TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 07:27:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 75 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanja i utisci o Whey proteinu  (Pročitano 273815 puta)
damirns
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #340 poslato: April 11, 2013, 08:21:09 posle podne »

Jel sam se ja negde procitao da prema nekom istrazivanju mleko stigne uvek pre whey-a il sam se istripovao?
Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #339 poslato: April 11, 2013, 06:36:30 posle podne »

Whey i kazein kazete je idealno al onda kazete whey i mleko ne valja ::)

Ma valja. :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #338 poslato: April 11, 2013, 08:39:35 pre podne »

Jedno pitanje, znam da su ranije ljudi u sirokom luku izbegavali Biotech proizvode, ali vidim da se u poslednje vreme to veoma promenilo. Zanimaju me vasa iskustva sa Nitro Gold-om, vidim da je po sastavu veoma dobar protein, a i cena je prihvatljiva, pa eto, ko je probao neka podeli svoje misljenje? :)

Ako misliš na Nitro Gold pro - extra je, ja koristim čokoladu kokos, osim što mu je ukus super jako mi se sviĂ°a sastav -nema soje, već surutku,kazein, protein iz jaja... kreatin PHx, glutamin....

ja ga koristim kao zamenu za obrok, malo je peskast zbog kazeina što je skroz normalno, ali jako dobro zasiti :)

meni lično Biotech vraća poverenje

inače nisam probala da ga pijem kao PWm... nešto se i ne usuĂ°ujem jer bi mi ubio apetit posle treninga što ne valja
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #337 poslato: April 10, 2013, 10:29:06 posle podne »

To sam i ja citao, da se sune malo sojinog proteina u svaki sejk...Po meni glupost ali ko mene pita. :D Mnogo komplikuju sa tim novim biohemijskim istrazivanjima i sl..

Ono sto je bitno za rekreativca-svejedno da li ce u pwm piti whey ili blend...Meni je svejedno i ujutro uz ovsene sta jedem.
A kontam da Jim to savetuje malo da pojaca prodaju ... ;)
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #336 poslato: April 10, 2013, 09:31:41 posle podne »

Whey i kazein kazete je idealno al onda kazete whey i mleko ne valja ::)
Sačuvana
"scientia est potentia"
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #335 poslato: April 10, 2013, 07:52:13 posle podne »

Ma ne treba se time opterecivati uopste ... Najbolje je drzati se osnova i ne komplikovati ni u ishrani a ni u treningu :) Inace ja imam fina iskustva sa Amino whey hidro od THE Nutrition-a ... 86% protein mesavina koncentrata i hidrolizata , radi posao u svakom slucaju :D Dobra rastvorljivost i blag ukus sto mi se dopada (ne volim jake ukuse)
« Poslednja izmena: April 10, 2013, 07:54:28 posle podne od strane BeastMode » Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #334 poslato: April 10, 2013, 07:22:02 posle podne »

To sam i ja citao, da se sune malo sojinog proteina u svaki sejk...Po meni glupost ali ko mene pita. :D Mnogo komplikuju sa tim novim biohemijskim istrazivanjima i sl..

Ono sto je bitno za rekreativca-svejedno da li ce u pwm piti whey ili blend...Meni je svejedno i ujutro uz ovsene sta jedem.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #333 poslato: April 10, 2013, 06:30:01 posle podne »

Da,idealan pwm bi bio merica izolata plus poal merice kazeina,ali je to finansijski bas bas jako,pogotovo za nas rekreativce. Zadni post o PWM-u by Jim Stopani,u njemu covek pominje kombinaciju 2o grama whey-a,1o grama kazeina i (ha!) 1o grama sojinog proteina,kao neku ''sponu'' izmedju brzog i sporog proteina u pwm-u. Mada ne znam cemu ta ,kako on kaze ''spona''.  :P
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #332 poslato: April 10, 2013, 05:19:25 posle podne »

Ne, to ga ne "sprečava" da bude dobar PWM. Prevodio sam već neke tekstove poznatih autora, u kojima se kaže da su whey i kazein zapravo odličan sastav za PWM.
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #331 poslato: April 10, 2013, 05:17:03 posle podne »

Da,da, u pravu si, da ne kvarimo temu, sve u svemu, moje skromno misljenje,za rekreativce sa ogranicenim budzetom, biotech sasvim dobar izbor  ;) A tvoje misljenje, s obzirom da Nitro Gold sadrzi i kazein, ne predstavlja nista manje dobar suplement za PWM?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #330 poslato: April 10, 2013, 05:11:02 posle podne »

I ne sećam se kada sam poslednji put pojeo kolač ili parče torte. :D Od tog teškog junka(pomenute stvari, pljeskavice, burek, pečenje, peciva...)  skroz sam odviknut, tako i da mi ne prija naročito. Kad junkujem, činim to sa nekim "lajt" varijantama. :)

Ali dobro, držimo se teme, nećemo ovde o junku. :)
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #329 poslato: April 10, 2013, 04:56:51 posle podne »

Sto se tice ukusa, to je jako subjektivno. Meni se isto dopada,ali nekima ne,bas isti taj imam i ja. Ja ga koristim sa Ellom kao poslednji obrok i za to mi je nezamenljiv. Pogotovo sto mi cist kazein malo smeta. Sastav i cena su mu bas povoljni. A i vise se vodim sastavom nego ukusom,msm da stvarno svasta mogu da pojedem/popijem jer sam se navikao.  ;)
Naravno, sto ljudi sto cudi, svako je druagiji, pa i po pitanju suplementacije.
bg87

Maltene identične utiske imamo. :)
Jos mi reci da si i ti jedan od nas malobrojnih koji ne vole kolace,torte,i ostale otrove :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #328 poslato: April 10, 2013, 04:22:44 posle podne »

bg87

Maltene identične utiske imamo. :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #327 poslato: April 10, 2013, 03:02:17 posle podne »

Sto se tice ukusa, to je jako subjektivno. Meni se isto dopada,ali nekima ne,bas isti taj imam i ja. Ja ga koristim sa Ellom kao poslednji obrok i za to mi je nezamenljiv. Pogotovo sto mi cist kazein malo smeta. Sastav i cena su mu bas povoljni. A i vise se vodim sastavom nego ukusom,msm da stvarno svasta mogu da pojedem/popijem jer sam se navikao.  ;)
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #326 poslato: April 10, 2013, 02:24:16 posle podne »

Meni se Nitro Gold dopada. Koristio sam ga u dva navrata. Fin sastav, odlična cena, kvalitet Biotech proizvoda mnogo bolji nego ranije.
Uzeo sam Nitro Gold, ukus cokolada-krem puter, ukus po mom misljenju odlican, nije mi prejak ukus kao na primer scitec proteini, jer licno ne volim slatkise pa mi to ne odgovara. Mala mana, malo se losije muti u sejkeru,ostaju grudvice, i malo peni, nista nepodnosljivo, pogotovu kod ljudi kojima kao ja te stvari uopste nisu bitne kada je sastav dobar ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 75 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.