TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:20:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: hmm... Bol u kolenu,rukama...  (Pročitano 76551 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Septembar 09, 2012, 11:52:14 posle podne »

Trbušnjaci na kraju, kardio 60min u off danima na 60%HRmax
 ;)
E i da setio sam se jos necega.. ovaj novi gejner sto je izasao u novom Biltenu... kolko je to efektivno... vidim cena mu ko whey proteinu.? ja sam ranije slusao da se od gejnera dobije dosta sala... pa me zanima sta mislis ovaj novi gejner ili whey protein  uglavnom uzimam scitecov..
ja bih prednost dao whey -u. trebaju ti mišići, a oni se grade od proteina....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 09, 2012, 11:50:29 posle podne »

;)
tnx evo danas sam imao trening ramena i nogu.. ajd ramena... tu samo osecam klasican  bol .. melcna kiselina i taj fazon... ne razumem se najbolje... a sto se tice nogu... 6 serija cucnjeva 4 serija iskoraka i 2 serije za list.... znaci posle cucnja vec nisam bio pri svesti... pokusao sam .. otici na skije da opalim neki kardio ili slicno... al ne vredi.. tako da sam daans bez kardia .. da znas ti kako mene cucanj odvali... najvise ga volim... i pozz  .. hvala ti sto mi svakodnevno odgovaras na pitanja.. nadam se da ti nisam dosadan.. al tako je kad se mogu pouzdati u tvoje odgovore koji su brzi  i tacni... a ne ko Alen i ove ostale bilderice... samo nesto filozofiraju i pametuju.. pozz veliki za tebe!
::)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 07, 2012, 09:15:01 posle podne »

;)
znam da sam dosadan.. al sam se setio jos jedne sitnice.. na koju bih zeleo misljenje...nema se uvek  para... sad cu da skrsim neku lovu jedno 8000 na suplemente... mislio sam da uzmem 900gr proteina 500gr kreatina i nzm kolka je kolicina amino kiselina eventualno neki glutamin... posto je proteina samo 900 gr -da ga kombinujem sa surutkom u prahu+laneno seme+mlevena plazma+kakao radi arome a cuo sam da je dobar za srce.. +banana... tako da mi whey traje duze.. inace kad nemam para pijem takav shake  samo bez whey...i da kasika onog grozdjanog secera uz  takav shake posle treninga.. mislim da bi to bilo extra?
Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 07, 2012, 09:11:36 posle podne »

;)
E i da setio sam se jos necega.. ovaj novi gejner sto je izasao u novom Biltenu... kolko je to efektivno... vidim cena mu ko whey proteinu.? ja sam ranije slusao da se od gejnera dobije dosta sala... pa me zanima sta mislis ovaj novi gejner ili whey protein  uglavnom uzimam scitecov..
Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Septembar 07, 2012, 09:10:15 posle podne »

;)
tnx evo danas sam imao trening ramena i nogu.. ajd ramena... tu samo osecam klasican  bol .. melcna kiselina i taj fazon... ne razumem se najbolje... a sto se tice nogu... 6 serija cucnjeva 4 serija iskoraka i 2 serije za list.... znaci posle cucnja vec nisam bio pri svesti... pokusao sam .. otici na skije da opalim neki kardio ili slicno... al ne vredi.. tako da sam daans bez kardia .. da znas ti kako mene cucanj odvali... najvise ga volim... i pozz  .. hvala ti sto mi svakodnevno odgovaras na pitanja.. nadam se da ti nisam dosadan.. al tako je kad se mogu pouzdati u tvoje odgovore koji su brzi  i tacni... a ne ko Alen i ove ostale bilderice... samo nesto filozofiraju i pametuju.. pozz veliki za tebe!
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 06, 2012, 10:57:37 posle podne »

;)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Septembar 06, 2012, 10:51:41 posle podne »

Nisam pristalica burnera, eventualno karnitin... Prednost dajem korigovanoj ishrani sa nižim gi, posni proteini, manji kalorijski obroci, kardio, trening snage i bcaa

lep pozdrav  :)

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Septembar 06, 2012, 10:48:22 posle podne »

Ne kanorijski deficit, to vodi u katabolizam, nego moraš voditi da nisi u suficitu jer to ide u bf%. ne smeš unositi višak a postojeće trošiš kardio treningom. Štitiš mišiće od katabolizma treningom snage + whey + bcaa + glutamin (posebno štiti mišiće od katabolizma ).
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Septembar 06, 2012, 08:41:30 posle podne »

