne mogu reci na osnovu tri treninga :D pokusacu da dizem teze, ali mislim da izvlacim maksimum iz sebe jer mi bukvalno kaplje znoj sa cela i trnu ruke u skoro svakoj od tih 6 x 8 xD
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #87 poslato: April 28, 2012, 03:50:09 posle podne »

Pa ako radiš 6 serija po 8 ponavljanja onda znam šta je problem, premalo kila dižeš...to je uostalom problem svih koji treniraju, a nemaju napredak...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: April 28, 2012, 02:01:56 posle podne »

Intenzivan bol unutar bicepsa, sat-dva nakon treninga i prestane sutradan. Boli povremeno, ne konstantno, i javlja mi se samo posle treninga za biceps... ako ne da rezultate, menjacu svakako... pokusavao sam svasta, nista ne daje rezultate (ili ja suvise ocekujem)... takodje, nemoguce mi je da dobijem upalu, ma sta god mu (sadisticno) radio... inace, radim sedece biceps pregibe naizmenicno (zagrevanje 15x + 6 serija sa 8 ponavljanja pa 3 serije stojecih hammer pregiba po 10 ponavljanja (smanjujem tezine kako serije odmicu u oba)) uz pravilnu tehniku (zato i radim sedeci, lakse mi je), ako ti nije tesko daj neki savet  :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #85 poslato: April 28, 2012, 09:28:40 pre podne »

Sve zavisi kakov je bol i čime je izazvan, ali to što ćeš t forsisrati biceps ne znači da će da raste bolje, može čak i lošije da napreduje...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: April 27, 2012, 10:10:14 pre podne »

Imam novo pitanje :D
Presao sam sa kruznog treninga na split (postalo mi je komplikovano da vijam sprave po gradu i gubim mnogo vremena zbog toga na kruzni, pogotovo kad imam ispite :/, pa radim split kod kuce). Posto mi je biceps slaba tacka (gotovo da ga nemam lol) poceo sam da se ubijam na treningu biceps, i posle treninga (2x za redom) osecam bol u bicepsima obe ruke (dakle, nije upala, vec samo bol u misicu, upalu ne dobijam). Da li da nastavim sa tim intenzitetom treninga i sta uopste znaci kada me boli misic posle treninga ? dobro ili lose ?  :D
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: April 23, 2012, 05:49:37 posle podne »

Hah zadesi se da neko prodje i dobro :D Koliko sam ja informisana i te kreme su poprilicno skupe...

Onda cu ih leciti wheyom i creatinom ;D

U svakom slucaju bolje ti je da uzmes tu guam kremu..saljicev melem jeste jeftiniji ali ne radi posao...

guam jeste bolji, sigurno!
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: April 23, 2012, 05:45:44 posle podne »

Hah zadesi se da neko prodje i dobro :D Koliko sam ja informisana i te kreme su poprilicno skupe...

U svakom slucaju bolje ti je da uzmes tu guam kremu..saljicev melem jeste jeftiniji ali ne radi posao...
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: April 23, 2012, 05:32:07 posle podne »

Oko 2 hiljade, u bolje snabdevenim privatnim apotekama :) imash i Stret- Shaljicev melem, on je oko 600 din, lechi odmah dok su sveze, i obavezno c vitamin i puno vode :)

To ce biti ok ako nadjem, hvala jos jednom :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: April 23, 2012, 05:27:39 posle podne »

guam krema za strije, vitamin c i hidratacija!

Hvala! :) Molim te recimi ako znas da li se moze nabaviti u bilo kojoj apoteci ili treba da trazim na odredjenom mestu ? i koja je cene, bar orijentaciono?

Oko 2 hiljade, u bolje snabdevenim privatnim apotekama :) imash i Stret- Shaljicev melem, on je oko 600 din, lechi odmah dok su sveze, i obavezno c vitamin i puno vode :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: April 23, 2012, 03:10:47 posle podne »

Hvala! :) Molim te recimi ako znas da li se moze nabaviti u bilo kojoj apoteci ili treba da trazim na odredjenom mestu ? i koja je cene, bar orijentaciono?

Mozda bi neki laserski tretmani trebalo da budu najefektniji?

Za laserske tretmane, koliko sam cuo i koliko sam se informisao treba otprilike pet tretmana po 100e, a meni iskreno taj problem nije toliko izrazen a i ne pridajem toliko znacaja nekolicini strija da bi davao toliko para (realno, za mene je to mnogo) + kevina prijateljica je isla na to i kaze keva da izgleda odvratno, odnosno, gore nego pre tretmana... Verovatno ne uniste kozu bas svima LoL ali ne bih rizikovao :) mozda su tudja iskustva drugacija, ne kazem da nisu :)

Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: April 23, 2012, 03:05:20 posle podne »

Mozda bi neki laserski tretmani trebalo da budu najefektniji?

Za laserske tretmane, koliko sam cuo i koliko sam se informisao treba otprilike pet tretmana po 100e, a meni iskreno taj problem nije toliko izrazen a i ne pridajem toliko znacaja nekolicini strija da bi davao toliko para (realno, za mene je to mnogo) + kevina prijateljica je isla na to i kaze keva da izgleda odvratno, odnosno, gore nego pre tretmana... Verovatno ne uniste kozu bas svima LoL ali ne bih rizikovao :) mozda su tudja iskustva drugacija, ne kazem da nisu :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: April 22, 2012, 11:38:44 posle podne »

Zavisi od koze...ako je slabje rastegljiva dolazi do pucanja i odatle strije...sad neko ko ima tanju kozu po prirodi one nisu toliko vdljive, ali je problem za one koji imaju debelu kozu, njima su strije jako duboke i izuzetno vidljive...Strije obicno izlaze u pubertetu zbog naglog izrastanja i razvijanja...E sad Guam krema znam da je izuzetno hvaljena ali ne znam koliko moze pomoci..Mozda bi neki laserski tretmani trebalo da budu najefektniji?
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #76 poslato: April 22, 2012, 11:06:03 posle podne »

E uvek me je zanimalo od cega izlaze te strije? I da li su genetski "propisane" ili neki drugi faktori uticu na to? Uvek zaboravim da pitam pa ajd ovde da se informisem ako neko zna? :)

btw, ja hvala Bogu nemam problema sa strijama ali znam ljude koji imaju... (recite mi da se pravilno hranim a ne da je to do genetike xD)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: April 22, 2012, 10:25:54 posle podne »

Sala uvek ima fala Bogu :D ali to cu uz kardio i sagorevac u junu, nadam se, srediti (posto sam sada na masi)... Hvala na savetima, primenicu :) Sad imam jedno novo pitanje... Ramena su mi uvek bila mrska particija, jer mi je bol u ramenima gori od upale u nogama :D a sada sam pod pojacanim treningom ramena i primetio sam da mi se javljau nove strije (crvene, pa tako znam da su nove :D), a koliko sam citao one se mogu otkloniti za razliku od starih (belih)... ako imate iskustava sa preparatima za strije, bio bih zahvalan da podelite iskustva samnom :)

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: April 22, 2012, 10:04:22 posle podne »

Sala uvek ima fala Bogu :D ali to cu uz kardio i sagorevac u junu, nadam se, srediti (posto sam sada na masi)... Hvala na savetima, primenicu :) Sad imam jedno novo pitanje... Ramena su mi uvek bila mrska particija, jer mi je bol u ramenima gori od upale u nogama :D a sada sam pod pojacanim treningom ramena i primetio sam da mi se javljau nove strije (crvene, pa tako znam da su nove :D), a koliko sam citao one se mogu otkloniti za razliku od starih (belih)... ako imate iskustava sa preparatima za strije, bio bih zahvalan da podelite iskustva samnom :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.134 sekundi sa 18 upita.