TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:48:01 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trbusnjaci... dilema  (Pročitano 26964 puta)
bojan.1995
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Decembar 10, 2013, 12:11:44 posle podne »

epa kod nas u teretani ima jedna sprava za trbusnjake, nznm tacno kako se zove, klupa je u pitanju sa nekom vrstom potiska (2 sundjerasta jastucica) koja ide na grudi/ramena, juce je to ubaceno a tezina se podesava kao na lat masini. kad saznam naziv javicu se a ako neko zna o cemu je rec neka me dopuni, izvinjavam se, hteo sam samo da dam ideju. :)
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #133 poslato: Jun 07, 2013, 04:56:55 posle podne »

Ja radim oko 2.000 trbusnjaka po treningu 7 dana nedeljno i jos nemam izdefinisane skroz crte i produbljene izmedju trbusnih misica a imam snake ga uradim sve, sklopki sa opterecenjem sa tegom od 2kg radim po 30 ponavljanja, sa tegom od 2kg za donje trbusnjake 60 ponavljanja, ledjne 50, bocne sa zgibom noge gore * hvat za biceps) u vis 20 ponavljanja, gornji 50 na spravi. To je 200 u seriji a radim minimum 10 serija. I nemam crte izdefinisane poludecu moram da povecam na 6.000 samo ako jedan dan se iznerviram
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
svaka cast...
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Stefan L.
Gost
« Odgovor #132 poslato: Jun 07, 2013, 12:39:11 posle podne »

Da si toliko vremena i energije utrosio u Mrtvo,Cucanj,Military press i Benc sad bi bio ko stena i sa manje masti verovatno. :)
Sačuvana
Stefan991
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Jun 07, 2013, 11:01:06 pre podne »

Ja radim oko 2.000 trbusnjaka po treningu 7 dana nedeljno i jos nemam izdefinisane skroz crte i produbljene izmedju trbusnih misica a imam snake ga uradim sve, sklopki sa opterecenjem sa tegom od 2kg radim po 30 ponavljanja, sa tegom od 2kg za donje trbusnjake 60 ponavljanja, ledjne 50, bocne sa zgibom noge gore * hvat za biceps) u vis 20 ponavljanja, gornji 50 na spravi. To je 200 u seriji a radim minimum 10 serija. I nemam crte izdefinisane poludecu moram da povecam na 6.000 samo ako jedan dan se iznerviram
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja ih radim 2 puta nedeljno na definiciji a na masi ih uopste ne radim. Naravno treba istaci da su liftovi najbolje vezbe za trbusnjake. Da li je ti se videti, zavisi od tvog procenta masti a ne hoces li ih raditi 100 000 dnevno..
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #130 poslato: Jun 07, 2013, 12:26:50 pre podne »

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mozes ti da radis 50 000 hiljada dnevno,ali nece doci do izrazaja od masnih naslaga,bice oni jaki kao kamen ali jednostavno vidljivosti nece biti.Da bi resio ovaj problem tj da bi smanjio bf,moras da korigujes ishranu i da ubacis kardio(40-60min,60-65%od max HR-a)
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
BeastMode
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Jun 05, 2013, 07:00:03 pre podne »

A mozda je problem sa ishranom , tj mozda ne treba da radis 60002103 trbusnjaka vec da malo smanjis telsne masti ;) Ili ako to nije problem onda je u drugom slucaju , genetika , na koju ne mozes da utices ;)
Sačuvana
You are only strong as your weakest link!
stefanbojan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

stef

Stefan-Andric
« Odgovor #128 poslato: Jun 05, 2013, 02:04:25 pre podne »

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sačuvana
stefan
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #127 poslato: April 08, 2013, 08:50:41 pre podne »

Ja radim 5 dana u nedelji trbusnjake,7-8 serija po 50 ponavljanja...Evo vec 6 meseci tako radim,i zadovoljan sam sa mojim stomakom ;) !
To i jeste najvažnije da si ti zadovoljan jer sistema zaista ima mnogo,i ja svima kažem kod mene u teretani uzmite jednu svesku i svaki dan lepo zapisujete i onda posle nekog perioda znate šta treba menjati itd..ovo možda deluje mrsko,ali nemojte da vas mrzi jer posle verujte mi biće vam mnogo lakše.Ovo radite za sve  partije.
Sačuvana
Armin Dacic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: April 03, 2013, 12:44:00 posle podne »

Ja radim 5 dana u nedelji trbusnjake,7-8 serija po 50 ponavljanja...Evo vec 6 meseci tako radim,i zadovoljan sam sa mojim stomakom ;) !
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #125 poslato: Mart 24, 2013, 11:58:51 posle podne »

Što se tiče trbušnjaka sa opterećenjem, pričao sam sa jednim profesorom fizičkog (inače čovek starog kova, ima 60god i nema šta ne zna) on kaže da nije nikakav problem raditi trbušnjake sa opterećenjem. Samo je bitna tehnika izvoĂ°enja, kaže da pre kontrakcije treba stisnuti stomak da se ne bi istegli trbušni mišići i ne treba naglo cimati da ne doĂ°e do povrede kičme.

Pa naravno da ne treba cimati već svako izvoĂ°enje raditi maksimalno polako i pažljivo.Ali to nije samo za trbušnjake važno već kada izvodite svaku vežbu sa opterećenjima.
Sačuvana
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: Mart 24, 2013, 10:18:23 pre podne »

radi trbusnjake 3x nedeljno, mora misic da se odmori kao i svaki drugi, tako neces napredovati
ja radim 3x nedeljno 3 vezbe 30 ponavljanja i vec se vide plocice :)
Sačuvana
perhan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Mart 23, 2013, 02:23:10 posle podne »

Ja radim 4x50 serije svaki dan za trbusnjake,idem na bazen,pijem gejnere i whey i cucnjeve 3x25 serije na dan :D jel je dobro
Sačuvana
Morris
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Mart 21, 2013, 10:16:04 pre podne »

Što se tiče trbušnjaka sa opterećenjem, pričao sam sa jednim profesorom fizičkog (inače čovek starog kova, ima 60god i nema šta ne zna) on kaže da nije nikakav problem raditi trbušnjake sa opterećenjem. Samo je bitna tehnika izvoĂ°enja, kaže da pre kontrakcije treba stisnuti stomak da se ne bi istegli trbušni mišići i ne treba naglo cimati da ne doĂ°e do povrede kičme.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #121 poslato: Mart 21, 2013, 10:07:46 pre podne »

ja msm da to nije dobro za ledja i kicmu

To i nije za svakoga.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #120 poslato: Mart 19, 2013, 04:08:13 posle podne »

koje su po vama najbolje vezbe ?

ja radim dosta varijanti plank-ova.  

Radim i klasicne trbusnjake, ali jako jako polako i skoncentrisano da "gori"... i nezamenljvo vratilo! - odizanje nogu

radila sam pre 4-5 godina jednu varijantu sa tegovima na kosoj klupi, kad nisam imala iskustva koliko sad imam, i vukla sam dugo povredu donjeg dela leĂ°a.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.345 sekundi sa 18 upita.