Možeš da okačiš sliku sa mestom gde se javlja bol...
Ne znam sta si  po struci... al jos me jedna misao muci.. ima  oko 14 meseci kako sam u teretani.. kad sam krenuo imao sam visak kilograma to jest da kazemo 79 pa sam spao na 73 pa sad na 77 al to vise nisu iste kile ko sto su bile.. zanima me sledece... koliko je vremenski potrebno za  savrsene trbusnjake?moze li se to ustvariti usprkos tome da radim na masi.. znaci da vise krkam.. sto se tice samih plocica.. imam ih al prekriveni   dal tankim ili ne.. slojem sala.. hocu reci.. vide mi se al ne tako dobro poput recimo mojih vrsnjaka koji su celi zivot bili mrsavi..     i ako se to moze ostvariti usprkos mom cilju to jest masi.. na koji nacin? kolko cesto raditi trbusnjake?  dal raditi kardio trening ..? sta je to sem vremena sto dovodi do njihovog savrsenstva.. pls neke preporuke  za  ovako nesto.. tnx
trbušnjake možeš raditi na kraju svakog treninga ili 3x nedeljno. Zavisis koliko vežbi radiš za trbušnjake. Ako radiš ozbiljniji trening trbušnjaka može i jednom nedeljno. Moraš smanjiti bf% (body fat). to se postiže kardio treningom 3x nedeljno, i korigovanom ishranom. Moraš smanjiti unos namarnica sa visokim GI (glikemijski indeks). takodje moraš smanjiti unos kaloriija - ukuni dnevni i po obroku.....
da al oped mi se to ne slaze.. za masu je potreban kalorijski deficit... a  nzm  dal bi pomogao neki sagorevac masti... s tim da ne poremetim dosadasnji postignuti rezultat? mada planiram da uzmem whey+neke amino(mozda BCCA)+kreatin monohidrat... sto se tice kario treninga uglavnom radim 10min posle t reninga koji gledam da traje 60-70min...a trbusnjake radim u danima pauze... zanima me tvoje misljenje o svemu ovome...
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Septembar 05, 2012, 03:31:36 posle podne »

Ne znam sta si  po struci... al jos me jedna misao muci.. ima  oko 14 meseci kako sam u teretani.. kad sam krenuo imao sam visak kilograma to jest da kazemo 79 pa sam spao na 73 pa sad na 77 al to vise nisu iste kile ko sto su bile.. zanima me sledece... koliko je vremenski potrebno za  savrsene trbusnjake?moze li se to ustvariti usprkos tome da radim na masi.. znaci da vise krkam.. sto se tice samih plocica.. imam ih al prekriveni   dal tankim ili ne.. slojem sala.. hocu reci.. vide mi se al ne tako dobro poput recimo mojih vrsnjaka koji su celi zivot bili mrsavi..     i ako se to moze ostvariti usprkos mom cilju to jest masi.. na koji nacin? kolko cesto raditi trbusnjake?  dal raditi kardio trening ..? sta je to sem vremena sto dovodi do njihovog savrsenstva.. pls neke preporuke  za  ovako nesto.. tnx
trbušnjake možeš raditi na kraju svakog treninga ili 3x nedeljno. Zavisis koliko vežbi radiš za trbušnjake. Ako radiš ozbiljniji trening trbušnjaka može i jednom nedeljno. Moraš smanjiti bf% (body fat). to se postiže kardio treningom 3x nedeljno, i korigovanom ishranom. Moraš smanjiti unos namarnica sa visokim GI (glikemijski indeks). takodje moraš smanjiti unos kaloriija - ukuni dnevni i po obroku.....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Septembar 05, 2012, 03:26:53 posle podne »

E prosli trening sam uspeo da izguram maximalno do sad 110kg na cucnju 8 puta s tim da mi je t obila zadnja serija.. posle toga sam radui za list... vezbu a onda iskorak sa 50 posto kilaze... i fino ide.. pregibe i sut izbegabam neko vreme
sta mislis o ovome?
pozdrav, nemoj raditi šutalicu i pregibe još 7 dana. Vodi računa d se jača medijalna glava mišića kvadricepsa i na kraju treninga istezanje obavezno. Kad kreneš šutalicu kreni sa 30%RM...
Javi kako ide.
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 05, 2012, 12:21:28 pre podne »

Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 04, 2012, 08:46:48 posle podne »

E prosli trening sam uspeo da izguram maximalno do sad 110kg na cucnju 8 puta s tim da mi je t obila zadnja serija.. posle toga sam radui za list... vezbu a onda iskorak sa 50 posto kilaze... i fino ide.. pregibe i sut izbegabam neko vreme
sta mislis o ovome?
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Avgust 29, 2012, 02:57:19 pre podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Avgust 29, 2012, 02:56:37 pre podne »

Ok, nemoj da forsiraš s težinama, budi strpljiv, na braju treninga obavezno istezanje. Bolje je da dve tri nedelje laganije radiš da se smiri iritacija....
Javi kako ide.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.