TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:25:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sagorevanje  (Pročitano 15303 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #22 poslato: Maj 27, 2012, 11:14:07 pre podne »

Upravo tako kao sto Mira kazhe.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Maj 27, 2012, 01:18:41 pre podne »

Nije da ne moze ishrana je tu zapravo glavni faktor..
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Maj 26, 2012, 10:49:39 posle podne »

Slazem se potpuno..Mada malo,ali malo ko moze da se fino izreze bez kardia,makar 2 x sedmicno...Ja sam trenutno na nekom licnom maximumu-3,4 puta low intensity 40-45 minuta i jednom sedmicno hiit do 30 minuta..I necu povecavati. :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #19 poslato: Maj 26, 2012, 09:58:17 posle podne »

Za topljenje masti teretana je broj 1. Kardio ima svoju pricu, ali ne toliko veliku sto se tice topljenja masti. O izgradnji mish. mase da ne govorim
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #18 poslato: Maj 26, 2012, 09:02:06 posle podne »

Ja sam pre za teretanu 2x dnevno 4 puta nedeljno,a treninge podeliti tako da se radi jedan dan DONJI deo tela,a drugi dan GORNJI deo tela,pa opet donji,pa gornji i tako u krug,sa dobrom ishranom i sa jakim treninzima istopis salo cas posla.
Sačuvana
Vladimir Vujovic nutricionista
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

mojnutricionista
« Odgovor #17 poslato: Maj 26, 2012, 09:31:01 pre podne »

Lagani je to kardio, to bi ga przilo, imam jednog klijenta koji ide slican koncept 3 kardio dva puta tegovi , kontrolisana ishrana sa 92 na 78 kg za 3 -4 meseca... sda se radi na misicnoj masi ide fino na 81,5 .... razlicito reaguju ljudi ....
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 25, 2012, 11:25:42 posle podne »

Po meni previse kardio treninga a premalo rada sa opterecenjem sto nije dobro...
Sačuvana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

mojnutricionista
« Odgovor #15 poslato: Maj 25, 2012, 11:01:23 posle podne »

Vrlo individualno treba sagledavati sta ko zeli.... ako je cilj sto pre skinuti sto vise masti a zelis dva puta dnevno da treniras i imas mogucnosti da to ispratis onda treba efektivno ici tacno je da na misic ne utice narucito pozitivno dobro moze tu malo supelemenata tipa BCAA da se ubaci i glutamina  ...pa da se katabolizam misicni znacajno spreci i uz kvalitetnu ishranu koju zahteva dve treninga dnevno i optimalno sna moze svata da se uradi ... mora dobro da se zagrize ako zelis dobre rezulatete i naravno ovo se upraznjava svaki dan osim ako ti tonije profesija... recimo tri puta nedeljno je dovoljno uz dva puta cisti tegovi .... pozzz
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Maj 25, 2012, 10:42:36 posle podne »

Koristan text,samo ja licno nebi radio kardio nikad preko 45 min,eventualno neko brzo hodanje a i nekad 30 minuta zna da mi uradio posao..Jbg ocuvanje misica je ipak prioritet.Do 5 puta sedmicno,poslje treninga ili ako ima mogucnosti ujutro na prazan stomak jos bolje,nema potrebe dva puta dnevno raditi..Osim ako nije neki slucaj teske gojaznosti. :)
To je moje misljenje,ima ljudi koji se extra izdefinisu do 2 x sedmicno kardio ili cak bez kardia!
Sačuvana
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

mojnutricionista
« Odgovor #13 poslato: Maj 25, 2012, 10:22:46 posle podne »

Dejane...

