TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 07:14:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pedja pomagaaaaaaaaaaaj!!  (Pročitano 15191 puta)
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Novembar 15, 2013, 03:30:00 posle podne »

U KBC Bezanija, doktor Radosavljevic mi je citao magnetnu rezonancu
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Novembar 14, 2013, 09:16:52 posle podne »

kako se zove ustanova gde si radio magnetnu rezonancu?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Novembar 14, 2013, 07:56:07 posle podne »

Iz beograda sam, ali idem u Nis sa vremena na vreme. Nije mi nikad ispadalo rame, niti bilo iscaseno. Pregledala su me 2 ortopeda na VMA, i rekli su mi da nije za operaciju??!! Hocu da nastavim da vezbam, ali ne mogu sa ovakvim ramenom. Jel imas nekog iskustva sa ovom povredom? Jel postoji neki nacin da zalecim labrum sem atroskopije?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Novembar 13, 2013, 11:20:39 posle podne »

Pedja evo danas, sam posle skoro godinu dana uradio magnetnu rezonancu i odmah otisao kod lekara, nalaz je sledeci: Lezija posteriornog segmenta labruma (reverzna Baknart lezija) parcijalne lezije gornje i srednje glenohumeralne veze i kapsule rotatornog intervala. Ortopedi sa VMA su mi rekli da ovo jos uvek nije za operaciju, posto imam pun obim pokreta. Fizijatar mi je rekao da probamo 3-4 meseca sa fizikalnom terapijom, ako ne uspe, jedini lek je ta operacija. Hocu da cujem i tvoje misljenje? Kako moze fizkalnom terapijom da se reparira ostecena hrskavica, tj labrum? Da li moze nesto drugo da mi pomogne? Znam da ne dajete info o hemiji, ali ja sam ocajan, da li moze mozda hormon rasta da pomogne ili bilo sta drugo?? Hvala ti pedja na izvodjenom vremenu
kalee, sorry nisam ti premodg..
da li iz bg ili niš?
da li je nekad ispalo/iščašeno rame?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Oktobar 30, 2013, 07:19:37 posle podne »

Pedja evo danas, sam posle skoro godinu dana uradio magnetnu rezonancu i odmah otisao kod lekara, nalaz je sledeci: Lezija posteriornog segmenta labruma (reverzna Baknart lezija) parcijalne lezije gornje i srednje glenohumeralne veze i kapsule rotatornog intervala. Ortopedi sa VMA su mi rekli da ovo jos uvek nije za operaciju, posto imam pun obim pokreta. Fizijatar mi je rekao da probamo 3-4 meseca sa fizikalnom terapijom, ako ne uspe, jedini lek je ta operacija. Hocu da cujem i tvoje misljenje? Kako moze fizkalnom terapijom da se reparira ostecena hrskavica, tj labrum? Da li moze nesto drugo da mi pomogne? Znam da ne dajete info o hemiji, ali ja sam ocajan, da li moze mozda hormon rasta da pomogne ili bilo sta drugo?? Hvala ti pedja na izvodjenom vremenu
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Jul 11, 2013, 02:32:41 posle podne »

Ok, javi kako ide...
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jul 10, 2013, 05:16:07 posle podne »

Pedja, samo da ti javim stanje. Nije mi bilo bolje posle tvoje terapije, otisao sam kod novog fizijatra u Nisu. Snimio sam meka tkiva, ovo pise na nalazu "Ehonografijom utvrdjen trouglasti izliv u podruciju labruma, ostali nalaz uredan" Doktor mi je rekao da sam ranije imao kontraproduktivnu terapiju i zato nisam mogao da ozdravim, i da mi ne treba kineziterapija zato sto nemam problema sa pokretom, ja mogu da pokrecem ruku u svim delovima. I preporucio mi je terapiju od 10 dana, ampulama hidrokortizona, preko nekih struja. Eto, samo sam hteo da ti javim, i da cujem eventualno tvoje misljenje
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Maj 22, 2013, 11:10:45 posle podne »

Da, 7 dana pauza + terapija...   :'(
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Maj 22, 2013, 10:26:09 posle podne »

ne boli me bas nista, dok radim sve vezbe sem zgibova i pokreta iznad glave. Malo osetim dok nabacujem bucice dok radim kosi bench bucicama, ali sam pokret ne, takodje malo osetim dok radim razvlacenje za grudi, ali sa manjom kilazom je ok. Sve ostale vezbe bas nista, veslanje, veslanje u pretklonu itd. Znaci moram da prestanem da radim sve ovo? :(
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Maj 22, 2013, 08:10:45 posle podne »

Da li ima bola na benču?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Maj 22, 2013, 08:10:12 posle podne »

paa, sigurno oko 3-4 meseca. Izbacio sam sve vezbe kojima dizem tegove iznad glave, one mi smetaju, dakle zgibovi, military press, sve ostalo radim
Kale, koliko traje bol, skoro toliko i treba d se povreda sanira (ako budeš discipl biće i brže)...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Maj 22, 2013, 08:08:14 posle podne »

Trebalo bi da malo odmoriš, znači radiš vežbe za ramena + istezanje + led + gel.
Bez drugih vežbi u teretani osim nogu, trbušnjaka, kardio...
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Maj 22, 2013, 10:26:18 pre podne »

paa, sigurno oko 3-4 meseca. Izbacio sam sve vezbe kojima dizem tegove iznad glave, one mi smetaju, dakle zgibovi, military press, sve ostalo radim
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Maj 21, 2013, 10:22:34 posle podne »

Koliko dugo vučeš povredu? koje vežbeš radiš na - malo treniram?
Sačuvana
Kalee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Maj 21, 2013, 01:46:55 posle podne »

Mozda se malo smanjio bol, ali je jos tu.  Radim one vezbice svaki dan, istezem se na kraju, malo treniram, slabim intezitetom, izbacio sam vezbe koje mi smetaju. Ali bol je jos tu, koliko traje oporavak tetive rotatora, jel moguce da me jos muci?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 17 upita.