|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic 
								Global Moderator 
								Top poster
								        Van mreže 

Shut the f..k up and train!!!

| 
								|  | « Odgovor #776 poslato: Oktobar 31, 2017, 10:34:50 pre podne » |  | 

https://www.youtube.com/watch?v=1apVSKGjYUw

U ovom videu mozete videti Evana Centopanija kako daje savete za bolji deadlift. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #775 poslato: Oktobar 26, 2017, 11:53:03 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic 
								Global Moderator 
								Top poster
								        Van mreže 

| 
								|  | « Odgovor #769 poslato: Avgust 30, 2017, 03:41:32 posle podne » |  | 

411kg/905lbs top set from my Deadlift session. Body weight 136.5kg/301lbs. 6 1/2 weeks out from Big Dogs 2https://www.instagram.com/p/BYZRLbPBSbR/ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #768 poslato: Avgust 29, 2017, 09:46:27 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	|  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic 
								Global Moderator 
								Top poster
								        Van mreže 

| 
								|  | « Odgovor #763 poslato: Jun 22, 2017, 03:53:36 posle podne » |  | 

Pozdrav Miki. Za pocetak sam mislio na takmicenje u Srbiji, na primer u Jagodini ali i tu bi bilo pozeljno da mi neko preporuci jer se do sad nisam nigde takmicio. Sto se tice vremena mislio sam na duzinu priprema, 12,16, 20 nedelja? Troskovi, ishrane, suplementacije i trenera koji bi me trenirao. Da li trener mora biti iz istog grada, radi lakseg pracenja? To su za pocetak neka od pitanja   
 Pozdrav Borise. Sto se bodi bildinga tice to bi trebao da pitas u delu za bodi bilding.Ja mogu da ti prenesem neka svoja iskustva.Ja kad sam se takmicio u BB-u ja sam se 12 nedelja pripremao,ali to zavisi od procenta masti koju posedujes.Danas vec trener ne bi morao da bude iz istog grada jer pomocu slika i videa on moze videti u kakvoj si formi pa da predlaze sta da radis....E,sad,sto se ishrane,suplementacije i trenera tice to je jako razlicito,zavisi i od trenera i od tvojih finansijskih mogucnosti. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |