TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 12:26:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misici i elektrosokovi  (Pročitano 11679 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Mart 13, 2012, 09:36:41 pre podne »

A šta je to "najgore"?

PS možda je samo slezina, koja se malo uvećala tokom treninga što je normalno.. a vrlo verovatno da nije ništa
tokom treninga se slezina skuplja zbog povećanih fizičkih napora i potreba za kiseonikom. Kontrakcija slezine ubacuje dodatnu koničinu krvi u cirkulaciju, tj povećava broj crvenih rvnih zrnaca (eritrocita).
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Mart 13, 2012, 07:42:24 pre podne »

PS Nego ne odgovori mi niko na ono pitanje u vezu tablete gvozdja :) Da li ne bi skodilo da na jedno kratko vreme pocnem da pijem neke slabije tablete gvozdja?? Trener mi preporucio posto se dosta trosim ali ne bih da uzimam "na slepo" , a nekako mi bzv da za to cimam doktorku....pa rekoh da pitam prvo ovako...
da li imaš neki problem ili snižene vrednosti gvoždja, crvenih krvnih zrnaca?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Mart 13, 2012, 07:37:00 pre podne »

Hvala na savetu...
ali danas mi se pojavio jedan problem koji me je bas uspanicio pa bi bilo dobro da mi neko kaze da li umisljam...
Dok sam pri kraju treninga radio trbusnjake osetio sam blaga probadanja na par mesta na trbuhu (vise je delovalo kao peckanje na odredjenom mestu) i u istom trenutku sam prestao sa vezbanjem i treningom i pomislio da je mozda bruh u pitanju....i evo posle treninga osetim neki tup i veoma slab bol u predelu kuka na levoj strani....taj bol mi se javio 3-4 puta posle treninga i trajao je vrlo kratko oko 3-4 sekunde....da li je mogce da sam umislio taj bol jer sam se previse zabrinuo ?? Tj. da li je to od nervoze ?? ili je ono najgore.....daleko bilo ne daj Boze....
verovatno je zamor mišića u pitanju, može se raditi i o istegnuću ali bi taj bol bio duže prisutan i intenzivniji. Po tome što si napisao ne radi se o bruhu. Sobzirom da su tegobe prošle, nastavi treninge, ako bude problema javi se.
Pozdrav
Sačuvana
stefanbree
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Mart 11, 2012, 07:30:57 posle podne »

Bas to bilo pa proslo...bez veze sam se nervirao...ali eto...bolje je sto sam pitao....

PS Nego ne odgovori mi niko na ono pitanje u vezu tablete gvozdja :) Da li ne bi skodilo da na jedno kratko vreme pocnem da pijem neke slabije tablete gvozdja?? Trener mi preporucio posto se dosta trosim ali ne bih da uzimam "na slepo" , a nekako mi bzv da za to cimam doktorku....pa rekoh da pitam prvo ovako...
« Poslednja izmena: Mart 11, 2012, 07:34:46 posle podne od strane stefanbree » Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Mart 11, 2012, 06:05:18 posle podne »

Znači bruh je najgore što se može desiti? pa nije bruh to je sigurno, a koliko shvatam nije ni ništa drugo ozbiljno.. bilo pa prošlo..
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Mart 11, 2012, 11:12:43 pre podne »

To je to...:) Negde si se sigurno udario,ili tako nesto...
Sačuvana
stefanbree
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Mart 11, 2012, 09:53:23 pre podne »

I meni se danas cini da nije nista nego eto kao mali sam operisao bruh pa sam se zato zabrinuo...ali danas se dobro osecam nemam problema odradi0 sam trening jutros normalno bez problema...
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Mart 10, 2012, 11:53:18 posle podne »

Kao i uvek,sto ja potenciram - vidi sta si radio juce,mozda si se negde udario,mozda te je neko zakacio tokom treninga...
Ono najgore,verovatno mislis na operaciju bruha...Tesko,ali,posavetuj se sa lekarom...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Mart 10, 2012, 10:16:32 posle podne »

A šta je to "najgore"?

PS možda je samo slezina, koja se malo uvećala tokom treninga što je normalno.. a vrlo verovatno da nije ništa
Sačuvana
stefanbree
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Mart 10, 2012, 02:01:43 posle podne »

Hvala na savetu...
ali danas mi se pojavio jedan problem koji me je bas uspanicio pa bi bilo dobro da mi neko kaze da li umisljam...
Dok sam pri kraju treninga radio trbusnjake osetio sam blaga probadanja na par mesta na trbuhu (vise je delovalo kao peckanje na odredjenom mestu) i u istom trenutku sam prestao sa vezbanjem i treningom i pomislio da je mozda bruh u pitanju....i evo posle treninga osetim neki tup i veoma slab bol u predelu kuka na levoj strani....taj bol mi se javio 3-4 puta posle treninga i trajao je vrlo kratko oko 3-4 sekunde....da li je mogce da sam umislio taj bol jer sam se previse zabrinuo ?? Tj. da li je to od nervoze ?? ili je ono najgore.....daleko bilo ne daj Boze....
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 10, 2012, 12:56:55 posle podne »

Hvala svima na savetima i otklanjanju dilema oko nekih stvari :D
Trenutno ne koristim nista osim domacih proizvoda :) ali videcu da skorije ubacim neke dodatke prehrani...jel ne bi skodilo da pocnem da pijem tablete gvozdja ??
@Stefan L.
nisam radio tu vezbu nijednom..krenuo sam pre manje od mesec dana u teretanu...radio sam potisak nogama, noznu extenziju tj. sve one vezbe za noge znaci za zadnju lozu, unutrasnji deo butina i spoljasnji deo butina....radim noge samo jednom nedeljno jer primetio sam da me to nekako usporilo i da time gubim na koordinaciji pokreta...
Kad budes radio cucanj tad ces biti eksplozivniji,a do tad sve ti je gubljenje vremena...Sad su tek gotove pripreme i prvenstva pocinju pa mozda ne bi ni trebao da radis noge jer neces znati to da uradis kako treba...Opet ako ih vec radis(sto je idealno ako znas kako) onda ih radi ponedeljkom,da bi se oporavile do vikenda i utakmice i radi ih kao prvi trening u danu.Tacnije uvek idi ujutru u teretanu a posle toga u toku dana na fudbalski trening...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #20 poslato: Mart 10, 2012, 10:52:21 pre podne »

Alo bre, treba malo vremena! Ne moze to, danas treniram, sutra skida po sekunde na sto metara.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
stefanbree
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 10, 2012, 09:17:36 pre podne »

Hvala svima na savetima i otklanjanju dilema oko nekih stvari :D
Trenutno ne koristim nista osim domacih proizvoda :) ali videcu da skorije ubacim neke dodatke prehrani...jel ne bi skodilo da pocnem da pijem tablete gvozdja ??
@Stefan L.
nisam radio tu vezbu nijednom..krenuo sam pre manje od mesec dana u teretanu...radio sam potisak nogama, noznu extenziju tj. sve one vezbe za noge znaci za zadnju lozu, unutrasnji deo butina i spoljasnji deo butina....radim noge samo jednom nedeljno jer primetio sam da me to nekako usporilo i da time gubim na koordinaciji pokreta...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Mart 10, 2012, 08:10:10 pre podne »

Pa jos celulita! :D

Haha e to :D bacanje para u vetar..
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #17 poslato: Mart 10, 2012, 02:40:00 pre podne »

Pa jos celulita! :D
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.13 sekundi sa 17 upita.