TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:12:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC OKO ODABIRA SUPLEMENTA!!!  (Pročitano 15868 puta)
EeePCseries
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Januar 27, 2013, 11:05:00 posle podne »

hvala!!!
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Januar 27, 2013, 10:43:20 posle podne »

Kada je u pitanju skidanje masnih naslaga, kao sto ti je Marko vec napisao, cilj je raditi kardio trening u zoni 65% tvog maksimalnog pulsa ( HR je u stvari puls, heart rate ). Maksimalni puls se racuna za muskarce 220 - godine života. U tom opsegu ces trositi masti kao izvor energije - kada trcis, osecas da lupa srce ali mozes normalno da govoris ( bukvalno receno ).
Sačuvana
EeePCseries
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Januar 27, 2013, 10:12:37 posle podne »

hvala na odgovorima...sa malim zakasnjenjem :)

evo danas sam zavrsio sa prvom turom bcaa blast...
moram da vam napisem sta mi se desilo...
bcaa blast 1kg trebao sam da imam 25 treninga,posto sam pio 40g po treningu(20pre i 20posle treninga)...medjutim ja sam imao 16 treninga,sto znaci da sam pio 60g po treningu....uzimo sam po 3 one merice sto se dobije u bcaa blast pre i 3 posle treninga...pa ako imate neki komentar pisite... inace nije mi skodilo :)...

u utorak narucujem novu turu...samo da legne plata
bcaa blast
whey protein 100% profesional
daily formulu

hteo bi da se nadovezem na zadnje moje pitanja oko kardio treninga...cilj mi je da skinem masne naslage...pa da me posavetujete koju tacno vezbu da radim...

hvala svima!!!!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #73 poslato: Januar 15, 2013, 01:09:18 posle podne »

Mozes raditi kardio nakon treninga,e sada svrha tvog kardija je sta,gubitak masti ili poboljsanje kondicije.Ako zelis gubitak masti generalno dok trcis srcani ritam je blizi zoni poboljsanju tvoje kondicije.Moras raditi 65% od tvog max HR,dugog obima minimum 50 minuta .

lepo ste mi napisali,al sta da radim kad nerazum ovu skracenicu HR...
sorry ako sam dosadam
« Poslednja izmena: Januar 27, 2013, 10:23:46 posle podne od strane EeePCseries » Sačuvana
EeePCseries
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Januar 15, 2013, 12:14:04 posle podne »

hvala!!!

kada budem narucivo sledecu turu ubacicu i daily formulu :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #71 poslato: Januar 15, 2013, 12:01:40 posle podne »

Suplementacija i doze su ti dobre i nastavi tako.
Posle treninga sa tegovima je i najbolje raditi kardio ali to opet zavisi šta je kome cilj.Moraš tu malo eksperimentisati.
Od suplemenata još samo dodaj vitaminsko mineralni kompleks da osnovu imaš.
Sačuvana
EeePCseries
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Januar 15, 2013, 11:50:21 pre podne »

da li moze par pitanja...

trening sa tegovima mi traje u proseku 45 minuta ( 1 dan treniram,1 odmaram i tako ponavljam...) pa me zanima da li je ok da odma posle idem na trcanje 30 minuta?

pre treninga uzmem 20g bcaa blast i posle 20g + 30g wheya...

posto na kraju meseca zavrsavam sa prvom turom bcaa i whey da li bi trebalo da ubacim jos neki dodatak ili neku korekciju u dozama,da li da pojacam doze?!

eto za sada toliko...:)

pozzz
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #69 poslato: Januar 04, 2013, 09:09:19 posle podne »

Pa, pratiš li me? :D Tako ih najčešće i pijem. Tornado je samo promene radi, ponekad. :)
Ma znam,ali mi zao i to malo Zero Kole. :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #68 poslato: Januar 04, 2013, 09:03:22 posle podne »

Pa, pratiš li me? :D Tako ih najčešće i pijem. Tornado je samo promene radi, ponekad. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #67 poslato: Januar 04, 2013, 08:49:15 posle podne »

Čak i da nije reč o savesti, opet ne bih rastvarao bcaa u celu čašu Cole. Ne prija mi gazirano i nema šanse na ex da ispijem celu čašu, tako da bih opet morao da gostiram, a to sa bcaa nije prijatno. :D
Ma BCAA kasikom u usta i gotovo,najmanje boli. :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #66 poslato: Januar 04, 2013, 07:54:37 posle podne »

Čak i da nije reč o savesti, opet ne bih rastvarao bcaa u celu čašu Cole. Ne prija mi gazirano i nema šanse na ex da ispijem celu čašu, tako da bih opet morao da gostiram, a to sa bcaa nije prijatno. :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #65 poslato: Januar 04, 2013, 07:40:00 posle podne »

ovaj tornado i meni najviše odgovara,sa nekim sokićem... uvek malo ostane u čaši pa onda to pokupim sa kašikom i krknem u usta i zalijem... skoro da se i ne oseti ukus...

Da, da, sokić mi je  obavezan ako se odlučim da mutim bcaa. Obično pomešam pola čaše vode i pola čaše koka kole(savest mi ne da mira da ispijem celu čašu kole :D) i u tome napravim tornado. :D Sve je dobro dok se tornado ne napravi u stomaku. ;D :D
Roberte,samo upropastis ukus Koka Kole. :D ;D

Jedna casa Zero posle obroka meni prija,ubrza varenje. :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #64 poslato: Januar 04, 2013, 07:35:55 posle podne »

ovaj tornado i meni najviše odgovara,sa nekim sokićem... uvek malo ostane u čaši pa onda to pokupim sa kašikom i krknem u usta i zalijem... skoro da se i ne oseti ukus...

Da, da, sokić mi je  obavezan ako se odlučim da mutim bcaa. Obično pomešam pola čaše vode i pola čaše koka kole(savest mi ne da mira da ispijem celu čašu kole :D) i u tome napravim tornado. :D Sve je dobro dok se tornado ne napravi u stomaku. ;D :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #63 poslato: Januar 04, 2013, 05:55:30 posle podne »

Ako već tražiš neki BCAA u prahu koji nema toliko odvratan ukus onda ti iz mog iskustva preporučujem SNI blast.
Ima dobar i ukus,kvalitet a i cena mu je ok.Uzmi ga veruj mi nećeš pogrešiti ja sam ga skoro uvek koristio kada se spremam za fitness takmičenja ili kada sam na definiciji i veoma sam zadovoljan.
Sačuvana
EeePCseries
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Januar 04, 2013, 12:50:16 posle podne »

Moram da priznam da sam očekivao gori ukus...ali nije to toliko strašno...dosta toga ide iz glave... ;) :)

Hvala na predlozima!!!!
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 18 upita.