evo jednog  predloga ....
Ujutru cardio trening  60 minuta lagano puls oko 135 do 145 , idi varijantu brzi hod uz promene nagiba i povremeno po 1 minut opustanje i odmaranje organizma u toku tih sat vremena.... 20 min je malo  taman udjes u sagorevanje masti i pregidas ga...
Popodne 18 h recimo bicikl 15 min pa kruzni trening 30 min i na kraju 15 min bicikl ili nordisko...i to je sigurno dovoljno da ubrzano gubis telesnu tezinu...
E sad ishran je presudna fast food naravno out, od te brze varijante moze belo meso sa kupus salatom ili tuna sa kupus salatom uz malo kukuruz seceraca .... Koncept je sledeci Ako stvarno zelis da brzo vidis rezultate kalkulisi da ti hidrati budu  oko 100 g i to kompleksni hidrati i to uglavnom iz povrca  hleb izbaci, krompir izbaci testeninu izbaci slatkise da ne pominjem kao i sokove.....  Ubaci protein minimum 75 % cistoce obavezno ja ga cesto stavljam ispred sagorevaca jer olaksava sprovodjenje dijete i ima prijatan ukus pa kompezuje slatkise... Ujutru posle treninga protein sa malom kolicinom ovsenih pahuljica 40 g ne vise  pa drzi razmak 2 sata nakon ovog obroka onda kreni sa piletinom i povrcem  , ulje kafena kasika naravno maslinovo ulje, pa 3 h nista pa jedna vocka do 200g i 30g  badema sirovih bez banane da te malo osvezi pa 2 h nista onda jes jedna porcija piletine ,govedine , tune bez ulja , oslica tu vec pravis rotacije u toku nedelje da ti ne bude monotono...pa nakon drugog trenijga protein  i 1 h nista i poslednjoi obrok mladi sir , belanca i sl bez ugljenih hidrata... vrlo brzo ces videti rezultate ... kupi brdo povrca kod kuce  paradajz, paprika, krastavc kupus brokula, rukola , zelena salata... boranija , graska zeleni malo secerca kukuruza , sampinjoni ... i sl.... je dozvoljeno dva puta nedlejno uzmi pirinac integralni po 60 h za rucak da s emalo napunis ....
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 16, 2012, 02:26:39 posle podne »

Nasao sam text i uploadovao na http://uploading.com/files/534624f9/pojas.png/ skini pa procitaj...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 16, 2012, 02:01:18 posle podne »

Alen je u pretprošlom informatoru pisao o tome... ne bi bilo loše da naĂ°emo taj txt...
pojas svakako poboljšava izbacivanje vode i povećava temperaturu tela...

Moja iskustva sa pojasom su da mi je značajno podizao puls što pretpostvaljam da je bio znak povećane temperature tela
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Maj 14, 2012, 09:58:25 posle podne »

Koliko sam ja shvatio podeljena su misljenja oko toga. E sad, moja neka logika je sledeca: pojas ti nece istopiti salo tamo gde ga stavis (stomak najcesce) ali ce podici temperaturu tela i tako ubrzati proces sagorevanja generalno... ako gresim neka me neko ispravi (trenutno ga koristim u te svrhe)...
Sačuvana
Dejan013
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 14, 2012, 08:57:42 posle podne »

Hvala svima na odgovorima . Imam jos jedno pistanje . Koliko je korisno koristiti pojas za mrsavljenje , odnosno da li je to isto zabluda ?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 14, 2012, 07:29:12 posle podne »

Ne razumem kako cu skinuti salo ako ne radim kardio tening (bicikl , traka) . Iskreno mrzim kardio najvise na svetu ali nisam upoznao nikog do sada da je skinuo 5-10kg bez kardio treninga .

Ovo za kilaze , svi su mi u teretani rekli da ako zelim masu da radim ja sto vecim kilazama a ako zelim definiciju onda sto manjim ili umerenim .

Ne znam , ovo sto si mi rekao je sve obrnuto od toga sto ljudi pricaju po teretanama  ???

Upoznaćeš dosta ljudi koji su bez kardija (ili sa vrlo malo kardija, ali ne zbog njega) skinuli dosta masnih naslaga...
Osnovna je ishrana
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.114 sekundi sa 18 upita.