TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403929 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 30, 2025, 05:48:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TeaMan Progress  (Pročitano 34981 puta)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #44 poslato: Oktobar 17, 2012, 07:36:49 posle podne »

odličan 6 svaka da ti da.
I ne zapostavljaj noge, jer uz ovo gore, čačkalice ne idu!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #43 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:31:53 pre podne »

Nema potrebe da ih radis 2 x nedeljno,vecu paznju obrati kako izvodis vezbe..trazi uglove da sto vise izolujes pectoralise a da smanjis angazovanost prednjeg ramena i tricepsa koji preuzimaju veliki deo posla kod bendza
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #42 poslato: Oktobar 17, 2012, 12:53:07 pre podne »

@Alen Razmisljam da grudi ubacim 2x nedeljno,sta mislis ? :)
@Iroman. Hvala ti puno ! All natural,kao sto sam rekao kad mi se jede palacinka ja otresem palacinku,pica otresem picu,pljeskavica razbijem pljesku :) Jedno je sigurno ne pijem alkohol,gazirano,ne pusim...razbijam se od jaja,belog mesa,junetine,krompira,pirinca...Za par dana kupujem elite whey i dymatize kreatin pa cu videti kako ide,naravno postavicu slike pa da vidimo sta se desava :) Pozdrav
@Stefan L. Hvala jos jednom,mora da se grize :)
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
Stefan L.
Gost
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 16, 2012, 08:27:18 posle podne »

Gornji deo ces vremenom jos vise unaprediti ali nozice ako ne budes radio,ostace bas to nozice. :)

Jel se kazu NOZICE ILI NOGICE ? :P deminutiv je svakako,nego samo ne mogu da se setim kako se kaze pravilno :G
Kako se kome oce. :D ;D

@TeaMan samo gazi... ;)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Oktobar 16, 2012, 01:48:08 posle podne »

odličan izgled! sve pohvale bez daljnjeg. 
svakako kad kažeš da jedeš sve živo što ti padne pod ruku, a imaš ovako nizak procenat masti na telu - nameće se pitanje: pričamo o natural bavljenju sportom, jel?
Bez obzira da li je tvoj odgovor na pitanje pozitivan ili negativan - u bilo kom pravcu to ne umanjuje čestitke za ovaj izgled.

zz 
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 16, 2012, 12:25:57 posle podne »

Grudi su ti normalnog razvoja, samo bi reko da ti ramena idu bolje od ostatka, a gornji deo ti je proporcionalan sa ostatkom, to što ti je mišić takvog oblika pa je pljosnatiji u gornjem delu tu ne možeš ništa da uradiš, samo treniraj i sve će rasti ravnomerno.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 15, 2012, 11:27:00 posle podne »

Tebra tebi je gornji deo tela odlican,naravno da uvek moze bolje ali i takmicari za Mr. O koji su najbolji na svetu imaju iz svoje perspektive nesto da poprave,ali ti za ove nase ovozemaljske uslove izgledas odlicno...E sad,ono sto bi ja na tvom mestu najvise radio i ono cemu bi najvise paznje posvetio su NOGE,jer si radio vezbe sa svojom tezinom a noge naravno nisi radio ili ako jesi onda to nije to,jer nema Cucnja...

Gornji deo ces vremenom jos vise unaprediti ali nozice ako ne budes radio,ostace bas to nozice. :)

Posveti se teretani,cucnju i mrtvo kao i sipkama i bices zverka,jer si ocigledno ili Mezomorf ili...
@Pedjoni986 Mora da puca :)
@Stefan L. Hvala brate na savetu i lepim recima zaista si me odusevio,pogotovu poslednjom recenicom :) Noge grme polako ali sigurno,max je 120kg :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 15, 2012, 11:20:30 posle podne »

Jel se kazu NOZICE ILI NOGICE ? :P deminutiv je svakako,nego samo ne mogu da se setim kako se kaze pravilno :G
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 15, 2012, 11:12:28 posle podne »

Tebra tebi je gornji deo tela odlican,naravno da uvek moze bolje ali i takmicari za Mr. O koji su najbolji na svetu imaju iz svoje perspektive nesto da poprave,ali ti za ove nase ovozemaljske uslove izgledas odlicno...E sad,ono sto bi ja na tvom mestu najvise radio i ono cemu bi najvise paznje posvetio su NOGE,jer si radio vezbe sa svojom tezinom a noge naravno nisi radio ili ako jesi onda to nije to,jer nema Cucnja...

Posveti se teretani,cucnju i mrtvo kao i sipkama i bices zverka,jer si ocigledno ili Mezomorf ili...
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 15, 2012, 10:43:15 posle podne »

Grudi su mi uvek bila najslabija misicna grupa...Radio sam sklekove i propadanja...Sada sam krenuo da izbacujem bech i kosi , mora to jos bolje da bude da bi bio pravi madness :)

Al si se stego matori ,puci ces :D
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #34 poslato: Oktobar 15, 2012, 10:21:29 posle podne »

Grudi su mi uvek bila najslabija misicna grupa...Radio sam sklekove i propadanja...Sada sam krenuo da izbacujem bech i kosi , mora to jos bolje da bude da bi bio pravi madness :)
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:57:51 posle podne »

Ako radis samo propadanja, logicno da je donji deo grudi bolji. Treba ti i kosi benc ili sklekovi pod kosinom
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 15, 2012, 09:49:21 posle podne »

Samo grudi da popravis,ostalo je odlicno :)
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 15, 2012, 08:09:42 posle podne »

Update : Slike nakon mesec dana teretane,licno mislim da mi je gornji deo grudi prazan :(
Uskoro krecem sa Elite Wheyom i Dymatize monohidratom :)
« Poslednja izmena: Oktobar 15, 2012, 08:12:44 posle podne od strane TeaMan » Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 14, 2012, 03:06:12 posle podne »

jest neko gore ljubomoraaaN.... :P samo polako bices i ti definisan jednog dana... hihihi... :P
Ahahahaha xD Ljudi spamujemo dosta na ovu temu,ajmo malo da stanemo mislice ljudi da sebe stavljam u prvi plan.Do sledecih slika molim za tisinu,amin :)

Narcisoidan si matori :D nema dalje ?D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 18 upita.