TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404457 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 06:57:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Keto dijeta,pomoc...  (Pročitano 17920 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Oktobar 30, 2012, 10:50:45 posle podne »

U principu, ja sam protiv bilo kakve rigorozne i jednolicne dijete, uvek sam vise za to da ishrana bude balansirana i raznovrsna, narocito kad nisu u pitanju profesionalci. Ali, kad se neko vec odluci da bude na dijeti, treba da je ispostuje da bi imao efekte ali i da ne bi narusio zdravlje.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 30, 2012, 03:40:25 posle podne »

protivnik sam keto dijete za nekoga ko je prosečan rekreativac, sve može da se reši i na manje agresivan način, uz umeren unos ugljenih hidrata što nimalo nije isto

Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Oktobar 30, 2012, 02:52:46 posle podne »

Mogu samo snežne pahuljice da se jedu na keto...
Hahahahaha ukratko objasnio :DDD
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 30, 2012, 01:44:53 posle podne »

Organizam mora da ima konstantan unos i proteina i zdravih masti i ugljenih hidrata i minerala i vitamina i naravno vode.Ono sto mi u sportu radimo u pripremama za takmicenje i nije bas zdravo i kada prodju takmicenja trudimo se da se oporavimo.Keto dijeta narusava tu homeostazu i nije preporucljiva  rekreativcima.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Oktobar 30, 2012, 01:44:41 posle podne »

Onda ok, ako si disciplinovan po pitanju UH, jer kad pocnes da ih konzumiras u vecoj kolicini a na rezimu si masti i proteina nece biti efekta koji ocekujes, a da ne govorim o stanju krvnih sudova i porastu holesterola...Vlakna to generalno rade, ali kada je ishrana izbalansirana.
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 30, 2012, 01:33:41 posle podne »

E to jeste nadam se da mi pola sholje pahuljica ujutru nece usporiti skidanje masti :),koliko sam procitao vlakna pomazu u regulisanju masti i loseg holesterola :), a to za zdravlje i oseti se ponekad kroz trening ili uopste,pa onda moram da se natrpam vitaminima ...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 30, 2012, 01:03:09 posle podne »

Niko ne spori da keto dijeta nema efekta,vec sta se desava kada neko pocne da opet konzumira UH sto neminovno mora da radi?! a da ne govorimo o stetnosti ishrane bez UH....!
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 30, 2012, 09:44:23 pre podne »

Hvala svima na odgovoru, da ne bude zabune, ovsene razane i jecmene su mi obrok jedan jedini i to ujutru izmedju 7-8 posto je jutro jedino ih tada unisim i posle do kraja dana nemam unos UH jedino ukoliko imam bash jak trening tada unesem uz neko belo meso ili ribu i to je to... :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 29, 2012, 10:43:12 posle podne »

i meni su noge problem,uvek pre ode sa stomaka nego sa njih....cak i kad mi se vide gornji trbusni noge su mi i dalje "zalivene" sto bi se reklo... ima tu neka fora sa hormonima,zasto je nekim najveci problem stomak a drugima noge (jabuka/kruska gradja).... ako ti se desava da su ti cesto hladna stopala onda jeste slaba cirkulacija :)

pa meni se cini da kackavalj ne sme na keto,neka me neko ispravi ako gresim...

Visoka merenja masnog tkiva u donjem delu tiela (zadržavnje masnih naslaga u gornjem dijelu butina i gluteus regiji) indiciraju visoke vrednosti takozvanih Alpha-2-receptora (češći su kod zena) kao i visoke nivoa estrogena.
Preporučena terapija za ovo bi bio yohimbine  i on je selektivni alpha 2 antagonist.Sa lokalnim blokiranjem alpha-2 receptora maksimiziramo potrošnju masti, a minimiziramo akumulaciju masti.
Yohimbine krema je svakako bolji izbor, jer oralno unošenje yohimbina može uzrokovati sistematična povećanja krvnog pritiska koji mogu imati opasne propratne efekte na srce i CNS.Yohimbine krema bi takoðe pospješila perifernu cirkulaciju (jer masno tkivo ima vrlo lošu vaskularnost) koja može snažno pospješiti pojačanu lipolizu (mobilizaciju masnih kiselina prouzrokujući gubljenje masti).
Takoðe pomaze upotreba suplementa indole-3-carbinol (koje se može naći u povrću tipa brokoli) kao estrogenski detoksifikator, kao i isoflavoni (diadzein i genistein) koji se nalaze u grašku.
Inace ovo sto je Paf napisao je deo tog teksta. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 29, 2012, 10:41:12 posle podne »

