TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 08:37:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pospanost posle rucka  (Pročitano 20764 puta)
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #36 poslato: Oktobar 22, 2012, 10:22:24 posle podne »

Da li je neko procitao nesto o tom cuvenom istrazivanju po kom je aspartam ubica?

Da su pacovima davali iste kolicine secera pocrkali bi, ovako su kod jednog pacova nasli kancerogenu celiju od gomile njih MEGADOZIRANIH aspartamom.

A tu jetru sto stavljaju u kolu mozete i u kiselu vodu...

Poenta kola sigurno nije zdrava, a zero nije stetnija od obicne. Ko zeli bez nje super, ali ona ne ubija.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Oktobar 22, 2012, 07:43:13 posle podne »

Da i ne...
Prvo ne popijem jednu casu, jutros je otislo oko 1.5l u pizzu... (mada kad se jede pizza ne gledam u kalorije)
Drugo, razlike u ukusu nema, a zero mi je cak i bolja jer nema onih naslaga secera na zubima posle ispijanja...

Uuu...1,5 l za obrok. Mnogo je to! Obrati paznju, vec je poznato sta sve koka kola izaziva, a zero moze biti jos opasnija forma zato sto sadrzi dpsta vestackih zasladjivaca.
Kao na primer aspartam...
...za koji je opstepoznato koliko je nezdrav
jedina dobra stvar kod zero je to sto ne goji,ali "hemija" koju sadrzi je uzas (sadrzi i obicna,a zero jos vise)...i sto je najgore,izaziva zavisnost,kao sto rekoh znam neke koji je piju godinama jer su navuceni i sad ne mogu da prestanu,bukvalno je piju umesto vode...

ne znam da li je neko cuo za experiment sa komadicem mesa u koka koli koji je doticna izgrizla!! pa vi vidite sta radi u organizmu...
popijem i ja ponekad,ali to nije vise od nekoliko puta mesecno i to casu-dve-tri...

Da, taj eksperiment je opste poznat, postoji slican sa coca colom i mentos bombonama. Stvarno je treba izbegavati!
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 22, 2012, 06:06:16 posle podne »

Da i ne...
Prvo ne popijem jednu casu, jutros je otislo oko 1.5l u pizzu... (mada kad se jede pizza ne gledam u kalorije)
Drugo, razlike u ukusu nema, a zero mi je cak i bolja jer nema onih naslaga secera na zubima posle ispijanja...

Uuu...1,5 l za obrok. Mnogo je to! Obrati paznju, vec je poznato sta sve koka kola izaziva, a zero moze biti jos opasnija forma zato sto sadrzi dpsta vestackih zasladjivaca.
Kao na primer aspartam...
...za koji je opstepoznato koliko je nezdrav
jedina dobra stvar kod zero je to sto ne goji,ali "hemija" koju sadrzi je uzas (sadrzi i obicna,a zero jos vise)...i sto je najgore,izaziva zavisnost,kao sto rekoh znam neke koji je piju godinama jer su navuceni i sad ne mogu da prestanu,bukvalno je piju umesto vode...

ne znam da li je neko cuo za experiment sa komadicem mesa u koka koli koji je doticna izgrizla!! pa vi vidite sta radi u organizmu...
popijem i ja ponekad,ali to nije vise od nekoliko puta mesecno i to casu-dve-tri...
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 22, 2012, 02:50:05 posle podne »

Da i ne...

Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 21, 2012, 04:04:55 posle podne »

I ja imam fenomenalne zube,ali opet pazim :)  predostroznost
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 21, 2012, 04:01:22 posle podne »

Znam za zube, al tu me genetika mazila, nisam nikada popravljao zube, zubari jedino mlecne sto su mi vadili kad sam bio klinac, mada sam ja vecinom to koncem ili rukama povadio.

Pre pola godine sam bio kod drugarice, zubarke, na kontroli i ona posto zna koliko umem da potamanim zero, rece nesto tipa: trebala bih da te posavetujem kako odrzavati zdravlje zuba, ali ti mi se ne uklapas u tu pricu. I rekla je da se od mene nece nikad 'leba najesti...

Na paradentologiji mi takodje rekli da je sve OK. To sam proveravao jer sam pre 5-6god. umeo da raskrvarim desni pri pranju zuba, ali sve je OK otkako sam na Curaprox cetkicama. One su stvarno zakon...
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:55:37 posle podne »

Posto je pijes toliko da te upozorim da utice na zube lose,obrati paznju ;)
previse je to "hemije",za jedan obrok 1,5 l zero je mnooogo,sve ce da ti izgrize bre...i da je dnevno,mnogo je,a kamoli za jedan obrok...treba malo razmisljati i o zdravlju...znam zenu koja je zavisnik od koka kole vec par godina,od prelepih zuba joj nije ostalo nista,sad ima vestake na obe vilice...sacuvaj boze...trebalo bi uvesti zavisnost od koka kole u spisak zavisnosti koje se lece...nije to bas bezazleno
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:48:32 posle podne »

Da i ne...
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:37:06 posle podne »

Vruć burek i hladan jogurt.....neprocenjivo ;D
Vruc burek i jogurt 0.5% mlecne masti, lol :D

isto kao pizza i koka kola zero :D
Ja to uvek radim. Generalno koca zero mi je uvek izbor, ne vidim razlog zasto bih pio klasicnu...

To "malo" kalorija iz koka kole ti nista ne znaci ako ces vec da smazes pizzu. ;)
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:26:00 posle podne »

Ja to uvek radim. Generalno koca zero mi je uvek izbor, ne vidim razlog zasto bih pio klasicnu...
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:05:58 posle podne »

Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:21:26 posle podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:07:23 posle podne »

I meni se redovno desava...posebno kada treba da se uci ;D zato izbegavam jelo neposredno pred ucenje i trening..
Najgore je kada se pojede nesto sto ima puno UH i jos je masno,npr burek :D
Aaaaa bureeeeeek! Nisam ga jeo 2 godine, i necu, a jede mi se... uh!
Secam se kad sam bio manji, bio sam kao burence, okrugao, svako jutro za dorucak burek sa sirom, hehe :D
Kad se setim starih dana i u kakvu sam bitangu sad izrastao! ;D

Pa pojedi ga ponekad..nece nista smetati...;)
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 21, 2012, 12:54:44 pre podne »

I meni se redovno desava...posebno kada treba da se uci ;D zato izbegavam jelo neposredno pred ucenje i trening..
Najgore je kada se pojede nesto sto ima puno UH i jos je masno,npr burek :D
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 20, 2012, 10:15:45 posle podne »

Gde spavanje moze biti lose ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.455 sekundi sa 18 upita.