TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 01:14:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: put do kvalitetne lean misicne mase  (Pročitano 13094 puta)
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Decembar 16, 2012, 03:09:33 pre podne »

ok hvala ti. evo jedne slike ne znam dal mozes da je otvoris. to je moja forma sada. nemam nijednu bolju sliku trenutno
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/832_4953407073932_1237856733_n.jpg
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #15 poslato: Decembar 15, 2012, 08:34:53 pre podne »

Gledaj da nakon njega sto pre jedes idealno 30 do 45 min .
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 14, 2012, 09:07:04 pre podne »

ok.
interesuje me samo za ovaj blend jel dovoljno da prodje sat vremena pa da posle njega uzmem naredni obrok tipa jaja i ovas ili treba vremenski duze da prodje?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 14, 2012, 08:48:42 pre podne »

Moj izbor je banana nakon treninga,od dextroze izgubim apetit...najbolja opcija ti je mozda suvo grozdje nakon treninga.Sto se meca tice idealno je da osim piletine ubacujes i crveno meso tako da nastavi tako.
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 13, 2012, 11:08:23 posle podne »

hteo sam samo jos nesto da te pitam.
posle treninga jel ok uzeti samo bananu ili sta mislis ti da unosim oko 50gr dekstroze mislim jel to ok posto nekako lakse mi da unesem tako UH jer nekako tesko mi kroz krompir ili pirinac da unosim tako cesto i vece kolicine ne osecam se bas dobro kad se trpam sa toliko ugljenih hidrata iz cvrstog i kompleksnog izvora (braon pirinac, krompir...)
i jel ok mesati dva izvora proteina tipa junetinu i piletinu ako nekad imam samo 100gr junetine i 100gr piletine pa to u jednom obroku?
« Poslednja izmena: Decembar 14, 2012, 12:06:08 pre podne od strane tmalen » Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 13, 2012, 10:51:28 posle podne »

hocu. postavicu ovde cim snimim neki trening. hvala ti
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 13, 2012, 10:32:33 posle podne »

Veca misicna masa trosi vise kalorija,sam trening sa opterecenjem poboljsava cirkulaciju,kardio trening takodje poboljsava cirkulaciju ,samim tim i telesna temperatura je malo povisena nego kod osobe koja ne trenira.Snimi neki trening pa da probam tako da t malo pomognem.
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 13, 2012, 10:25:33 posle podne »

ok probacu tako. videcu da se snimim neki trening pa cu ti poslati
primera radi gledam da sto bolje pogodim misic ja posle treninga bukvalno osecam bol u misicu koliko ga pogodim, tj da ne lazim posle prve serije osetim bolove a kasnije u toku dana jos boli.
hteo sam da te pitam nesto vezano za cirkulaciju. primetio sam da su mi hladne ruke i stopala ali ne uvek. s vremena na vreme se ugreju kao da se pusti krv u njih. ne znam do cega je to. primetio sam kad legnem da krenu da se greju ili dok spavam uvek mi je vruce, sad ne znam da li je to moguce na psihickoj bazi ili sta vec.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 13, 2012, 10:18:55 posle podne »

Pokusaj sa nesto vecim unosom hidrata i preko 500 gr ,rotiraj ih na nedeljnom nivou,danima pauze smanji proteine podigni hidrate.Mnogo vise bih ti pomogao kada bih video kako vezbas,ukoliko si u mogucnosti snimi neki trening i postavi ovde.
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 13, 2012, 10:14:40 posle podne »

sa ovom ishranom unosim oko 240gr proteina
hidrata sam mislio da idem do 300gr
a ostatak iz masti oko 80gr dnevno da idem.
ukupno oko 3000kcal
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 13, 2012, 09:36:54 posle podne »

Koliko gr ukupno uneses proteina? Za razvoj misicne mase itekako su ti potrebni hidrati,konkretan odgovr na to pitanje ne moze ti ovako niko dati bez tacnog broja kalorija tvog bazalnog metabolizma,tvoje potrosnje u toku treninga.Prati tvoj subjektivni osecaj,rotiraj hidrate,ali mislim da je u tvom slucaju presudno da vise odmaras i da oporavis misic do narednog treninga.
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 13, 2012, 09:31:42 posle podne »

ok. proteine da drzim na ovom nivou bez povecavanja na 250gr po obroku?
inace od suplemenata samo whey protein i blend sto imam
a hidrata mislis da je ok sto drzim na ovom nivou?
radim trening skroz ok s obzirom na moju kilazu i sa ovim unosom snage imam.
cucanj npr radim skroz pravilno sa pravilnom tehnikom 130kg 8 puta
potisak rame bucicama 8 puta sa pucicama od po 30kg.
imam ja snage vidim samo me interesuje da li moram veci unos hidrata za kvalitetan rast ili mogu i ovako da drzim
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 13, 2012, 09:27:10 posle podne »

Probaj sa 2 dana pauze u toku nedelje ,kao i da promenis kardio trening povremeno sa 60 % inteziteta 45 min.Sto se ishrane tice mislim da jos jedan proteinski obrok nece nista pomoci,ali suplementacija narocito pre u toku i nakon treninga moze pomoci.Sta koristis od suplemenata?
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 13, 2012, 09:21:10 posle podne »

visina 185 kilaza 82kg ujutru nizak procenat masti dosta. rekao bih odokativno oko 9-10%. vidljive su vene po stomaku. natural uslovi su u pitanju.
planiram sa godinama da dizem kvalitetnu misicnu masu. radim po jednu grupu misica svaki dan pauze izmedju serija sve zavisi kako za koju vezbu. od 60-80sek za izolacione vezbe za osnovne 90-120sek.
kardio ubacujem tipa svaki 3, 4 dan odradim hit trening tako sto odradim 10min zagrevanje na traci 9km/h pa idem intervala 10 45sekundi na 17km/h pa 45sek na 9km/h poslednjih 5 minuta drzim na 9km/h eventualno poslednji minut smanjim na 7.
to je to od prilike, dan odmora napravim samo kad osetim da mi treba inace dane nemam odredjene grudi ponedeljka noge utorak... nego kako zapadne idem redosledom ali koji dan zapadne posto neki dan kao sto sam rekao ubacim kardio nekada napravim pauzu i tako. cheat meal sto neki zovu retko kada ubacim tj samo kad bas dodjem u neku situaciju da uzmem inace odvkinut sam od toga totalno
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 13, 2012, 09:13:18 posle podne »

Nemam informaciju o tvojoj tezini,visini,procentu misicne mase,procentu masti,intezitetu treninga ? Ishrana je kvalitetna ,cak i previse proteina ukoliko se radi o natural uslovima.Do 3 g po kg proteina je i vise nego dovoljno!
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.274 sekundi sa 17 upita.