Citam sad temu pa mi pade na pamet...Ima tema na forumu u kojoj je tekst gde je Sarcev izneo svoje misljenje i iskustvo o Biosigniture Modulation,inace Poliquin-ovoj metodi,koju kod nas Markoni veoma uspesno primenjuje pa svako koga interesuju ili ima problem sa salom na nogama ili salom uopste moze procitati i videti sta kaze dr.,mr.,prof.,( i ne znam kako vise da ga nazovem) ovog sporta. :) ;)

P.S U tekstu Sarcev jasno kaze da se mogu lokalno skidati masti i da se moze u isto vreme gubiti salo a dobijati misicna masa u natural uslovima!Sto jos uvek velika vecina tvrdi da nije moguce,a ko ne veruje nek ode kod Markonija pa nek se uveri,ja jesam. ;) :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 29, 2012, 10:26:54 posle podne »

Jel mogu ovsene razane i jecmena pahuljice da se jedu ,posto mrzi me da jedem samo ovsene... ubacim i desetak badema uz to ???
Sve to mozes jesti, to su kvalitetni ugljeni hidrati, ali ne treba ako si na keto dijeti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 29, 2012, 05:32:45 posle podne »

Naravno da moze,cak sta vise odlicna kombinacija.Ja sam na primer menjao pa jednom ovsene,razene,jecmene klice..nekad mesao..ima mnogo opcija.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 29, 2012, 02:49:21 posle podne »

Jeste mada mu je moj savet bio da se mane keto dijete i da ide na low carb...
Sačuvana
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 29, 2012, 02:05:41 posle podne »

Kad pomenuste noge ,da i ja kazem nesto na tu temu,i ja imam dosta jake i krupne kvadricepse,obim na najdebljem delu je 58-60 cm, na visinu od 185 cm i trenutnu tezinu od 185 kg,ima tu i misica  i sala. do pre jedno 7-8 meseci imao sam 97 kg, i krenuo sam na rezanje sto bi se reklo,ali ne keto varijanta, nego neki low carb, sa variranjem iz dana u dan,uz dosta kardia i vezbe sa tegovima,bcaa,whey,cuts :) .I bas sam dosao u nedoumicu kad su poceli obimi da silaze, misici da se definisu u gornjem delu,a noge  jako slabo, sta se desava. Medjutim tada sam pojacao  trening za noge,gomila ekstenzija za zadnju lozu,cucnjevi sa ne preteranom kilazom,iskoraci,sutiranja,i krenulo je,ali ne u toj meri kao stomak struk, ali zadovoljavajuce.
Ja mislim da je to genetika,ili mozda hormoni sta znam,obicno muskarci muku muce sa tankim nogama i kvadrovima koji su kao stapici,ali opet postoji i ona druga strana :) Moj ti je savet da pojacas trening za noge,odvoji poseban dan samo za njih,i naravno kardio cepaj u onoj zoni znas vec kojoj.I ne pomisljaj, da se ne ponavljam, da ces rezati noge i dobijati masu gorjeg dela tela u isto vreme,to je jako tesko,ili radis secenje - dijetu ili radis za masu,izgubices nesto i misica ali sredices te nedostatke koji te muce. Kako kaze poslovica, ne moze i jare i pare :)
Ja recimo isto nisam za keto,veliki je to sok za organizam bez UH, pogotovo za nekog ko je natural rekreativac,probaj ti sa rotacijom UH i odvoji dan za noge i pojacaj kardio,i javi se za par meseci :)
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2012, 02:10:13 posle podne od strane Milan 21 » Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 29, 2012, 11:51:13 pre podne »

ne bih da kvarim žurku, ali tema je ''Keto dijeta, pomoc...'' a konzumacija ovsenih, raženih i ječeminih, i preferencije žitarica nemaju nikakve veze sa KETO DIJETOM. Odgovor na post koji se nalazi u navedenoj temi a odnosi se na to da li ima veze koje se pahuljice jedu je: NEGATIVAN. Ovsene ili bilo koje druge pahuljice se NE JEDU u keto dijeti. Mogu samo snežne pahuljice da se jedu na keto...
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.