TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:35:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dobijanje mase, pocetnik...  (Pročitano 64994 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #118 poslato: Maj 10, 2012, 07:23:57 pre podne »

12-15 kg - ambiciozno :)   samo napred! 
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Maj 09, 2012, 07:48:02 posle podne »

Da me ne shvatite pogresno, ishrana je najvaznija i to ubedljivo, nisam ja ni mislio da bez dobre ishrane kreatin moze da uradi svoj posao....
Za sada cepam gainer, kada dostignem zeljenih 12-15 kg, prelazim na kreatin i whey, tada cu vas dalje konsultovati za ishranu jer cu raditi defku..... :)
Sačuvana
I DON T STOP WHEN I M TIRED,
I STOP WHEN I M DONE.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Maj 09, 2012, 07:10:13 posle podne »

kreatin je omiljeni suplement, pogotovo meĂ°u mlaĂ°om populacijom, povoljan, dugo traje, ubrzo se oseti povećanje snage, ako zadrži malo vode i to je super,  tako da ljudi vole taj efekat :)  naravno, neškodljiv suplement.. ali ono što je osnovno je ono što je pomenuto u postovima iznad - bez kvalitetne ishrane i što je najvažnije kontinuiteta u ishrani, treninzima, nema trajnog rezultata. A od suplemenata za početak ima i važnijih po meni, od kreatina
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #115 poslato: Maj 09, 2012, 07:49:01 pre podne »

Prosto se nekad začudim gde odu svi oni naši postovi ovde na forumu, jer svakodnevno dobijamo ovako zbunjene mlade ljude sa totalno pogrešnim informacijama i ja i dalje ne mogu verovati da i dalje kruže tako neke zaludne stvari o suplementaciji i treningu.

Jedini način da dobiješ koju kilu mišića je da dižeš velike tegove i da jedeš dovoljno proteina, sve ostalo je zanemarljivo. Tako je bodybuilding počeo.

Vremenom su ljudi shvatili da postoje stvari koje pomažu da se čitav proces dizanja tegova i iskorištavanja proteina ubrza ili poboljša, a tu ti onda dolaze stvari kao što su manipulacija sa UH, kreatinom, raznim drugim suplementima itd...ali osnova i dalje ostaje ista - veliki tegovi i dovoljno proteina.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Maj 09, 2012, 12:00:17 pre podne »

Radi se o tome da ti koriscenje kreatina moras propratiti dobrom ishranom..sto vise proteina i kvalitetnih UH..jedino tako ocekuj rezultat...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Maj 08, 2012, 09:39:41 posle podne »

Jedno je voda, a drugo je mišić.. povećava masu ali to je uz ishranu i trening.. možda mišići deluju veće, možda se na to mislilo...
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Maj 08, 2012, 05:47:37 posle podne »

Zar ne pumpa vodu u misice, i tamo na vasem katalogu na biotechovom kreatinu pise da povecava misicnu masu dal 5% ja msm....
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Maj 08, 2012, 01:48:43 posle podne »

Kreatin sam po sebi ne povećava ništa.. daje ti samo više snage da radiš intenzivnije i tek uz hranu rastu pravi mišići..
BTw poptuno je neškodljiv
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Maj 08, 2012, 12:18:48 posle podne »

Da da znam, ali taj ortak nije naturalac, ali mi je rekao da je krenuo sa 18 godina kreatin, dok je jos bio prirodan,  i da od svih suplemenata samo kod njega vidi konkretne rezultate....ja ga jos uvek nisam probao, i naravno da ne mislim da je to sad neko cudo koje te za noc nabilduje, ali sam takodje cuo da povecava masu i da vezuje vodu za misice, tako da mislim da ce mi ipak malo pomoci da izgradim misice...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Maj 08, 2012, 11:58:07 pre podne »

Pa ja sam cuo od veoma uspesnih bildera da je kreatin jedini suplement koji uradi nesto konkretno i od koga se vidi neka razlika.....

Kod ''uspešnih bildera'', ako pod ovim podrazumevamo ljude koji se bave profesionalno sportom i idu na bodybuilding takmičenja, jedina stvar od koje se vidi VELIKA RAZLIKA jeste doping. Ti kao rekreativac i pretpostavljam naturalac, nemoj očekivati od kreatina da uradi ''nešto konkretno''... no, upljujem se svaki put od objašnjavanja, ni sam ne znam zašto... samo će ti se reći u godinama koje dolaze...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Maj 08, 2012, 11:39:52 pre podne »

Pa ja sam cuo od veoma uspesnih bildera da je kreatin jedini suplement koji uradi nesto konkretno i od koga se vidi neka razlika.....
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Maj 08, 2012, 10:40:07 pre podne »

Sto bi znacilo da je 5 kg misica dosta, ali nekako kad se rasporedi po celom telu i nije bas mnogo, a sto se kreatina tice cuo sam da moze dosta da se dobije za kratko vreme, tako ja planiram u fazi definicije da uzmem kreatin, jer cu tada smanjiti unos uh pa mi se nece vezivati za salo, nego samo za misic, ako sam dobro razumeo...
Nisi dobro razumeo. Kreatin ti pomaže u oporavku i možeš dobiti malo na snazi i izdržljivosti. Kreatin nije kriptonit da napravi čuda od tebe, nećeš se pretvoriti u žabu, neće ti ''navući vodu'', nećeš se napucati za mese dana --- to su priče koje pričaju neobrazovane gariše u lokalnoj teretani. Čak i bolji posao možeš napraviti ako unosiš veću količinu govedine, svinjetine, ribe (haringa, losos, tuna) u svojoj ishrani, jer su ovo namirnice koje su bogate kreatinom.
S druge strane, kako god da rasporediš 5kg ČISTOG mičića je jako mnogo i potrebno je vremena i truda da doĂ°eš do toga, a 15kg čistog mišića je po meni period od nekoliko godina istrajnog rada...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Maj 08, 2012, 10:28:39 pre podne »

5 kg mišića je zasigurno velik i težak posao, i nije malo :) nimalo :)
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Maj 08, 2012, 10:10:10 pre podne »

Sto bi znacilo da je 5 kg misica dosta, ali nekako kad se rasporedi po celom telu i nije bas mnogo, a sto se kreatina tice cuo sam da moze dosta da se dobije za kratko vreme, tako ja planiram u fazi definicije da uzmem kreatin, jer cu tada smanjiti unos uh pa mi se nece vezivati za salo, nego samo za misic, ako sam dobro razumeo...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Maj 08, 2012, 10:02:23 pre podne »

Pa dobio sam tek 4,5 kg a vec se gubi definicja....nmpr to  se jako vidi kod tricepsa, gde sam dobio mase ali nema vise uopste izrazenih kontura, nego je samo veci i neoblikovaniji....ali kad dostignem tih 15kg, onda cu malo da skidam....pa da ostane misic...a nemam predstavu koliko je 5 kg misica, da li se to vidi u izgledu?
pa ja bi rekao da je natural 5kg čistih mišića jedno godinu, godinu i po dana redovnog treninga. To može da zavisi od genetike, uzrasta i ishrane, ali generalno možda je godinu dana malo za 5kg čiste mišićne mase.
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.122 sekundi sa 18 upita.