TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:34:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dobijanje mase, pocetnik...  (Pročitano 64957 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Maj 20, 2012, 02:20:37 posle podne »

Nemoj koristi ga kad si ga vec uzeo...Nisi radio punjenje, pijes ga samo par dana zasto bi tek tako prekinuo..Pa ako ti treba nesto za snagu probaj sa nekim no reaktorom..ja sa probala Xpand i odlican je..Neke druge nisam imala prilike probati pa ne mogu da komentarisem...
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Maj 20, 2012, 02:14:52 posle podne »

Pa sta onda, da li da prestanem da ga cepam, posle kolko bi trebalo da uradi makar nesto? Evo u utorak ce mi biti 7 dana od kada ga koristim, pa cu taman da radim grudi i da vidim ima li pomaka....ako nema da li da prestanem da ga koristim? Kakvi su NO reaktori? I sta mi savetujete od suplemenata pored wheya?
Sačuvana
I DON T STOP WHEN I M TIRED,
I STOP WHEN I M DONE.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #176 poslato: Maj 20, 2012, 02:09:47 posle podne »

Prosto ne mozes da znas kako ce nesto da deluje na tebe dok ne probas...neko ima super reakciju na nesto a neko nema..kreatin ti ne opterecuje bubrege tako da ne treba da se brines oko toga...
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Maj 20, 2012, 11:56:03 pre podne »

pa drugar i ja smo zajedno kupili i on pije dan vise i osetio je povecanje izdrzljivosti, a ja nista...cak imam i bolji ishranu i pijem mnogo vise vode od njega... :( ne trazim ja bog zna sta od njega, ali da uradi nesto kad vec dajem pare i opterecujem bubrege...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: Maj 20, 2012, 11:36:01 pre podne »

ma nisam hteo punjenje da ne bih optercivao bubrege, ipak nemam ni 18 godina, a i cuo sam da radio punjenje ili ne se na kraju kutije svede na isto, nego se ja bojim da spadam u osobe na koje kreatin ne radi, ilu mi mozda dymatrizov ne radi, a neki drugi bi mozda odradio poso, ali videcemo valjda ce posle 10 dana biti efekta...

Pa moze da se desi da na tebe nema efekat monohidrat a mozda i previse ocekujes...uostalom nije to NO reaktor...
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: Maj 20, 2012, 11:18:06 pre podne »

šta tačno-konkretno očekuješ od kreatina? kako ti misliš da dejstvo kreatina treba da se ispolji u tvom vežbanju?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Maj 20, 2012, 10:04:30 pre podne »

ma nisam hteo punjenje da ne bih optercivao bubrege, ipak nemam ni 18 godina, a i cuo sam da radio punjenje ili ne se na kraju kutije svede na isto, nego se ja bojim da spadam u osobe na koje kreatin ne radi, ilu mi mozda dymatrizov ne radi, a neki drugi bi mozda odradio poso, ali videcemo valjda ce posle 10 dana biti efekta...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #171 poslato: Maj 20, 2012, 06:40:45 pre podne »

Da si radio punjenje imao bi i bolje efekte ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Maj 19, 2012, 11:36:23 posle podne »

Posle koliko bi se trebao osetit dejstvo kreatina, tj povecanje snage?? Ja ga pijem evo vec 4 dana bez faze punjenja i nikakavih promena u snazi nisam primetio...... >:(
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Maj 17, 2012, 05:08:08 posle podne »

Ne znam tačno koliko... kažeš da uz tako bogatu ishranu UH dobijaš samo malo salca oko struka a dobio si toliko na težini... rekla bih da će biti dovoljno da izbaciš samo proste šećere iz tipa plazme i kaka i šta već uzimaš a da ostaviš sve što si vaneo - ovsene, pirinač, kukuruz, krompir, grašak, pa čak i integralne testenine ako ti treba još kalorija
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #168 poslato: Maj 16, 2012, 09:39:54 posle podne »

da li mi mozes da mi kazes otprilike koliko uh po kg dnevno, posto pijem i kreatin, pa da vezem i malo vodice...i reci mi namirnice sa kvalitetnim uh-ovsene, pirinac, krompir...koje jos...
Imas tekst na naslovnoj strani sajta Pansporta koji je napisao dr. Pedja o kalorijskom unosu... :)
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Maj 16, 2012, 04:04:47 posle podne »

da li mi mozes da mi kazes otprilike koliko uh po kg dnevno, posto pijem i kreatin, pa da vezem i malo vodice...i reci mi namirnice sa kvalitetnim uh-ovsene, pirinac, krompir...koje jos...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Maj 16, 2012, 01:55:48 posle podne »

Zvuči kao ok plan samo da ne izbaciš sve UH.. obavezno ih ostavi ujutru i posle treninga
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Maj 15, 2012, 04:44:10 posle podne »

Napredujem prebrzo :)
Nabio sam 7 kg za 45 dana, sto je dosta, nisam se umastio ali je ver to uglavnom salo, pa sada cu da predupredim sihranu, samo cu umesto sejkova sa plazmom i mlekom i bananom, da ubacujem neko meso i umesto gainera whay...
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #164 poslato: Maj 15, 2012, 04:30:31 posle podne »

U teoriji ti treba, ali u praksi se može pokazati da i ne treba, a ti nećeš znati dok ne probaš...uostalom zar nisi rekao da već napreduješ, zašto bi bilo šta menjao?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.391 sekundi sa 19 upita.